Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emunem
őstag
Na, megvolt az első spagetti szörny tapasztalatom.
Mikor máskor, mint estére, hagytam, hogy pár kábel rögzítőt, meg filament rögzítőt nyomtasson, 4 réteg után (videó alapján) meg ment minden a levesbe. "Csak" kb 50g filament ment el...
Miután elmúlt a sokk, utána olvastam, hogy vannak anyagok, amik után jó, ha az ember lemossa ! alaposan ! a lapot, mert csak simán újbeggyel mosva semmit sem ér a dolog (Köszi fabula a tippet). Egy kétszínű PLA-val (Eryone, lila-kék) nyomtattam nagyobb területű tárgyat, és pontosan ott vált el az első tárgy, ahol a régi kétszínű volt. Utána vettem a szivacsot, dörzsi oldalával lemostam még egyszer, most majd meglátom ha haza jövök, asszony néz rá addig, hogy rendben lemegy. Aztán leállítom én mobilról, ha valami gubanc van.Járt már valaki így, hogy más gyártó PLA-ja után tapadási problémák léptek fel? Eddig még csak 2x mostam le, egyszer amikor megvettem, tökéletesen működőt, 2x meg most, mert gyerkőc is megtapizta csipszes kézzel a lapot.
Érdekes, hogy nem az a darab vált le először, ahol a csipszes kéz megfogta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest