Hirdetés
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Szuperhősös mókára fókuszál az új GeForce driver
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FREWW
újonc
Sziasztok! A problémám a következő : Nemrég vettem egy Asus Radeon r7 260 1gb gddr5 -ös vga-t,és sehogy sem tudom rávenni,hogy bekapcsolja a monitort. Sajna az alaplapomon csak PCI 2.0 slot van,a kártya meg 3.0-ás,de úgytudom van kompatibilítás. Rendesen be van rakva,bekapcsolom a gépet a gép bekapcsol,szokásos 1 pittyenés jelzi hogy minden okés,csak a monitor marad kikapcsolva. Volt már BIOS reset,BIOS update,régi vga driver eltávolítás,gép kipucolás és többszörös ki-be pakolászás de sehogy sem megy. A legjobb benne,hogy integrált kártyán és a régi kártyámon minden tökéletes volt. A vga slottal sincs semmi gond. Szerintetek mi lehet a probléma? A csávónál akitől vettem a kártyát nyíltan állítja,hogy minden működik nála.
-
MK VII
veterán
válasz
dragonfx #51696 üzenetére
Teljesítmény beli különbség nem számottevő.. Inkább a támogatásban rejlik az újabb ereje..
Míg a 4670 dx10.1-et tud addig a 6670-es már dx11-es.
Én a helyedben folyamatosan nézném aprót és azonnal lecsapnék egy alkalmi vételre.. 8-9 ezret megérnek szerintem simán.. 10 felett már nem adnék ki rá pénzt. -
GabeZkp
csendes tag
Processzor: INTEL Core i5-2500K 3.30GHz 1155 BOX
Memória: 2x4 gb DDR3 1600MHz
Videókártya: GIGABYTE GV-R687OC-1GD HD6870 1GB GDDR5 PCIE
Alaplap: GIGABYTE GA-P67A-D3-B3Egy ilyen gépem van. Fent van a Win 8.1 Tönkrement sajnos a videókártyám és ezért nicns feltelepítve a driver hozzá. Jobb gomb képernyőfelbontás és Speciális beállításoknál jelzi hogy memória 256mb szóval elvileg ennyi Vramom van? Mivel én Játszok a Multi Theft Auto (GTA) online játékkal egy RolePlay szerveren ezért fent kell lennem minden nap természetesen. Szóval szerintetek így tudnám futtatni a játékot? Videókártya nélkül?
-
Gordon32
tag
Sziasztok! Most vettem egy Gigabites Gtx 970 G1-es karit azt kérdezném hogy az gond lehet-e ha a kari nyolcas tápcsatiját egy hatos és egy kettes csatival oldanám meg?
-
wowpegazus
tag
Köszi a válaszokat!
Ezek szerint a Vga a probléma forrása, utánanézek a pasztázásnak/hűtőbordának.
-
trancemusic
senior tag
válasz
fbeni91 #51689 üzenetére
Nem értek veled eggyet.
A proci az üzemi hőfoknak tekinthető.
Ez nem amd. 95 foknál veszi vissza a tempót.
A vga túlmelegszik.
Szellős ház ezen nem segít.
Ilyen vga-m volt, 1ghz-re húzva max 86 fokos volt 34 fokos panelban furmark alatt.
Gamekban 80 alatt maradt. Fesz is volt emelve pedig.
Így használhatatlan a vga-ja. -
fbeni91
tag
válasz
wowpegazus #51686 üzenetére
Háát mivel mind kettő rettenetesen meleg így a házad szellőzésén kell javítano! mert úgy látszik nem szellőzik jól!!! ajánlom így:
táp venti kifelé! táp alatti venti kifelé! oldallap vga karinál befele! Gépház elején szintén befele! ha lehet akkor gépház tetején kifele!!bármelyik venti nem ezek szerint áll akkor a házad szellőzése zavaros! és így szintén nem szellőzik rendesen a ház!!! oldal lapot ne vedd le mert akkor szintén nincs meg a házadban a megfelelő keringési irány!
Sokkal jobb lesz így a szellőzésed, és hűvösebb lesz a géped! Üdv.
-
trancemusic
senior tag
válasz
Ha újrapasztázás nem segít, és tuti jól fekszik fel a borda: akkor kilyukadt/repedt a hőcső.
Erre másik hűtő drágább mint a kártya piaci értéke működő állapotban. (14-15k )U. I. Min. Coolermaster e2 essential paszta legyen.
-
varmi2
nagyúr
válasz
99C sof a videokarinál, nem mehetne feljebb 80C-nál, és ugyen nálad nem ez a max, mert, leállítottad. Szedd szét újrapasztázás. Vagy esetleg pasztázás előtt nézd meg, hogy a venti mennyin pörög, lehet az is elég, ha felejbb veszed a fordulatát.
-
wowpegazus
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni - nemigazán tudom, hogy a VGA-val lesz-e gond.
A számítógépem World of Warcraft játék közben - főként egyik karakterről a másikra loggoláskor, illetve nagy ritkán csak úgy valamilyen játékszoftver futtatása közben "kékhalált" produkál, és kb. 2-3 másodperc alatt a gép újraindul, így esélyem sincs megnézni, mi okozhatta a problémát.
I5 3550 4 magos processzor
2x4 Gb Kingston Ram
ATI Radeon HD6850 videokártya
OCZ Agility 3 SSD 60 Gb
Hitachi Winchester 500 Gb
Chieftech Táp 500 vagy 550 bronze
LG DVD író - nemigen használom
WIn7 64 bit OP rendszer fut, kb. 3 hónapja raktam újraA processzor hőmérséklete Real Temp program szerint:
magonként 55-59C, maximum terhelés alatt 72-76C.A videokártya hőmérséklete FurMark szerint:
alapból 73-74C, a tesztet leállítottam, amikor 99C-t elért - ez "full stressz" üzemmód alatt volt.SSD hőmérséklete Hard Disk Sentinel alapján:
30 - stabilanHDD hőmérséklete Hard Disk Sentinel alapján:
átlag 49C, az élettartam alatt egyszer már volt 54C.A program szerint az SSD és a winchester hibátlan állapotú.
A játékok a winchesterre vannak telepítve, az SSD-n csak a rendszer fut.
Amikor az a bizonyos kékhalál bekövetkezik egy nagyon rövid, kattanáshoz hasonló hang hallatszik (talán a winchester adhat ki ilyesmit?), bár ez lehet, hogy csak a reboot miatt van.
A hibát az utóbbi 2 hétben kezdte el sűrűbben csinálni, volt, hogy 3x egymás után. Mi lehet a gond?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
MK VII
veterán
-
kvio1
tag
Sziasztok! Monitort kell vennem, és ehez kapcsolódik a kérdés. Ha full hd-at veszek, mennyivel lesz kevesebb az fps-em játékok alatt? A mostani 1440*900-as max. felbontású, a kártya meg r9 270x. Köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
GabeZkp
csendes tag
Sziasztok.
Lenne 1 problémám.
A gépem adatai:
Processzor: INTEL Core i5-2500K 3.30GHz 1155 BOX
Alaplap: GIGABYTE GA-P67A-D3-B3Az egyik napról a másikra játszottam az Euro Truck SImulator 2-vel. Egyszer csak a kép összesett. Középen egy fekete csík és arrébb ment az egész kép. Mikor jatszottam a Watch Dogs-al vagy a Crysis 3-mal ( ezeket régen kijátszottam) valameddig jó volt aztán elromlott. Játék közben 70 fokos a GPU! De mikor a South Parkal játszottam vagy pedig a Spilnter Cell Black List-el akkor pedig jóvolt. VOlt hogy a South Parknál is előfordult egy 10 másodpercre aztán jóvolt. Nem értem igazából mikor filmet néztem sose volt ilyen problémám.
A Tápegségem CHIEFTEC CTG-500-80P szóval nem valami kókány. Eddig sose volt ilyen problémám a kamionos játéknál volt csak. Már újraraktuk 3-szor a gépet. Most vettem uj 1 TB-os Whincestert is. A ventillátorok pörögnek rendesen van is sok a gépben. Van megfigyelő programom is. Kipróbáltuk más kábellel más monitoron ott is előjött a hiba!
-
-KP-
addikt
válasz
BomiBoogie #51667 üzenetére
igen ezzel tisztába vagyok, de a ph-s tesztbe 30w különbséget mértek csak. most akkor melyik érték a helyes?
-
csadi0011
őstag
válasz
fbeni91 #51649 üzenetére
Megvolt a "sütés". Nem teljesen sütés volt. Hősugárzóval át lett kezelve. Majdnem ugyan az. Mindegy végülis.
Az eredmény az lett, hogy most már nem szürkék a csíkok, hanem zöldek.
Próbálkoztam még párszor, pl kimenet cserével, dsub, hdmi. Mozgattam, hogy jól van-e a helyén.
Egyik alkalommal hibátlanul indult el. A windowsig eljutott, de meg adta magát.
Ez ad valamire magyarázatot?Gondolom maga a csere drágább, nem a chip beszerzése ,de az se lehet olcsó. Hardveraprón ilyen kártyát legolcsóbban 14 ezerért láttam. Ha megelégednék egy ugyanilyennel, akkor az jobban megérné ezek szerint.
[ Szerkesztve ]
-
-KP-
addikt
üdv, gtx960 és r9 280 fogyasztása közt kb. mekkora különbség van?
-
Zolee_70
senior tag
válasz
Zolee_70 #51614 üzenetére
A következő történt a garral:
-másik gépben ment a kártya....
-másik kártyák mentek a gépben...A vége az lett, hogy a Gigabyte helyett egy ASUS GTX860 maradt benne.
Másik jó hír, hogy valószínűleg az Ipon elismeri a gart a hibás ATI kártyára papírok nélkül, gyári szám alapján (15 napon belül válaszolnak).
-
Superbad
tag
megoldodott :\
[ Szerkesztve ]
-
Danikika94
csendes tag
Sziasztok! Van egy erős érzésem hogy hamarosan behal a videokártya a gépemben mivel két napja erősen befagy majd teljesen összeomlik a kép és elsötétül és bsod fogad. Jól gondolom h haldoklik? Vagy nem bírja a meleget? GF9500GT passzív hűtéssel de rá raktam egy 10cm-es ventit ami folyton maxon megy így a hőmérséklet mindig jó és alig melegszik fel.
-
MK VII
veterán
válasz
Benyuss #51660 üzenetére
Tuti, hogy nem! Egyik barátomnak egy hasonló konfigaot raktam össze. annyi különbséggel, hogy z97-es lap és i5-4460 és ugyan ilyen Giga 280x-es VGA-val.
Abban is FSP raider 550W+-os táp van és semi gond nincs vele neki.
Simán el kell vinnie azt a kártyát annak a tápnak. -
MK VII
veterán
válasz
Benyuss #51657 üzenetére
Valószínűleg túlmelegszik a kártya akkor ebben az esetben.. Próbálj meg visszavenni az órajelekből MSI Afterburnerrel és úgy próbáld meg.
(#51658) Nagytoll
Neked is csak azt tudom mondani, hogy vegyél vissza az órajelekből, mert tuti, hogy neked is túlmelegszik.. Feszültséget meg végképp ne emelj.. Sőt... Inkább lejjebb kéne venni...
-
manu75
aktív tag
-
Taifa Díaz
őstag
Mondjátok már, mi a tököm szára mostanában ez a rengeteg sirám, hogy nem megy jól a PCI-E 3.0-ás kártyám a 2.0-ás foglalatban
Ez a sok gyártói marketing parasztvakítás lehet az oka, igaz? -
Benyuss
tag
sziasztok!
van egy gigabyte r9 280x vga-m(rev 2.0).
A kártyát használtan vettem , az eladónál teszteltem. Ott minden tökéletes volt.
A gép csak a napokban állt össze, így itthon csak mostanában vettem használatba. Kb 2 hónapot állt a szekrényben. (ütés , hő, stb nem érte).
full konfig:
fsp raider 550+
asus h97 pro gamer
2x4gb kingston hyperx savage red 1600mhz
wd black
kingston hyperx 3k 240gb
i5 4590
és az említett vga. Mindez egy antec p182-es házba van betéve. A házban 5 venti működik, szóval a melegedés elvileg nem lehetne opció.
Issue:
Ma elkezdtem játszogatni:
L4D2, Vanishing of Ethan Carter, LoL, Warframe, Trove
De minden játéknál ugyanaz a hiba.
20 percig minden tökéletes, majd 25-30 perc környékén a venti nagyon felhangosodik, majd néhány perc múlva különböző módokon lefagy minden és elmegy a kép.
-Piros-fekete csíkokkal fagy ki
-Fekete-szürke csíkokkal fagy ki
- Windows 10 van a gépen és kijön egy kék képpernyő win 10 hibaüzenettel: " thread stuck in device driver"A legújabb amd driver van a gépen ami elvileg támogatja a win 10-et is. Az alaplaphoz (elvileg) nincsenek win 7 (talán 8 se )driverek, így 8.1 alá nem tudok menni. A kártya a rossz, vagy a driver?
Mértem a hőfokokat, a cpu 65ön (gyári hűtő..... egyelőre), a vga 70 fokon túl NEM melegedett. Mi lehet a probléma? HELP![ Szerkesztve ]
-
Nagytoll
senior tag
Sziasztok! TDR-hiba miatt nem tudok egy-két játékkal játszani amiknek erősebb grafikája van. Watch Dogs, Witcher 3, Thief, Lords of The Fallen, nagyjából minden 2014 után megjelent, grafikailag erős játék kifagy. Mostanában a witcher 3-mal tesztelgettem és csak átvezetővideók alatt fagy ki TDR hibával.
A rendszerem:
-CPU: Intel Core I7 2600
-GPU: Zotac GTX 660 ti AMP!
-4gb ram
-Asus p8h61 -m lx alaplap
-Corsair Builder series CX500 táp -500W
Egyszerűbb játékokkal semmi gond, se nem fagynak ki, se nem laggolnak. Ezekre néhány példa: Dishonored, Castle Crashers, Borderlands 2/Pre-Sequel, Tomb Raider. A hiba rögtön az után jött elő miután videókártyát cseréltem, egy Asus HD6670-et válott a 660ti, tápot is cseréltem, hogy biztos elbírja a rendszer. A hibát nem oldotta meg egy sima friss telepítés, próbáltam win8-at, 8.1-et, 7-et és most 10 van fent. Úgy tudom egy kicsit kontrollálni, ha msi afterburner-ben visszaveszek a GPU órajeléből és a VRAM-éból is, de ez nem mindig működik. Nagyon sok helyen keresgéltem megoldást erre a problémára, semmilyen regedit + beállítás nem segített, így 2 lehetséges megoldást látok most magam előtt. Az első, és talán költséghatékonyabb, hogy a videókártya feszültségét megemelem kicsit, hogy az alap órajelen mehessen hiba nélkül (a kártya alapból nagyon overclockolva van a referencia modellhez képest), ez elméletileg (szerintem) működhet, csak nem tudom milyen mértékben biztonságos. A második megoldás pedig egy alaplap csere lehetne szerintem, mert a mostani alaplapon csak PCIe 2.0 van, ez nem tudom mennyivel, de tudom, hogy visszafogja a kártyát. Na meg kellene a SATA3 és USB3 is, szóval ez egy egész jó ötlet lenne.
Most 987mV megy a videókártyába EVGA Precision X szerint, a kérdésem az, hogy biztonságos-e ezt 1000mV-ra emelni(ez az első lépcső/fokozat a csúszkán ahol emelni lehet a feszt). -
MK VII
veterán
válasz
manu75 #51627 üzenetére
Nézd csak!
Ehhez plusz tápcsati sem kell! Nyugodtan teheted PCI-e 2.0-ás lapba!Most nézem csak, hogy ez a kártya tegnap még 2 ezerrel olcsóbb volt..
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
Sziasztok,
MacBook-ra ha az ember Windows-t akar rakni, az Apple biztosít hozzá drivereket, de Windows 10-hez még nincs hivatalosan, a legutóbbi rendelkezésre álló driver-csomagban pedig IntelHDGraphics64 nevű és IntelHDLegacyGraphics64 nevű nem ment fel. Előbbit lehúzta a Windows Update (Intel Iris grafikus vezérlőpult), és már megy is jól, utóbbi viszont nem tudom mi, hogy kell-e nekem, szenvedek-e valamiben hiányt ha nincsen fent, stb...
-
GabeZkp
csendes tag
Schiftec 500 Modell: CTG - 500 - 80p
Az az edekes ha a Splinter Cell lack Listel játszok akkor nincs baja!
-
GabeZkp
csendes tag
GIGABYTE GV-R687OC-1GD HD6870 1GB GDDR5 PCIE
Ilyen videó kártyám van. Nem melegedik most lett minden kitakarítva és le pasztázva. MIkor játszok mondjuk a GTA-val (MTA) vagy Splinter Cell Black List (ultra grafika) vagy South Park ( az új) semmi baja netezek vagy filmet nézek stb nincs gond stabil minden. De mondjuk felraktam a Watch Dogs-ot és legelőször játszottam vele sokáig. Majd másnap megint és összeesik a kép a középen egy vastag fekete csik van aztán néha összevissza megy. Aztán Crysis 3 pedig megint csak ugyan ez de volt hogy avval is játszottam sokáig reggel.! (Kb 1 éve ezeket a játékokat ezen a gépen kijátszottam). Mi lehet a probléma??
Mikor bekapcoslom a gépet se a BIOS-nál se sehol nem rossz. Nem melegedik a gép sem.Processzor: INTEL Core i5-2500K 3.30GHz 1155 BOX
Alaplap: GIGABYTE GA-P67A-D3-B3Memóriát cserélem már másikra.
Igazából most vettem nem olyan rég kb pár napja egy Whincestert arra raktam fel a windows 8.1-et
-
varmi2
nagyúr
válasz
manu75 #51627 üzenetére
A gt740-ből is van gddr3 és gddr5-ös verzió, a gddr3 60W tdp-vel rendelkezik, így ehhez nem kell külön tápcsati, míg a gddr5 verzió 80W tdp-s, így ehhez már szükség van 1db 6pines tápra. A 2.0 porba nyugodtan beteheted, semmi hártrányt nem fog szenvedni ez a kari.
Az r7 250-ben is van gddr5 verzió. Íme: itt Az itt szereplő második kártya.[ Szerkesztve ]
-
manu75
aktív tag
válasz
bobalazs #51623 üzenetére
Szia.
Amit tudnék kártyát venni és kapható lenne ddr5-ös memóriával az nvidia gt740. Az r7 250-esek ddr3-as memóriások. Honnan lehet megtudni, hogy pl. a gt740-es kártyákhoz kell e külön áramellátás a tápról. Még valami ha a kártyát pci-e 3.0 foglalatúnak jelöli az jó az én 2.0-ás alaplapomba?
-
csadi0011
őstag
Sziasztok!
Vga: Sapphire HD6790 1GB DDR5
Probléma: Lefagyott a gép egy fehér összevisszasággal a képernyőn, Azóta minden újraindulásnál a lenti képen látható csíkok jelennek meg, de CSAK ott,csak a gép indulásánál. Mindenhol máshol tökéletes a megjelenítés, de a gép lefagy tőle. Eltűnik a kép egy idő után és a gép nem reagál. Indulásnál nem skálázza fel a képet.
Win 8.1-nél kezdődött, annál el sem indult a rendszer. Majd próbálkoztam 10-zel, de annál is ez történik. Eljut egy ideig feketehalál. -
bitmad
aktív tag
válasz
trancemusic #51581 üzenetére
Igazad lett!
A proci foglalatban volt egy-két láb ami mintha nem állt volna jól.
Tűvel igazítottam rajtuk szemre, és úgy néz ki, hogy most már jól látja a lap a videokártyát.
Köszi! -
-
manu75
aktív tag
válasz
bobalazs #51621 üzenetére
A probléma igazából az ha elindítok rajta egy videót vagy játékot újraindul a gép. Már csak a táp és a vga maradt mint hibaforrás. Ha a táp nem ad áramot a vga-nak akkor is lehet ilyen újraindulás hiba vagy akkor magának a gépnek sem adna áramot? Most visszaraktam a régi 6600-os kártyám azzal tudok nézni videókat rajta igaz abba meg nem kell tápkábelt dugni, mint a 9800-ba.
Valami új kártyát is tudnál ajánlani?
-
manu75
aktív tag
Sziasztok!
Úgy néz ki megromlott a 9800gt videókártyám ehelyett mit tudnátok javasolni egy 6 éves gépbe.
Alaplap Asus P5Q pro, E8400-as proci van mellé és 4gb ram. Táp egy chieftec 500w-os az is a gép korú. Van egy olyan hat foglalatú táp csati a jelenlegi videókártyához, bár nem tudom az újakhoz is kell e olyan. Ha jól tudom pci-e 16x 2.0-ás az alaplap foglalata. Árban olyan 25k-ig mehetne. Előre is köszönöm a segítséget.
-
Mauddip
aktív tag
Egyébként mikor akarják már megoldani ezt a kép elmenés, visszajövés bugot? Elég idegesítő már, h csak neteznék akár, de egy órában 30* ezt csinálja!
-
strunyo
tag
Sziasztok!
Volna 1 olyan gondom, h a Radeon 5830as VGA-m HDMI kimenetének hang-ját valami hazsnálja.
Vagyi, a tv-n nincs hang, mikor beállításokban tesztelném a HDMI kimenet hangját akkor ezt írja a win: "Az eszközt jelenleg egy másik alkalmazás használja. Zárjon be minden olyan programot, amely hangot játszik le ezen az eszközön, majd próbálkozzon újra."
A helyzet az, h már raktam fel legújabb ati drivert is meg régebbit is, hadmi drivert is külön, de semmi nem oldotta meg a gondot.
Még nem igazán találkoztam ilyennel. ha szimplán bejön a win és megpróbálom akkor is ez a válasz.
Előre is köszönök minden segítséget. -
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #51540 üzenetére
Sajnos nem teljes a siker.
Nem bírja a terhelést, nagyon melegszik a kártya. Idáig soha nem ment 75C°-nál magasabbra. A játékok már betöltés közben kifagynak, fekete képernyő lesz, néha a hang megmarad. GPU-Z render tesztnél láttam, hogy a GPU Temp #2 100C°-os. Memória lehet. Mi a fene lehet a gond? Kolléga sem találkozott még ilyennel. Mégis kifogtam egy VRAM hibás kártyát?
-
Zolee_70
senior tag
válasz
Zolee_70 #51612 üzenetére
Amit lehetett végigjátszottam, eredmény nélkül.
-frissítettem a BIOS-t;
-átraktam másik PCIe slotba;
-ellenőriztem a táp-ot;
-ki és visszaraktam a RAM-okat (neten többeknek ez megoldotta...)
-letiltottam az alaplapi VGA-t.Az alaplap szintén GIGABYTE GA-B85M-D3H, józan ésszel nézve nem lehetne kompatibilitási gond....
Másik gépben nem volt alkalmam kipróbálni, úgyhogy marad a szerviz (garancia).
-
Zolee_70
senior tag
Sziasztok,
Behalt egy ASUS ATI R9 270x kártya a gépemben, ameddig a gar intéződik, vettem egy Gigabyte Nvidia GTX960-at.
A csere között eltelt néhány nap, addig a gép az alaplapi VGA-val ment. Az ATI kártya drivereit, segédprogramjait eltávolítottam.
A GTX960 beszerelését követően nem ad jelet a monitornak. Amit tudtam megnézte, ellenőriztem. Van tápja, megpróbáltam másik PCI-E slot-ban, nem megy...A monitorhoz DVI kábellel csatlakozik.
A táp egy 550W-is FSP...birnia kell(ene).
Mi lehet a gond?
-
danielshd
csendes tag
Sziasztok! Nem tudom, hogy jó helyen vagyok itt..Rövidre fogom a kérdésemet.Új konfigról van szó. A gépem minden játéknál( Legyen eredeti, vagy tört) kilép 10 perc után " A program müködése leállt" címszóval.. A másik , random(véletlenszerű időpontokban) kékhalált kapok filmezés közben,vagy netezés közben..Csak azért irtam ki ide a kérdést, mert az ismerösöm VGA - ra gyanakszik.. A konfigom itt van :
[ Szerkesztve ]
-
Viktor81
senior tag
válasz
kislaszlo83 #51607 üzenetére
Ezert kell szamitastechnikai termeket venni itt a hardverapron...
(bocs az utolagos okoskodasert) -
fagy53
nagyúr
válasz
kislaszlo83 #51605 üzenetére
A VGA működtető programjának az újrabeégetése. Ritkán sérül a VGA bios, a Te hibád 99%-ban a NV G92 mag gyártási anomáliája, pár éve tele volt a topik ezekkel a hsz-okkal. Szerencsés voltál idáig!
Egyébként ez a bios reflash hibás VGA-nal úgy megy, hogy kell egy PCI foglalatú VGA, amire a monitor rácsatlakoztatod, vagy eleve az alaplapod rendelkezik VGA kimenettel.
[ Szerkesztve ]
-
kislaszlo83
tag
-
trancemusic
senior tag
válasz
kislaszlo83 #51598 üzenetére
Egy bios reflash-t még megérdemel az a kártya, hátha csak tetszhalott.
Ez a max. amit tehetsz érte költségmentesen.Szerk:
Bubicica: ezt próbáld meg Te is![ Szerkesztve ]
-
fagy53
nagyúr
válasz
Bubicica #51599 üzenetére
Amit én tervezek tenni:
1. Tedd meg, de ettől még nem javul meg / LOTTÓ 2-es találat../
2. Ez jó ötlet, a várható eredmény, hogy ott sem működik.
3. Fog menni....
4. Felesleges, ha már a boot sem megy....
5. Ez lesz a megoldás, a biztos megoldás a problémára!Kérdéseim:
1. Igen
2. Igen, vissza az 5. pontra.
3. Helyes és logikus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- World of Tanks - MMO
- EA Sports WRC '23
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Debian GNU/Linux
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...