- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz Merula Alba #49679 üzenetére
Neten rendelted? Postai úton/futárral? Akkor van 14 napod,hogy elállj a vásárlástól. Nincs olyan,hogy nem szeretik.. Kötelességük visszavenni
-
MK VII
veterán
válasz Merula Alba #49681 üzenetére
Ha nem akarják visszavenni akkor, ha van plusz pénzed, rendelj egy másikat és ezt meg eladod itt ph-n. Más ötletem nincs sajnos.
-
tom570
aktív tag
válasz Merula Alba #49726 üzenetére
Ha egy programra bízod a venti ford. szabályozását akkor az a windows indulásakor tölt be és kezeli a beállított értékeket. Mivel a progit uninstalláltad, így az nem tudja szabályozni a fordulatot semmilyen irányba, azaz a venti a gyári beállításon fog vezérlődni.Más lehet a gond. És a venti nem is pörög?Vagy csak a progik nem látják? Az még akkor lehet, hogy a venti kapja az áramot csak éppen meg mekkent.Próbálj meg csatlakoztatni egy másik ventit.
[ Szerkesztve ]
/Give them nothing! But take from them everything!/
-
tom570
aktív tag
válasz Merula Alba #49728 üzenetére
szerintem jól rá van dugva, meg azok az érintkező lábak elég hosszacskák ,tehát a kontakt jó lehet ott. Vagy a tápról közvetlenül kellene adni neki egy kis kraftot,azzal ki lehetne zárni a szoftveres hibát,ha lehet olyan.Nem vagyok szikravadász, de szerintem egy 6 voltos ágat kellene próbálni.
/Give them nothing! But take from them everything!/
-
ricsi99
addikt
válasz Merula Alba #74431 üzenetére
Pont "kiterjeszteni" kell a képet.
Játékok ezt nem veszik figyelembe.
Alapból ez a win beállitása
Fizikailag csak bedugod az új monitort és kész.
Esetleg variálod ,hogy a kártyán melyik csatlakozóba ...ezt te tudod mert semmi infót nem irtál ,hogy milyen kártya , milyen monitor , milyen csatlakozókkal és most épp milyen kábellel....
Sok sikert.Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
Csupingo
veterán
válasz Merula Alba #74431 üzenetére
Ilyenkor kell az "e képernyők kiterjesztését" választani. Ekkor van lehetőség eltérő felbontású, képfrissítésű kijelzők egyidejű használatára úgy, hogy a kijelzőkön eltérő tartalom van. Ha a másolást választod, az csak kettőzi a képet, olyankor nem tudsz az egyiken videózni a másikon meg pl. böngészni.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
SP4C3
veterán
válasz Merula Alba #75444 üzenetére
Tápcsere.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Csupingo
veterán
válasz Merula Alba #76576 üzenetére
2 vezetékes ventilátor van rajt? Sok kártyából létezik olyan olcsó modell, amiken szinte állandóan fix. fordulatszámon pörög a ventilátor. Ebben az esetben szerintem nem lehet vele mit kezdeni.
-
Csupingo
veterán
válasz Merula Alba #76578 üzenetére
Szerintem ahhoz 3 érintkező kéne. (Elvileg lehetne változtatni a fordulatszámot 2 vezetékkel is, természetesen, csak olyankor visszajelzés nincs. Meg ahhoz olyan vezérlőnek kéne lenni a kártyán, de ezeken lehet hogy semmi sincs.) Esetleg az Arctic ventilátorát az alaplapra kéne kötni, akkor tudnád szabályozni. Könnyebb lenne olyan fordulatot találni, ami még nem hangos de a kártya se nagyon meleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest