- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- OLED monitor topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
varmi2
nagyúr
válasz
petakpa1 #27242 üzenetére
Nekem az adatlapomon látható (athlon2 x2 250) A barton az talán tényleg kevés. De ha a barton kevés lenne akkor kevés lesz minden videokártyához is, mert ez a hardveres videolejátszást minden általad felsorolt kártya támogatja.
NyuszyCaster: bár most nem asrock lapom van, de nemrégiben volt (asrock 880G ext.3), és teljes mértékeben meg voltam elégedve vele. Sosem volt semmi gond vele, és húzni is tudtam a phenomot benne rendesen. És el is kényeztettek, mert jött új bios és belemehetett bármilyen fx proci is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Óvodások homokozója
- Jövedelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged