- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smithh
tag
válasz Intel q8200 #4999 üzenetére
A beállításokat próbáltad belőni?Mármint PAL/Secam stb?
Tanítványodként hagytalak ott,s most én vagyok a mester...
-
rumkola
veterán
nem lehet rákötni tv-re, csak aktív átalakítóval ami tizenezrektől kezdődik....
[ Szerkesztve ]
-
Stirbi
addikt
Helooo.
Ez kell neked.
-
G.I.JOE
senior tag
Helló!
Van egy olyan gondom, hogy néha kiírja a win7, hogy a képernyőillesztő nem válaszol, vagy hogy súlyos hiba után állt helyre, vagy egyszerűen elmegy a kép. (280.26) Az egér pl. nem világít, de a 12V megy, mert a vízpumpa keringet, ventik forognak, a videó kártyán is.
Ilyenkor csak a reset segít, viszont POST-kor marha lassan ismeri fel a vinyókat. KB. 20 mp, ami amúgy 2-3 szokott lenni.
Raktam vissza régebbi windows image-et is már, ami biztosan jó volt, de ugyanaz. (266.58-as driver) Túlságosan túlhúzva nincs a proci, de most azt is visszább vettem. Sztem valami haldoklik, legnagyobb eséllyel a videókártya, csak akkor a POST-os problémát nem értem. Vagy lehet hogy a táp szenved? Van valami ötletetek? -
PrinceHerceg
őstag
Sziasztok !
Vki hozzáértő Forumtársam segítségét szeretném kérni !
A napokban vettem 1 MSI GTX550Ti OC VGA-t, és fura mód a PowerDVD 11-ben ha az nVIDIA CUDA opció bekapcsolásra kerül, grafikai hibák ( mindenféle színes folt ) jelenik meg, néha csak kevés ( pár pontnyi ), néha az egész videón, és egész sok, de olyan is volt már, hogy elmosta a képet, vagy beszürkült, és 1x bejátszotta Crysis alatt is !
Melegedni nem igen melegszik nagyon terheléskor sem, max 69C, de az még bőven jó szvsz
A legfrissebb driver van fent + DX 11-is, és Win 7 32-biten operálok !
Az előző karim nem volt ilyen fura ( MSI N9800GT OC )
A tápom 1 alap LC Power 420W-os verzió, de eddig mindennel remekül elboldogult, nem 1 nagy a konfigom sem, de azt a profilomban feltüntettem !
Ha nem lessz jobb megy vissza az üzletnek mert még 3 napos sincs a kicsike, és kicseréltetem szépen !
De kíváncsi vagyok a Ti hozzáértő véleményetekre is
[ Szerkesztve ]
-
fenergie84
addikt
válasz PrinceHerceg #5005 üzenetére
nem tudom mi lehet a baj, de egy tanáccsal szolgálhatok, azt a tápot jó messzire dobd el, míg nem lesz valami bajod belőle
-
PrinceHerceg
őstag
válasz fenergie84 #5006 üzenetére
Szia !
Még 1 próbát teszek majd Unokatesómnál, mert Neki ha jól rémlik Chiftech 450W-os PSU verziója van, hátha ott nem így viselkedik, de ha ott is, hát akkor a grailevélhez fogok nyúlni
-
fenergie84
addikt
válasz PrinceHerceg #5007 üzenetére
érdemes a gariztatást kihasználnod, én is e mellett döntenék
Viszont a tápcserét is érdemes megfontolni, mivel egy új, nem olcsó VGA-t raksz a konfigba...[ Szerkesztve ]
-
PrinceHerceg
őstag
válasz fenergie84 #5008 üzenetére
Pontosan ezért nézem meg majd holnap az Öcskös gépében, azokról a tápokról sok jót hallotam, ha ott azzal jó lesz, dobom is ki a jelenlegi tápom, egyenesen a kukába
-
PrinceHerceg
őstag
Hali !
Azért körüllestem kicsit, hátha a tápom lusta, bár ki tudja !
Ez megbízhatóbb utód lenne ?
-
DJ WOKKY
addikt
válasz PrinceHerceg #5010 üzenetére
ez egy jó minőségi táp.
-
fenergie84
addikt
válasz PrinceHerceg #5010 üzenetére
Itt kérdezz rá: [link]
ajánlatos leírni a konfigod, és abból megmondják mi kell neked -
PrinceHerceg
őstag
válasz fenergie84 #5012 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítségeteket
-
DJ WOKKY
addikt
válasz Intel q8200 #5015 üzenetére
nem tudom. Elméletileg nem lesz jó de gyakorlatilag ennyi átkonvertálással ki tudja, talán úgy lesz a jó.
nem kéne ezt ennyire megbonyolítani. Csak egy ilyent kellene megpróbálni: -
altare
tag
üdv.
ENGTX550TI/DC/DI/1GD5
ez a kari mennyit fogyaszt (watt)
-
kjimmy93
csendes tag
Üdv!
Olyan problémám lenne,hogy megy a kari szépen,és gondol eget,majd a felére csökkenti a saját órajeleit.Mitől lehet ez?
a szóban forgó: Gainward GTX560, sima, nem oc és Ti kiadás,csak Golden Sample.
alap órajelek: 822 Mhz, 2020 Mhz, és 1650 Mhz (core mem shrdr.) ezeket csökkenti le az előbb 450,most meg ahogy nézem!! 50!!! mhz-re, 135 Mhz-re és 101 Mhz-re...valamint a feszültségét is csökkenti. mégis mi ez? HELP PLS!!Jimmy
-
Dusee
őstag
hello!
lenne egy kérdésem:
van nekem egy Club3D HD4830-am, és k*rva meleg a memóriája (idle 60-62, load alapon 100+).
szeretnék valami hűtést rá, vagy egész hűtő csere ami a ramot is megfelelően hűti, vagy csak a ramra valami bordát, vagy ilyesmit, mert ez így nem egészséges (szerintem).
tudnátok valami olcsó, de jó megoldást javasolni?
köszi előre is -
Diplomata
aktív tag
Lehet hogy újra kéne pasztázni a gpu hűtőt, megnézni hogy pl. furmark alatt felpörgeti e rendesen a ventilátort,Nekem is idle hasonló volt a 4850 58 fok körül, de terhelten nem ment 78 fölé nagyon.De esetleg van egy eladó gpu blokkom a referencia 4870-ről, elég masszív hőcsöves darab, egy 8cm-es ventivel szerintem ennél ami most van rajta jóval jobb lehetBár most még nem tudom hogy a lyuktávolság ugyanaz-e.
[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
sziasztok adott egy asztali pc rajta vga kimenet
egy monitor van rácsatlakoztatva.
szeretnék egy projektort is rácsatlakoztatni de a projektornak is vga kabele van.
mit tudtok ajánlani,hogy oldjam meg a dolgot hogy egyszerre mindketto ra legyen csatlakoztatva?
ugy szeretnem h mukodjon mint amikor laptop van rakotve egy kijelzore.
help -
DJ WOKKY
addikt
például vegyél egy ilyen monitor duplázó kábelt
-
trufa12
addikt
Dvi kábelből milyen szokott lenni a monitor-hoz gyárilag
mert vettem 1 szép nagy samsungot itt phn de nem kaptam meg a dvi kábelt
és boltba szeretnék venni csak a nevét sem tudom pontosan....
(de ami vicces a boltosok sem tudnák főleg ha én sem tudom és úgy kezdeném el magyarázni
még ha pontosan tudok valamit és úgy mondom is 20 perc mire le esik nekik)nah de amit kérdezni szeretnék mi a pontos neve a kábelnek?
és mennyi a különbség a vga-dvi között mert ha nem nagy akkor nem költöm a pénzt feleslegesen
de ha van értelme akkor veszek olyan kábelt
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest