Hirdetés
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Szuperhősös mókára fókuszál az új GeForce driver
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Socket AM4
- Milyen notebookot vegyek?
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alonsofan
tag
válasz
BlackPriest #49796 üzenetére
Köszi, de nem látom, összesen 1 4pines csati van szabadon. Használtan vettem a gépet régebben és az előző kártyához nem kellett plusz erőforrás. Összesen két ilyen összefogott vmi textillel körül vett vezeték jön ki, mindkettő az alaplapba meg 1 a vinyónak meg 1 dvd lejátszóba. Tudom, hogy kellene lennie de nincs vagy vak vagyok1 6 pinesnek ami a tápból jön ki. Hx650 a táp pontosabban
[ Szerkesztve ]
-
alonsofan
tag
válasz
BlackPriest #49793 üzenetére
Corsair H 650w
-
alonsofan
tag
válasz
BlackPriest #49791 üzenetére
Vagy 6 pin to 6 pin kábelt mondasz? Nagyon nem értek ehhez, bocsi ha hülyeséget írok
-
alonsofan
tag
válasz
BlackPriest #49791 üzenetére
6 pineset se találtam, ami a tápból jönne ki létezik olyan?
-
alonsofan
tag
Sziasztok. Vettem egy videó kártyát (660 gigabyte) kaptam hozzá 6 pines táp kábelt, de a fehér anya végeket nem tudom sehova se dugni. Ilyenkor mi a tehendő?
-
embe
nagyúr
válasz
norbert1998 #49784 üzenetére
De nem találok rá lehetőséget a beállításra. Ilyenkor ha 2 vga van a gépben a biosban kell valamit állítani?
-
Theodolit
tag
Hali!
Videókártyám előző telepítésnél(Win 7) is csinált olyat, hogy 0,5-1 óra játék(WoW, Skyrim) után fekete kijelző 2 mp-ig aztán a feljött a hiba üzenet, hogy leállt a driver és helyreállt. Most meg újratelepítés meg hardver frisstés után csinálta ez Unreal engine 4-alatt, mit kéne csinálnom, hogy megtudjam hogy mi a hiba? Garanciám még van rá!
konfig:
8gb Corsair 1600mhz cl9
intel i7-4770MSI N750Ti-2GD5/OC GTX750Ti 2GB GDDR5 OC
driver: 347.88
op: win8.1 64bit -
embe
nagyúr
válasz
norbert1998 #49784 üzenetére
Valóban ott az a mondat. Elkerülte a figyelmem. Köszi hogy felhívtad rá!
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy 2 db. Matrox C680-as kártyát ha összekötök framelock kábellel, akkor elvileg a 12 monitor mint kiterjesztett - azaz 1 asztalként - működne igaz? -
zsola0518
tag
Sziasztok!
Egy Gigabyte HD 7770 tip. karit készülök venni. Erről van valakinek rossz tapasztalata?
-
-
SkiDev
őstag
válasz
norbert1998 #49776 üzenetére
Hello neked is
Már rég megoldottam tegnap este, csak lekötött a játék
Az uninstaller szépen visszaállította alapra, 15.4 beta catalysttal ráraktam a drivert.Így a GTA V már kevésbé röcög, viszont érdekes, hogy néha be-beszaggat (minden Normalon, 1280x1024 ~ 1013MB-ot eszik az 1024-ből és nem is tudom lejjebb vinni). Mikor ütközöm akkor olyan szinten, hogy a hang (rádió is) belaggol és elég "csúnya, érdes hangot" ad ki.
Egyébként köszönöm Nektek a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
B.B.Bali
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos úgy látom , hogy nem nagyon tudtok a problémámra megoldást ...Ezért kitaláltam valamit hátha helyre rázná a vga-t ... Tehát a program telepítése után halt be , szerintem nem hardveres hanem vga bios kutyulódhatott össze ... Frissíteni szeretném a bios-át , ehez nem tudtok valami magyar nyelvű oktató anyagot ...Félek angol nyelvű leírás alapján csinálni , mert nem tudok angolul így fordítóra hagyatkozhatnák csak .... -
-
válasz
varmi2 #49771 üzenetére
varmi2- Igen, a TV-n van HDMI 2,0. a kábel amit használok az jelenleg ilyen:https://www.mall.hu/kabelek-adapterek/clicktronic-hq-ofc-kabel-hdmi-hdmi-3d-2m-mm ez megfelelne 1 átalakítónak a 60HZ érdekében? és ha igen tudnál róla 1 linket küldeni, hogy hol vásárolhatom meg? előre is köszi szépen.
-
SkiDev
őstag
válasz
Balathruin #49769 üzenetére
Próbáltam ezt is, illetve a GTA V-höz adott 15.4 Beta drivert, egyik sem települ. Az illesztőprogram keresése vagy mije sikertelen. Áll a teljes folyamaton és sehova sem mozdul.
-
Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne, hogy vettem 1 TV-t LG 42UB820V amit jelenleg monitornak használok 70HZ-val bír és 4K. A VGA-m pedig Amd Sapphire 7950 OC.
HDMI 1,4-el kötöttem össze és a VGA csak 30HZ-t bír HDMI-n 4K-ban, ezért lecserélném a kábelt Displayport 1,2-re amin 60HZ-t bír, nos az lenne a kérdés, hogy a VGA, hogyan is bírná? Ha átalakítót veszek akkor lenne 60HZ-s teljesítmény? vagy csak Displayport1,2 HDMI kábellel érhető el a teljesítmény? Illetve a felbontást megtudnám így tartani? 4096x2160. Előre is köszönöm a válaszokat, és esetleg tudna valaki linkelni 1 kábelt ami az előbbi feltételeknek megfelel? -
SkiDev
őstag
válasz
Balathruin #49766 üzenetére
Windows Intézővel a képernyőfelbontás > Speciális > Tulajdonságok menüpontból rámentem h frissítés.
2014.07.04.-esre frissítette ezzel a verziószámmal: 13.251.9001.1001 . Így korrekt? Egyébként megnyomtam kétszer a monitoron az Auto gombot és elég szépre beállította most már. -
Netuddki1212
újonc
Sziasztok! Elnézést kérek ha nem jó helyre írtam, van egy gigabyte GV-N65TOC-1GI-m vagyis egy GTX 650 TI OC-m 1gb. Ma portalanításkor vettem észre az egyik kis akármin ezt a rózsaszín elváltozást, jó pár hónapja nem volt leszedve a ház oldal lapja, de előtte se babráltam semmivel ami okozhatta volna. Eddig még nem észleltem problémát terheléskor sem, (néha warthunderezek) 60 fok fölé nem megy a kártya. Kezdhetek aggódni hogy hamarosan beadja a kulcsot? 3 éve vettem nagyjából, nem volt húzva.
http://www.kepfeltoltes.hu/view/150512/DSC_0001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg (ez a kártya széle, ott van a rózsaszín elváltozás)
-
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Ma kaptam meg a videokártyám (adatlap). Belehelyeztem a PCI E slotba, rákötöttem a 6 tűs valamit. Ezután mi következik? Full kezdő vagyok ebben a témában. Nem csináltam még ilyet. Előre is köszönöm!
Illetve a slot képes megtartani a kártyát vagy oda is kell fogatni?varmi2: akkor ha nincsen ilyen csavarom most akkor ez egyelőre így maradt.... Ötletem sincs mivel lehetne.....
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz
Yandelus #49760 üzenetére
A dedikált VGA-dat vedd ki. Hisz azt mondod rosszalkodik.
Ha kivetted és rákötötted az alaplapi csatlakozóra a monitorodat akkor elvileg egyből arra fogja küldeni a képet,ha nincs benne a dedikált.
Ha le van tiltva bios-ban az integrált akkor mindenekelőtt azt kapcsold be. Bár okosak általában a lapok és, ha érzékelik, hogy nincs benne VGA akkor az integráltat bekapcsolják. -
Yandelus
tag
sziasztok, lehet hogy buta kérdés lesz, szóval előre is bocs.
a gépemben rosszalkodik a vga, és arra gondoltam hogy átkötném a monitort az integráltra, a kérdés annyi lenne, akkor a dedikált fog működni mellette? mármint az is elindul a géppel, csak nincs használatban?
meg a integrált az le lehet tiltva a bioszban?játszani már nem szoktam, mivel amúgy is alkalmatlan rá a gép (régi)
majd télen jön az új valószínűleg. -
B.B.Bali
csendes tag
Hali! Tegnap sietve fogalmaztam meg a kérdést , remélem ez már részletesebb, átláthatóbb .
Ha valaki tudna segíteni nagyon boldog lennék , mert így az elég combos laptopom gyenguszá lett :/
Masina:
Samsung NP350V5C T01-TRHiba kialakulása :
Feltelepítettem egy programot, SoftXpand volt a neve.
Telepítés után ha bekapcsoltam a gépet nem adott képet se monitorra, se alap lcd-re , vagy pedig befagyott (valamikor rendszer felálása előtt valamikor pedig felálás után... Kékhalál vagy csak megált a kép semmi reakcióval )Amit próbáltam :
Újra telepítettem több opval is már , de mindig ugyan az volt a hiba ....
A gépemben 2 vga-van ,amd telepítettem akkor még stabil volt a rendszer , de miután az intelt telepítettem már a reset után kék halál ( Videót készítettem amit itt tudtok megnézni :https://www.youtube.com/watch?v=RAFPNL5BqDk)Érdekes:
Amd-t telepítem, reset, utána nézem az amdt-jelzi eszközkezelőben sárga háromszöggel ... Intelt telepítem meghal a op !Kérdés :
Lehet megölte volna a progi a vga-t ?
Van rá valami gyógymód ?Lemaradt bocs , hogy mindig ezeket a drivereket használom, eddig nem volt probléma vele !
Valaki HELP PLS :/
-
Tibroo
aktív tag
válasz
B.Á.L.!.N.T #49749 üzenetére
Már meg volt az is,nem segít
-
B.B.Bali
csendes tag
Sziasztok!
Kérhetek egy kis segítséget ?
Egy laptopról lenne szó (Np350V5C T01TR) ...
Feltelepítettem rá egy olyan programot , amivel 1 gépből 2 őt lehet csinálni (2 monitor 1 gép ) , de utána kék halált kaptam ....Több wint telepítettem már rá , de mindegyik össze omlik ha a intel vga-t telepítem ....
https://www.youtube.com/watch?v=RAFPNL5BqDk
Vagy ezt csinálja , vagy pedig megfagy a w logonál ...Kéne egy kis help mert nem boldogulok vele ... -
olivera88
veterán
válasz
norbert1998 #49754 üzenetére
Az még jobbik eset. Ujra rakom. Most látom h Mint Debianon is el van csúszva a kép. Ahhoz meg nincs köze a Windows drivernek. Nem?
-
olivera88
veterán
Elcsúszott a kép Bios és grub rendszerbetöltőben. Most egy pár perce történt miután leállítottam a Debain-os rendszert majd újraindítottam live telepitővel. De csak biosnál és grubnál csúcsott el, Debianon és Windowson is rendbe van. Ezt okozhatja Vga hiba illetve driver hiba?
[ Szerkesztve ]
-
trancemusic
senior tag
válasz
scukp78 #49750 üzenetére
Látom,a tálcán látszik igazán ugye?
Win 7 akkor ilyen,ha régi progit indítok,és átvált a rendszer egyszerűsített színsémára (vagy vmi ilyesmit ír)Azt próbáld ki,hogy a képi hatásoknál legjobb képminőséget választod,ne a win állítsa be a géphez.
Egyébb ötletem nincs.
Sztem nem hardver hiba,op.rendszered topicjába is dobd be a kérdésed.[ Szerkesztve ]
-
scukp78
csendes tag
válasz
trancemusic #49746 üzenetére
Hali,
A keppel minden rendben van, csak a kep tonusa valami retenetesen rossz, inkabb kekes szinu minden, koze sincs a semleges szinvilaghoz. Megneztem az NV kontroll paneljeben es 4600HD beallitasainal is a lehetosegeket, de ott szinhomersekletet/tonust nem lehet sehol sem allitani. Max jatszadozni lehet a zold piros kek szinekkel. Csak nem ertem, elotte pl. miert volt minden rendben.
Csinaltam 2 kepet, mondjuk az lehet hogy nalad ugy jelenik meg, ahogy a monitorod megjelniti, es nem fogod latni a kulonbseget.
Erdekesseg, hogy pl. a jatekoknal a laptop a GTX760M-et hasznalja, ott nincs elvaltozodas.
Lecsekkoltam telefonon a kepeket amiket feltoltottem, ott mindn rendben van, szoval igy ez nem mukodik. Gondoltam ra hogy lefotozom, de az sem fogja teljesen fedni a valosagot, szoval nem nagyon tudom mar mi tevo legyek.
[ Szerkesztve ]
-
Tibroo
aktív tag
Sziasztok!
Van egy ATi RADEON HD5970-es karim,de nagyon melegszik, tervezem,hogy lecserélem rajta a hűtőt,mivel a gyárija nagyon gyenge eresztés!
Van valakinek valami ötlete,hogy hol és milyeneket tudnék rá építeni,mert amilyet eddig találtam (Arctic Cooling Accelero Xtreme 5970)az már nagyon ritka,vagy már nem is lehet kapni!
Esetleg ezen kívül valami más megoldás létezik erre a tipusra? -
dodopek
addikt
válasz
Balathruin #49745 üzenetére
A prime nem csak a matematikai társprocesszort hajtja? Csak kérdezem, mert bennem ez vetődött fel a prím számok alapján. Az ALU-t is pörgeti?
Intel procikhoz nem jobb az IPDT burning test-je?[ Szerkesztve ]
-
trancemusic
senior tag
válasz
scukp78 #49741 üzenetére
Szia!
Tegyél fel ide screenshotot,így csak találgatni fogunk.
1.: Színhőmérsékletet monitor menüjében és/vagy vga menüjében is lehet állítani. (Nv control panel)
2.: Sztem nem erre gondoltál,a kép nêhány színből áll csak,nincsenek árnyalatok,ócska rajzfilmszerűnek hat a kép?
Akkor 8 bites a színmegjelenítés, próbáld 32 bitre állítani vga menüben.
Ha nem lehet,vagy marad a kép 8 bites,akkor driver gubanc van.
Safe módban töröld a drivert, majd telepíts eggyel régebbi,nem béta drivert.U.i.: Ha ez vmi windows feature,akkor nem vágom mert 7-est használok,és innen gratulálok B.G-nek. (Retro cartoon effect : RCE Feature
)
[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
válasz
boskorelli #49744 üzenetére
-
boskorelli
tag
válasz
Balathruin #49742 üzenetére
Esetleg ha még tudnál mondani egy processzort tesztelő programot azt megköszönném mert akkor azt is szeretném kizárni!
[ Szerkesztve ]
-
boskorelli
tag
válasz
Balathruin #49742 üzenetére
Ok! Köszönöm, megnézem reggel!
-
Balathruin
veterán
válasz
boskorelli #49740 üzenetére
AtiTool az ezer éves kártyákat teszteli, nem a maiakat. Egy Firestrike/Valley/Heaven jobban megpörgetné...
-
scukp78
csendes tag
Sziasztok!
Segitseget szeretnek kerni. Windows 8.1 installalason estem tul az Asus NV56JR notebookomon, es rogton feltunk, hogy a szinekkel valami problema van. Tulsagosan kekes, szurkes az osszes arnyalat, es meg sem kozeliti azt, amilyen elotte volt, semleges szep szinekkel. Minden driverbol elvileg a legujabb van fent, intel HD4600 es GTX760M-hez is. Probaltam az intel HD graphics control panelben allitgatni, de igy sem az igazi. Elozo Win 8-al ahogy bejott az asztal egy pillanatig ugyanez a kekes szurkes szinvilag fogadott, de utana rogton lathatoan atvaltott egy masik melegebb tonusra.
Lehet kicsit hulyen hangzik a problemam, de tobb oras google keresgeles utan mar nem tudtam hova fordulni.
Ha valakinek volt mar hasonlo problemaja, akkor orulnek egy kis segitsegnek.
scu
-
boskorelli
tag
Sziasztok!
Olyan problémával találkoztam, hogy, World Of Tank's játék közben random időközöidőközönként kifagy a kép és nem lehet kilépni a játékbó csak a feladat kezelőben! AVGA-m 20 VGA-m elvilebg nem hibás, AtiTool 20 perc alatt nem jelzett hibát.
A gépem részletes adatai az aláírásomban!
Előre is köszönöm az ötleteket, tanácsokat!
-
dodopek
addikt
válasz
trancemusic #49738 üzenetére
Köszönöm, találtam is!
-
dodopek
addikt
válasz
Balathruin #49735 üzenetére
Az a gond az Afterburnerrel, hogy nem tudom érzékelné-e, hogy hova van kötve a VGA tápellátása.
A Musashin ugyanis nem a kártyára dugod a venti tápot, hanem 2db 3pines csati van, meg ugye a manuális fordulatszám szabályzó. Én inkább arra gondoltam, hogy keresni kellene inkább egy y kábelt, aminek a két ága 3 pin anya, és van egy 4pin apa. Ez utóbbit rá a kártyára, a két másikba pedig bele a ventik direkt tápkábelét. Hátha szabályozná...Szilikonos paszta ötletet köszönöm, megfontolom.
-
dodopek
addikt
Erre valaki?
tom570!
ATX szabványban tudomásom szerint nincs 6Volt...[ Szerkesztve ]
-
Martin97
aktív tag
Sziasztok!
Van egy lenovo g500 (i5, 8570m) típusú laptopom, amit suli miatt vettem.
Egy radeon 8570m típusú vga van benne. Ahogy néztem órajelen kívül minden tulajdonsága megegezik az r5 m240-m255-el. Asztali gépek esetében ezt meg lehet tenni (7790-->r7 260x).Az lenne a kérdésem, hogy fel lehet-e rakni a 8570m-re az r5 m255 (később esetleg m350) biosát, hogy nyerjek vele némi teljesítményt?
Ha igen akkor milyen programmal?
Nem zavarna be a bios cserében az, hogy a vga csak játékok alatt kapcsol be, vagy ez már önmagában lehetetlenné teszi a dolgot?
Az igp-t le tudom tiltani erre az időre?
Ha nem lehetséges a bios csere akkor van valamilyen program, amivel tudok neki plusz feszt adni, hogy megemeljem némileg az órajelet?Előre is köszönöm a segítséget.
Martin97 -
tom570
aktív tag
válasz
Merula Alba #49728 üzenetére
szerintem jól rá van dugva, meg azok az érintkező lábak elég hosszacskák ,tehát a kontakt jó lehet ott. Vagy a tápról közvetlenül kellene adni neki egy kis kraftot,azzal ki lehetne zárni a szoftveres hibát,ha lehet olyan.Nem vagyok szikravadász, de szerintem egy 6 voltos ágat kellene próbálni.
-
trancemusic
senior tag
válasz
lecsokolbi #49730 üzenetére
Memória hibánál csíkoz a vga általában.
Ha 2d-ben is,az gáz,mert ekkor sokkal alacsonyabb az órajel mint game alatt.
Furmarkot futtass,ha ott nem hibázik,akkor a gpu jó.
Memória teszthez nem jó,mert kevés vramot használ.
Ha produkálja a hibát,akkor mond a szervíznek,futtassák le előtted a furmarkot.
Ha csak a memória bizonyos része rossz,nehéz produkálni a hibát,mivel az a terület használaton kívül lehet.
Full hd,vagy magasabb felbontásban kell max. élsimítással futtatni valami újjabb gamét,ami használja így az összes vramot.U.i.: safe módban driver legyalulás,majd újratelepítés megvolt ugye?
Csakhogy a szoftveres bugot kizárjuk.[ Szerkesztve ]
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz
lecsokolbi #49729 üzenetére
Hülye kérdés de lehet a hdmi kábel szar?
-
Merula Alba
tag
-
tom570
aktív tag
válasz
Merula Alba #49726 üzenetére
Ha egy programra bízod a venti ford. szabályozását akkor az a windows indulásakor tölt be és kezeli a beállított értékeket. Mivel a progit uninstalláltad, így az nem tudja szabályozni a fordulatot semmilyen irányba, azaz a venti a gyári beállításon fog vezérlődni.Más lehet a gond. És a venti nem is pörög?Vagy csak a progik nem látják? Az még akkor lehet, hogy a venti kapja az áramot csak éppen meg mekkent.Próbálj meg csatlakoztatni egy másik ventit.
[ Szerkesztve ]
-
Merula Alba
tag
Sziasztok.
Van egy 550TI-m, Accelero Xtreme IV-es hűtéssel. Nem tudom a ventiket működésre bírni. Aza gyanúm hogy egy programmal levettem a fordulatot nullára. Legalábbis így reagál rá az Afterburner, a Zotac saját programja is és az Accelero által javasolt is. A fordulatot nullának érzékeli mind, de nem tudnak rajta emelni. Namármost ezekszerint voltam olyan hülye akkor hogy úgy uninstalláltam ezt a programot hogy nem csináltam reset-et vele előtte.
Nem hiszem hogy más gond lenne vele. Mindenesetre a szervizes ismerős a boltban megnézetné egy szakival aki bemérné a csatlakozóját a kártyának. Ez minimum 2 nap nekik. De gondoltam megnézném ezt a hibalehetőséget mielőtt kiadom valakinek. Tudtok erre valami programot? Azt a vackot nem szívessen telepíteném fel mégegyszer, nem is értem miért raktam fel.[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
válasz
lecsokolbi #49723 üzenetére
Ha húzva van/volt, akkor lehet hogy csak GPU órajelet kellene csökkenteni és alap frekin kipróbálni.
-
lecsokolbi
aktív tag
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy egyik napról a másikra semmi hardver ill. szoftver változtatás után!
Ilyen dolgokat produkál a kártyám: (ASUS 7870 DC2T 2GD5)1.
2.
+ 2D-be is néha pl itt fórumba szín becsíkolt.Jól gondolom, hogy a kártya haldoklik?! Bevittem boltba mert még garos de eddig nem jött elő a hiba
Köszi előre is! -
dodopek
addikt
válasz
Balathruin #49675 üzenetére
Köszönöm a segítséget, megvettem a Musashit. Sajnos a ram sünik már nem tapadnak rendesen, leesnek a használtak. Van valami trükk, hogy mivel lehet ragasztózni?
És nem lehet valahogy úgy átkábelezni, hogy automatikusan intézze a fordulatszámot?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Szerintetek megérné lecserélni egy Gigabyte GTX460-at, egy Amd Radeon 6950-re? Egy i7 940 hajtaná, és 20k-t fizetnék érte.
Köszönöm
-
INMOTEP
őstag
Üdv ,egy kis problémám lenne .Nagyon megköszönném ha valaki segítene ,Gigabyte Radeon HD 6770 es videókártyával a következő a problémám .Kipróbáltam egy Catalyst 15.4 béta verziót .Mert azt írták hogy bizonyos játékhoz érdemes feltenni .Na ez nem vált be ,még rosszabb lett a játék futása .Letöröltem ,újraindítottam majd visszaraktam rá a régi verziót .De a catalyst nem volt használható .Mindig leállt a működése amikor elakartam indítani ,javasolták hogy takarítsam le az összes drivert Display driver uninstaller-el .Megtettem ,újra raktam ismét a régi verziót amit használtam és most nincs Catalyst centerem egyáltalán .A Start menüben ottvan az ikon de azt irja hogy CLI.Implementation fájl vagy szerelvény illetve annak egyik függősége nem tölthető be .A Rendszer nem találja az adott fájlt ." Valamit letörölt a Display driver uninstaller ? Hogy hozhatom helyre ?
-
Lord Myn
senior tag
Sziasztok,
Nem teljesen VGA-s kérdés, de valaki tudja, hogy kell beváltani pontosan GeForce kártyához kapott játék kódot? Mert a redeem.geforce.com-on, nem szerepel Magyarország az európai országok között...
Melyik országot kellene választani helyette?
-
siege5
aktív tag
válasz
trancemusic #49714 üzenetére
Ó ezt végigfutom, holnap pedig próbálom remélem segít, köszönöm.
-
trashy54
csendes tag
Hali
Most telepítettem egy gépet amiben ati 7870 -es vga van miután telepítettem a drivert windows indításnál megfagy a gép. Felvillan a billentyűzeten a numl. led de nem történik semmi. Tettem a gépbe egy másik kártyát azzal nem volt gond és az alaplapival is simán ment. Kipróbáltam több drivert (omega/beta és korábbiakat) is de mindnél ugyan az volt a gond. Valakinek van valami ötlete mi lehet a gond?
Köszi
-
siege5
aktív tag
Sziasztok!
Hozzátok folyamodom hátha van aki jobban jártas a dologban és találkozott már ilyesmivel.
Van egy kb 4 éves konfigom, alap felhasználói dolgokra volt eddig használva netezés skype néhány böngészős játék, semmi terhelés.
Ebben a konfigban van egy geforce gtx 570-es kari, ami ma reggel gondolt egyet és fagyasztotta a win 7-et rajta.
Újraindulás után a winnek láthatóan semmi baja nem volt, a felbontást vette vissza 1600-asra az 1920-ról (egyébként maga a rendszer felismeri a karit és a típusát is..
Ezután persze rögtön gondoltam hogy valami videókari gond lehet, eszközkezelő 43-as hibakódra hivatkozik.
Ennek megfelelően próbáltam a drivert frissíteni, leszedni újraindulás után újratelepíteni, régebbi verziót feltenni, windowst újratelepíteni külön partíción is.
Sőt megnéztem rendesen csatlakozik-e kicsit meg is takarítottam hátha, de sajnos eddig egyik sem váltotta be a hozzá főzött reményeket.
Esetleg ha valaki találkozott hasonlóval és tudna nekem támpontot adni, szívesen venném és persze előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Diablo-Santo
csendes tag
válasz
trancemusic #49705 üzenetére
Inkább elálok a bizniztől
Jólesz a karim még egy ideig ...
Köszönöm a kérdésemre a véleményeteket
-
havri1
félisten
Tesztelgettem egy X220 Thinkpaddal is (enyém T400 intel és ati GPU-s), az X220 meg intel 3500 ha jól emlékszem. Ott mintha szebb lenne a kép, de közel sem olyan, mint DVI alatt. ahol tű éles (PC-ről).
Létezik, hogy ennyit tud a T400? -
trancemusic
senior tag
-
havri1
félisten
-
Baxxi
csendes tag
válasz
Balathruin #49706 üzenetére
Igen 75HZ megy, ha elkezdtem állítani a sync per frame opcíót a COD AW akkor már ott is maradnak a csíkok akkor már tényleg zavarók.
Más szerintetek ezen a konfigon a fent említett játéknak milyen beállítással kellene mennie?
Mert ha ráhúzom az élsimításokat akkor képregény lesz high beállításon.
más, létezik olyan tesz prg. ( pl 3dmark) ami megmondja hogy ez a konfighoz képest jó vagy nem? -
trancemusic
senior tag
válasz
Diablo-Santo #49701 üzenetére
Én csak a teljesítmény oldalról közelítettem meg a kérdést,de ha minden szempont számít: (időtállóság,garancia,dx12 tier2) akkor szvsz ne cserélj úgy,hogy rá kell fizetni.
(Én csak az erőt nézem mindíg)
U.i.: Egyébbiránt 1300-1350 mhz környékén nagyon szépen teljesít a kártyád.
Semmiképpen se tekintsd ezt követendő példának.
Mármint a tuningot... -
Baxxi
csendes tag
Hi Mesterek
Lenne egy kis gondom az új VGA-mal. GTX760-ról lenne szó. Az a jelenség hogy játékoknál csíkozik a kép.
Ez előtt volt egy HD7770-em evvel nem volt ilyen gond. Pl.: a COD AW csíkos. Az NFS reval nem.
Asztallal, böngészőnél nincs ilyen jelenség.
Konfig:
- Thermaltake, berlin 630W
- Asrock Z77 Extreme 4
- Corsair Vengannce: 2*4Gb
- Asus GTX760 4gb
- Samsung syncMaster 940n, a monitor lassan 10 éves, de nem hiszem hogy Ő lenne a ludas.
A GRID2-nél vettem észre hogy ahogy felhúztam mindent akkor eltűnt a csíkozás.
A csíkozás vízszintes vonalalak és alig láthatók. Sötétebb részeknél viszont már zavaró.
Nem tudom mi lehet a gond, VGA hiba?
Segítséget előre is köszönöm. -
MK VII
veterán
válasz
Diablo-Santo #49701 üzenetére
Én a helyedben kétszer is meggondolnám a cserét... Teljesítményben biztos,hogy többet kapnál a 660-al viszont élettartamban kevesebbet. Legalábbis számolhatsz a kevesebb élettartammal. 2012-es kártya a 660. Nem tudhatod,hogy mi volt vele. Lehet már volt javítva és az is lehet,hogy, ha megveszed talán 1-2 hónap után adja be a kulcsot. A jelenlegi kártyád,ha tökéletesen működik és elégedett vagy vele akkor én a helyedben nem cserélnék. Ha másik kártyát akarsz venni akkor meg szerintem inkább újabbat vegyél....
-
Diablo-Santo
csendes tag
válasz
trancemusic #49694 üzenetére
Hát aki hirdeti benne-lenee a cserében + 12E Szerinted..?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- EA Sports WRC '23
- Milyen okostelefont vegyek?
- Futás, futópályák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...