- Videós, mozgóképes topik
- Fujifilm X
- Mini-ITX
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Zol01
tag
A héten PC-s hibajavításokat kapunk, melyek 14-én lépnek életbe az Originen. Íme a részletes lista:
- Támogatás az Intel új Ivy Bridge termékeihez, melyek a jövőben fognak megjelenni.
- A reprodukálható kliens összeomlások javítása.
- Oilfields – Conquest Large: bizonyos járművekben való spawnolás által okozott kliens összeomlások javítása.
- Canals – Rush: annak a kliens összeomlásnak a javítása, melyet az idézett elő, ha a játékos egy járművel egy felrobbanó rakétavető állomás közelébe hajtott bizonyos helyeken.
- AMD Radeon 7xxx sorozattal kapcsolatos teljesítményjavítások.Még egy "hibajavítás", ezúttal a Battlefield 3 kiadójától, az EA-tól: a cég kénytelen volt megerősíteni biztonsági rendszereit azok után, hogy hackerek kihasználták a PunkBuster csalásellenes szoftverben található hibákat, és szabályosan játszó BF 3 játékosokat zárattak ki a játékból.
Ha volt már akkor sorry!
-
Zol01
tag
Tudna nekem linkelni valaki pb javítást magyarul?Legfrissebb verzió van fent de kivagdos állandóan,eleinte pb hibával,most már csak simán kick!
-
Zol01
tag
Mind a két vinyómat leformáztam, új rendszert telepítettem, felraktam a 11.12-es drivert, elvileg átírtam hogy mennyi memóriát használjon és ugyanúgy kilép a játék!Mielőtt ezt meg tenné megáll az élet körülöttem a szerveren,csak én mozgok senki más!Rá pár másodpercre meg kilép!
-
Zol01
tag
Azért van egy pár ember aki tud játszani! Mi miért nem,ők miért igen?
-
Zol01
tag
Belépek Oringinbe azt írja nincs kapcsolat,nincs csevegés!Kijelentkezek indítóm megint: e-mail-ed, ID azonosítód, vagy jelszavad helytelen!
Hm érdekes! -
Zol01
tag
Na ilyet még nem csináltam egy játék miatt sem!Holnap mind a két Winchesterem teljesen lefogom formázni hátha ez segít!Más ötletem már nincs,bár lehet amúgy is jót tenne a gépemnek!Szinte alig van olyan hogy két teljes "meccset" le tudok játszani hiba nélkül!
Kíváncsian várom hogy javul e a játék stabilitása! -
Zol01
tag
Most hogy a játék tűrhetően stabilan megy,a netem nem akarja az igazságot!Egyszer csak kilép a játékból és látom hogy a skype jelzi hogy eléggé gyenge a kapcsolat!
Kezdem már unni hogy hetek óta hétvégén többször is megszakad!Régen a 2 megás netem sokkal stabilabb volt,simán multiztunk minden gond nélkül! -
Zol01
tag
Ha csak simán kilép a játékból minden szó nélkül az net probléma?
Nem hiszem el hogy mindig van valami! -
Zol01
tag
válasz
GeneraL_XTX #30208 üzenetére
Persze multizni mindig gyengébb grafikai beállításokkal szoktam!De tényleg szépen fut high-on amíg ki nem fagy!
Most is így jártam úgy hogy nem is erőltetem,hagyom úgy ahogy volt!Megyek is játszom egy picit!
-
Zol01
tag
válasz
GeneraL_XTX #30184 üzenetére
Lehet hallgatnom kellett volna haveromra hogy MSI kártyát ne vegyek?
3 hónapos a kártya amúgy,na de ez már nem ide tartozik!
De ha valakinek van ilyen kártyája az legyen szíves írja le a tapasztalatait! -
Zol01
tag
válasz
GeneraL_XTX #30182 üzenetére
Pont ez a baj!
Ezért vettem vissza 820-ra mert kifagytam!Olvastam hogy bizonyos OC-s Nvidia kártyák kifagytak és ez volt rá a megoldás!Gondoltam kipróbálom én is és csak így fagyásmentes a játék!
11.11b Catalyst is fent van már,de az sem segített!Nem tudom miért csinálja ezt! -
Zol01
tag
Azt szeretném kérdezni játszik valaki a játékkal R6870 Hawk videókártyával?
Ha a GPU órajelet 820MHz -nél feljebb húzom,vagy ha a játékot medium beállításnál magasabbra állítom akkor kifagy!Pedig akadás nélkül megy high-on is,de valamiért fagyás jelentkezik!Ha valakinek van ezzel tapasztalata és tud ebben segíteni azt előre is köszönöm!
Aktív témák
- Heroes of Might & Magic III (HoMM3)
- Videós, mozgóképes topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- PlayStation 5
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mini-ITX
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest