Aktív témák
-
-
fulton
addikt
válasz
BandiHUN #30476 üzenetére
mm értem, néha azt veszem észre hiába viszem rá a gép orrát az ellenfélre, nem spotolja hiába nyomkodom ezért kérdeztem... van e valami idő.tartomány stb...nos én továbbra is aktivan spotolok, mivel nem arra játszom hogy minél jobb ez meg az legyen.. csak élvezem a játékot
megaztán mondhatni csak repülök és így könnyebben kiszúrom akár a gyalogosakat is a földön (tömegben
).. kár hogy nincs szőnyegbomba:XD
-
Cybertrone
veterán
A legjobb grafikában az első 4-ben nincs is benne a BF3, de még a Cry2-sem
Bezzeg a rage az ott van, igaz szar az egész
Pár döntéssel vitatkoznék... de hát sok a buzi mint tudjuk!
-
kely1988
aktív tag
Nem tudom, hogy volt e már, de asszem EZT érdemes minden játékosnak látnia!
Dobtam egy hátast a székből amikor megláttam... -
cellpeti
nagyúr
-
Taposo
aktív tag
-
zack
nagyúr
Ez az IRAM szerver....Kickelnek azért mert megjegyzem, hogy szerintem többen is csalnak, arra válaszolva, hogy valaki megjegyezte, 4 shoti lövéstől se halt meg az ember...
Ennyi WTF szitu a földön nincs mint az IRAM-on, aztán csodálkozom, hogy miért nem megy a játék, lényegében csak és kizárólag az IRAM szerveren. Csak azért mentem fel eddig hébe-hóba, mert sok volt a magyar.
Nem is bánom ha bannolnak. Fos egy szerver. Ennyi. -
BandiHUN
veterán
válasz
fulton #30469 üzenetére
spotolhatod azt is,ami már jelölt,így meghosszabbodik az idő...
Kevesen spotolnak,megéri,de azért aranyszabály,hogy azt spotold,aki neked kétséges/nem akarsz vele foglalkozni,hacsak nem vagy haverokkal,mert azért a kill 100 pontja még mindig jobb,mintha már messziről spotolod az ellent és szépen elhalásszák a többiek,ami neked kemény 10 pont.Haverokkal,ha ők is nyomják,nem gond,persze,de átlagos szerón kábé alig spotol valaki,ha így van,te se légy jó szamaritánus -
-
TXT
őstag
válasz
fulton #30469 üzenetére
ez nekem is kérdés, mert többször volt úgy, hogy egy kör alatt vagy 30x bejelöltem különböző járműveket és embereket, de sosem kaptam érte pontot, illetve nem tapasztaltam sehol, hogy hol számolná és miként. Pedig leszedték őket mások, így tuti eldobták a kanalat.
Kinek számolja és hogyan ezeket a spotolásokat? 8teszem azt, ha egy valakit/valamit többen is megjelölnek stb...)szerk: És mit jelent ez a "noob" és "noobozás"??? (még ha amatőr kérdésnek is tűnik)
-
pohár
félisten
háh, jut eszembe, ma US bázison épp nézegettem melyik squadba álljak, erre bummheccsát, M98, na mondom kurvaanyádat, killcam mutatja, fent fetrengett a toronyban... na akkor szídd ki, kibaszok én veled, spawnoltam a bázisra, elbújtam a radarunk mögé, rácéloztam két vonásnyit pluszba, sok, picit lejjebb, bummheccsát, 524m SV98-cal, visszakaptad kis buzi
először mikor kaptam a fejest elküldtem az anyjába, erre noobozni kezdett, de jó volt visszaírni neki, kis szarházi
-
fulton
addikt
kicsit kezdő kérdést tennék fel
Van az mikor "q" betüt röviden lenyomva az ellenséget bejelöli a térképen a csapat számára. spot azt hiszem...az megvan szabva hogy adott időn belül hányszor lehet?
vagy, azokra már nem érvényes akiket más csapattársam már előzőleg spotolt..azért nem működik? vagy hogy van ez pontosan... kicsit elmagyarázná ezt valaki? köszönöm -
lala42
őstag
Ez a head shot
Pucér SKS-el lett leadva. Kb 45 fokos szögben kellett emelni.
Head Shot. -
BandiHUN
veterán
válasz
Rabbitf_24 #30466 üzenetére
camper assault
-
Rabbitf_24
addikt
Na engem is lecheatereztek. (Először)
Írja a srác, hogy mindig fejeseket lövök, bannoljanak a szerverről....
Viszaírtam neki, hogy én melltől felfelé célzok és lövök.....
Annyi fejes találatom azért nem volt.... sajnos...
B@szta a csőrét, hogy az egész camper csapatát lezúztam 2 tárral....Jah és assault vok, még mielőtt feljönne a camper recon téma...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
whiteman0524 #30464 üzenetére
Soha.
-
whiteman0524
aktív tag
Azt tudja valaki hogy mikor lesz az emberből "dice employee" hogy ha egyébként nem az?
Na de viccet félre téve, meg lehet szerezni valahogy azokat a védett cuccokat is?
-
kangoo
tag
A patch óta egyáltalán nem tűnnek el a claymore-ok a lerakó halála után? Csak ha detonálódnak vagy máshova raknak helyettük?
-
L4mie
veterán
Olyannal már találkoztatok, hogy szó nélkül kilép minden kör végén, amikor a statokat mutogatná? O.o
MA délután kezdte, eddig nem csinált ilyesmit :/ -
BandiHUN
veterán
válasz
aAron_ #30452 üzenetére
AMD procival mindigis ez lesz,annó is ez volt a régi x2-esek időszakában...én ezértis váltottam Intelre,mert hiába az órajel,stb,hiába adja neki az ember,mindig hiányérzete lesz...látszólag megvan a sebesség,minten,de mégis...és ez Intellel nincs.
Annó a 48xx korszakban is 10-15%-al többet tudott egy vga ha intel volt alatta,mert lehetett amd-ből alápakolni akármit,valami mégis más volt...egyszerűen az amd provik voltak mások.Nekem a legtöbbször olyan volt az érzésem,hogy amd mellett a proci felkapcsolása,a cool'n quiet egyszerűen lassú...mintha késne a proci terhelésre,belekezdene a feladatba még alapon,stb,és emiatt egyszerűen "lustább",hiába van meg a folyamatos egyenletes terhelésre a teljesítmény. -
BandiHUN
veterán
Pont ez a baj,Pesten/nagyvárosokban fillérekért vannak igazi bika netek,vidéken meg úgy lement az ára(aránylag),avagy már akkora net a legkisebb csomag is,hogy ez az eredménye,hogy nem fejlesztették a rendszert.Addig volt a jó,amíg drága volt a jó net,mert lehet hogy egy 10est fizettem a 6 megás netért,de nem is volt mindenkinek...az átlag földi halandónak volt 1,esetleg 2 megás netje.Most egy kezdőcsomag is 5 megáról indul...és hiába van 5 rongyért 10megás netem,a legtöbbször visszasírom a kisebbet...mert a ping sem jó,a stabilitás sem jó egyszerűen.Másik vicc a feltöltés,hogy az embernek 10megát kell vennie 1 mega upért,tök feleslegesen,már nem mozgat meg rég a torrent,eredeti gémek,stb,viszont szeretek neten,gond nélkül játszani,meg nem negyedórát várni egy 5megás email elküldésére...
-
Zol01
tag
Most hogy a játék tűrhetően stabilan megy,a netem nem akarja az igazságot!Egyszer csak kilép a játékból és látom hogy a skype jelzi hogy eléggé gyenge a kapcsolat!
Kezdem már unni hogy hetek óta hétvégén többször is megszakad!Régen a 2 megás netem sokkal stabilabb volt,simán multiztunk minden gond nélkül! -
BandiHUN
veterán
válasz
eugabesz #30449 üzenetére
Hát azért,ha az ember nem ismire joinol,90%,hogy a fütyi rossz végére lehet csak kerülni egy teli szerón,mert a cumizós oldalról lépnek ki...emiatt is van ez,hogy 1 oldalon a "jók".
De persze ezt ki lehet küszöbölni ismihez menéssel és kész,ha teli a squad,akkoris arra az oldalra rak.Mondjuk amúgy tapasztalat,hogy ha tényleg nem nagyon unbalance a dolog,simán van olyan,hogy pl.a kövi map az ellennek fekszik jobban,akár pl.amiatt,hogy épp földön előny volt,járművesen meg odaát jobb pilóták,stb.vannak.Sírni kár,haverokhoz,bejáratott szerókra kell menni,vagy bevállalni a cumit adott esetben,de még akkoris lehet jó egyéni statot csinálni,néha egy szopós körben több pontot lehet szerezni,mintha a nyerő brigádban mindig csak fut az ember a top-ok mögött,és mindig épp egy kicsivel valami rutinosabb elhalássza a killt is.Szopóágon meg általában bőven van ellen és kilövendő járgány is,sőt javítással is lehet kaszálni. -
eugabesz
őstag
válasz
kutkut #30448 üzenetére
Mert az f a fegyverváltás,hozzá kell szokni....
Jah,hogy vezettünk és vesztettünk hozzászólások...tegnap volt IRAM-on ,Grand Bazaar ...2-2 -ről vesztettünk..nagyon ritka esetek közé sorolom...ált. az egyik oldal csupa pro,a másik meg szenved.Miért?Mert lehet hogy van csapatjáték,nem pedig azért,amiért nagy általánosságban panaszkodni szoktak,hogy egy oldalon van a nagyobb rangúak többsége...
-
LifeSpirit
tag
Kicsit úgy érzem kényelmetlen az alapbillentyűzet beállítás, vagy csak nekem nem áll jól kézre? Ti állítgattatok rajta valamit ?
Majd remélem megszokom elég furcsa még a 4es,G illetve ,Y gombokat használni. A cod ebből a szempontból jobb volt kényelmes elhelyezés kevesebb gombos játék -
danih
veterán
Valakinek van jó kis pdf-e a skill tree-ről, a pályákról, meg úgy zusammen a játékról?
-
Viper26
nagyúr
Az unlock-olt dolgok 70%-ban nálam nem jelennek meg battlelog-ban, szóval ugyanakkora bughalmaz mint a játék maga...végül is jól passzolnak egymáshoz, ha így belegondolok.
-
grozam
tag
Hi!
Valaki tolja 3D-ben??
-
kutkut
addikt
Eddig nem értettem, miért panaszkodnak egyesek, nálam "minden" jól ment. Ami azt jelenti, hogy az első belépés ugye szinte sosem ment, de utána gond nélkül játszhattam, ha kidobott a game, az - gondolom - azért volt, mert az admin pályát váltott vagy vmi (ki is írta, hogy "server is changing map" stb). Az utolsó patch óta viszont gyakran kifagy a játék, általában a kör kezdése előtt dob ki. Pont amikor el kell (könnyebben lehet
) zászlót foglalni.
Tegnap ezt vagy 4* megcsinálta. Szerencsére egy feladatkezelőből bezárás megoldotta a problémát...
Ha már sírok, akkor leírom azt is, hogy a múltkor volt egy egész jó köröm, tankból sorra foglaltam el a pontokat, az összes zászló nálunk volt, vezettem mind a killek, mind a pontok tekintetében, (tudni kell, elég kezdő vagyok, szal én ha top 5-ben vagyok, akkor már örülök
), erre az utolsó 5 percben nem tudtam beszállni egy tankba se csak lövésznek, de a vezető nem bújt volna fedezékbe 2 lövés között ha jött egy tank, nem használt ir smoke-ot, hagyta hogy hátulról, oldalról lőjenek... persze, hogy kiszedtek.
Így is nyertünk, én is csak az 5. helyre estem vissza, de akkor is... Jó ez a csapatjáték ötlet, de ki is kéne használni a játék adta lehetőségeket.
Na mindegy...
-
BandiHUN
veterán
válasz
Malachi #30437 üzenetére
Tuti vannak ilyenek,mert én is nézek nagyot,hogy az 5 pontból az ellen tart 1 vagy 2 pontot,és a végén vesztünk?
Mondjuk nem néztem utána a cq dolgainak,de nem tudom,erre van-e valami trükk,mert tény,hogy végigszaladgáltuk a pályát,mert valamelyik pontot mindig foglalták,de bőséges vezetés mellett nem értem.
Lehet többet nyom a latba valami úton-módon,ha egy brigád a keményen vesztes állásban pontról pontra foglalgat?Mert 2 pontnál tuti nem volt az ilyen körben több,mint odaát,tehát 3 vagy 4 pont mindig a miénk volt,és vesztettünk(ez más szerón volt amúgy),és még a csapateredményünk is jobb volt killügyileg is jóvalEgyébként azt aláírom,hogy kevés ember is tud jól szopatni,ha amúgy játéktudásbeli fölény nincs,mert meg lehet futtatni a másik csapatot 2 jó squaddal úgy,hogy ne tudjon mit kezdeni,de ott kialakul a pontfölény is,érthető.Én gondolok inkább valami bugra,hogy a foglalásokkor veszi a ticketet vagy mittudomén,de mivel mi is mindig visszafoglaltuk a pontot,és tartottuk a fölényt,nem tudok rá mit kitalálni.
-
Malachi
addikt
válasz
BandiHUN #30433 üzenetére
ilyen van???
akkor tegnap tuti így vesztettük el azt a marha jó kört firestormon, basszus! 1000 ticket, simán vezettünk 500-300-ra kb. és egyszer csak a semmiből előjött valaki és hirtelen elvesztettünk minden pontot, utána meg kb. állva hagytak és 200-0 lett a vége vagy nem is tudom. annyira nem izgat így utólag, de kapják be komolyan, ha ilyen tényleg van.
-
L4mie
veterán
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'randombloodsteven' (for 0 minutes) ... Sorry, players
Hümm? ez miért van? O.o 10 perce még jó volt a szerver, most meg ezt irogatja -.-' de a populáció is leesett 10 re a 32+ról TDM szeró
*másik szerver simán felenged O.o
-
BandiHUN
veterán
Na ez frankó...tegnap én is botlottam egy ilyenbe,minden pont nálunk volt,de furamód egy ipse full egyedül spawnolt az egyik pontnál egy épület tetejére(valahogy pont kiszúrtam,felmentem utána),pedig a pont a miénk volt,és nem volt mobil spawn fent...M249-el ontani kezdte a kollégákat,és nem zavarta,hogy 10m-ről belenyomtam 2 tárat+mellé egy gránát,már ledarált 3 kollégát,mire RPG-vel nagy nehezen sikerült kicsinálni.
De végülis több ilyen nem volt...de eszerint lehetett ez is valami ilyesféle trükk is.Nem volt extra statja az ipsének,semmi,csak ez meglepett,hogy ott termett a mi pontunknál és kész,mégcsak nem is odajött,mert én fentebb voltam az épületen,végignéztem,hogy hopp.... -
oriic
HÁZIGAZDA
Hm, érdekes szerverbe botlottunk.
Only metro meg grand bazar. Első pályát megnyerjük oda-vissza. Következő pályát megnyerjük oda-vissza.
Az azutáni Metron meg történt valami. Ugyanúgy játszottunk ahogy eddig, és valamilyen oknál fogva az eddig közepes eredményeket hozó pár játékos hirtelen úgy kezdtek játszani mint valami félistenek. Egy lövéses halál, darálás ezerrel. M240-el kb 30 töltényt toltam az egyikbe de ő ölt meg, 3 méterről.
Hja az admin direkt megváltoztatta a kezdőpontunkat hogy a másik csapat legyen jobb helyzetben. Tiltott volt a gyilok m320-al, rpg-vel, usas-al, claymore-al.
Nálunk ha valaki használta azonnal kick.
Érdekes volt hogy az enemy csapatban az egyik kör végén két három ember is tolta az rpg-t.
Egyik csapattárs használni kezdte m320-at smoke-al, így sikerült a hátukba kerülnünk. Mindhárom pontot elfoglaltuk, majd elvesztettük valami miatt.
Következőre újra akkor füstös trükk. Hopp, emberünket bannolták mert hogy m320-at használt. Lol...
Na én itt a kör végén leléptem inkább.
Arról meg ne is beszéljünk hogy amikor bementem, a két csapattársam azt mondta hogy csak azért balancolták őket mert túl erősek voltak ketten. Átrakták a vesztésre álló csapatba őket, ahonnan végül megnyerték mégis a kört, aztán újra balancolták őket.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
barack1997 #30429 üzenetére
Elkell érni a pontot hogy kimaxold.
Elsőre az összes unlock / class ugyebár aztán még 1x annyi pont kell. -
v!ct0y
veterán
válasz
barack1997 #30429 üzenetére
Játszol pl engivel míg nem kapsz egy service star-t. Ez kb olyan 145000pontonként jelent 1 star-t.
-
barack1997
senior tag
A Kitekhez hogyan kell service star-okat szerezni ?
-
pohár
félisten
-
Telda
addikt
Most látom mit irtál.
"na ezt a faszit ismerem, az egyik kedvenc szerómnak ő az adminja
mindig fent van mikor látom, ezért olyan a statja amilyen
ja, azt nem kell ecsetelnem hogy egy 600 ticketes Metro szerveren admin"Na ez ugyan az a szerver amit linkeltem és leszaroztad
.
-
BandiHUN
veterán
Hülye kérdés,de a játék single coop része mennyire játszható ebben kezdők számára?Megcsinálnám az ahhoz kapcsolódó dolgokat,de a single-t még sose indítottam el sem,gondolom itt a legtöbben vérprofik
Másik kérdés:megszereztem a thermal optics-ot a z infantry fighting vehicle-ekhez,de hiába tettem be,nem tudtam aktiválni....van ennek valami gombja?A srácok tegnap nekem azt mondták gém közben,hogy egér jobb gomb,na erre nekem ugyanúgy a zoomolás jött be...
-
strebacom
senior tag
-
Gl4diator
tag
válasz
karburátor #30372 üzenetére
Azért nem vágtam ezt a szerver elérhetetlen a dolgot, mert a BC2-es beállításokat tettem be a windows tűzfalba (ezzel frankón működik a BC2), gondoltam annak működnie kell BF3-on is. Dehát úgy néz ki valami gebasz van. Közben azért nem élet az élet tűzfal nélkül
Felraktam egy másik tűzfalat találomra - dicsérték neten az Online Armor Free-t - és ezzel úgy néz ki már hajlandó együttműködni a BF3.
-
Telda
addikt
Nagyon is hogy jó, csak próbáld ki és szinte mindig van fent admin.
Az USAS meg robbanó lőszerrel = M320.
Azért nincs sinper, mert mindneki csak hasalna és nézné a kukkert, így legalább megy a nyomulás nem pedig a kémpelés. Amúgy helyesbítek van usas meg sinper is, de csak 7 killig.#30401
Ő az egyik admin a fenti szerveren amit linkeltem. -
-
BandiHUN
veterán
Jaja,én is UMP-zek általában,T-UGS+mobil spawn,igaz tegnap nyomtam 1-2 csipás kört is,kellően bénán
Mondjuk nem értem sokszor,a T-UGS hol eltűnik halálkor,hol nem,a spawnpoint dettó,pedig olyan helyre teszem,ahol TUTI nem lőtték ki.Inkább mindig újrarakom...
Nomeg a T-UGS is mutat egy csomó ellent,mégis alig jön össze a ribbonra az 5 assist
Mintha felülbírálná,ha az ellent a cucc előtt vagy után más is spotolná,és akkor nem kapom az assistotSokszor 5nél több ellent mutat 1 pontnál,és logikusan,mivel visszük a pontot,ezt le is lővi a brigád,mégis örülök egyetlen ribbonnak is a kör végén,pedig logikusan mivel van deffender és attacker ribbon több is,kellene,hogy adjon ebből is párat...
egyébként meg az ipsére:ha tudsz reális magyarázatot a 76vs.15 vagy azalatti killre,ok.Szerintem meg ekkora tudás,hentszerveren nem létezik...
hacsak nem valami bugba fekszik be,killkam is elárulja,stb.
-
danih
veterán
Ja, kértem felvételem a prohardver csapatba, anno mikor jött az invite már tele volt, add me pls.
-
pohár
félisten
válasz
Cybertrone #30407 üzenetére
ott sajna nem volt módom kipróbálni mit tudott, én ehhez hozzászoktam már, jóez
Lorenzo... olvasd el a fentebb lévő hsz-emet, tudom ki ez a tag
-
fulton
addikt
másnak is kifagy a game? bf3.exe leáll...:S egyre gyakrabban csinálja.. jam és már 8 gb ram van a gépben
-
BandiHUN
veterán
válasz
medvezsolt #30401 üzenetére
Hát,van olyan 30% HS aránya,nomeg LMG-vel nyomta sokat,én az ilyenre inkább azt mondom,hogy metronoob,bárhány órán át is csinálta...
Az ilyenek fekszenek acog-os lmg-vel a tuti helyeken...
De ettől még nem jó játékos vagy akármi...sőt még akár soft cheater is lehet,eléggé sok a headshot,és az aimot is be lehet lőni úgy,hogy akár sose lőj fejre,nomeg én sokszor csodálkozom pl,hogy egyesek egyszerűen hogy a bránerbe akadnak össze annyi ellenféllel 1 mapon...nem is a k/d,hanem hogy darabra.
Nomeg most is tolt egy sniperes 48ezer! pontos kört metrón...
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/9575032/1/296071127/
Ez alapján pedig inkább egy aimbotos k...ög inkább,1500as szerón 76 kill úgy,hogy aki a második,annak 15 van,no ilyen pali nem létezik. -
pohár
félisten
válasz
BandiHUN #30402 üzenetére
én pl UMP-vel toltam sokáig a recon class-t, mert tudtam segíteni a csapatot a T-UGS-sel, közben maga a kaszt is fejlődött, meg a fegyver is, szóval nem rossz az... tegnap pl szinte végig SV98-cal toltam a Metrot mert ki voltunk szorítva A-ra, az oldalsó bejárat felől igen szép fejeseket osztottam a kifele lövöldöző snipereseknek
kell a straight pull bolt, na, ott lehet sokat lőni
medvezsolt... na ezt a faszit ismerem, az egyik kedvenc szerómnak ő az adminja
mindig fent van mikor látom, ezért olyan a statja amilyen
ja, azt nem kell ecsetelnem hogy egy 600 ticketes Metro szerveren admin -
BandiHUN
veterán
Szerintem nem rossz dolog az úgy... az usas ugyanolyan noob és OP,mint a raksi/M320,99%,hogy le nem szedsz valakit,ha azzal ugrik eléd,ha csak annyit csinál valaki,hogy beugrik az ellen közé,és 1 tárat ellő gyorsan(simán hozható),akkoris 4-5 kill megvan vele,ha jó helyen van...
Sniper meg dettó,mert lekempel a lépcső alján,ha nem rakétázhatsz,stb,már szed is a mozgólépcsőn,ráadásul hamarabb lát meg,mint te,ha le is lövi nagynehezen az ember,már rántja is fel a medik.
Szóval jobb a fegyóharc,igaz ott meg dominálnak az LMG-sek,de az ember azért tud fragelni bármivel. -
medvezsolt
senior tag
Ezt nézzétek micsoda überkockát találtam: [link]
Bakker
Aktív témák
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest