- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Föcsök
aktív tag
Jaja vegyél sima csiptethető mikrofont, én is jól rábaktam, vettem egy "húdenagyonjó" fejhallgatót (superlux hmd660e) aztán nem dob annyit az egészen, arról nem is beszélve, hogy a mikrofonja nálam fail. Fel kell vinni +20dB-vel akkor hallanak tisztán, de akkor én meg egy fülsiketítő zúgást kapok cserébe, meg recsegést.
-
Föcsök
aktív tag
Hígul a faszt! A kisebb rang meg semmit nem jelent, vertem már szájba 70-80-asokat is mikor még lvl10 sem voltam, biztos voltál vele te is így. Annyival nem vagy előrébb ha mindent unlockoltál, én az alap fegyverekkel is elvoltam az elején. A pályaismeret hiánya lehetett szerintem a baj(mert a többség csak a métrót, meg grand bazaart ismeri
) na meg persze az elsöprő skillem...xD Túlságosan kitámadtak, ahelyett hogy szórták volna a claymore-t az mcom kör, aztán mi meg visszanyaltunk.
Csak gondoltam ha már mindenki mutogatja hogy milyen hosszú neki, én is linkelek már egyet, és kb 5 napja nem toltam én sem, csak most vagy 3 kört, aztán meg is lepődtem hgoy még benne van a seggemben az x faktor. Ezek szerint én is csak a hétvégi hígító játékos vagyok.Ezért küldeném a következő számot neked:
Just kidding man -
Föcsök
aktív tag
Biztos még álmosak voltak a srácok, vagy nem tudom mi lett velem, de csak ámultam és bámultam. Az utána lévő körben el is múlt a varázs.
8 vagy 10 mcom-ból 6 az enyém volt, nagyon bealudtak a védők.
-
Föcsök
aktív tag
Nem tudom miért van oda mindenki az ilyen mapokért, így el lehet simán 500+ spm-es értékeket érni, meg duhajkodni a battle reportokkal. Csak ez a pálya így már nem bf, hanem cod.
Nem azt mondom hogy néha nem árt egy-két ilyen kör, de hogy valaki only métrón nyomja mindig, hát az baromság. -
Föcsök
aktív tag
válasz
norma87 #39056 üzenetére
Az oh my god, azaz az "úristen" tehát vagy valami noobságot csinálsz, vagy olyan jó vagy, hogy csak néznek tátott szájjal.
LiPi006: Engem ott most nem dob le, így már kemény 2/6 a teljesített küldetéseim száma.
Viszont egy bökkenő azért van, nem adja meg a battlelog a pontokat amiket most szereztem.
-
Föcsök
aktív tag
Sziasztok! Na ki jött vissza?!xD
Sikerekben gazdag boldog új évet nektek!
Megyek nemsokára ki is próbálom
-
Föcsök
aktív tag
Boldog karácsonyt!
-
Föcsök
aktív tag
De jó akkor nem nálam van a gond.
-
Föcsök
aktív tag
Segítsetek már légyszi.
Nov. 22.-ei patch óta ez van. Nagy nehezen betölt, fekete képernyő csak a saving látszódik, aztán fehér és visszadob a battlelog-ba ezzel a hibaüzenettel.
Reinstall, registry törlés, tűzfal, vírusírtó kikapcsolás, origin adminisztrátorként futtatás, origin játék javítás, pb manuális frissítés mind megvolt, de semmi. Néha beenged 2-3 körre aztán megint kifagy ugyanúgy. Bios-ba nem fogok ezért piszkálni ha kell, nov. 22.-ig minden jó volt, gyorsan is töltött, pedig szutyok a gépem most meg 3 percig loading level, és utána meg kifagy.
-
Föcsök
aktív tag
Egérpad az meg minek?!
Az nincs, az egerem ez a csoda meg egy ilyen billenytűzetem.
Nagyon hardcore a cucc.
-
Föcsök
aktív tag
Rajtam kívül ledob mást is minden befejezett kör után? Úgy elbaszták ezzel a patch-el hogy nem igaz, tisztára akad, ledob, tegnap meg még semmi baja nem volt. Csak gratulálni tudok, most már legalább látjuk hogy mennyi ticket maradt, meddig tartott a kör, és mennyi mcom maradt, ezek ugyanis a legfontosabb dolgok....
-
Föcsök
aktív tag
Épp jelölgetem az Ázsia topográfia részt, amit tudni kell keddre, és mire lettem figyelmes.
-
Föcsök
aktív tag
Életem köre
Pedig TV-tem közbe.Nem tudom mi volt az emberekkel, de ezt bemakkoltam.
-
Föcsök
aktív tag
Tényleg a MW3-as kupont meg a blokkomat (csak azzal érvényes) megveszi valaki? Vagy elcseréli mondjuk néhány Dr. Pepper kupakra, vagy egy fémdobozra?
-
Föcsök
aktív tag
Egyébként lehetséges hogy vannak ilyen 50 fős rush szerverek? Nem lesz gond mind béta idején a 128 fős szerverekkel.
Mert láttam már ilyen 40 meg 50 fősöket de nem mertem rámenni, mert 32-nél több fő az csak conquest lehet nem? -
Föcsök
aktív tag
válasz
polonic #21926 üzenetére
Csodálkoztam is, hogy mi történik. Most hagytam abba 5 perce. Úgy néz ki aki a karbantartás kezdetekor még játékban volt, az benne maradt a rendszerbe.
Nem dobott le, egy hc szerveren voltam, csak most hogy kiléptem, és frissítettem egyet a battlelog-on már "check back soon soldier" felirat fogadott. Remélem a 10 óra után unlockolt dolgaim megmaradnak (extended mags m249-hez
)
szerk:
Komolyan polonic? Lehet xbox360 kontrollerrel irányítani a pc-s verziót? -
Föcsök
aktív tag
Muhaha
A DAO ereje, csak mentem előre és élesítettem az M-COM-kat. Jó kis kör volt. -
Föcsök
aktív tag
válasz
front3r #21523 üzenetére
Köszi szépen! Jó kis film lesz, a kobrás, meg égő koponyás dog tag meg nagyon menő! Azért is köszönet!
Azért van lakat azoknál a dogtag-eknél amiket már elvettél valakitől, mert nem vetted még el elégszer. Mindig 10-szer kell lekéselni olyan embert akinek olyan dögcédulája van. Ha csak egyszer kéne az nem lenne jó, meg igazságos sem, túl hamar meglenne mindenkinek. Így ha már nem megy az adott feladat amiért megkapnád, akkor küzdj meg érte másképp, és késelj annyit amennyit csak tudsz.
-
Föcsök
aktív tag
FIGYELEM 576-os előrendelők!
Néhány perce megérkeztek a dlc kódok. Írjátok befele/é Origin-be. Az e-mailben csak a három kód volt, szóval ne lepődjetek meg, még azt sem írták oda, hogy jónapot! A lényeg, hogy megjöttek.
-
Föcsök
aktív tag
Üdv! Lehet tudni már valami konkrétabbat, hogy az 576 mikor fogja küldeni a dlc kódokat? Gondolom leghamarabb szerdán, de lehet tudni többet?
-
Föcsök
aktív tag
Azigen! Berakom a disc1-et, kiválasztom a nyelvet, rámegyek az Install-ra és lófasz sem történt. Inkább origin-be aktiváltam a kódot és töltöm le róla. Ennyit a dvdk-ről. Vajon ez mi volt, vagy nem vártam elég ideig?
Még a töltés legkisebb gyanúját sem éreztem a gépen kb 5 percig, semmi ablak semmi nem volt.
-
Föcsök
aktív tag
Na végre itthon. Jó olvasni, hogy lesz majd e-mail-ben az 576-nál dlc. Itt van előtte a játék, meg az M-es póló (Debrecen, Fórum).... nyaknál kicsit szűk, de amúgy minden okés, és szerintem nagyon komoly a bal felkarnál a "szponzor" (576 logó).
Azt hallottam, hogy lehet már single-özni legálisan, valaki már azt is mondta, hogy multi is? Ebből mi igaz, láttam, hogy single van, de multi is?
-
Föcsök
aktív tag
Hát az Activision már csak ilyen drága játékokat ad ki. Le kell szokni rólunk, mert rossz hatással vannak a szervezetre.
én nekem is egyik kedvenc minisorozatom. Akárcsak a The Pacific, ugye ez a "folytatása" (csendes-óceáni hadszíntéren is bemutatnak néhány századot.) Ha még azt nem láttátok nézzétek meg azt is. (2010-es, ugyanúgy Tom Hanks, és Steven Spielberg közreműködött, de szerintem nem olyan jó, mint a BoB.
-
Föcsök
aktív tag
-
Föcsök
aktív tag
válasz
Danndi #13121 üzenetére
Utóbbi. Amúgy írja valaki, hogy állítólag a clonedvd-s verzió csak orosz nyelven van, szóval nagyon képlékeny ez még, 1-2 napig szerintem nem lesz még semmi ebből.
Megyek megveszem addig a dead rising 2 off the recordot a maradék ms pontjaimból, ha már a pc-s verzió késik a cd galaxisnál (14.-én jelent meg, és még mindig csak értesítést lehet kérni, és most legalább már átírták a dátumot 21.-re).
Gergosz: persze hogy jó olyankor mindig örülök én is, hogy legalább van benne egy kis hazai.
Viszont nekem van egy ilyen perverzióm, hogy az ilyen fps játékoknál szeretem ha angolul angol felirattal nyomom. Nyilván egy kanadjátéknál, ahol nagyon sok mindenről beszélnek, és úgymond nem annyira használt szavakat is használnak ott én is magyar felirattal tolom (sacred2, witcher.....).
-
Föcsök
aktív tag
Most olvasom egy warezos oldalon a kommenteket, és bőven nem törték még ezt fel. Nincs még hozzá crack sem ami tisztességes, de állítólag akinek már sikerült felrakni, nem tudta még az Origin-t kikerülni.
Mindenesetre ha megoldják annyira jó lesz, hogy megnézem mennyire optimalizálták, a single-ből az első 10 percet megnézem, és ha jó akkor uninstall, és várok a megjelenésig, nem spoilerezem el a single-t, ha meg nem jó akkor sírok, és elkezdek gyűjteni az új config-ra.
-
Föcsök
aktív tag
válasz
tupacamaru #12987 üzenetére
De igen, csak el kéne végig olvasni mindkét hozzászólásomat, utána is írtam még, ahol linkeltem is forrást. Nem mondtam egy szóval sem hogy alulról jön mert az faszság, én azt mondtam hogy felülről.
"top attack mode it has an even greater ability to destroy the tank because it can attack where most tanks are weakest. Gééééc!"és igen, a tetején a leggyengébb, mert a top attack az azt jelenti, hogy mint már írtam, felmegy jó magasra, és úgy csapódik be, tehát nem nyílegyesen megy a cél felé, hanem fel és előre.
-
Föcsök
aktív tag
De jó vagyok!!!
Another advantage is the Javelin's power at impact. The missile's tandem shaped charge warhead is made to penetrate reactive armor. The Javelin was created with the intent to be able to penetrate any tank armor and was tested on the M1 Abrams.[citation needed] With the top attack mode it has an even greater ability to destroy the tank because it can attack where most tanks are weakest. Gééééc!
Itt le is van írva amire emlékeztem. Tehát maga a becsapódás az egyik nagy előnye a sok közül a javelin-nek. Aztán az is ott van, hogy képes átütni bármilyen tank páncélt, és M1 Abrams-eken tesztelték, szóval azok nem hiszem, hogy egyben maradtak. Meg ott van a top attack (most már ezt is tudjuk szakkifejelzésselxD) mód, és így még nagyobb a pusztítás, mert a legtöbb tank itt a leggyengébb.
forrás: wikipedia szóval "veszélyes" mert ez "felhasználók által szerkesztett tudástár, és nem ellenőrzik annyira gyakran".
A tanáraink mondják mindig ezt, hogy ha lehet kerüljük.
-
Föcsök
aktív tag
Szerintem igen. A Discovery-n volt egy műsor weapons of future, vagy valami ilyen. Abban láttam először a javelin-t, és ott is az volt, hogy ez olyan komoly cucc, hogy kilövik, és felmegy jó magasra, és közbe megy a célpont felé, és nagy sebességgel csapódik be felülről, és így sokkal pusztítóbb. Azt hiszem mondták is, hogy azért is ilyen, mert a tankokat így lehet a legjobban kiiktatni, tehát a teteje a gyengepontja.
-
Föcsök
aktív tag
válasz
polonic #12711 üzenetére
Áhá értem már, szóval nektek (nem neked polonic) már ki kellett fizetni előre! Azt hittem csak az Origin-nél van valami ilyen. Hát ez így tényleg patt helyzet, de mindegy, mert írták, hogy tudomásul veszik azt is ha kéred vissza a pénzedet.
Tipp: remélem nem lesz erre szükségetek, DE ha jövő hétvégén letisztul a dolog, akkor írj nekik egyből egy üzenetet, hogy nem kéred, abban az esetben, ha nem lesz megoldható az angol nyelv. Aztán hétfőn meg rendeld meg egy magyar oldalról (ogc, cdg, 576, ipon, gameshop) és így akkor ki kell fizetned 8-10K még pluszba, DE tudod, hogy ők meg visszaadják majd az árát (cdkeyhere), tehát nem fogod feleslegesen megvenni megint.
szerk: mekkora marha vagyok, polonic te is ezt írtad le, csak tömören, csak én ahogy elolvastam az első mondatod már mentem is a válasz gombra.xD
-
Föcsök
aktív tag
Miért nem? Azt írja, hogy csinálni fognak nektek egy egyszerűsített angol nyelvi csomagot az eredeti fájlokból, amit majd meg is osztanak veletek. Nem lesz itt gond szerintem, írta is a végén, hogy a cod7-nél is el tudtak több ezer darabot így adni. Remélem nem lesz baj, és tudtok majd játszani, meg haver is, aki onnan fogja előrendelni, bár most ő is egy kicsit elbizonytalanodott, pedig mondtam neki, hogy az idő sürget.
-
Föcsök
aktív tag
Tehát akkor ennek annyi a "hátulütője", hogy a játékban a feliratok oroszok lennének, meg maga nyelv is?
Viszont ha letorrentezed, nem fog berágni az Origin?
szerk:
Orichalcos, jó az, a lényeg, hogy a nevében ott figyel majd, és tudni lehet hogy ez a debreceni ph-s szerver. -
Föcsök
aktív tag
válasz
VictorHUN #12606 üzenetére
"Battlefield 3 Server: HungarianField Debrecen Civis Server" Debreceni szerver?! 0-24-be ott leszek, 2 percre van innen amúgy is a Civis utca.xD
12612
Komoly a reklám végre láthatjuk közelről a borítós fickót!!!![12657]
Épp most hallgatom, van egy pár jó, de eddig így a minták alapján a bc2-é jobb volt. -
Föcsök
aktív tag
válasz
Mukorka #11151 üzenetére
Ez mekkora szöveg!
Blom sajnálom, hogy ezért visszamondod, ilyet néha én is szoktam csinálni, de ezért ne mond vissza. Figyelj nekem meg kifagy, meg low-on megy 25-35 fps-sel, de még úgymond így is élvezem, haverok közül 3-an előrendeltük, de már csak én maradtam, abban bízok, hogy tényleg megjelenéskor már az eddig kiírt minimum lesz a minimum, (2gb ram, hd3870, 2.4GHz-es intel core2duo) mert ezek mind a hármunknak megvannak (sőt az ő gépük még kicsit jobb is az enyémnél), és még kicsivel meg is haladjuk azt, de nem akarja eddig az igazságot. Viszont még így is élvezetes operation métro, caspianon egyszer voltam, de kb olyasmi volt mint a rage, 5 sec-ként megállt majd két másodpercig ment megint.
Mindegy a ps3-am már eladtam, most a tv-m meg a konfigom jön, de utóbbi csak akkor ha 28.-án még mindig kifagyok.
Majd a single-nél mikor rámdől a ház és jön a "Holy fucking god!' biztos kifagyok, és nem tudom majd végigvinni a single-t, na majd akkor fejlesztek. -
Föcsök
aktív tag
Sziasztok srácok? Szerintetek jobban fog futni a játék majd a végleges verzióban? Mert nekem kifagy, meg bezárja magát sokszor, kevés a gépem, pedig megvan a minimum, kicsit jobb is. Mert ha ez így marad akkor lehet visszamondom, mert tényleg nagyon élvezhetetlen, mert kifagyok szinte minden második körben.
-
Föcsök
aktív tag
Emberek a statot leszámítva ez az egyetlen dolog amiért ér valamit a battlelog, mert ezek a battle reportok tényleg jók. Menj a profilodra, és ott lesz a soldier-ed alatt a "Latest battle reports. Ott nézheted vissza mit alkottál
VAGY
Bal alsó sarokban a kis jegyzetre vagy mire rákattintasz, és ugyanúgy ott vagy.
Lehet kommentelni, hooah!-ni a dolgokat, olyan mint a facebook, csak hasznosabb.
-
Föcsök
aktív tag
Hát egy gyors értékelés! A játék nagyon szép, és jó, de a gépem nem bírja. E6750, 2gb ram, hd4850 512mb. 1024x768-ban, minden low, amit meg ki lehet kapcsolni az ki van, és így is néha tudok csak lejátszani egy kört, mert egyszerűen ha túl sok minden történik körülöttem, vagy néha csak szaladok, és akkor is beakad és bezárja magát. Mi lehet a kevés a memóriám, vagy a procim, mit kéne venni? Vagy már akkor inkább egy új konfig?
-
Föcsök
aktív tag
Leszedtem az új drivert de még most sem jó. Mi történik itt?
-
Föcsök
aktív tag
Hát én join-olni szeretnék akármilyen szerverhez, de azt írja ki hogy hibát észlelt az exe file, ezért leáll:
maesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: bf3.exe
Alkalmazásverzió: 0.0.0.0
Alkalmazás időbélyegzője: 4e7b2777
Hiba – modul neve: bf3.exe
Hiba – modul verziója: 0.0.0.0
Hiba – modul időbélyegzője: 4e7b2777
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 0004d83a
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 7da9
További információk 2: 7da9e1dc8a83fe7a6b19a60f3de343e2
További információk 3: 17e8
További információk 4: 17e8f5bba18b471f2377c04db0ab278fMegpróbálom az új 11.10 hátha segít
-
Föcsök
aktív tag
válasz
SparrowHUN #7686 üzenetére
Ajaj nekem 2GB, és 4850.
Nem túl biztató, de szarni bele, 29%.
-
Föcsök
aktív tag
Na ki jött vissza, 18-tól még óra, meg edzés utána, csak mondom ha hamarabb vége lett az órának felnézek gyorsan mi a helyzet, de le sem tudom tölteni. Fantasztikus.
Ez az bakker 3% van Isten még óra előtt kipróbálom.
-
Föcsök
aktív tag
válasz
Neil Watts #7225 üzenetére
Most nyitogatják a kapukat, és lassan mehetünk még földi halandók is. Bírnám nagyon.
Keldor Papa: nagyon helyes.
-
Föcsök
aktív tag
válasz
Neil Watts #7218 üzenetére
Focsok, épp most harcolok Sandra-val, nem nagyon akarja az igazságot.
szerk: az IBM, hogy ti ilyen makkerek vagytok.
Sandra: I have checked your account and could not find the MOH registered in it.
Csaba Balogh: but I bought it and i also have battlefield bad company 2, bad company 2 vietnam, battlefield 2....
Én: so I'm a valuable customer
Én: i dont understand it
Sandra: That does not qualify you for the promotion.
Sandra: Though you will not be able to get the early access of the game, but you can still play the open beta starting from 29th September.
Én: yeah late night when I arrive at home
Sandra: If there's anything else I can do for you today, please let me know.
Csaba Balogh: anyway i heard that some ppl has some kind of problems like mine and they got it, because they are reliable costumers core2 és társai
Sandra: People got that when they were able to verify their eligibility .
Csaba Balogh: then leave it it is not so important though
Csaba Balogh: bye
You have disconnected. -
Föcsök
aktív tag
válasz
Neil Watts #7213 üzenetére
Ez kész!
-
Föcsök
aktív tag
válasz
medvezsolt #7208 üzenetére
De akkor amúgy neked sincs meg egyáltalán a Moh, csak az volt a szerencséd, hogy nem kérdezősködött?
-
Föcsök
aktív tag
válasz
medvezsolt #7193 üzenetére
Kivárom a sorom harmadjára is, most meg nincs advisor. Elfogyott baszd meg, vicc az egész, most megint kezdhetem előről 285.-ként.
-
Föcsök
aktív tag
-
Föcsök
aktív tag
válasz
Neil Watts #7188 üzenetére
Valami ilyet hazudjál
szerk.:S�pi Norbert: Hi
S�pi Norbert: i suppose that you know why am here
S�pi Norbert: i didnt get my beta key yet
S�pi Norbert: ive purchased the MOH LE edition about 1 month ago
S�pi Norbert: ive already spoke with an other live chat helper
S�pi Norbert: about 1,5 hour ago
S�pi Norbert: he said that after 1 hour u will be able to give me the code
S�pi Norbert: so here i am again
S�pi Norbert: ive also preordered the bf3, just not on origin
S�pi Norbert: cause i wanted it with a steelbox
S�pi Norbert: but am about to cancel it, cause ive wasted ma money with the MOH
Mahendra: Please provide me your email address and platform?
S�pi Norbert: PC
S�pi Norbert: and xxxxxxxxxx@freemail.hu
Mahendra: Okay! This is the code for your beta access : xxxx-HCDK-xxxx-9SVR-W5A2 -
Föcsök
aktív tag
válasz
medvezsolt #7184 üzenetére
Okés csak tegnap 23 óta, kb 3 óra alvás után nem vagyok még valami kitartó hangulatomban, de hátha 3.-nak beadják a derekukat.
-
Föcsök
aktív tag
Nem lesz ebből semmi, beraktak egy másik sorba, ahol kevesebben vagyunk de nagyon lassan halad, szóval ugyanott vagyok, az is el fog hajtani. Mindig kifogom a legjobb dolgozókat, bezzeg ti néhányan beböffentették és már adta is, na az olyat kéne kirúgni.
Van akkor valaki, akinek járna, és még nem kapott, és már nem fog játszani 14-ig? Mert én 11-ig itthon vagyok, szóval ha van ilyen az nyugodtan elküldheti privátban a felhasználónevét meg az email címét, és legalább chaten tudok rá hivatkozni, úgy is oda másolja be a kódot, szóval nyugi csak az e-mail címre lenne szükség.
-
Föcsök
aktív tag
Azt tudja valaki hogy meddig van még live chat, mert most van 11 óra, tehát lassan ott is vége a munkaidőnek nem?
-
Föcsök
aktív tag
Hű de jó lenne ha kompenzálásképpen mondjuk ma estére open lenne végre. Így mindenki jól járna. Azok is akik még kódra várnak, meg mi halandók is.
De....
A valóság az hogy ti már nem fogjátok megkapni a kódotokat, és mi is csak kb pénteken tudunk rendesen connectelni. Ez van, magyar valóság.
Focsok voltam, szevasztok
-
Föcsök
aktív tag
Vannak még ily Qbász-féle emberkék, akik kaptak kódot, de nem tudják, vagy akarják felhasználni?
Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest