- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bigrob
őstag
Sziasztok!
11.11 dealeket nézve ismét rámjött, hogy kellene ismét egy 3d nyomtató...Haverom ajánlására szemezgetek a bambu a1-el és a1 minivel, utoljára ender 3-al meg anycubic 4max-al nyomtattam, de most valami egyszerűen karbantartható, olcsóbb, picivel is beérném, ezért FDM nyomtatót vennék, de már egy ideje mozgatja a fantáziám az SLA is, de nem hiszem, hogy lenne türelmem a sok utókezeléshez...
Mit ajánlanátok? Gearbest, Aliexpress is szóba jöhet természetesen, de úgy láttam a bambu oldalán most a legolcsóbb.
Köszönöm szépen!
Robi -
Lookup
tag
Sziasztok!
Keresgéltem a neten de nem találtam olyan modelleket amik tetszenek. Szóval, kinek milyen AMS saver és poop chute vált be amit ajánlana?
Továbbá ha van valami normális setup 2 AMS + 1 P1S elhelyezésére / elrendezésére akkor azért is hálás lennék -
poli27
Topikgazda
1 et fizetsz kettőt kapsz akció van, 2 napig erre a hűs tányérra
BIQU Panda BuildPlate CryoGrip Pro for Bambu X1/P1/A1 Printers - Doubl – Biqu Equipment
-
ptesza
senior tag
Már hogyne nyomtatnál napi szinten. Menni fog az egész nap. Még nem késő meggondolni a P1S nyomtatót. Valamivel kompaktabb és könnyebb elhelyezni is. Amikor én vettem a P1P-t épp akkor jöttek ki a P1S-el is. Úgy volt, hogy visszaküldöm. Aztán végül adtak egy komolyabb kúpont amivel már nem érte meg visszaküldeni. Megvettem hozzá az upgrade KIT et. Ha úgy érzed akkor ki se csomagold. Küld vissza vagy add el. Karácsonyra még kapós is lesz. Itt még senki sem bánta meg a P1S nyomtatót. Az AMS meg az első dolog lesz amit megveszel hozzá.
-
Vesa
veterán
Köszönöm!
Kezdek képben lenni, megnéztem egy csomó videót és cikket. A nagyja azért marad a gyakorlatra.
Most annak olvastam utána, hogy ez az egész mennyire veszélyes az egészségre? Úgy tűnik, eléggé, még PLA-val is, bár ez a kérdés sok tényezős. Ezzel együtt, beltérben talán jobb választás lett volna a P1S, az legalább zárt és némi szűrő is van a házon, bár csak szénszűrő, HEPA nélkül. Ez utóbbit viszont lehet rá applikálni utólag is. A1-nél ez mindegy mert nyitott, tehát szórja a VOC-ot, és úgy olvastam, hogy a gyártói ajánlás szerint nem is zérható utólag sem házba. Azt hiszem, akkor le fogom tenni a garázsba és nem a dolgozószobában lesz, ahogy eredetileg terveztem, de ott nagyobb a páratartalom (hiába van fűtés), ami meg nem tesz jót a filamentnek.Mindegy, nekem úgyis csak alap dolgokra kell a nyomtató, nem fogok napi szinten sokat nyomtatni vele.
-
Emunem
őstag
-
ParadoxH
aktív tag
A suport azaz támasz egy olyan ideiglenes nyomtatás a modell mellett amely a modell túlnyúló vagy levegőben levő részeit tartja meg. Bármennyire triviális, de a Földön lévő nyomtatványokra amik a levegőben vannak hat a gravitáció
Erre ált. akkor van szükség hogy ha 45 foknál nagyobb túlnyúlásokat tartalmaz a modell. Ezeket persze többnyire könnyedén el tudod távolítani (a hangsúly a többnyire szón van).
Ezt legtöbb esetben egy beállítással automatikusan megcsinálja a szeletelő.
-
Vesa
veterán
"Majd a supportozásra figyelj, mert a támasz elmulasztása, vagy rosszul alkalmazása gondot tud okozni."
Az mit jelent a gyakorlatban, ha megkérdezhetem?Bocs, ha nagyon analfabéta a kérdés, egyelőre nem nagyon vagyok képben, de próbálom felhozni legalább az alapokat, mire megjön a nyomtató.
-
Joshi
titán
Az AMS azért is jó, mert nem kell mindig cserélgetned a színek miatt a filamentet. A leggyakrabban használt 4 színt felrakod és csak nyomtatsz. Ha valamelyik lefogy nyilván cseréled. Majd a supportozásra figyelj, mert a támasz elmulasztása, vagy rosszul alkalmazása gondot tud okozni.
-
Vesa
veterán
válasz
Marci79 #9173 üzenetére
Köszönöm a tánácsokat! Megpróbálom majd az ajánlásotok szerint csinálni, de biztosan idő lesz, mire kitapasztalom a dolgot. Teljesen szűz vagyok 3D print terén, ezért is örültem meg a Bambu nyomtatóknak (amit egy másik topikban ajánlott egy kedves kolléga, szerencsémre), mert ezek már a magamfajta kezdőnek talán nem annyira fognak csak arról szólni, hogy magával a printer lelkivilágával kelljen project szinten foglalkozni. De így is lesz mit tanulni, mire a kívánt minőséget képes leszek produkálni.
-
Vesa
veterán
Köszönöm a választ!
Akkor berendeltem a matt PLA-ból pár színt, remélem jó lesz. Egyébként nem igazán tudtam eldönteni, hogy érdemes-e a Combo verziót rendelni, mert sok rosszat láttam videókban azzal kapcsolatban, hogy rengeteg hulladékot generál. Viszont itt a srác mutat egy technikát, amivel a feliratokat is ki lehet nyomtatni úgy, hogy azok LED-es megvilágítása is lehetséges legyen, de ezt egy multi color printerrel csinálta, ezért végül a Combot rendeltem meg. Ettől függetlenül, lehet hogy felesleges volt, bár már mindegy. -
ptesza
senior tag
válasz
rodman73 #9175 üzenetére
Próbáljad ki a Fuzzy skint. Nekem a 0.3/0.3 beállítás jó szokott lenni. Azt nem tudom, hogy ennél az alkatrésznél majd hogyan fog megjelenni mert így képről nehéz megítélni.
-
rodman73
aktív tag
Ha az alábbi ps5 slim konzol talpat minél szebb felülettel szeretném kinyomtatni melyik opciót érdemes választani? 0,08 mm-ig érdemes lemenni? Bár ott is elég nagy különbség van a nyomtatási időben extra fine és high quality között. 1ó44p vs 3ó25 perc
-
5leteseN
senior tag
Köszönöm a híreket, jobb ezeket előre tudni.
Szerintem elsőnek, ismerkedni így is megmarad az A1 Mini, ezek a hosszabb távú terveim majd másik nyomtatóval lesznek elkészítve, 1-2 tanuló-év után....
-
Marci79
senior tag
Én Sunlu/Jayo filákat használok hozzá és hibátlanok. Építőlapból szerintem vegyél hozzá carbon mintásat és ahogy Ptesza is írja, a látszó rész legyen a lapon. Jól fog kinézni. Ha nagyon sima felületet szeretnél, akkor van tök sima lap is.
Viszont a kitüremkedéseket elkéne tüntetni róla nyomtatás előtt a gomboknál/kapcsolóknál. -
Tomika75
tag
válasz
5leteseN #9168 üzenetére
Mégis miért kellene magasabb hőmérsékletű nyomtatófej? Mit akarsz nyomtatni egy olyan nyomtatóval amit PLA, PETG, TPU nyomtatásra ajánlanak? A nem ajánlott anyagok a zárt tér miatt és a koptató hatás miatt nem ajánlottak. Nyomtathatod őket,de gyorsabban kopik az extruder és a nozzle is. Bedobozolhatod, de akkor valószínűleg le fog állni túlmelegedés miatt bár ki tudja ki kell próbálni ( puding próbája a remegés). De ha ABS-t, ASA-t, PC-t akarsz nyomtatni jobban járnál egy zárt nyomtatóval. A mini plate-je amúgy is csak 80 fokot tud ami ezekhez az anyagokhoz kevés lesz. Akkor inkább egy A1 kellene neked.
Ja bocs látom már mások is írták.
-
smithsys
aktív tag
válasz
5leteseN #9168 üzenetére
A nem ajánlott anyagokkal az a helyzet, hogy nem ajánlottak, tehát csak kínlódni fogsz ezekkel.
A hotend hőmérséklete még nem is lenne gátja a nyomtatásuknak, viszont a bed csak 80 fokig fűthető fel, ami nyitott nyomtatónál ABS-nek, ASA-nak kevés. A hűlés / vetemedés fel fogja rántani a nyomatot az ágyról, illetve valószínűleg nem lesz megfelelő rétegtapadásod sem.
Utólagos dobozolással sem fog működni, mert a megemelkedett hőmérséklet a nyomtató belső alkatrészeit is érinti, így állandóan le fog állni a nyomtató túlmelegedés miatt. -
ptesza
senior tag
Szia! Gratula a választásodhoz!
Ezeket az előlapokat arcal lefele nyomtasd majd és az építőlemez strukturáját fogja majd örökölni. A színekkel is tusz játszani majd meg az anyag fényességével is, ugyanis függ a sebességtől sok esetben. A karbonszálas anyagok jobb felületi minőséget tudnak adni de azt ezzel a printerrel már nem fogsz tudni szerintem mert edzett anyagok kellenek a koptató hatás miatt. A PLA anyag jól festhető. Alapozás/ vizes csiszolás/átvonó réteg. -
5leteseN
senior tag
Sziasztok!
Az A1 Mini esetében a támogatott, de nem ajánlott anyagokkal mi a helyzet?
Az A1 Mini-ből szerintem iszonyú darabszám megy most el(én is benne leszek), ezért még hosszú utóéletet tartok valószínűnek.
Személy szerint örülnék egy magasabb hőmérsékletű nyomtatófejnek és akár egy "doboznak" is utólagos ráépítéssel.Az a szén-/üveg-szálas anyag nyomtatás például nagy aduász lenne nálam. Arról mi a hír, mi a jelenlegi tapasztalat?
-
Vesa
veterán
Sziasztok,
Rendeltem egy Bambu A1-et. Az a kérdésem, hogy melyik filament a legjobb választás, lapos panelek nyomtatásához? Konkrétan ilyenekről lenne szó.
Érdemes eleve szürkét venni, vagy ha pl. valamelyik filament megfelelőbb a lapos tárgyakhoz mert simább felületet eredményez, de nincs belőle pont olyan szürke ami kéne, akkor mivel lehet festeni?
-
Imy
veterán
Kinek mennyi üzemóra van a nyomtatójában, és mit kellett rajta cserélni? Az én gépem nem rég múlt 1 éves, és 1105 óra van benne éppen.
-
5leteseN
senior tag
A Yt-on van egy csatorna, ahol a BambuLab-hoz lehet hasznos kiegészítőket nyomtatni.
Jól nézetek ki. de hajnalban már nem bírtam megjegyezni a csatorna nevét. A téma és BambuLab alapján szerintem meg tudja találni, akit érdekel.Mintha lettek volna(ingyen?) letölthető állományok is hozzá, vagy csak "kicsit" összefolyt a sok hajnali Short...
-
Emunem
őstag
@poli: mikor lesz az összefoglalóba valami MW névlista + link? Hasznos lenne.
-
Emunem
őstag
válasz
DriveR_Art #9123 üzenetére
ment egy boost
-
Emunem
őstag
válasz
likeaRAINBOW #9151 üzenetére
kb. ahogy mondod... azért user error miatt (ritkán kopó alkatrész miatt, gyártási hiba) is lehet körmölni, hogy vajon most mi baja van. Olvass vissza pár hsz-t...
Tudom, hogy kényelmes, meg minden, de ígyis-úgyis megtanulsz mindent a nyomtatóról, amikor mondjuk valamit ki kell cserélni, a bambu wikije szinte minden esetre ad választ. Én mindig elolvasom a negatív vélemény egészét, mert sokszor kiderül, hogy valaki irigységből, vagy életképtelenéből írja. Gondolj bele, lehet már bele áldozott egy zsák pénzt, több évet, de még mindig kalibrációt kell figyelnie, nehogy baj legyen. Aztán jön valaki, aki fele annyiért (Max kicsit magasabb alapárral számolva) mindent meg tud oldani semmi idő alatt, elég kicsi hibafaktorral. Engem is enne a fene... -
likeaRAINBOW
senior tag
nem gondoltam semmi extrára, ha valaki venne A1/mini-t, de csak a gépet, rendelhetne egy combot-, én kfiizetem az gép és ams lite közötti különbözetet, a postát meg felezzünk, így mindenki jól pár pár forinttal.
Más: Megjött ma az A1, be is üzemeltem, minden gyorsan és egyszerűen ment, kvázi hülyebiztos az egész. Ehhez kapcsolódóan lenne egy nem flame keltő kérdésem is. Elég sok helyen találkozok most ezzel, hogy sokan Bambu-t ajánlanak, elég sok helyen olvasni negatív véleményt a Bambuval szembe. Merthogy ez ár annyira faék egyszerű, hogy nem tanulod meg a dolgokat rajta, és nem is értessz így hozzá és még lehet sorolni. Ez miért van, féltékenyek azok, akik az életük nagyrészét azzal töltik, hogy reszelik a nyomtatót?
Van másik nyomtatóm, de pont miatt hagytam abba, mert meguntam, hogy mást se csinálok, csak reszelek, állítok, first layer-eket nézegetek és z offsetet állítgatok fel alá. -
Tomika75
tag
Egy tartalék 0,4-es nozzle-t kapsz hozzá. Ha tellik rá akkor hardenes steel-ből egy 0,4-et ha valami nagyon részleteset vagy aprót akarsz nyomtatni akkor egy 0,2-t ha pedig rövidebb idejűt akkor egy 0,6-ot de tudtommal annyival nem fogsz tudni sokkal gyorsabban nyomtatni mivel nem áll egyenes arányban az átmérő növelésével a gyorsabb nyomtatás.
Én a helyedben mindenképpen vennék egy hardened steel-t, de most ha többet veszel jóval olcsóbb. A plate-el én megvárnám a november 14-et akkor fogják kiadni az új típust. Ha gyári filamentet akarsz venni azt akkor most vegyél amikor olcsóbban adják hozzá vagy pedig nagyobb tételben vegyél és akkor olcsó lesz. Persze vannak olcsóbb filamentek is máshonnan ezt a pénztárcád szabja meg. -
Nako
csendes tag
Üdv,
ha már szóba jött az elhibázott rendelés, ha most rendelnétek P1S-et AMS-el, akkor milyen gyári kiegészítőket vennétek még hozzá? Gondolok itt a plate-re, hotend-re vagy bármi egyébre.
Ezen kívül megvennétek első körben a gyári filamenteket, vagy annak nincs értelme?
Köszi -
Emunem
őstag
Like, ezen én is gondolkodtam, de még várok egy normális állapotú konyhaszekrényre, amit valahol ki kell bontanunk, azok 40+ kg-ot bírnak ki. De az IKEA fiókja se lenne rosz opció. Meglátjuk. Egyenlőre csak pettingelünk az AMS-el, orsó a gépben még nem volt. Most jöttünk haza Tordai sóbányából, éppen tart a vissza akklimatizálódás.
(Mindennapok teendői)
-
Emunem
őstag
Nem, atombiztos. A hátsó szürke bútor lap (amin a hosszabbító is van) be van csavarozva, merevítési szerepet is betölt, illetve minden polc hátulról csavarozva van, nem a ma is kapható karton papír a hátulja, hanem kb 7mm préselt fa kompozit lemez. (1995-ös gyártású a szekrény)
Többek között itt látszik meg, miért jobb egy régi bútor, mint az ujjak… ég és föld. Mondjuk van súlya… -
Emunem
őstag
Na szóval, így néz ki a jelenlegi konfig. Nem tudom, hova tudnék egy második AMS-t rakni (esetleg a polcokra mellette, de akkor nem lesz sok a 50+cm útvonal?)
Akinek a szeme nem érti, mi van az AMS alatt:
Egy minimalista riser a lednek, és a csőnek, hogy ne kopogjon. Én átlátszó PETG-vel nyomtattam, így nagyobb a fényár.
Ezen felül már nem tudom betölteni az AMS-t. -
JasL
őstag
válasz
likeaRAINBOW #9131 üzenetére
Nem mondom, hogy megveszem, de érdekel, hogy mennyiért adnád? Hol lenne helyileg?
-
Emunem
őstag
Kicsit vissza a szárítás kérdésre, csinálok egy összehasonlítást mikró vs légkeveréses sütő (air fryer) hatékonyságra. Elég olcsók használtan új szerű állapotban is (20+€) nomeg 80C’-tól vannak skálázva, hasonló mint Stefan kenyér pirítója, csak itt jobban mozog a levegő. Kommentek is írják, hogy egy ilyen összehasonlítás érdekes lett volna.
-
Emunem
őstag
válasz
likeaRAINBOW #9131 üzenetére
Ismerős, én benyeltem a plusz költséget, és rendeltem akciókor egy AMS-t (kb 80€ ráfizetés volt).
De meg csak most sikerült beüzemelni. Mondjuk nyomtatni még nem tudtam vele, csak be van kötve. -
likeaRAINBOW
senior tag
elbasztam a rendelést = későn eszméltem rá, hogy úgy érzem kellene AMS
írtam a supportnak, de a rendelést követő 2 órában lehet lemondani, azaz módosítani a rendelést, utána már nem
Lefutottam a szokásos köröket, azon már túlvagyok, ezért is kérdeztem, hogy ha van olyan, akinek az alap gép kell csak, összeállhatnánk egy combo-ra.
-
Tomika75
tag
válasz
likeaRAINBOW #9127 üzenetére
Vissza tudod vonni a rendelést és újra csinálni vagy írsz az ügyfélszolgálatnak,hogy stornózzák esetleg módosítsanak rajta.
-
poli27
Topikgazda
válasz
Sose értettem hogy lehet elbaxni egy rendelést.
Nem tűnik fel hogy jóval kevesebbet kell fizetni?
-
icemad
nagyúr
válasz
Ez így, ebben a formában nem túl jó reklám.
Viccet félretéve, ha most rendelted és írsz a supportnak, akkor valószínűleg tudnak módosítani a rendeléseden. Egy próbát megér.
-
likeaRAINBOW
senior tag
Van esetleg itt olyan, aki venne A1/mini-t, de nem szeretne AMS-t?
elkúráltam a rendelésem és AMS nélkül rendeltem, viszont külön nem annyira megérős.
-
Imy
veterán
Engedélyeztem is aki jelentkezett.
A Makeronlineos linked nem jó, de szerintem én is elrontottam, nekem ez a helyes Makeronlineos linkem.
Szerintem ott nincs semmi limit, ott még valamivel kötetlenebbek a szabályok, igaz szigorítanak rajta folyamatosan. -
baji
tag
Köszönöm!
Ohhhh ezt nem tudtam, akkor ez a sok like sajnos félrementLegközelebb figyelek már rá.
A fb csoporthoz csatlakoztam
Nekem is van ott is [link] , tényleg jobban megy most, már 50 dollárnyi kupont össze is szedtem.
Makeronlineon is van valami limit amire érdemes figyelni mielőtt ugyanezt a hibát elkövetem?Illetve még egy kérdés. A napi limit arra vonatkozik akit likeolok (ill. letöltök tőle) vagy rám? Mármint hogy most másét még érdemes likeolnom és ott ötöt ugyanúgy számol vagy ma már senkiét sem érdemes? (Nem tudom érthető-e a fenomenális megfogalmazásom)
-
Imy
veterán
Köszönöm! Naponta az első 5 letöltést számolja a rendszer, utána már nem. Azaz 5-ösével érdemes letölteni naponta. Én is töltöttem tőled éppen most.
Itt ( Makerworld modells Hungary ) van egy FB csoport, de sajnos nem az igazi az aktivitás, kellene pár aktív tag.
Van egy pár modellem, de a Makeronlineon is fent vagyok. Az még egyenlőre jobban hozza a pontokat mint a makerword, de itt is szigorítottak. Volt amikor ott 2 hét alatt meg lett a 300$-os kupon, most utoljára 1 hónap kellett a 200$-hoz. -
baji
tag
Azta, van pár modelled feltöltve
Ment mindre a like illetve kb felét letöltöttem amíg el nem értem a napi letöltési korlátot. Pár likeot és letöltést én is megköszönnék mindenkinek [link]
Nincs valami összefoglaló szerű ahol az itt jelenlévők össze vannak gyűjtve? Csak be kellene követni egymást és kölcsönösen pár like meg letöltés mindenkinek jól esne
-
JasL
őstag
21%-ot sikerült elérnem páaratartalomban az egyedi nyomtatott és szilikagélezett tartályokkal az AMS-ben 2 nap alatt gyári bambu tekercsekkel. Elvileg 10-15% lenne a legjobb, de ezt nem tudom elérni jelenleg. Nálatok milyen páratartalom értékek alakulnak AMS-ben, illetve az hogyan vált be, és tudtatok rajta javítani ha vmi nem volt ok?
-
Imy
veterán
Megközsönném, ha ezt a modellemet letöltenétek, és likeolnátok, persze ha tetszik nyomtassátok ki.
-
Emunem
őstag
válasz
Dooonfrigo #9110 üzenetére
Frissen bontott az sajnos néha vizes is. Szárítsd meg, utána próbáld megint.
-
Dooonfrigo
tag
Sziasztok!
Bambu a1 produkál néha olyan layereket, ami úgy néz ki, mintha nem folyamatos lenne az extrudálás, hanem pöttyözik. Van esetleg ötletetek, hogy mi lehet a probléma? A filament frissen bontott pla. Előre is köszönöm!
-
H2o-pok
senior tag
Ez most elég jó ár...
-
Joshi
titán
+poli27
Én anno a P1S-hez ezt kaptam, de akkor ez teljesen más. Tényleg jó? Érdemes megrendelni? Egyébként én a 3DLac-ot használom, azzal meg vagyok elégedve. Nagyon ritkán, viszont jó lenne egy kicsit erősebb cucc.
-
poli27
Topikgazda
Nem minden alkalommal szoktam kenni, látni lehet ha elfoigyott a lapról... Nálam nem szokott elszineződni, de ha igen lemosható vízzel... Smooth pei lapra nyomtatok asát általában ahhoz használom... 3-4 nyomtatás után szoktam újra kenni, lehet még ragasztana, de ha elenged a 100ból 1 tárgyat az szivacs..
kb Nagyobb tárgyaknál észrevettem sokkal erősebben odafogja az asztalhoz mint a 3d lack.. nem tud annyira vetemedni stb..
-
JasL
őstag
Erre gondol szerintem, a másik nem folyékony: [link]
poli27: milyen jó tulajdonságai vannak 3DLac-kel szemben? Hidegen könnyen elenged? Nem lesz fehér tejszerű bevonatot a tárgyak alján? Minden nyomtatás után kell kenni? Milyen lapon próbáltad?
Imy: Oksa, köszi a tippet!
+1: Én most ezt a lapot nézegetem, elég jó videók készültek róla. Használta már vki akár a glacier akár a frostbite verziót? Van tapasztalat róla?
-
poli27
Topikgazda
-
ptesza
senior tag
Ha csak egy kis pöttyöt teszel középre és nyomsz rá 1-2 pisszentésnyi IPA-t akkor egy kis szivaccsal el tudod oszlatni. Addig kell csinálni amíg nem érzed, hogy elkezd húzni. Legközelebbi 2-3 alkalommal elég lesz ha csak IPA-t használsz meg ugyanazt a szivacsot.
Tökéletes, hiper vékony réteg és biztosan nem hagy nyomot sehol semmin. Próbáljad ki.Szivacs helyett ez is jó lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Stellar Blade
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- További aktív témák...
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged