Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chris0321

veterán

Szevasztok.

Remélem tudtok segíteni, elromlott az LCD monitorom. Később tudtam szerezni egy CRT monitort, előtte leteszteltem a PC-t egy LCD TV-n HDMI kábel segítségével biztos jó-e. Rendben működött. Összedugtam a monitorral a gépet és a monitor csak feketén világít. Kivettem a videokártyát és az alaplapi kártyával is kipróbáltam a gépet, rendben működött a monitorral. Ezután visszaszereltem a videokártyát és megint összedugtam az LCD TV-vel a HDMI csatlakozó segítségével és azzal működött. Tanácsolták, hogy vegyem vissza a TV-n a PC beállításainál a a Mhz-t 60-ra hátha utána ha összedugom a monitorral menni fog de azon az értéken volt. Levettem a felbontást de az sem segített. Tanácsolták azt is, hogy töröljem le a Nvidia illesztőprogramokat és akkor működnie kellene. Letöröltem az összes Nvidia programot aztán kikapcs majd videokártya visszarak bekapcsol és újra fekete képernyő fogadott. Tehát az alaplapi videokártyával jó a monitorom, a videokártya HDMI csatlakozóval az LCD tvvel működik, a videokártya + monitor = fekete képernyő.
    Hirtelen nem találom hol lehet beírni a gépem adatait ezért ide írom:
    Alaplap: P5KPL-AM EPU
    Processzor: Pentium Dual-Core E5400, 2.7 GHz
    Ram: 2x2 Gb DDR2
    Videokártya: GeForce 210

Új hozzászólás Aktív témák