- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
troland26
őstag
sziasztok
Az lenne a kérdésem , hogy a gépem dvi csatlakozóval van csatlakoztatva a monitoromhoz fogok-e tapasztalni valamilyen minőségi vátlozást , ha hdmi kábelre cserélem le . Nem nagyon vagyok otthon a témába ..bocsi ,ha butaságot kérdeztem
-
troland26
őstag
hali
Van nekem egy 5830-as karim . Nem igen játszom és nem is tervezem csak majd a diablo3-al ( odébb van ) , magyarán el akarom majd adni . Van nekem egy alaplapi 4250-es ..az lenne a kérdésem , hogy ezzel gond nélkül tudok majd full hd-ba filmeket nézni vagy tartsam meg inkább az 5830-at ?
-
troland26
őstag
üdv
Szerintetek egy passzív vga-nál mi az optimális hőmérséklet terhelés alatt ? Nem károsítja a kártyát pl a folyamatos játék , ha a hőmérséklet 100C fölött ketyeg game közbe ? 5770
-
troland26
őstag
el se hiszem , hogy valaki ilyet megkérdez több mint 1000 szakmai hsz-el...
-
troland26
őstag
válasz dodopek #13667 üzenetére
már bocsánat , de én voltam a 2. aki segítő szándékúlag reagált a kérdésedre ..mellesleg a 2600xt-n is van cf csati nem tűnt föl , hogy nincs oda semmi dugva táp kábel ? Egyébként meg feltételezném azt aki feltesz tápcsatlakozóval kapcsolatos kérdést tudja azt , hogy milyen is maga a csatlakozó meg kb mire/hová lehet rádugni ....és ez ill az előző hszt nem csesztetésnek szántam ..csupán tényleg meglepett a dolog
-
troland26
őstag
válasz sajátgép33 #13709 üzenetére
természetes a jelenség..komolyabb grafikai terhelésnél nagyobb lesz a hőfmérséklete a gpu-nak hiszen jobban igénybe van vége ..nincs gond a kártyáddal
-
troland26
őstag
válasz sajátgép33 #13713 üzenetére
ez nem biztos , hogy vga hiba itt [link] próbáld meg
bár lehetséges , hogy túlmelegszik a gpu olyankor szokott restartolni a rendszer...más játékoknál is csinálja ?
[ Szerkesztve ]
-
troland26
őstag
válasz sajátgép33 #13715 üzenetére
elbíbelődhetsz a pasztázással..ártani nem árt neki , esetleg még az is segíthet , ha pl lekapod a gépház oldalát kicsit több levegő jusson be a kuckóba , ( bár nem tudom milyen a géped szellőzése ) esetleg be raksz 1+ ventit..persze ezek csak akkor segíthetnek , ha tényleg melegedési problémával küzdessz ..
-
troland26
őstag
válasz sajátgép33 #13721 üzenetére
elem csere meg bios frissítést verd ki a fejedből...egyébként azért mert egy játék esetleg kidobál nem biztos , hogy hardveres problémád van ..lehet egész egyszerüen nem optimalizálódik a gépedhez a játék és ezért indúl újra ..bizonyos játékok bizonyos configokkal nem mindig szoktak zökkenőmentesen futni...
-
troland26
őstag
urak
Lenne egy problémám . Van egy 6790-es vgam . Az utóbbi néhány hétben azt vettem észre , hogy szabálytalan időközönként eltolódik a kép . Olyan mint , ha a kép széle középre kerülne a közepe meg a szélére . Tehát kb egy fél monitornyit jobbra tolódna a kép . Ilyenkor csak újraindítással tudom helyrehozni a hibát . Vagy olyat tapasztaltam még , hogy az egér nyíl mellett egy függőleges vonal ( kb 2 cm ) van ami ugyanúgy mozog mint az egér , ha mozgatom ez néha csak magától eltünik . Legfrissebb driver van fönt . 600w-os CM táp és egy b55-ös amd proci van a gépben . Képet még nem sikerült csinálnom , de amint lesz rá lehetőségem csinálok és linkelem . Van valakinek tapasztalata azzal kapcsolatba , hogy mi lehet a gond ? Egyáltalán ez vga probléma ? 3d mark 11 végig megy gond nélkül ill furmark is .
-
troland26
őstag
üdv urak
Már korábban írtam , hogy problémám van a 6790-es kártyámmal . Videós alkalmazásoknál , pl videa , youtube ..etc etc ..valamiért hibázik a gép . Sikerült fotókat is készítenem . Az a poén , hogy vga tesztelő programok gond nélkül végig mennek , játszani is tudok vele . Az első fotón kicsi vízszintes vonalak voltak ill az egér nyíl eltolódik [link] Aztán a következő jelenség az , hogy az egész kép oldalirányba tolódik [link] Majd bizonyos esetekben csak simán elszürkül a kép és olyankor csak reset van... Az első két esetben van , hogy autómatikusan visszaáll a kép , de van , hogy újra kell indítanom a gépet . Mi lehet a kártyámmal ? Eddig csak videós alkalmazásoknál tapasztaltam a jelenséget ... , de pl , ha simán a gépről nézek hd filmet nem esik szét a kép....tanácstalan vagyok
-
troland26
őstag
válasz rayoliviero #29741 üzenetére
nem a zerocore-ra gondolsz ? Nekem is volt olyan kártyám mint neked és amikor pl kikapcsolt a monitor mert nem használtam a gépet ( de kikapcsolni viszont nem kapcsoltam ki mert pl épp letöltöttem ) akkor csinált olyat hogy mintha felpörgött volna aztán leállt és ez ismétlődött roppant zavaró volt ...
-
troland26
őstag
válasz rayoliviero #29745 üzenetére
Csinálta már amikor megvetted ? Vagy mióta van ez a hibajelenség ?
-
troland26
őstag
válasz rayoliviero #29747 üzenetére
Akkor azt javaslom próbáld ki egy másik gépben a vga-d ..,
-
troland26
őstag
válasz rayoliviero #29749 üzenetére
Ha a vga -val gond van akkor egy mésik gépben sem lesz jó....vagy , ha vannak alkatrészeid akkor állj neki cserélgetni és ki fog derülni mi is purcant ki a gépedben ...
-
troland26
őstag
válasz rayoliviero #29754 üzenetére
Na roppant kíváncsi vagyok mire jutnak majd a kártyáddal ill a gépeddel . Remélem nem nagy a gond . Egyébként az a vga egy marhajó kártya .....
-
troland26
őstag
válasz rayoliviero #29777 üzenetére
Na örülök neki ..meg gondolom te is . Megúszod egy alaplap cserével
-
troland26
őstag
válasz rayoliviero #29782 üzenetére
én elfogult Asus párti vagyok..magamnak Asus-t vennék
-
-
troland26
őstag
válasz kitbiagas #29841 üzenetére
Próbáltad esetleg catalyst nélkül is a kártyákat ? Vagy esetleg alaplap bios frissítést ? Esetleg azt javasolnám még , ha nem segít semmi , hogy próbálj nvidia vga-t venni pl gtx680-at elképzelhető , hogy valamilyen amd anomáliád van és ez a config valamiért nem preferálja az amd kártyákat ....
-
troland26
őstag
válasz Putyi bácsi #29852 üzenetére
Milyen lapod van pontosan ? Csak mert nekem is integrált lapom van , de nem kell semmi sem külön állítani , ha az alaplapi csatlakozóra dugom a monitort akkor is van kép nem kell semmit a bios-ba állítanom ...
-
troland26
őstag
válasz Putyi bácsi #29891 üzenetére
Mik a géped paraméterei ? Táp? Kártya ?
-
troland26
őstag
válasz Putyi bácsi #29893 üzenetére
Frissítettél mostanában drivert ?
-
troland26
őstag
válasz Putyi bácsi #29895 üzenetére
Próbálj meg egy catalystot telepíteni ....
Tank ? WOT ?
[ Szerkesztve ]
-
troland26
őstag
válasz Putyi bácsi #29901 üzenetére
Mi a játék neve amivel próbálsz játszani ? Más játékkal nem próbáltad ?
-
troland26
őstag
válasz albinolynx #29908 üzenetére
Netezés , filmek , office alatt nincs érezhető különbség a két integrát vga közt .
-
troland26
őstag
válasz hegegabi80 #30077 üzenetére
kb u.a a kettő...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diamond Monster 3D PCI 4 MB (3Dfx Voodoo 1)
- XFX Radeon R9 270X 2GB GDDR5 256bit - ELADÓ! 14.000.-
- Eladó GeForce RTX 3080 VISION OC 10G (jegelve: mark oo)
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- ZOTAC RTX 3070 8GB GDDR6 Twin Edge Eladó! 103.000.-
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest