Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Amazon Fire TV stick/box
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- Apple asztali gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- BIOS frissítés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
BomiBoogie #22827 üzenetére
"Más játéknál is ezt csinálja? Esetleg HDD hiba?"
Igen, mondom, miután furcsállottam a két újat,megnéztem régebbieket is, és azoknál is tapasztalom.
Bár férfiasan be kell vallanom, hogy idő híján csak fent a említett 4(amiből kettő ugye most jelent meg és normálisan eleve nem is futott nálam, mert már egyből a hibás működést láttam) játékot tudtam kipróbálni.A hdd-re is gondoltam igen, de azt nem venném észre a rendszer működése közben is? Úgy értem, hogy a vga ellébecol windows alatt, annál el tudom képzelni, hogy csak terhelésre jön elő valami hiba, de ha a hdd-vel lenne gond, az talán már a windows használatánál is kiütközne.(másolás, tömörítés meg nem tudom.) De ott nem tapasztalok semmi furcsát.
Mondjuk nem tudom, csak kérdezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Csere-Beszámítás!Lenovo Legion 5 Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650Ti / 16GB DDR4 / 500SSD +1TB HDD
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest