- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Aktív témák
-
Lahorva
tag
Kinek mi a véleménye erről: BFG GeForce 8800 GT 512MB OC2 ??? Vagy ilyen árban milyet (Nvidia)?
-
Soma01
veterán
válasz
c.zsolti #6988 üzenetére
1280*1024-ben kellene menni, csak nem ismerem a játékot és ezért kérdezgettem. A min. konfigot megtaláltam a játékhoz, de az nem azt jelenti, hogy azon fut is rendesen.
6150-et rakok elöször, aztán majd ha nem jó, akkor jöhet más VGA. De ha a gf6150 nem lesz jó, akkor tuti, hogy a x1250 sem lenne az. -
kommunism
aktív tag
az xpertvision nagyon rossz kárytákat gyárt vagy mitől ilyen alacsonyak az áraik esteleg érdemes olyan kártyát venni?
-
Lahorva
tag
Sziasztok.
Asus en6600gt bios-t honnan tudok letölteni? Az asus oldalán nincs semmi. -
Soma01
veterán
válasz
c.zsolti #6980 üzenetére
Kösz szépen!
De!
1. Mi az a T&L? Az általam felsorolt alaplapi kártyák ilyenek?
2. Az a minimum gépigény. Itt meg szerintem játszani is akarnak, nem csak elindítani 1x.Bár az Nvidia QuadroTM series az alaplapi ha jól tudom, ezért szerintem a 6150 is jó vagy az x1250. Csak az a kérdés, hogy hogy megy vele!?
-
Lahorva
tag
Sziasztok.
Egy gyors kérdés. Valaki meg tudná mondani meddig lehet húzni egy asus en6600gt 256mb karit. Nagyon jó kis kártvy és nem szeretném tönkre tenni. Nekem most 540/1120-on megy ez sok vagy még nyúzzam kicsit? Köszi -
Soma01
veterán
Sziasztok!
Egy vga szempontból viszonylag gagyi gépet kellene összerakni. Egy kiscsaj fog vele max. játszani Sims2-t.Az alaplapi VGA gondolom bőven elég a játékhoz, igaz? Nem kell külön VGA-t venni. Ha kell, milyet vagyek? Azt olvastam valahol, hogy egy 7200-as elég a sims-nek. Attól meg szerintem "erősebb" az x1250 és a 6150 is. Aztán ha akarnak komolyabbat akkor vehetnek bármilyet.
Szerintetek?
Szerk.
Ja, egy 19"-os monitorjuk lesz, szóval a felbontás 1280x1024 lesz, gondolom ez is számít. -
lesaux
veterán
Hömm, lehet, hogy primitív kérdés, de a GPU hőmérsékletét hol olvasom ki? 9800-as kártyáról van szó, nálam az Everest kiírja, a bátyámnál ugyanaz a verzió nem. Egy szar ECS K7S5A alaplap, tehát lehet, hogy az a ludas, de akkor is meg kéne tudom.
Azt mondja a bátyám, hogy 20 perc FIFA-zás után erősen szaggat és diavetítésre emlékeztet a játék. Na most ugye tipikus túlmelegedős sztori lenne, de nálam a Zalman hűtésen a venti is ki volt kapcsolva és sose szaggatott, nála meg most rákapcsoltam a ventit max. fordulaton, és azt mondja, hogy tán még rosszabb, mint volt.
Röviden ezért kéne tudom a hőmérsékleti értékeket. -
N3v3r7and
tag
Hello
Van egy X1950Pro karim (AGP), amit gariztatáson most elküldtek javításra. Ha minden igaz akkor memória hibája van. Ez javítható, vagy inkább be kéne cserélni?(sajna ilyenre nem tudom cserélni, szal választok valami mást, vagy várok januárig.)
-
_voodoo_
tag
Hali
Átmenetileg vennék a gépembe vmi használt pci-os vidkarit, olyan kellene, amin 1680x1050/32 lehetne xp alatt netezni, meg ilyenek, de semmi 3D.
Milyet keressek? Egy 8Mb-os elég lenne? vagy nem csak a mem. szab határt a felbontásnak? -
Bini
tag
válasz
spyduck #6958 üzenetére
nem tom a 2 között hezitáltam , de a 2600xt mellett döntöttem mert nem jáccom él elsimitással ugysem , a x1950pro szerintem csak a magassabb felbontásokban élelsimitásban jobb ahol a 256bit- elöjön ,
1024x768 as felbontában jáccottam eddig ( mostani 9500@9700 karimmal) amelyik játékban lehet ott majd fenntebb állitom ,
sok tesztet át néztem már ami a 2-t vga-t érinti
sztem az x2600xt jobb választás , késöbb meg majd ha rámszakad az OTPakkor meg majd veszek egy HD3850 est
vehetnék 8600 gt oc-t is vagy ge-t de ATI (illetve AMD) 4ever
-
fagy53
nagyúr
Néz be a topic-jába és olvasd el az #1 hsz-t!
-
Bini
tag
Hi
25 k-m van vga-ra és ugy döntötttem karácsnyra meglepem magam
egy sapphire 2600 xt , kérdésem az lenne h egy 3700+-os 2800 mhz járo sandiegoval kitudom teljes mértékben hajtani majd a 2600xt?
-
Sickboy25
addikt
-
fagy53
nagyúr
válasz
d@minator #6947 üzenetére
Sajnálom, de kifogytam!
Most érzem csak én is mennyire el voltam kényeztetve a Geforce-okkal!
El nem tudtam képzelni mennyi gondom lehet egy ATi kari megvásárlása után.
2005-ös játékban az úton keresztbe időnként fák repülnek át, tiszta horror!
Ráadásul a VGA remek kis darab, de a szoftverkörnyezete.....tragédia! -
fagy53
nagyúr
Nagy pech!
[BSickboy25
][/B]-nak igaza van, ezt még megteheted, de ha ez a szemlélődés eredménytelen akkor kuka.Vaníliásrönk: lehet, hogy az ő helyében én is azt tettem volna korábban, de ma már tudom, hogy felesleges. Amikor a 3.2GHz-en dolgozó E2160 mindkét magja 100%-on izzad, pl. az NFSPS-nél, vagy a MOHA-nál akkor a P4 D-nek is annyi...
-
djfara
csendes tag
köszi szépen a tanácsokat!
-
ceka
tag
SEGITSETEK PLS!
7950 GTm sehol nem ad képet!
Se biosba se windowsba... betölti a windowst de a kártya képet nem ad...semmi égési gánya nincs rajta másik lapba is ugyanez a helyzet mit tegyek?? -
fagy53
nagyúr
Nemcsak a proci órajele a probléma, azt a 200MHz különbséget leküzdheted tuninggal, de a Celeronok felépítése, kis és lassú cache tárja, egész arhitektúrája alkalmatlanná teszi, pl. a Crysis vagy NFSPS futtatására. Viszonylag hozzáillő, nekem is az volt a 9600XT 256MB AGP, de kötve hiszem, hogy ezekben a játékokban használni lehet, talán 640x480 felbontásban.
-
Sickboy25
addikt
előttem szólóhoz hasonlóan cseréli kéne a gépet!!
mondok egy storyt a megy vagy elmegy vagy egyálalán.......
nekem volt egy 8mb-os vidikarim és meg egy p3-asom és láss csodát ment rajta a gta3!
hogyan azt nem tudom,de oyan aranyosak voltak a kockák mint a régi piacos "fekete dobozokon"!!!
na ennyi a különbség!
-
djfara
csendes tag
pedig egyik haveromnak 2 ghz-es celeron gépe van 1 gb ram memóval és egy geforce 5500-assal és a stalker simán fut rajta mediumon
az a 200 mhz ilyen sokat jelentene?
-
djfara
csendes tag
sziasztok! nem tudom jó helyre írtam-e, de a lényeg, hogy hardver-es tanácsot szeretnék kérni. Van egy gépem: Intel Celeron 1,8 GHz Processzor, 80 GB Winchester, No name alaplap, 2 GB Ram DDR 1-es memória, és egy 64 MB-os videókártya. A Videókártyát szeretném lecserélni egy 256 MB-os videókártyára, olyanra, ami jó is, és tökéletesen megfelel a processzornak, nem kicsi hozzá a proci, tehát nincs proci limit
és hogy lehetőleg ez egy nem rossz videokari legyen
nagyra vágyó vagyok? lehet ilyen 256 MB-os videokarit találni? én egy geforce 6600 gt-re gondoltam először, esetleg 6800 gt-re, de félek, hogy gyenge lesz hozzá a proci és semmi nem fog rajta futni. végülis én azt szeretném, hogy a mai játékok (pl: Crysis, Pro Street, Witcher, COD 4) menjenek rajta low-on simán, vagy legalább egy Stalker mediumon simán elfusson rajta. Lehetséges ez? Ha nem, akkor milyen játékok és hogy futnak rajta majd? Adjatok légyszi tanácsot!
-
d@minator
addikt
Mondja már meg nekem valaki, hogy a 3DMark06_v102 miért nem indul el ez alatt a tetves X1650Pro alatt?
-
Rive
veterán
válasz
Sickboy25 #6919 üzenetére
na akkor figyelj:
Ezeket a teszteket én is megtaláltam. Aztán azért kérdeztem meg külön a dolgot, mert a két tesztben se közös tesztprogram, se közös referenciakártya nincs. Így aztán a két teszt összehasonlítása... Hm... Kissé nehézAmit a végén írtál, az többet segített, köszi
-
tamsamali
csendes tag
jaja Pciexpreszes
-
tamsamali
csendes tag
várjá ez még csek kezdet volt
utána próbálkoztam még és 650\2100MHz ne erre mit szósz. -
-
tamsamali
csendes tag
Sziasztok lenne egy kérdésem?
Szerintetek ez normális egy 7600gttől hogy megy 610\1800Mhzen me szerintem nem.
Erre mondjatok valamit lécci. -
Rive
veterán
válasz
Sickboy25 #6916 üzenetére
Egy rövidke áttekintés kellene, hogy melyik mit tud. Az, hogy melyik mikori, nem feltétlenül döntő. Egy régebbi csúcskártya azért még néha oda tud b@szni egy mai butított izének...
Én meg annyit tudok a videobigyulákról, hogy nem tévesztem el, melyik foglalatba melyik való, stimmt?!
Ehhez mérten kéne pár szó.
Izé, helyesbítek. Általában nem tévesztem el a foglalatot
-
Rive
veterán
X1600Pro vagy 9700Pro?
Egyáltalán melyik miről szól?
-
nagymesterc
csendes tag
sziasztok az lenne a problémám hogy most vettem 8600gts silent videókarit s xp felismeri azonal dea vista nem probáltam már a 163.75 el de azzal se ment meg a nvidia honlapján se talltam semmit szal nem tom mi lenen a megoldás.tudnátok segiteni ?szal berakom a kártyát elindula vista s ki van irva eszközkezelöbe hogy levan állitva mikor rámegyek hogy mi a gond azt irja ki hogy ez nem vista 32 bites rendszer mondom lol
-
spyduck
nagyúr
Teljesítményben jobb a 8600gts mint a 7900gs de igaza van a kollégának miszerint ugyan abban az árban kell cserélniük!
Ne hagyd magad! Vagy kérj egy 8800gt-t vagy kérd vissza a pénzed!
Ha nem tetszik nekik akkor fordulj a fogyasztóvédelmi hatósághoz hidd el utána szíves örömest kicserélik neked -
Rebell
senior tag
Hello.!
A pénzt nem tudod visszakérni. Ez sajnos biztos.
Viszont abban az árban kell cseréljenek neked Kártyát amennyiért az elözött vetted vagy ill.
Kaphatsz gyengébet kevesebbért. pl 40,de 20at még levásárolhatsz Vagy Veszel jobbat.
De ha rám halgatsz veszel 1 8800gt512ddr3-as karit ez kb 70körül megy, tehát rákellene fizetned a különbséget de így biztos jobban jársz -
ebron
tag
Hello!
Sos kérdésem lenne( kis és nagykeresek válaszát is várom)1 éve vettem egy 7900gs-t(60e ft-ért) 3 év garanciával.Tönkrement a bolt garanciába cserélni nem tudja mert ilyen már nincs raktáron.
Felajánlottak helyette egy 8600 gts-t( ami most náluk 38e-ft), mondván, hogy uazt tudja.
Kérdés : Köteles vagyok-e elfogadni vagy visszakérhetem pénzt is?(DX9-ben úgy láttam amúgy is rosszabb néhol mint a 7900-gs)Pls HELP!
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lexus, Toyota topik
- World of Tanks - MMO
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest