Hirdetés
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Szuperhősös mókára fókuszál az új GeForce driver
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Socket AM4
- Milyen notebookot vegyek?
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sixty21
aktív tag
válasz
agressiv #26596 üzenetére
Most raktam fel a crysis 2 játékot 1 órát játszottam vele körülbelül. Dx11 1440x900 magas grafikai beállítások mellett akadás mentes a játék. Még bírna többet is. Csak, hogy megcáfoljam azt amit írtál.
És még nem hangoltam be mindent, Ram is 1600-on megy. Szóval van benne kakaó.
[ Szerkesztve ]
-
chosa921
tag
-
imrex6
tag
válasz
chosa921 #26590 üzenetére
Én egy 7870-et mondanék 2gb-osat!
XFX RADEON HD 7870
Ha olcsóbban kapsz az se gond csak 1 példát linkeltem, hogy most van fent!
Sapphire HD7870 2GB Dual-X Ez talán jobb![ Szerkesztve ]
-
Rivaul
addikt
válasz
chosa921 #26573 üzenetére
Esetleg már túlmelegszik szegény. Szedd szét, pasztázd újra s takarítsd ki. Tegyél mellé még 1 ventit ami segíti szellőzni. Az újabb játékok már megizzasztanak egy ilyen jószágot.
Amúgy a "nem egy vid kártyát kértem" nem teljesen világos. azt várod hogy soroljunk pár verziót amiből esetleg tudsz válogatni?
[ Szerkesztve ]
-
Sixty21
aktív tag
válasz
BomiBoogie #26565 üzenetére
Igen. Azt szeretném, hogy ne 512 Mb-t használjon a 7560D hanem 2 gb-ot. De nem jutok dűlőre.
-
chosa921
tag
Ugyanitt még1 kérdés, van nekem egy x1650pro-m, egy öreg vidi karim és azt a furcsa jelenséget észleltem hogyha elkezdek vele játszani ( magyarul nagyobb igénybe vételnek teszem ki ) akkor elkezd pislogni a képernyő ezt tudjátok esetleg hogy mitől lehet? szoftveres hardveres a hiba , egyáltaláb javitható-e?
-
agressiv
addikt
-
chosa921
tag
Sziasztok!
55-60.000 forint környékén szeretnék vidi karit venni, mit ajánlotok ( ajánlás alatt nem 1 karit értettem hogy belinkeled hogy neked milyen van ) ati/nvidia nekem teljesen mindegy, várom az ajánlatokat.
-
blink01
csendes tag
válasz
hiába csinálok, nem látszik, pedig nagyon idegesítő
http://prohardver.hu/tema/a_kepernyo_csikozodik/hsz_1-50.html
ugyan ez a hiba -
blink01
csendes tag
válasz
alig lehet észrevenni de csinálok
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. Ma vettem át a csomagomat aminek tartalma a következő: A8 5600K és egy asrock fm2a85x extreme4 alaplap.
A uefi-ben hol tudom beállítani, hogy ne csak 512 MB-ot adjon az APU-nak? Könyvében nem találtam semmi erre utaló dolgot.
Köszönöm. -
Rederik
tag
Sziasztok,
Segítsetek nekem kideríteni, hogy miért másznak el az ikonjaim a másodlagos kijelzőre.
Hogy tudom az ikonokat az elsődleges kijelzőre fagyasztani?
A vga hdmi kimenetére van kötve egy házimozi erősítő, abból megy tovább a jel a TV-re. Bármelyik eszközt bekapcsolom megjelenik a kiterjesztett asztal. Ezzel nincs is baj.
De eddig még nem tudtam reprodukálni, viszont nagyon sok esetben, mikor először kapcsolom be napközben a gépet, megjelenik az asztal, meg a startmenű, s az ikonok a másik monitoron vannak. Hiába nyomok rendezést, csak ott maradnak.
Mintha az lenne a baj, hogyha elsőnek az erősítőt kapcsolom be, s csak utána a pc-t, akkor csinálja, de eddig direktben reprodukálni nem tudtam.
Minden FULLHD felbontásban, theát nincs felbontásbeli különbség!
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
blink01
csendes tag
helló
az a bajom hogy vettem egy 7850est és amikor jáccok akkor halványan csíkoz és mászkálnak a csíkok... amikor görgetek hardveraprón és le van véve a kontraszt akkor villog is oldalt a szürke rész 2 monitorral ugyanaz
400as táp, de eddid ment vele egy 560ti ami többet fogyaszt, légyszi segítsetek -
fasirTTT
őstag
válasz
imrex6 #26559 üzenetére
mindegy már, mert a probléma megoldódott
amúgy 6950-as VGA-hoz képest a 7870-es az jobb? teljesítménybe? vagy meik 7000-es szériás vga az ami kicsivel jobb mint a 6950-esem? mert ez a mostani csak 1GB-os és van 1-2 game ahol nemártana a 2gb :/ és ha már váltok akkor már valami 7es széria
-
fasirTTT
őstag
válasz
BomiBoogie #26550 üzenetére
vírusírtottam, és most jó a VGA
0% - 2%-ig használja üresjáratba a VGA-t a gép -
Rockland
tag
válasz
BomiBoogie #26552 üzenetére
van egy legfrissebb a 13.2 béta driver azt nem próbáltam...csak elég idegesítő mikor felrakom a drivert éş csökkentett módba mrg vga módba próbálgatom letörölni a drivert és 5mp-enként lefagy a kép kb 15 mp-re és így kinlódni..
-
Rockland
tag
válasz
BomiBoogie #26550 üzenetére
Legelőször a hozzá adott cd-ről asszem 12.1 meg letöltött 12. Nemtom már melyik..de ez a régi cuccnál volt..most az új cuccnál egyböl a legfrissebbet letöltöttem a 13.1-et asszem
-
Rockland
tag
Hali, már egyszer írtam ide de felteszem újra a kérdést hátha valakinek van még ötlete.Az a helyzet hogy van egy Sapphire HD 6950 2GB DDR5 OC vga-m és egy régebbi alaplap,cpu,rammal elején ment a vga de egy idő után elkezdte azt kiírni hogy "amd képernyő illesztő nem válaszolt de helyreállt" ezt egyre gyakrabban kezdte csinálni egyszer csakúgy indult a gép hogy kockákba lefagyott a kép majd elsötétült és újraindult a gép,ezután nem tudtam nagyon semmit tenni újra is raktam a gépet xp-vel is win7-el is de csinálta mind2 rendszernél így kénytelen voltam ideiglenesen a régi vga-t berakni ami már nincs is meg (am a tápom: COOLER MASTER GX-Lite 600W) ...azóta visszais küldtem gariba ott asztmondták hogy 3 konfigba is jó volt állitolag...azóta itt ált a vga..most vettem új alaplapot,procit,ramot(fx6100,asrock970de3/u3s3,corsair4gb.1600mhz)és megint meg próbáltam feltenni frissen telepített op. rendszerre, felraktam ujrainditás..és a gép kékhalállal indul aszem ezt írja (atikmpag.sys) így nem volt más ötletem bevittem egy szám gép boltba letesztelni stb de még nem szóltak hogy vane valami... valakinek valami ötlet??
-
fasirTTT
őstag
válasz
BomiBoogie #26547 üzenetére
jelenleg az aktivitása 0%
aztán megint 98%
visszavettem az órajelet és a teljesítmény -20%-al, hogy azért annyira mégse terhelje
van a gépen 2 windows 1ik SSD-n (itt szarakodik)
a másik sima régi HDD-n. majd meglesem ott isde hogy érted, hogy ne csináljam? vagyis mire?
mi baja lehet ? :S[ Szerkesztve ]
-
fasirTTT
őstag
hú, de sok válasz jött
tuti nem poros, mert olyan a ház + vga, hogy nem porsodik ilyen mértékbe be
meghát 2 hónapja szét volt szedve a gép.bekapcsolást követő 30-40 perc múlva kezdi csak el a hülyeségét.
lehet vírus, én is arra gyanakszom
ha nem segít semmi akkor tényleg win restart, úgy is akartam, mert 2 hónapja cseréltem lapot + proci + ram, de a win7 ugyan az(csak lusta vagyok újratenni)
nincs progi, ami mutatná, hogy mi használja a vgat ?
[ Szerkesztve ]
-
imrex6
tag
válasz
biznisz_man #26533 üzenetére
Örülök hogy segíthettem!
-
norbit808
tag
Vagy csak simán poros a kártya és nem tud,megfelelően működni a hűtés rajta,egy tisztitás lehet nem árta neki,ha az után is fenn áll a helyzet,gariba vissza
-
fasirTTT
őstag
sziasztok
ATI 6950 VGa-m van, nem futtatok semmi játékot a gépen, megy a skype meg az opera és a Chrome + torrent
de a VGA 95%-on megy és melegszik, a venti meg 50%-on.... ez mi az istentől van? nemrég óta csinálja ezt a f*sságot.... feltettem a legújabb drivert, de nem segített....
ez ellen mit lehet tenni ? -
biznisz_man
tag
válasz
biznisz_man #26534 üzenetére
Sikerült megoldanom! Letöröltem a drivereket, mindent! Eltávolítottam a vga-t az eszközkezelőből és kezdtem előröl! Jelenleg is az a driver van fent, de érdekes mód már nem homályosak a betűk...
-
imrex6
tag
válasz
biznisz_man #26531 üzenetére
Én ezt a megoldást találtam ugyan erre a hibára ugyan ezzel a monitorral Ipon-on!
CCC >> Saját digitális sikképernyöm> Méretezési beéllitások >> Kiválasztod a méretezni kivántat>Teljes méretre a csúszka. -
biznisz_man
tag
Sziasztok! remélem jó helyre írók
Új konfigot raktam össze, HD6850 és a monitor egy Samsung BX2231, HDMI kábelen vannak össze kötve, 1920x1080 a felbontás (ajánlott), de a képernyő kisebb és körbe fekete keret van! Már sok driverrel próbálkoztam! Tudtok tanácsolni vmit, hogy mit tehetnék, hogy teljes legyen a képméret? (már az összes foglalattal próbáltam, dvi, hdmi 1, hdmi 2 ugyan ez a hiba) -
Buci21
addikt
válasz
KaakukK16 #26528 üzenetére
HD 7870 kb 64K körül kapható bitang hűtéssel, a nála gyengébb GTX 660Ti meg 68-69K körül kezdődik, GTX 660 pedig 58K körül. szvsz egy HD 7870 éri meg, pl ez: Asus HD 7870 - bitang jó hűtés, jó tuningpotenciál, erősebb, és árban a GTX 660Ti alatt vagy. h
Ha a pénz kevesebb, akkor pedig: XFX HD 7850 - 2GB RAM, teljesítményben a GTX 660 körül mászkál, árban jobb.
-
KaakukK16
aktív tag
Sziasztok!
Játékra vennék vidikarit! (Battlefield 3, Crysis 3 stb)
Melyiket érdemesebb erre a célra választani?
GTX 660 vagy HD 7870?
Néztem teszteket,7870 jobban húzható és jobbnak bizonyult,de van valakinek valami pontosabb esetleg egyértelmű véleménye,vagy tanácsa? -
Rebourne
aktív tag
A Titan-féle Boost-2.0-át aktiválták más kártyákra is? A gyárilag húzott GTX670 kártyám 1059 helyett kitartóan 1202 MHz-re boostolódik. A gyári beállításokon nem változtattam, és nincs is OC program fent.
[ Szerkesztve ]
-
imrex6
tag
válasz
BomiBoogie #26521 üzenetére
Én is kiváncsi lennék a tesztre!
-
RootRulez
félisten
válasz
BomiBoogie #26521 üzenetére
nahátigen...
-
törölt tag
válasz
feltamadas #26515 üzenetére
Próbáld meg átállítani 60 Hz-re. Majd elmented. És utána átállítod 1920x1080.
Ezen is két DVI van, ezt láttam én is.
[ Szerkesztve ]
-
imrex6
tag
válasz
kornyiktamas #26484 üzenetére
Én is a Gigabyte GTX 650-Ti-re szavazok!
-
törölt tag
válasz
feltamadas #26512 üzenetére
Milyen átalakító? Két féle karit találtam a Zafír oldalán, az egyiken két DVI és egy TV-out van a másikon D-Sub, HDMI, DVI. Ez van neked nem? Akkor a kábelt bedugod és kész, esetleg a monitoron nyomsz hogy DVIről menjen, mész Winbe és már állítod is be a felbontást.
-
d3lete
aktív tag
ÜDv! 8600GT SLI ? Kinek milyen véleménye van róla?
Overclock konfig lenne. Ki akarom hozni a maximumot mindkettőből.
Silent karik moddolva.
A cél 8800GT Vagy 9800GT megszorítása. -
törölt tag
válasz
feltamadas #26510 üzenetére
Akkor próbáld ki.
-
Hubba12
senior tag
Chieftec ctg 500 80p el visz egy gtx 480 at??
-
törölt tag
válasz
feltamadas #26506 üzenetére
A monitor natív felbontásán. Ezen nincs mit kérdezni, ez nem CRT. 1920x1080 mindenhol, játék alatt ha szaggat akkor értelem szerűen a játékba visszaveszed.
DVI nincs? Vagy valami más a D-Subon kívül?
[ Szerkesztve ]
-
feltamadas
tag
válasz
Vakegérke #26495 üzenetére
a kérdésem ezen része még megválaszolatlan
mi lenne az ideális felbontás általános felhasználásra amit még a gépem elbírna
filmnézés, játékok crysis 2 Need for Speed Hot Pursuit.
monitor LG IPS235P
CPU típusa DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2666 MHz (8 x 333)
Alaplap neve Gigabyte GA-G41MT-S2P
Kingmax 2x2 GB DDR3-1333 DDR3
Sapphire Radeon HD 4830
táp:corsair 400w 80 PLUS -
-
Vakegérke
félisten
válasz
feltamadas #26497 üzenetére
Ennek őszintén örülök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- A KOReader ebook olvasó program
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- EA Sports WRC '23
- Milyen okostelefont vegyek?
- Futás, futópályák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...