Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
Aktív témák
-
Zoltán13
csendes tag
Sziasztok
azt szeretném megtudni hol találok ATI Mobility Radeon X2300 VGA Drivert
Előre is köszi. -
smog86
senior tag
Nem tudjátok hogy a 6600 mennyivel fogaszt kevesebbet mint a 6600GT?
-
dregpeter
tag
Sziaszok
Egy ati radeon 9550 -esneka bioszát szeretném 9600 -ra állitani, követtem a http://vganfo.uw.hu/ de mindig amikor flashrom flasheli nem végez vele, mert kiir egy hibát
"data not erased - Error OfL01" néven és semmi se történik, hogy lehetne megoldani? -
bubuka71
aktív tag
Sziasztok . a DIRT alá milyen vga-t érdemes tenni ?
-
fagy53
nagyúr
Igen, valóban nem nagy étvágyú, de az a proci sem levegővel megy és inkább a 400-450W-os, mint a konfigot éppen elvívő, forró levegőt hangosan fújó 350W. Meg hát a bővítésekre, fejlesztésekre is gondolni kell, egyszerűbb most betenni a valamivel többe kerülő nagyobb tápot, mint később csereberélni.
-
Thomas1
addikt
válasz
Sentinel016 #5288 üzenetére
Ezt a tápos topikban kérdezd meg, de én egy olyan 400-450 W körüli FSP-t javasolnék.
szebike001: szívesen, 1 hónap múlva újra itt.
-
Sentinel016
csendes tag
MSI - P35 NEO-F
Kingmax - 2048MB 800MHz
Intel - CORE 2 DUO 2660/1333 LGA 775 4MB E6750 BOX
Samsung - 160GB SP160JJ 8MB 7200rpm - SATA2
ASUS - EN8800GT/G/HTDP/512MB
GABA - ColorSit G8038-C46 Black Redehez mennyi tápot ajánlotok ?
-
Thomas1
addikt
válasz
szebike001 #5283 üzenetére
Karácsony még messze van, akár lehet HD3870 CF is, de lehet, hogy az Nvidia is előhúz valamit a tarsolyból. Majd olyan dec. 15 körül gondolkodnék a helyedben, és ha már alaplap, proci, táp megvan.
-
szebike001
csendes tag
Szeasztok!
Karácsonykor akaor beújitani gépügyileg csak nemtom miylen videókarit kéne vennem.
A ár nem számít 110-130kig.Szeirntetek inkább GTX, vagy esetleg GT SLiben vagy mi legyen?
Előre is köszi a kommenteket!
-
fagy53
nagyúr
válasz
haralambusz #5278 üzenetére
Szívesen!
Az igazi Orthos-szerű terhelés, a forgó kockánál van, ilyenkor a GPU-t terheli meg, ami látszik a hőmérsékletén is. Ez hasonló a játékok alatt elért hőfokokhoz.
Az álló szőrös kocka a memóriahibákat deríti fel, ezt a hibakeresést megszakitva, Abort, érsz el a forgó kockához. -
mdk01
addikt
Hali!
Had kérdezzem meg hogy egy 19" samsung 940nw-t, megtud hajtani egy gigabyte GF8600GT akadás nélkül?
Köszi
üDv.mod:1440x900 felb.
-
fagy53
nagyúr
válasz
haralambusz #5276 üzenetére
ATiTool 0.26-0.27
-
haralambusz
tag
Hali!
Valami Orthos szerű progit nem tudtok mondani vga-ra?
-
Kar07
tag
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni. Az egyik haverom gépet szeretne újítani, de nincs most pénze VGA-ra ezért azt később venne. Szóval a kérdésem az lenne, hogy az alábbiak közül mivel járna jobban:
A mostani Ati 9200-vel egy Asrock 4CoreDual-SATA2 alaplapban (mert ebben van AGP, és PCIe is a későbbi kártyának) vagy
Vesz egy Gigabyte GA-VM900M alaplapot, és az azon lévő integrált VGA-val kibírja egy darabig? -
oratti
csendes tag
hi!
Segítséget kérnék, az alaplapom asrock p4i45gv (tudom nem nagy durranás)egy inno3d 7600 gst-t szeretnék bele applikálni. Az asrock lapján nem találtam a vga-t, akkor vszeg nem is fog menni?
Kösz előre is: oratti -
tom-neo
csendes tag
szia,kőszi hogy belinkelted,elolvastam és ok csak kiváncsi lennék a ti válaszotokra hogy megéri venni DDR 2-es kártyát.
Az igazság az hogy 6000ft kűlőmbség van az emlitett HD 2600 DDr2- DDr3 kőzőtt.
Megéri az a plussz lové,látható kűlőmbség lenne,mondjuk CoD 4-ben egy E 2160 proci és 2 Gb ram mellett.
űdv -
spyduck
nagyúr
válasz
tom-neo #5261 üzenetére
Most néztem egy angol oldalon ahól ugyan ezt a kérdést vetették fel! Nem tudom tudsz-e angolul de a lényeg az, hogy a 2600pro ddr2-vel kb 23%-al jobb mint az x1650 ddr3-al!
[OFF]The HD2600 pro is a better performer than the X1650 pro. How much better depends on a few things. Both these cards come with higher clocked GDDR3 memory and slower GDDR2 memory. A GDDR2 HD2600 pro would still beat a GDDR3 X1650 pro, but a GDDR3 HD2600 pro would crush a GDDR2 HD1650 pro.
These charts include a GDDR3 HD2600 pro, GDDR2 HD2600 pro, and a GDDR3 X1650 pro. They do not have a slower GDDR2 X1650 pro (which would be more like the X1300XT they test).
http://www.digit-life.com/articles [...] x0709.htmlSo look and see what games matter to you and at the resolution/settings you hope to play, and you can compare for yourself.
As one example, Prey at 1280x1024 no fsaa:
http://www.digit-life.com/articles [...] -pcie.htmlHD2600 pro GDDR3 = 56 fps
HD2600 pro GDDR2 = 44 fps
X1650 pro GDDR3 = 34 fps
X1300XT GDDR2 = 26 fpsLink:
http://www.digit-life.com/articles [...] -pcie.htmlAnyway, that's the long answer. the short answer is yes if they are exchanging it for the same price, go with the HD2600 pro for sure.[/OFF]
-
spyduck
nagyúr
Vki nem tudja, hogy van most a VGA hierarchia? Mondjuk az első 10db! Csak kiváncsiságból mert eléggé le vagyok maradva!
-
tom-neo
csendes tag
Sziasztok
Melyiket éri meg megvenni a kettő kőzűl: Sapphire Radeon HD 2600PRO 256M DDR2 PCI-E DUAL DVI-I / TVO LITE 18600 ft
Sapphire Radeon X1650 256M GDDR3 PCI-E VGA / TVO / DVI-I LITE 17000 ft
űdv -
hopimix
tag
Sziasztok!
Van az Aqua-nál Inno 7600gt, amihez az van írva, hogy órajel: 400mhz. Létezik ilyen, vagy ez csak valami elírás? -
Voda2
tag
Jóreggelt Maestro-k! Az alábbi kérdéssel fordulnák hozzátok,venni szeretnék egy Inno3D 7300GT karit,és ezek a ramok vannak rajta "Elixir" ,amiről még nem is hallottam. Vajon milyen minőségűek? Meg szabad venni? Volt már Inno 7300GT karim több is,mindegyiken Hynix ramok voltak. Köszönöm előre is a választ.
-
attos71
tag
Emberek! Az alábbi csúnya jelenség keseríti meg az életemet: Bishock-ba nyomultam éppen, amikor 1gyszer csak a képernyő alsó, illetve jobb szélén 2 centis sávban -a grafikához semmilyen módon nem kapcsolódó szivárványszínek kezdtek el ugrálni...
Na jóvan...gondoltam ez eddig nem volt, de nézzünk másik game-et...Jelenség sajnos szinte ugyanaz, csak pepitába...
A szivárvány sáv marad, mondjuk van amikor csak egy szín boldogít...zöld, rózsaszín, fehéres valami...
A konfigom: asrock+cel440+2giga samsung+powerc x1600pro/256(512 hm)+ xpsp2+cat 7.10...Ja, és nem füvezek játék előtt, közben...
Legutoljára a ramokat raktam a gépbe 2x512ről, 2x1g cseréltem típus ua.
-
kem
addikt
Hi!
DFI nF4 Ultra-D alaplapom van.
Ha beteszek az alsó PCI express slotba mégegy VGA-t akkor azt mindenképpen 1x-esen fogja hajtani? ez mennyi lassulással jár? -
VaniliásRönk
nagyúr
-
tom-neo
csendes tag
Sziasztok
Egy SAPPHIRE X1650PRO 256MB DDR3 HTD Lite PCIE jobb mint egy Nvidia 8500Gt 512Mb DDR2?
És mit jelent a Lite?
Válaszokat előre kőszőnőm.
űdv -
Frenk
aktív tag
Gyors kérdés. 8600Gt-hez megfelelő a POWER 400W-os / 12v-on 14A / táp, vagy cserélni kell nagyobbra? Ha nem megfelelő a 12V 14A, akkor annak milyen jelei lehetnek?
-
domesz
aktív tag
Egy gyors és egyszerű kérdésem lennne ! 7900gs vagy x1900gt tuningot mellőzve meik a jobb? köszönöm
-
Rage47
veterán
Hali. Most raktam bele az új Geforce 8600GT-met a gépbe, és ezt írja ki driver installnál: "Az NVIDIA telepítőprogram nem talált olyan illesztőprogramokat, amelyek kompatibilisek a jelenlegi hardverrel. A telepítő most kilép."
Mit csináljak?:SVagy az lehet gond, hogy alaplapba dugtam a monitor csatlakozót, nem a vid. karira?
-
Razor1
aktív tag
sziasztok!
vista alatt mivel lehet állítani a másodlagos kijelző (TV) képméretét? régi nvidia vezérlőpulton volt ilyen, de az újon csak a felbontást lehet változtatni. az a gondom, hogy a tv-n nem tölti ki a teljes képernyőt, minden oldalon van egy 1cm-es üres sáv.
-
Sentinel016
csendes tag
thx a válaszokért
-
athomi
veterán
válasz
Sentinel016 #5238 üzenetére
A 7-es széria óta már jó kártyákat gyárt az inno3d, nem kell félni tőle.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Sentinel016 #5238 üzenetére
Mielőtt elkapkodod a vásárlást, pénteken jönnek az ATi kártyái (HD3850 és HD3870), várhatóan olcsóbbak lesznek, egyébként meg semmi gond az Inno3D-vel.
-
Sentinel016
csendes tag
Sziasztok!
vki tudni nekem mondani vmit az Inno3d márkáról hogy milyen ? és hogy érdemes venni 8800gt-t ? 60e.ért? -
-
ocsi19
senior tag
hi,
képlet:
ASROCK DUAL-VSTA lap
X800GTO (PCI-E)
1GB Kingmax800mhz ddr2 ramelindul, de nincs kép (elvileg minden működik külön)
hol lehet a problem?előre is köszi
-
zink
csendes tag
Sziasztok! Nekem egy nagyon nagy problémám lenne!
A következő történt. Van az nvidia control panelben egy olyan funckió hogy állíthatom a ventilátor sebességét, az egyik a "Közvetlen ventilátorvezérlés" a másik meg az "Automatikus ventilátorvezérlés". A problémám az lenne hogy nekem valamiért fölcserélődtek, pontosabban alapból így voltak. Ha ráviszem az Közvetlen ventilátorvezérlésre az egeret akkor azt írja alul hogy Automatikus ventilátorvezérlés.
És a nagyobb baj az hogyha én bejelölöm az egyiket akkora másik helyen jelöli ki szóval nem tudom átváltani automatikusról.
Driver újratelepítést próbáltam, legújabb, egyel régebbi-t is. -
tothm
őstag
Sziasztok!Láttam hogy nagyon sok notebookban ati x1100-as vidi kártya van!Ez milyen kártya és kb milyen játék futna el rajta?
-
lujo10
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #5220 üzenetére
Köszi !
-
csibor
addikt
Mennyivel jobb,vagy egyáltalán jobb-e az X800 pro 16/6-nál a PowerColor x1650Pro 256MB GDDR3 128bit ?
-
GHouL^
csendes tag
Helló!
Van egy MSI 670X 070 Hu laptopon van benne egy Geforce Go 6100 és kb 2 napja feltettem az új nvidia 163.75 drivert. Azt írták az oldalán hogy támogatja minden jó és szép még gyorsabb is csak mikor kikapcsol a monitor és mozgatnám az egeret nem kép jön be hanem feketeség majd lassan színátmenet következik és semmire nem reagál, semmire nem jön vissz a kép. Gyanakszom hogy a driver okozza a problémát de a beállításoknál nem találtam erre semmit. De ha 1 v 2 verzióval korábbit visszateszek "sztem" úgyanúgy felép a problémá bár még nem próbáltam. Gyárival tökéletesen müködik, de 1-2 játékhoz nem ártana. Ha tudtok valamit írjatok előre is köszi
-
djtrial
tag
SAPPHIRE - HD2600XT 256MB HTD DDR3 Lite PCIE - 22.368
SAPPHIRE HD2600XT 256MB Ultimate PCIE - 24.516
SAPPHIRE HD2600XT 256MB HTD DDR3 Full PCIE - 24.132mi a különbség ezek között?
-
Brinovec
csendes tag
Sziasztok!
Tudjátok-e mi okozhatja azt a hibát, hogy játék közben monitor elsötétedik, és kiirja out of range, a hang kattog és csak reset vagy a kikapcsolás segít.Kérem valaki segítsen.
Üdv.
-
Orcsi
aktív tag
Nem tudok dűlőre jutni .. 2600XT vs 7600GT mondtátok hogy a konfighoz amit írtam tk. processzor limitált lesz a rendszer és inkább 7600GT de nagyjából egy árban vannak ...
Sapphire HD2600XT 256MB GDDR3 TD L 21.147 Ft
Msi NX7600GT-TD256Z AGP 21.783 FtPl azt nem tudom hogy az MSI az heatpipe-os vagy sem .. mert ilyen típust nem találtam az MSI honlapján ..
PLS HELP
-
ruan
tag
Sziasztok, videókártya teszteket hol találok, lehetőleg magyart, és ne olyat mint a ph-n hogy 1 karit tesztelnek, lehetőleg többet, mindkét oldalról...
várok címeket
thx -
=[DraNzeR]=
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy 7900GTX-es kari. A lenti konfiggal, vista oprendszerrel. A gondom hogy 3dmark06-ban 3066pontot ér el, amit kicsit keveslek tőle. A legfrisseb driver van fent. Légyszi segítsetek rajtam. Akár MSN-en keresztül is: rcsabi12@msn.comElőrre is kösz!
Ja, és default beállításon van minden 1280*1024-es felbontáson.
-
lujo10
aktív tag
Tud valaki mondani valamit ennek a kártyának a hűtéséről (aktív/passzív), mert a gyártó honlapján semmi biztosat nem találtam róla.
Sapphire Radeon HD 2600XT Ultimate 256MB GDDR4 -
klambi
addikt
CS az a játék de szánalom... azért nem érdemes vidkarit venni....
-
Peet210
őstag
AGP-s kártyák közül mit érdemes most venni egy 3 GHz Pentium mellé?
7600GT-t néztem, de mi jöhetne még szóba? x1950pro, 7900gs? -
Csiborbogár
őstag
válasz
Blackhole13 #5207 üzenetére
CS-re bármelyik jó. Szvsz 8600GT-t válaszd.
-
Uzo
csendes tag
válasz
Blackhole13 #5207 üzenetére
X1950 GT-de ha jól tudom a 8600 gt áráért már van X1950 Pro is...javítsatok ki ha nem
de amúgy X1950 mindenképp^^ DX9-be a legjobb... bár Crysis-olni nem fogsz rajta fullon
pont most néztem a Pro-mal a crysis-t..élsimítással szánalmas
anélkül elmegyeget 1024-med-high-be^^
-
Blackhole13
senior tag
Hali,
CS:S-re sztetek melyik lenne az alkalmasabb és jobb ár/érték arányú?: 7900gs vs. 8600gt vs. X1950GT ? -
lujo10
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #5195 üzenetére
Köszi!
-
fagy53
nagyúr
-
Baboka
tag
Jah és a procihoz mér nem lenne jó az 1950 gt?
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó GeForce RTX 4070 Ti SUPER GameRock OmniBlack
- Inno3D RTX 4070 Ti iChill X3 12G
- Asrock Radeon RX 5600 XT Phantom Gaming D3 6G OC
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest