- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
Aktív témák
-
Telda
addikt
Estét!
Szeretném az Origin nevem megváltoztatni a következő linken: http://www.origin.com/uk/change-id
De bármit írok be az alábbi fogad.
The Origin ID can contain only letters, numbers, hyphens (-), and underscores (_).
Lehet a link a rossz?
-
Telda
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Telda
addikt
Co-op ban hogy tudok írni a társamnak? Mert a sniperes pálya eddig 12 fail...
Azt sem tudjak merre vannak arccal. -
Telda
addikt
Azokon a szervereken ahol ki van írva hogy max lvl 20 vagy 30, stb.
Ott van tényleges szintkorlátozás vagy ez csak tájékoztató jellegű? -
Telda
addikt
Egy elég amatőr kérdésem lenne. Hogyan tudom a gránát dobást vagy bármi mást az egér középső gombjára bindelni? Mert a beállitasokban hiába nyomom ezt a gombot, mintha nem ismerné.
-
Telda
addikt
Estét!
Co-op-ra van valami megoldás? Olvastam másnak is vannak vele gondjai, egyik ismerősömmel szeretnék játszani, de nem tudunk csatlakozni egymáshoz. Állítólag az Avast miatt van, de ha kikapcsolom akkor sem jó, szóval nem tudom .
-
Telda
addikt
Nem tudom észre vettétek-e, de az US Assault karakter az néger és ruha fedi az alkarját. Na most fps nézetben, látszik a piszkos karja ami nem néger .
Más, ezt a zöld villogást az új beta nvidia patch megoldotta?
-
Telda
addikt
A Flash Light-ot is fixelik? Mert én nem látom a patch notesban.
-
Telda
addikt
Van valaki akinek orosz kulcsos a játék és nem volt semmi gond a patcheléssel? Valahogy éreztem hogy gond lesz vele. Amúgy ha a nyelvi fájlokat minden alkalommal cumizni kell, akkor marhára nem érte meg az egész.
-
Telda
addikt
Ha csinálok egy új Origin-es accountot akkor a már meglévő játékaimat át tudom rá vinni?
Vagy csak egyszer engedi a kulcsot aktiválni? -
Telda
addikt
Tudtok valami "olcsó" oldalt ahol digitálisan meg tudom venni a nemzetközi (nem orosz) verziót? Nekem ezzel nincs kedvem szívózni minden alkalommal, a jelenlegit meg elajándékozom haveromnak.
-
Telda
addikt
Az Origin-hez tartozó email-t, ami egyben a felhasználó nevem is, meg tudom változtatni?
-
Telda
addikt
Van egy kis gáz, erre valaki?
http://prohardver.hu/tema/origin/hsz_311-311.html -
Telda
addikt
Egyik ismerősömnek 32 bites win 7 van felrakva, na most olyat olvastam hogy a játék 64 bites rendszerrel lett optimalizálva, elképzelhető hogy ha windowst cserélne talán még jobban is menne a játék?
-
Telda
addikt
válasz Norb3rto #26910 üzenetére
Egyszer mindenképp érdemes a coop-ot végig csinálni, elég jő, főleg ha ismerőssel vagy.
Ha random emberkével mész, akkor a helikopteres és a sniperes pálya agyrémmé válhat, mivel nincs chat ebben a módban és sokszor azt sem tudják merre vannak arccal.
A fegyverek meg szerintem nem nagy számok, én nem is nagyon használom őket, max a pisztolyt.[ Szerkesztve ]
-
Telda
addikt
válasz janihunk #27464 üzenetére
The game crash randomly after about 15/20 minutes
-Press start (or the windows logo)
-Type in the searchbar "cmd" without the "
-Press enter
-a command windows should open up. write "bcdedit /set increaseUserVa 3072" without the "
-Press enter
Case 1: operation concluded succesfully (or a similiar message)
-reboot PC
Case 2: you are not allowed to do that (or a similiar message) -
Telda
addikt
Ki lettem kickkelve egy szerverről nade spam miatt, mi az a nade?
-
Telda
addikt
válasz jokeman #28067 üzenetére
http://www.origin.com/uk/change-id
Valószínű hogy az "uk"-t át fogja írni "hu"-ra és nem jön be az oldal, ha így lenne írd vissza uk-ra vagy us-re és jó lesz.
Lekéstem, na mind1.
[ Szerkesztve ]
-
Telda
addikt
válasz DonThomasino #28399 üzenetére
https://www.ea.com/profile itt tudod megváltoztatni. De óvatosan, mert nekem a változtatás után minden játék eltűnt az origin-ből, ami érdekes hogy viszont a friendek ott voltak. Vissza írtam a régit és újra jó volt.
-
Telda
addikt
válasz DonThomasino #28403 üzenetére
Szerintem nyugodtan írd át, mindenkinek jó volt akit olvastam.
-
Telda
addikt
A ruhákat nem lehet valahogy elmenteni? Mert mindig elfelejti és újra be kell állítani.
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest