- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
pohár
félisten
hopp, 30000.
-
pohár
félisten
válasz
Cybertrone #29998 üzenetére
én ekkor kiszállok a tankból és megkínálom rpg-vel, visszaszállok és megy a löveg... volt tank, nincs tank
addig meg tud javítani az utasod, meg lehet ezt oldani okosan is -
Cybertrone
veterán
Nem tudsz 10 halál alatt maradni, és ő sem tudna 10 halál alatt maradni akkor ha szisztematikusan titeket lő mindenki aki él és mozog... nem mást csak titeket... És nem azért mert mi voltunk a legcukibb tank, hanem azért mert mi voltunk azok akik tudtak is hoizzátenni az agyatlan henten kívül mást is a gamehez!
De persze ha ö pro meghajtom a fejemet, hisz ő lehet hogy életben maradt volna, még akkor is ha lő a heli, és még 2 tank osztja az álldást szemből, hisz ő pro... mi hobbyjátékosok vagyunk, és ennek is örülünk
Nem igazán érdekel minek szánta... mert ha baráti a szándék akkor nem így néz ki
Mellesleg most én is odatolom akkor a mondandóm végére hogy NO OFFENSE oszt az egészet nem sértésnek szántam, oszt ossza ba a dolgokat... na remélem így már jó -
ForRedGlory
félisten
válasz
Cybertrone #29995 üzenetére
Azt is írtam hogy a lehető legnagyobb jóindulatta reagálni is fogok rá... ez megtörtént!
Ha ez neked a jóindulat, akkor megnézném milyen a rosszindulat. Na de már többet is írtam a témában, mint akartam, ebből mindenki le tudja szűrni hogy mit akartam kinyögni. Ha meg nem esik le, hát ez van. Pohár érti, már megérte.
(#29985) Cybertrone:
" Persze te egyből vagyány vagy és betolod hogy te vagy itt a fasza konzervdobozos, hisz te már pro vagy minden tekintetben"Ezt írtad:
"majd ha te is linkelsz egyszer valami értékelhetőt, mi is faszán kommentálni fogjuk a tőlünk telhető legnagyobb jóindulattal, és pozitívummal"Én erre linkeltem is.... [link]
Te erre:
"remélem most a pici kis e-penised megnőtt az egekbe hogy ezeket belinkelted"Pohár erre Neked:
"leszólod mert mondtad hogy mutassa mit alkotott eddig? komolyan nem értelek..."Mire Te sikeresen rákontrázol:
"Persze te egyből vagyány vagy és betolod hogy te vagy itt a fasza konzervdobozos, hisz te már pro vagy minden tekintetben"Na ezt meg is beszéltük szerintem... nem kóstolgatás volt, hanem egy vélemény, sajnos neked ez negatív volt és egyből leugattál...
Túl van tárgyalva, vedd offensenek, de sajnos nem lesz mindig pozitív kritikám, és lehet igazam sincs...
-
pohár
félisten
válasz
Cybertrone #29995 üzenetére
látom kurvára nem érted a lényeget... ő arra akart kilyukadni hogy tankkal ez szar stat, mert a csapatmunka nem volt a toppon, ha jól működik a gépezet akkor 10 halál alatt tudsz maradni ha tankozol...
ember, azzal kezdte hogy NO OFFENSE, nem sértésnek szánta...
-
Cybertrone
veterán
Azt is írtam hogy a lehető legnagyobb jóindulatta reagálni is fogok rá... ez megtörtént!
Mellesleg nem rajságból linkeltünk, hanem csak mert megörültünk!
De látom nem kell ide linkelgetni, hisz a mindennapi sírás hogy így szar a game úgy szar a game fontosabb, mint ezek a dolgok melyeknek van is köze az aktív játékhoz... legközelebb majd én is csak a rinyát tolom be, és buta kérdéseket zúdítok minden erre járóra, mint pl mi az a LE, látom itt kb ez a színvonal megy... Ami szvsz elég nagy bajForRedGlory:
Mellesleg a kóstolgatást te kezdted, mikor leoltottál minket, akik csak örültek a game végeredményének... Sokan örülnének itt ha fele ilyen statot tudnának összehozni, sőt sokan annak is örülnénk hogyha egy meccset le tudnának tolni, mert egyeseknek sajnos annyi idejük nincsen a játékban, mint amennyi ez az 1500 ticket volt! Gondoltuk hogy megosztunk egy kis pozitív játékélményt is a fórumba, hogy ne csak arról szoljon milyen szar a game, hanem arról is hogy milyen jó is tud lenni... Persze te egyből vagyány vagy és betolod hogy te vagy itt a fasza konzervdobozos, hisz te már pro vagy minden tekintetbenZsír-_-
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Cybertrone #29992 üzenetére
Sajnos én nem izgulok a statra... keresgéld, hogy mikor mutogattam milyen fasza gyerek vagyok. Utána esetleg lesz létjogosultsága annak amit írsz.
(#29993) pohár: hagyd... nem lehet elmondani sem a véleményt, ő beszél epéniszről, erre benyögi hogy a haverjának jobb statisztikája van. lol.
Mintha a saját bejáratú topicja lenne, és ha valaki olyat mond, ami neki nem tetszik, akkor egyből jön a személyeskedés. -
pohár
félisten
válasz
Cybertrone #29992 üzenetére
idéznélek: De köszönjük a hozzászólást, majd ha te is linkelsz egyszer valami értékelhetőt, mi is faszán kommentálni fogjuk a tőlünk telhető legnagyobb jóindulattal, és pozitívummal
leszólod mert mondtad hogy mutassa mit alkotott eddig? komolyan nem értelek...
-
Cybertrone
veterán
válasz
ForRedGlory #29991 üzenetére
Az hogy büszkék vagyunk magunkra az nem faszaság! Viszont remélem most a pici kis e-penised megnőtt az egekbe hogy ezeket belinkelted
Most ha a haver belinkeli hogy pont ő áll előtted tank killekbe akkor mi van?Eredj vissza aludni fiam, és álmodj szépeket!
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Cybertrone #29987 üzenetére
Már ne haragudj, de nem tudom kik hirdetik itt, hogy milyen űberfaszák... olvass már vissza, hányszor írtam, hogy istenkirály vagyok? Belőled meg jön a tömény ömlengés. Attól hogy nem tetszik egy vélemény, nem kellene egyből szurkálódni, bár ahogy látom ez neked rendkívüli módon megy itt... Kevés tankhalállal is bőven lehet objektívákat szerezni, megsúgom.
Amúgy meg tudom mit beszélek, elhalálozott néhány tank és egyéb jármű általam, mégsem dicsekszem vele, csak sikerült kihoznod belőlem ha már megkértél hogy linkeljek -.-
Téma részemről lezárva, 18 tankhalál sajnos nálam nem jó stat. Másnál lehet, ez van.
Azért ha van kedved, jöhetsz privát meccsre tank tank ellen
Mondjuk ma láttam olyan tagot, akinél a dogtagen 1100 tank kill volt, lol.
Sorry, hogy nem kicsinyítettem a képeket, lusta vagyok így éjfél után. -
Edem05
őstag
válasz
Lethal Gene #29982 üzenetére
Gondoltam keresek neked egy ilyen videót. Találtam is egyet.
Itt egy másik is a CITV Station nézetből.
-
Szajo
őstag
A Platoon az mi, az valami klán féle? Mert lehet ilyet csinálni meg csatlakozni is, de viszont Clan Tag is van szóval nem értem.
-
Cybertrone
veterán
válasz
ForRedGlory #29986 üzenetére
Felőlem lehet izmozni az eredményekkel, viszont jogosan lehetek büszke a barátomra, és magamra, mert lenyomtunk 1500 ticketet egy konzervben, és kihoztuk magunkból a maximumot! Az hogy neked ez fáj, és egyből tolod a dolgokat az már nem az én bajom, hanem a te magán szoc problémád!
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Cybertrone #29985 üzenetére
Latom offensnek vetted... akkor bekapcsolom a gepet es linkelek...
-
Cybertrone
veterán
válasz
ForRedGlory #29984 üzenetére
Nem a stat a lényeg drága negatív barátom ebben a játékban... Hanem a csapatmunka! De látom neked is mint sok más embernek ez újkeletű dolog
Ezenkívül olyan módon használtuk a tankot, mint nagyon kevesek, sőt mint most kiderült többen nem is tudták hogy ilyet lehet... De köszönjük a hozzászólást, majd ha te is linkelsz egyszer valami értékelhetőt, mi is faszán kommentálni fogjuk a tőlünk telhető legnagyobb jóindulattal, és pozitívummal -
ForRedGlory
félisten
válasz
Cybertrone #29974 üzenetére
Tankkal 8x meghalni azert tavolrol sem jo stat. No offense...
Majd kutkut mesel hogy kell vezetni egy tankot hogy 10meterre a tanktol potyogjanak az ellenseg katonai es tankjai. Mondjuk annak orultem volna ha aktivabban szerel ;P -
Cybertrone
veterán
válasz
Lethal Gene #29982 üzenetére
Még a héten összehozzuk a kollégával!
-
Cybertrone
veterán
válasz
Cybertrone #29980 üzenetére
ECM jammer-rel tudja kivédeni a paintelést a heli bocsesz, összekutyultam
-
Cybertrone
veterán
válasz
Malachi #29979 üzenetére
A tanknak azért egy jó 100m-re meg kell közelíteni az alkalmatosságot, mert a painter hiába célozta be a rakétának is rá kell állni, nem olyan egyszerű, és szerintem teljesen korrekt... a heli a belov radarral ki tudja védeni a paintelést amúgy, csak sok balfasz ezt nem tudja, mert azt se tudják mi mire való... nem kéne itt nerfelgetni, ha a sok nyomorult úgy játszaná a játékot ahogy kell... csapatban, gondolatokkal... nem pedig codozva hentelést imitállva... És ha jön egy összeszokott páros, máris nerfelni kell mindent, mert meghaltak... ennyi erővel kivehetnék az összes katonai vívmányt a játékból, mert úgy is visszanerfelik a középkorba az egészet... Sőt mennyünk karabéj helyett csúzlival, az lenne az igazi!
-
Malachi
addikt
válasz
Cybertrone #29978 üzenetére
na akkor ez lesz az egyik következő nerf célpontja, már most látom.
-
Edem05
őstag
válasz
Cybertrone #29976 üzenetére
Tényleg eszméletlen ez a CITV + Guided Shell páros! A helinek esélye nincs hiába nyom el bármit is. Ameddig a lézer fogja addig tényleg mind1 mit csinál, ha utoléri a rocket kipukkan mint egy lufi.
(Legközelebb csináljunk vidit a srácoknak, mutassuk meg, hogy is van ez!)
-
Cybertrone
veterán
Az uccso fejlesztés a konzerven CITV
3 fősre módosul a tank személyzete egy sofőr, egy gunner, és egy lézeres emberkére
Erősebb lesz a tankrakéta ha a lézeres beméri a tankot egy rocket, és disabled... a légi járműveket meg beméri ráeresztjük, és az isten nem menti meg többet mert amíg a lézeres látja addig követi a rakéta is, és nem téríti el a fler sem, vége van mint a botnak
De ez szakmai titok... egymás után 12* lőttük le a helit... meguntuk, és inkább foglalgattunk, de azért amikor a közelünkbe voltunk meghaltak... még egy jetet is kikaptunk, mert nem volt elég gyors, és a rakéta utolérte... elképzelheted hogy állt mindenki a pályán értetlenül, és mi 2-en Edem kollégával megnyertük a meccset majdhogynem a konzervel
Ezért nem jut sehová a sok tunker nuub a gamben, mert fikarcnyi csapatmunka nincs náluk... 2 ember elég aki csapatban mozog, és a nyomi bagázsnak annyiJa és jól vizsgázott a G500-as patkány
eszméletlen miket lehet rárántani vele olyan 2400 dpi-nél brutál, ajánlom mindenkinek!
-
pohár
félisten
válasz
Cybertrone #29974 üzenetére
használtok laser paintert tankkal? azt hogy?
tudtommal csak repülőn van, és a SOFLAM tud lézerrel bemérni -
Cybertrone
veterán
[link]
Szin tiszta tank... 2 medál, és mindezt egy T-90 volánjánál a legjobb lézerbemérőmmel!
Ami gurul, repült, vagy lebegett mi a tankkal kiszedtük! -
BandiHUN
veterán
válasz
danilla #29969 üzenetére
Hehe,a pc-sek meg annó 1 évig voltak hitegetve,hogy lesz 1943...majdnem addig elő is volt rendelve,de aztán visszautalták...
A mai napig nem értem,hogy egy tulajdonképp ilyen ócska játékot miért nem hoztak ki pc-re...
Itt se érteni,hogy kinek fájt legenerálni pár kódot,úgyse veszi azt már a fene sem. -
csibe1
addikt
válasz
whiteman0524 #29968 üzenetére
Biztos a portolás volt exkluzív.
-
danilla
őstag
válasz
whiteman0524 #29968 üzenetére
A Dice ígért a PS3soknak a játék mellé ingyen BF1943-at ,de nem kapták meg, így kárpótlásul egy héttel előbb kapják meg az összes dlc-t... észbontó
-
TXT
őstag
válasz
grozam #29943 üzenetére
Én tolnám, de én a 3D megoldások kapcsán a passzív 3D-t használom és a Tridef 3D progi, amivel keretprogramként indítom a játékokat, most ott hiába indítanám el, nem indul a multi része, mivel ugye ennél a gammánál nem a szokásos módon indítod a multit, hanem a böngészőből. Eddig nem jöttem rá, hogyan működhetne a multi része is 3D-ben, mert a vas igencsak megvan hozzá!
Vki hasonló cuccal küzd ezen? -
bul07
nagyúr
Pack óta mintha sokkal de sokkal többen használnák a PKP fegyvert , csak azt lehet hallani hogy egy két játékos mindkét oldalon folyamatosan lő
Valaki nem akarna pár órát(reggelig ráérek) CO-OP-ni , olyan 200.000 pontot kellene összelőnöm még, itt a ph írjon rám aki gondolja
-
killer095
őstag
Na az ilyen köröket szeretem a squad együtt mozog akkor fasza minden
[link]Like a Boss
-
Bazzzs
senior tag
Az origines adventi naptár szerint elvileg holnap valamilyen BF3-as akció lesz. Valamint tizenharmadikán is a világító barátunk jön be, ha fölé viszitek az egeret.
-
kertsa
senior tag
-
ETOM
addikt
Van egykis gond folyamatosan:
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'BRAJENFIELD' (for 2 minutes) ... Violation (IGNORING QUERIES) #9006
-
csigacska
tag
válasz
Cybertrone #29919 üzenetére
Jó kör volt, az elején amikor csatlakoztam, kaptuk rendesen az us spawnon a spawnkillt, de ez benne van ebben a mapban. Kb 400 ticketnél írtam, hogy innen lesz szép nyerni
Jó kis csata volt, én kifejezetten élveztem, köszi a játékot még 1x.
Batman voltam Gazdagrétről.
-
Malachi
addikt
válasz
Rabbitf_24 #29935 üzenetére
kezdd az aktuális küldetést az elejéről, nekem tegnap az oldotta meg. gondolom rosszul mentette el, mikor utoljára kiléptél, vagy ilyesmi.
-
ricsy888
senior tag
-
törölt tag
Szép stat
-
madaraszf
aktív tag
válasz
redingitell #29944 üzenetére
Teljes mértékben egyet értek veled! Ezen esetben a rosszabb a jobb!!! Én is megvettem az mw3-at de talán ha 2x játszottam vele.
Góliát: Na ez az amikor az ember játszik! A többi pedig szarik az egészre.....
-
Góliát
őstag
-
redingitell
senior tag
válasz
Baloghjanos #29941 üzenetére
Hát nem tudom....
Én már ott tartok, hogy szinte csak a BF3-al játszom, mivel a az MW3 esetében a kiadást követő 4-ik nap óta nem tudok úgy játszani, hogy ne találkozzak egy csalóval. Annak ellenére, hogy a kezdetektől fogva a COD-ba öltem minden játékidőmet jelenleg azt kell mondjam, hogy a BF3 a hibái ellenére jobb. -
grozam
tag
Hi!
Valaki tolja a gamet ATI kártyával 3d-ben? Esetleg infó róla? -
Baloghjanos
tag
válasz
whiteman0524 #29939 üzenetére
5 éve cod4-em ugy érzem eljőt a váltás ideje kevés a lan kevés a sponzor
cod4 be mostmár azon aszinten vagyok hogy jőhetnek a csiterek max falon lőnek be
de egy uj játéknál ugy elveszi a kedvem hogy hihetetlen nem hogy még azt is néznem kell ki lő rám prefiret de még a mapot is néznem kell hogy most merre fele menyek
de nem baj ugy érzem jo dőntés volt mw3 az egy kalap ..... bf3 jo csak sok a csalo
-
Szajo
őstag
Nektek is van, hogy csak úgy kilép a játék? CO-OP ban fordult elő először. Multiban még sosem.
-
whiteman0524
aktív tag
válasz
Baloghjanos #29937 üzenetére
Én egyébként sztem már eljutottam arra szintre hogy jókat röhögök ha összefutok egy csíterrel. Már hogy mennyire szánalmas. Persze ha nagyon benne vagyok a gámében és pont rosszkor jönnek az fenyomja a pumpát, de egyébként meg egyenesen szórakoztatóak tudnak lenni
Ilyenkor mindig arra gondolok hogy egy kis dagi szemüveges 12 éves a nyálát csorgatva ül a gép előtt és ilyenkor mindig el fog a röhögő görcs
-
csibe1
addikt
válasz
Baloghjanos #29937 üzenetére
"az a gond amig szerződésbe állnak a játékal a codehook meg a x22 addig ezek nem lesznek kitőrülve az is biztos."
A BF3 fejlesztői állnak szerződésbe a csítfejlesztőkkel?
Bár ezen se lepődnék meg nagyon."esküszőm 1 fps játék lenne amibe nem tudnának csalni szerintem a világon mindenki azzal játszana"
A csíterbagázst kivéve.
(#29936) whiteman0524
Pár hónapja CoD2 szeróra is feljött egy akárki,lenyúlva a nemrég elköszönt csajszi nevét,csak a színezés különbözött pár dologban.
Nem nagyon zavartatta magát,hiába küldték el a csába,és egyéb helyekre nem igazán kedvesen,szerintem azon élvezkedett,hogy idegesíti a többieket.
Az ilyen barmokat sajna mindenhol,majd mindegyik multis játékban megtalálod. -
Baloghjanos
tag
válasz
Találtgyerek #29934 üzenetére
az a gond amig szerződésbe állnak a játékal a codehook meg a x22 addig ezek nem lesznek kitőrülve az is biztos.
esküszőm 1 fps játék lenne amibe nem tudnának csalni szerintem a világon mindenki azzal játszana
-
whiteman0524
aktív tag
válasz
Találtgyerek #29934 üzenetére
Pont ezért csinálják sztem. Bár én se tudom megérteni az ilyen embereket. Nekem pont az adja a jó érzést (a játék mellett természetesen) ha meg kell "szenvedjek" a sok pontért.
-
Rabbitf_24
addikt
Nem tudok single-t játszani.... hiba lép fel az indításnál...
Multi megy... -
Találtgyerek
veterán
válasz
Baloghjanos #29931 üzenetére
Remélem hamar kipucolják őket.Eddig én 1 csalóval találkoztam.kopp kopp
Nem is értem,hogy csalással mit lehet élvezni egy ilyen játékon.Maximum azt,hogy a többieket idegesíti. -
whiteman0524
aktív tag
válasz
Baloghjanos #29931 üzenetére
Ez van. Sajnos le kell nyelni.
-
Baloghjanos
tag
egyre tőbb a csalo x22 ingyen adja a csalást pár honapig akinek már megvan a x22 szval szégyen :S:S:S
-
ForRedGlory
félisten
Valaki tankba gunnerként?
Mellesleg patch... csak tankos tapasztalatom van. Könnyebben hullik a férgese, nem kell 5 golyó hogy elpatkoljon egy futóbolond, hanem 2-3 megteszi tankos géppityuval. Kicsit könnyebb vele célozni/ölni. Viszont jobban sebződik légi támadásnál. Maga a játék pedig mintha optimalizáltabb lenne, bár ez lehet placebo.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
madgie
titán
Nekem most nem indul a játék. Elindítom a kiválsztott szervert, join, join, közben az Origin azt írja, hogy Bf3 indítása, ez eltűnik, majd megint előjön, eltűnik, stb.
Funny -
planbmokus
senior tag
Van valakinek kedve egy kicsit méricskélni meg fegyvert tesztelni üres szerón?
planbmokus néven keress originen és battlelogon! -
7600 GS
addikt
Battlelog azt irja hogy rám vár, hogy befejezzem a frissités installálását. Hol tehetem meg?
-
csibe1
addikt
válasz
Tompo92 #29918 üzenetére
A multis játékoknál(CoD2,CoD4,stb),főleg ha ADSL-ed van a feltöltés az ami inkább lefogja,és elkezdesz laggolni,teleportálni a pályán,mert a feltöltési sávszél egy vicc.
A letöltés nem igazán fogja meg ha nem teljes sebességgel töltesz le.A szerverping itt nem mindig mérvadó,35-ös ping volt a szerón,és már betöltés után akadt a hang,le is léptem onnan,utána 65-ös pinges szerón meg simán játszottam.
(#29922) 7600 GS
Az Originben,Saját játékok,Frissítések keresése
-
Tompo92
senior tag
válasz
barack1997 #29912 üzenetére
SV98 és az m40a5 majdnem ugyan az csak külsőre más
De itt vannak a statisztikák. -
Cybertrone
veterán
[link]
Megdolgoztunk érte... és olyan szar csapatunk volt hogy 300 ticket előnyről is fordítottak -
törölt tag
Srácok,a következő patch mikorra várható?
-
Cybertrone
veterán
válasz
barack1997 #29912 üzenetére
Fejre...
-
törölt tag
válasz
Találtgyerek #29911 üzenetére
1 megás is bőven elég, ha mellette nem nagyon megy semmi....
-
barack1997
senior tag
Hali!
Az M40A5 egylövés-egyhalál fegyver ? Az SV-be márt bent van majdnem 175 kill
-
Cybertrone
veterán
Megvan az új gyilkoló szerszám
Egy Logi G500-as cickány! -
Tompo92
senior tag
-
kapeti07
senior tag
Észrevettétek már, hogy az oroszoknak egyik kasztnál sem látszik az arca. Mindnek el van takarva, főleg az engi-nek. Az amiknál csak a Recon-nak nem látszik.
Itt látszik, hogy az Amcsiknak nagy arcuk van, még ebben a játékban is
-
strebacom
senior tag
Szerintetek melyik a legjobb ruha szín(camo..), ami nem annyira feltünö...van ez a fekete spec-ops, vagy mi azt irták a chaten cseréljem le...miért???
Köszi!! -
pohár
félisten
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Diablo IV
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest