Aktív témák
-
H.Ezredes
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mikroszaggatások nincsenek most nálatok? Néha mintha laggolnék, de a pingem jó...
Milyen konzolparanccsal lehet előhözni a lenti grafikont?
-
ETOM
addikt
válasz
Cybertrone #29495 üzenetére
nah kulturáltan is le lehet írni köszöntem
-
Hooper
őstag
válasz
Hooper #29475 üzenetére
Patch és egy kör CQC után azt kell h mondjam eddig jót tett (kivéve az első fagyás).
Amit kiemelnék:•Taktikai fény ereje csökkentve - akár ki is kapcsolhatnák
•Csökkentették az IRNV hatókörét - örülünk! bár volt hogy én is használtam amikor szinte minden ellen ezzel ment.. kb felért egy WHval.. kipróbáltam most nagyobb pályán.. szinte semmit nem látni vele..pápá IRNVs LMG lámák
•At mine (akna) 20 mp után eltünik, ha meghal az azt telepítő engineer. - szvsz ezért kár
•Növelték a nagy kaliberű sniper golyók hatótávját - ennek is ideje volt, bár +sebzés se ártana, szerintem nevetséges néha.
•gyengült az AA végre
•csökkentették a pontosságot minden fegyver esetében atomata tüzeléskor - észrevettemde ez is csak pozitív szvsz
•Megnövelt pontosság hosszú sorozatoknál bipoddal használt LMG esetén - szaporodjanak a kemperek
•Csökkentették a 12g FRAG shotinál - ideje volt.
•megnövelt flare reload!
•jobb JET ágyú végre heli ellen - repkedek néha de simán minigunnal eddig nemsok hasznom volt, most rágyúrok, hátha
•Növelték a Stinger rekéta erejét repülőkkel szemben!
•növelték az M416 esetében recoilt -nem mintha sokat használtam volna de az maradt meg h szór mint a malac így is...
•Változott a repülhető magasság Noshahar Canals - nem is értettem eddig mi volt az a max 200-250meter
•megnövetl mortar reload - sajnos ez sem tántorítja majd el a sok mortarost ha elkezdnek csoportos kerty partyt rendezniJa és végre ledől a torony caspianon!
biztos emiatt volt majdnem 4 gigaszerk: nekem nem tűnt fel hogy "atomhentelő" lett az RPG, marad a 2-4lövés tankba...
-
ETOM
addikt
válasz
Cybertrone #29483 üzenetére
ha kikapcsolom és nincs TS-m akkor jól tudunk majd dumálni kösz a tippet
am meg kell itt kurvázni egyből bocs hogy leírtam 1 dolgot ami nem tetszik.. még jó is lenne csak most meg olyan semmire való lett alig látni hogy jött üzenet. De nem azt mondtam hogy szar csak nem az a igazi......De megnyomom AZT A KURVA H betűt kösz. csak a kurva szót nem találom a billen.
-
scope2007
addikt
black ops ruhát így elrontani ... nem tudom mit változtattak.. de az a változtatás rendesen kihatott a ruhára is..
nagyban -
planbmokus
senior tag
Az Rpg eddig jó volt, most atomhentelő!
Az IRV-s témához: Aki nézett már éjjellátóval, az tudjamiről beszélek. X m-en belül totál tiszta, majd halványul még kb 1/2X távolságig. Nem X táv, utána meg vasfüggöny...Ui: A LEGO© yo!
Pro: RedSovi haver, aki nyomatta ezt a dumát: "a mocsok csitter!"
Majd szétszakadtunk a röhögéstől... -
Xaels
félisten
Mondtam én, hogy nektek semmi sem jó.
Panaszkodtak egyesek, hogy nem lehet a tankot kilőni, hát felerősítették az RPG-t és erre az a baj, hogy most meg túl erős.
Napokig téma volt az IRNV irrealitása, nerfelték és most az a sz@r.
A fél világ panaszkodott a chat-re, f@szán megcsinálták és most ez a rossz.
Menjetek LEGOzni, azzal azt csináltok amit akartok. (Akinek nem inge...)
-
planbmokus
senior tag
válasz
Norpheus #29463 üzenetére
Nem az a gond, hogy gyengítették, hanem hogy hogyan...
Az előttem ~20m-re álló ember még "Mátrix-zölden" világít, a két lépéssel mögötte lévő meg fekete, szinte nem is látszik. Megoldhatták volna úgy, hogy halványuljon vagy valami.
Rossz példa, de a OFP-Dragon Risingban is ilyen volt az IRV, hogy egy kilométerre is világítottak az emberek, és az "tökéletesen élethű katonai szimulátor volt" -
H.Ezredes
őstag
Olyankor mi a p..a van amikor fölrakom a patch-et kiírja a végén telepítés de 10 percig semmi nem történik majd leállítom az origént és utána az összes belépésnél azt írja:
A rendszer nem érzékel játékokat ehhez a fiókhoz
Ilyenkor WTF van ?!?!?!?!
-
_gabber_
csendes tag
Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem. Ma érkezett meg a BF3, és ki szerettem volna próbálni a multit, de nem sikerül sehogy sem.
Beírtam Originbe a kódomat, feltelepítettem a játékot.
Belépek battlelog-ba, kijelölök egy szervert, join, és azt kéri, hogy updateljem a játékot, az originben azt kapom válasznak, hogy a játék up to date, és a continue megnyomására nem történik semmi.
legfrissebb nvidia driver fent van
battlelog programot is feltelepítettemMit csinálok rosszul?
-
Szajo
őstag
Egyre gyatrább ez a játék, remélem ez csak azért van, mert a mikulást várták, és a következő peccs már jó lesz
-
Hajdi
senior tag
Az is elég sűrűn előfordul patch óta, hogy akit megölök, a kilőtt golyó még engem is elkap a fegyveréből, így mindketten meghalunk. Eddig ezt csak gránátnál tapasztaltam...
-
H.Ezredes
őstag
nekem 5 Gb-ot szed le most frissítésnek
de gond egy szál se 6.4 Mb-al jön
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na állítólag van Caspian torony dőlés.
-
Norpheus
csendes tag
Nehéz eldönteni, hogy az IRNV lebutítása jó-e vagy sem... Most kevesebben lesznek jóval akik használják, nekik meg kell tanulniuk normálisan játszani (ez jó), viszont HC off killcam es pályán a 428 méterre levő sziklák tövében, bokorban hasaló reconok -ezek a játékosok a tipikus "bokrok"- észrevétele se lesz 1 könnyű. Aztán még a sötétben bújkáló kemperek, akiknek a feje éppenhogy kilóg... az se kutya.
-
creedszl
senior tag
belépek bárhova és ezzel indít mindig
our team lost!Már alig van kedvem játszani...
másik meg hogy már kijött két gigákat nyomó patch de azt a rohadt lámpát még mindig nem csinálták meg... -
Tompo92
senior tag
Úgy vettem észre hogy még a fegyverek hangja is minimálisan változott, és csatlakozom az előttem szólójhoz, az IRNV egy kalap szar lett használhatatlan, mintha valami gyárfüstbe néznék bele
Ja meg az összes CO-OP-és pisztoly/puska unlokolódott -
edgR
őstag
akkor ami engem erint: heli guided rocket semmit nem er, ennel jobban el se lehetett volna rontani. szarabb, mint a sima. ami eszembe jutott: @}^ˇ#{ !!!!!!!!!!!!!! ehhez mi a turoert nyultak hozza?
-
Hooper
őstag
hol találok olyat ahol leírják részletesen hogy mi volt ebben a 4gigás patchben?
-
creedszl
senior tag
Én nem tudom bennem van e a hiba vagy a gémben de ahogy jönnek ki a javítások úgy egyre szarabbul megy...
-
DonThomasino
veterán
EA fóknál mi az a személyiség hozzáadása?
Fióknevet meg lehet változtatni? -
oriic
HÁZIGAZDA
Gyors helyzetjelentés:
Chat ablak tetszik. Tactical supernova maradt. Crash nincs, Black ops ruci bugos. (fehér mellény)
Jóság van.
-
fulton
addikt
Tudnátok mondani egy olyan proit amivel meg tudom nézni, miközben fut a játék, hogy mennyi Video memóriát, stb eszik? procit hogy használja( egyes magokat) és hasonló infokat kapok..?
-
Telda
addikt
Az IRNV totál használhatatlan, kuka, akár ki is vehették volna, egy szar.
A lámpa mit sem változott még mindig, mini napkitörés.
A chat átkerült a bal sarokba, szerintem a régi helyen jobban szem előtt volt. -
Hajdi
senior tag
Game...disconnected. Remove bla-bla hibaüzenet. Sajnos nem először patch óta
"Punk Buster hibát nem ír?" Nem...
-
fulton
addikt
válasz
BandiHUN #29436 üzenetére
Ez a járműbe ki-be szállás, eddig is működött
Külön kell beállítani:
magyarán van olyan hogy "In jets" pl ott beállítod hogy a ki be szállás "enter" legyen.
Majd fogod és rámész arra hogy általános bill parancsok, ott pedig szintén beállítod hogy "enter legyen a be ki szállás" és kész... ekkor a repülőbe be és ki szállni "enterrel fogsz" kicsit megvariálták.Egyébként én is ezért állítottam át, a kiszállást mert Jets nél gyakra pillanatomban mellé nyomtam
és E lett belőle.
-
BandiHUN
veterán
Milyen az eddigi tapasztalat a gémről az update után?Gondolok én itt a kifagyásokra,a bf3.exe leállt-okra és ilyesmire,esetleg az fps-re,laggokra,ilyesmire,vagyis technikailag mi van a cuccal?
Másik kedvenc problémám a járműbe ki-beszállás,ami még befelé csakcsak átrakható,megy is,de kiszállni csak e-vel lehet,utasként nem fegyó mellől viszont a beállított gombbal...ezt javították-e?
Énnekem minden gémben a gránát az e,az akciógomb(itt a járműbe szállás is pl) az f...viszont szül mókás helyzetet,hogy az ember könnyen ki tud így szállni véletlenül,f-re sose nyomtam még félre,de az e-t sikerült néha marha jó repülős körökben is megnyomni.... -
ricsy888
senior tag
Végre! Semmi leállás, fagyás. Csak maradjon is így
Az IRNV eddig se volt túl jó, talán a bokorban ülő emberek ellen, most meg szinte használhatatlan. -
Zomb€€
őstag
Fakk, 2x elütöttem a jelszavam,vagyis Caps On volt, erre ezt kaptam:
"Too many failed logins, you have been blocked"
Ilyenkor vattafakka? -
scope2007
addikt
ez tényleg gáz.. más pingét látni.. sajátot nem TABbal.. de omg
-
oriic
HÁZIGAZDA
Orosz verziós játékosoknak leírásom az első hozzászólás végén. Ne kérdezzen senki feleselgesen.
-
Tompo92
senior tag
Srácok ez most mi az isten ez a majdnem 4 gigás cucc amit letölt az origin a bf-hez?
Gondoltam hogy patch de miért ekkora? mit tud ez? -
BRIKLY
veterán
Jól kezdődik peccs után.. BF3 exe leállt...
-
Cybertrone
veterán
Peccs fent.. hiba nélkül indul, fasza az egész!
BF3 exe nálam edig sem olyan sokszor állt le... most 6* indítottam, és csatlakoztam és mind végig jó
-
BandiHUN
veterán
squad wipe= csinálj ki egy egész squadot.Rushon aránylag könnyen meglehet,ha kiszúrsz egy trükköző ellenfelet védőként,megvárod,amíg ráspawnolnak a többiek(kemperek előnyben,mert olyan helyre megy,ahol nem nagyon vár ellent,pl.hegyoldalban szikla),és bedarálod a kollektívát.Bár rushon amúgyis 1-1 célpontra megy átlagban 1 squad,random is összejöhet,ha nagyobb csapatot irtasz.Esetleg még csapatszállító járgány,szállító heli lehet jó,abba befér egy squad.
-
Eagl3
veterán
Ezt az updatet magától letöltötte az Origin indításával? Csak mert hiába nyomok frissítés keresésre vagy javításra, nem talál semmit a játék meg indul, de most nincs időm tesztelni.
-
cellpeti
nagyúr
jól tudom,hogy 14én érkezik a Back To Karkand?
-
scope2007
addikt
nocsak.. mekkora update
4.2 GB WTF? -
Hajdi
senior tag
Mi az a Squad Wipe Ribbon? Avagy miért jár ez?
-
ProEvoFan
nagyúr
nem hiszem el!
nincsenek csatlakozási problémák
IRNV-t rendesen le nerfelték
shotgun frag-ot is, csávókám mellém lőtte a sorozatot és semmi bajom nem lett -
Xaels
félisten
válasz
csobanandras #29405 üzenetére
Ez is új és nagyon hasznos.
Más: a lagg ebben az esetben nem csak a szervertől függ mint már mondtam. Mivel itt a rendszer másképp működik mint egy egyszerűbb játék esetén így legalább ugyanolyan fontos a többi játékos pingje.
-
creedszl
senior tag
Elmentem intthonról közben jött le a frissítés.Hazajövök,indítani akarom erre a game manager beszól hogy előbb frissítsek és elkezdi újra letölteni a 4,2Gb-ot.WTF?Rohadjon meg....
-
csibe1
addikt
"A ping az a válaszidő az adott szerverrel való kapcsolatnál,szóval a ping mindig attól függ melyik szervert nézed éppen."
Tudom mit jelent. Válaszoltam is neked.A ping érdekes,mert hiába jó pl 30-35 attól még laggolhatsz rendesen,egy 65-ös pingű szerveren meg játszhatsz 3 órát minden gond nélkül.Érdemes betültéskor a hangot figyelni,ha ott akad akkor lehet,hogy egy laggos szerót fogtál ki.
-
csobanandras
tag
H betüvel el lehet tüntetni a chatet meg belehet tenni popup módba..
Ez eddig is így volt? -
Laraxior
titán
Eddig nem írt semmiféle pinget mégis jó volt...
-
ЯΞD
senior tag
válasz
medvezsolt #29400 üzenetére
így van. és pont az a lényeg nekem mennyi a pingem a szerverrel. nem az, hogy a józskapistának 150 mert attól csak idegbeteg leszek..
Aktív témák
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest