- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shokkolo
addikt
válasz Tibroo #49365 üzenetére
meredek esetben akár 450W fölé is kúszhat a fogyazstása a GPUnak, de boot közben nem hiszem h. annyira meg lenne terhelve.
be kéne tudjon bootolni a gép.
esetleg ideiglenesen egy tesztre nem tudtok beletenni egy másik tápot?"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz Tibroo #49368 üzenetére
ha már cserélik teszteljék már le, mert azért ha a kártya be tud majd 500-at zabálni, akkor egy "max" 600w is szegényes lesz.
nagyon határon lenne terhelve még ha menne is. nem tartom egészségesnek üvegen járatni a tápokat sem"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz Tibroo #49370 üzenetére
a magánvéleményem h. 700-as lenne legkissebb, amit raknék (természetesen valami normális egyágasból).
vagy ha többágas, akkor nagyon odafigyelnék a beépítésre, mert azért elég kevés tud leadni majd fél kW -ot a nem 1 ágasok közzül."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
MK VII
veterán
válasz Tibroo #49368 üzenetére
Nem feltétlenül fontos a túl nagy teljesítményű táp hozzá.. Az a legfontosabb,hogy egy ilyen VGA-s rendszerhez még véletlenül se osztott ágas táp kerüljön.
Szerintem egy nem osztott 12v-os ággal rendelkező 600-650w-ot táp ki fogja szolgálni azt a kártyát bőven!!
Az még fontos,hogy spórolni a tápon nem szabad főleg egy ilyen éhes "jószág" mellett. Szóval meg kell keresni az ár/érték arányban a legjobbat és aszerint kell választani.[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz Tibroo #49373 üzenetére
a tudásom erősen csak felszines nekem is
csak sajnos én is futottam már bele hasonlóba, azóta a táp az, amin nem spórolok.ha bekérdezel a megfelelő topikba szerimtem jobban jársz.
jó ideje nem követem figyelemmel a tápok világát[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Balathruin
veterán
válasz Tibroo #49375 üzenetére
Egy ág, több ág témánál az van, hogy a 12V több részre van felosztva, 12V1, 12V2... 2 ág legtöbbször nem jó, mert mind2 gyenge (14-18A). 4 ág már nem problémás, ha kettő csak a PCI-e kábeleknek van. A kiosztás matricán fel van tüntetve (ritkán helytelenül).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest