Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
aviator
tag
Hali!!
Crossfire hidat külön hol találok szerintetek?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
sNiP3rFun #4291 üzenetére
Először is a barátodnak igaza van, mivel az Ő Asus 8600GTS-e is Geforce. (ezügyben gpatrik fórumtárs leírta a tudnivalókat)
Egy videokártya elég összetett egy szerkezet. Vannak benne különböző munkavégző egységek, melyek száma altípusonként változó ill. ezen egységeknek is van munkavégző sebessége, melynek egyik meghatározó összetevője annak működési órajele.
Namost ezen az oldalon láthatsz egy táblázatot, melyben megtalálható a Geforce 8600GT és Geforce 8600GTS közötti különbség.
Remélem a konzekvenciát már le tudod majd magad is vonni.
-
szkorhetz
őstag
Sziasztok!
AZ van hogy ha elindítok egy játékot akkor a kép tiszta vacak, szellem képes de nagyon. Filmnél, videónál nem tapasztalható.
HA olyan a játék hogy vissza lehet venni a képfrissítést akkor megjavul, de kevés ilyen játék van.
mit kellene tennem?
kösz
ja dvi-hdmi kábelem van a tv tudja az 1:1-et -
gpatrik
tag
válasz
sNiP3rFun #4291 üzenetére
Szia!
Amennyire én értek a dolgokhoz a haverod kártyája jobb mint a tiéd, mert az ugye GTS, és gondolom nem csak poénból sokkal drágább. Igazából a két kategóriát Ati-ra és Geforce-ra bontanám le, utánna jöhetnek a gyártók, és az Inno3D és az Asus is csak egy gyártó. Én személy szerint inkább Asus felé hajlanék, régebben mintha az Inno3Dknek nem lett volna olyan jó hűtése, de gondolom kinőtték ezt a gyerekbetegséget. -
Veron
addikt
Sziasztok!
Van egy GeForce 7900GS (Gigabyte, Zalman hűtővel) videókártyám és a legújabb Forceware 163.76 -as driver van telepítve (WinXP SP2), és a játékok többségében olyat tapasztalok, hogy néha ugrál a kép, kihagy frameket (pl. megy egy katona a sarok felé, a következő képkockán már a katona a sarkon befordul). De ez a szépséghiba a régi driverrel is néha megmutatkozott.
Légyszi, ha tudtok akkor segítsetek!Köszi!
-
sNiP3rFun
tag
Hello ALL! Van egy Inno3dGeforce 8600GT-m 256 MB DDR3 A haveromnak meg van egy ASUS 8600GTS-e 256 MB ugyanaz mint az enyém és nagyképüzik hogy jobb a VGA-ja valamivel valoban jobb de én a GEFORCE-ra esküszöm sztem videokártyák terén job mint az ASUs félreétés ne essék az ASUS az egyik legjob márka..véleményeket várok
-
AtHoS
nagyúr
Ez a V-sync vagy rövidítés nélkül a Vertical Synchronization a katódsugárcsöves megjelenítők működéséből jön.
Röviden: ezek a megjelenítők soronként rajzolják ki a képet a képernyő bal felső sarkából kiindulva másodpercenként többször is. A többszöri kirajzolás száma a vezérlőelektronika minőségétől függ és ezt szokás képfrissítési frekvenciának is hívni.
A V-Sync annyit tesz, hogy a megjelenítendő képet akkor küldik ki, mikor az elektronsugár éppen elkezdi a képet megrajzolni, tehát legtöbbször várakozni kell. Emiatt van az a tulajdonsága, hogy bekapcoslt V-Sync mellett az aktuális fps szám nem lehet nagyobb, mint az éppen használt képfrissítés értéke.
Ezt kiküszöbölendő a V-Sync kikapcsolása. Viszont ilyenkor a megjelenített kép nem igazodik az elektronsugárhoz, ezáltal akár a képernyő közepén is lehet képváltás, aminek következménye a kép látható törése.Remélem azért érthetően fogalmaztam
-
animatrix11
őstag
üdv
p5b deluxe és benne egy gainward 7900gs vga, néha azt csinálja, hogy amikor tölti a vidóztot vizszintesen megfelezi a képernyőt és két kép látszik, illetve régebben vizszintes csikokkal volt tele a képernyő, de csak akkor amikor a win-t tölti, egyébként játékok alatt jó
ez mitől lehet, csinálhatja a lap, vagy inkább a vga, lehetséges némi kontakt hiba, mert most jó sokáig nem csinálta, megbabráltam és megint elkezdte -
kem
addikt
Sziasztok!
Nem tudtam mi az a v-sync, ezért elkezdtem guglizni, nehogy megdobáljatok.
De csak egy használható dolgot találtam ami erre vonatkozik:
Disable Waiting for Vertical Sync
Ez a jelölőnégyzet a vsync kikapcsolására szolgál, mely hsonlóan az FSAA-hoz, garantált eredményt ad, a játék, alkalmazás beállításától függetlenül ki lesz kapcsolva. Ez a kapcsoló oldalirányú mozgásoknál törést idézhet elő a képben, de a maximális képfrissítés a monitor frekvenciája által nem lesz korlátozva.Akkor ez most melyiket jelenti?!
Törést idézhet elő ha aktív(tehát disabble), vagy ha inaktív(engedélyezett a v-sync)?
Mondjuk így még mindig csak kapizsgálom, hogy mi is lehet a v-sync. -
SaiyanJin
csendes tag
Hali,
Érdeklődnék mi lenne a jobb vétel ???
Sapphire HD2900Pro 512mb 60e ft-ért
Sapphire HD2900Pro 1GB 70e ft-ért
ASUS 8800GTS 320mb 65e ft-értIlletve érdeklődnék hogy Sapphire ill. Gigabyte-ot érdemes -e venni inkább.Sapphire-om volt már, hangos, és hamar hal a cooler.
HD2900XT 512mb- ben Sapphire ill. Gigabyte az jobb választás.
Előre is köszi.
-
magellan01
csendes tag
válasz
spyduck #4283 üzenetére
hello kössz hogy segítettél .1950 gt 27 ért tudok de fellehet húzni ha akarom a pro szintjére.
Néztem a teszteket és néha 3dmarkban a 8600 gt is odaver az 1950 gt nek szal lehet azt kéne venni,mert olcsóbb is! Nemtom a procit most nem akarom lecserélni ( Pentium D930 as -azt feltudom húzni 3.6 ghz is ha kell,de mivel egyre több játék jön ki amit kétmagost is támogatják akkor nem lessz gond szerintem,igaz nem core 2 de ez van! -
spyduck
nagyúr
válasz
kicsitomi88 #4281 üzenetére
voltál már az x1950pro contesz fúrumon! csak mert benne voltam a tesztelő brigádban!
és ez lett a megállapítás hidd el nem hasból beszélek! nagyon is kell annyi persz szenvedni nem fog de annyi hajtja ki!
az egymagos proci az meg tényleg kevés!
pl neekm A64 1 magos 2,4ghz-em van és a DIRT meg a world in colnflict szenved rajta pedig nem kéne és ez a procilimitből adódik! -
spyduck
nagyúr
válasz
magellan01 #4279 üzenetére
hát ha nem érdekel a dx10 akkor se 8600gt-t se 2600xt-t!
x1950 pro MSI (33.000ft) x1950 gt (30.000ft) most neked ebben mi nem éri meg?
Pro sokkal jobb! De kell hozzá bika proci is mert én is zsenvedek 1-2 játékkal! legalább egy 2,5 GHz-re felhúzott X2 vagy 2Ghz-es core2dou kell! -
magellan01
csendes tag
helosztok Szerintetek mit vegyek? Sapphire x1950gt-t, prot nem fogok venni mert nem éri meg! vagy inno 8600 gt-t-vagy ati hd 2600xt-t? Dx10 nagyon nem érdekel igazából!
-
AtHoS
nagyúr
válasz
zsolti1990 #4259 üzenetére
Nemhinném, hogy probléma lenne a 8600GTS-el benne. hacsak nem az, hogy nem tudnád benne SLI-ben használni.
De, ha egy nagyobb szorzós prockót teszel a kinézett MSI lapba, akkor az is megfelelő lesz még akkor is, ha véletlen egy kis tuningra adnád a fejed.
-
fero02
nagyúr
válasz
zsolti1990 #4263 üzenetére
És mit? Nekem semmi bajom vele. Ha nagyon kellene vmit mondani, akkor a hangja, ami nem tetszik...
-
excreator
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a tapasztaltabbaktól. Szeretnék venni egy 8600GT vagy 8600GTS kártyát, semiképp sem passzív hűtőset viszont olyat, ami csendesebb. Pl. azt tudom, hogy a Leadtek 8600GT Zalman hűtős kiadása teljesen jó, de pl azt is tudom, hogy az MSI 8600GTS OC verzióján állandóan maxon forog a vetillátor, ha kell ha nem. Valakinek van-e tapasztalata bármilyen kártyával, esetleg egy oldal ami ezzel foglalkozik, stb.
Illetve igazából az nekem a legfontosabb, hogy ha nem 3D-s alkalmazásokat használok, akkor legyen a kártya halk.
Segítségeteket előre is köszi.
-
Voda2
tag
Nem,ezt XP alatt csináltam! De már mindegy,mert visszavittem a francba,már elnézést,de én soha többet Inno3D kártyát nem veszek,az biztos!!!Elöször volt egy MSI Gef 5700 ultra,semmi probléma nem volt vele,még Vista alatt sem!Utána lett egy Inno Zalmanos fekete nyákos Samu ramos 6600GT-m,és textúra hibákat csinált 3D-ben,utána volt a Inno 7300GT DDR2-m,na ez elég jó volt,már a nagy hűtős volt,és jól is hűtött,de a TV kimenettel gondok voltak,amit a drivernek tudtam be,pl: Vista alatt abszolút nem lehetett használni,és XP alatt se mindíg.Jó ezt eladtam,és vettem egy új Inno3D 7300GT DDR3 256MB karit,amin ugye tápcsati óhne vice
és kb alapon 72fokon ment,jóformán semmit sem adtak hozzá,csak egy CD-t,és ezzel a karival meg szintúgy nem volt TV-Out sem XP,sem Vista alatt,bármit csináltam,és lassabb volt mint a DDR2-es karim.Nem tudom miért.Ja,és csak 500/500-on mentek a frekik.Ezt 3napon belűl vissza is vittem,berágtam pistkosul,és ekkor megfogadtam többet Inno-t nem veszek ha a fene fenét is eszik.Szóval elborúlt az agyam,bementem utána mindjárt a legelső boltba,és vettem egy zsír új Gigabyte 7600GS 256MB AGP-s karit,ez volt tegnap:-D,haza,kari be a gépbe,tvout is bedug,(hozzáteszem ehez minden finomságot adtak is,HDTV kábelok,átalakító,DVI átalakító,CD,kb 200oldalas kiskönyv,meg még mittom én mit)és láss csodát,már a BIOS is megjelent a TV-n,szép színesbe,hibátlanúl,mind XP,mind Vista alatt,és azóta is tökéletes a Gigabyte kari.Szép kék nyákos,és van rajta tápcsati is:-D Na szóval én így jártam az Inno-kkal
Lehet hogy másnál működik,én beszoptam 3db-al is.Szal nekem ez elég indok arra,hogy Inno-t többet ne vegyek.Ja,és elnézést az Inno tulajoktól!!
-
Balipapa
csendes tag
hy
ez a video kártya mennyi wattot igényel????
[link]
Más 1950 Pro kártyák adatai is jol jönne! -
válasz
zsolti1990 #4263 üzenetére
Nem tudom, mi bajod a Sapphire hűtésével. Nekem is volt Sapphire-om és semmi probléma nem volt vele (bár nem ez a kártya volt)
-
Retro11
senior tag
Üdv!
Adott a kis drága Inno3D Nvidia Geforce 6600GT Agp-s.Már meghírdettem itt régebben,mert hibázott 3d-ben.Elővettem a kártyát nem is olyan régen,gondoltam pószacseresznye.Heroes V feltesz.Tölt.Bejön.Lám full grafikán sincs semmi hiba.Minden detial rápakolva semmi hiba.Ok hülye vagyok.Következő Call Of Duty.Felrak.Indít.Betölt.Hibázik de csak 1-1csík.Türelem következő pálya.Betölt.Egész pályán semmi hiba
?Mivaaan?Kilép.Toca Race Driver felrak.Betölt.Full graf semmi hiba.
Kérdezem én,mit csináljak ezzel a kártyával
?Most ez rossz vagy nem rossz?Dobjam ki vagy nem?
Előre is köszöntem!
Ui: Ja és néha 1-2óránként 1x a windóóózban elmegy a kép1sec-re utánna vissza
?
Üdv: Retro11
-
fero02
nagyúr
válasz
zsolti1990 #4259 üzenetére
Mi a baj a Sapphire hűtésével?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
zsolti1990 #4253 üzenetére
Sajnos elég gyér a kínálat arrafelé.
Én inkább ezt választanám. Tuningopciók nem hiányoznak a BIOS-ból. Pont ilyen lappal pakoltam össze most egy gépet, még itt is van nálam. Teljesen passzív a lap hűtése. Ha gondolod, délután megnézem mit lehet kihozni ezzel az Asrock lappal egy BE2350 prociból.
MSI-nél sajnos sokat kínlódnak a BIOS-al. Amit kinéztél, annál nem lehet pl. NB-SB-nek plussz feszt adni. Bár ez csak akkor érdekes, ha alacsonyabb szorzójú procit kell húzni, mert ilyenkor a lap lesz a korlátozó tényező a relative alacsonyabb "FSB" miatt.
A videokártya már megvan neked vagy azt is most szeretnéd megvenni?
Mindenképpen 8600GTS-t akarsz? Bár ebből sincs oly nagy választék a másik oldalról. Nézz be a 2600XT/Pro topicba és érdeklődj kicsit. -
gybognar
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kis gondom, hátha Ti todtok segíteni. Adott egy aránylag régi gép, ASUS P4P800 alaplap egy P4 2.4 Gh procival, SAMSUNG 173P TFT monitor. Eddig egy AGP-s ASUS 9600 pro kártya ment benne, most HDTV kimenet miatt vettem egy MSI 1650 PRO kártyát. (Ugye az AGP és HDTV párosítás miatt túl nagy választékból nem nézelődhettem) Amint berakom és elindítom a gépet, a monitor egy darabig váltogat az "Analog" és "Digital" feliratok között, aztán közli, hogy lekapcsolja magát. Képet sajnos nem jelenít meg egy betűt sem. Van valakinek ötlete, hogy mivel próbálkozzak??
-
zsoleer
senior tag
sziasztok
nekem van 1 asrock 775 twins hd-tv lapom és most tervezek uj videokarit venni de addig az integrált x200 használom 64mb (rendszer memoriábol) az lenne a kérdésem hogy mennyire befolyásolja a gép sebeségét ez a kaki kari?? windowsba értem
-
kundocsoki
csendes tag
Köszi a választ BPFeri, megpróbálom az általad javasolt opciót. Egyébként te már csináltál ilyet? Nem lehet vele szétvágni semmit? A választott megoldással ugye közvetlenül össze lesz kapcsolva a monitor meg a vetítő. Nem bántják egymást?
Nem keveredik meg ettől a VGA kártya? (Ugye itt digitális kapcsolat van, nem pedig analóg jelet osztok.)
-
zsolti1990
csendes tag
én szlovákiábol vagyok amugy egy elég jó raktáról rendelek csak alaplapbol nincs valami jó kinálat www.agem.sk ha érdekel Amugy ezt néztem most talán ki MSI K9N SLI-2F megfelelő lenne szerinted a két magos amd procihoz és MSI GF 8600gts hez???Hűtés szempontja nekem sokat számit kösz ha utánna nézel
-
AtHoS
nagyúr
válasz
zsolti1990 #4251 üzenetére
Hát Asus-ból az alja szériát felejtsd el. A Deluxe lapokkal lehet igazán tuningolni.
MSI-re szintúgy ez a jellemző, abból Platinum lapot érdemes nézni.
Asrock-ból meg tudom ajánlani az AliveXfire lapot. Most raktam össze egy gépet ilyen lappal. Egész tűrhető a tuningopciók kínálata.Honnan is rendelsz amúgy? Én az ipon-ból rendeltem a gépet egész jó áron voltak a cuccok. Megrendeltem este, másnap felhívtak telón, hogy a rákövetkező napon történik a szállítás. Egész gyorsak.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
zsolti1990 #4248 üzenetére
Gigabyte GA-MA69G-S3H és az Ára
-
elit_hun
őstag
Én meg örömmel jelentem hogy szerdától otthon voltam (szerdán már nem mentem suliba), ugyanis a hasmenés+láz+egyéb gondok hatására kaptam most szerdáig orvosi igazolást
De persze ez sem 100%-ig szuper, hisz pl most is fáj a fejem
ON: Assasin's Creed-nek vajh milyen VGA kell? Most láttam a legújabb ingame vidit, ez valamilyen eszméletlenül durva
-
elit_hun
őstag
válasz
zsolti1990 #4241 üzenetére
húha, MSI karik Asus lapba téve felrobbanak, Asrock-ba meg fekete lyukká válnak
Tökmind1, az a lényeg hogy PCI-e 16* legyen bennük -
BPFeri
senior tag
válasz
zsolti1990 #4241 üzenetére
Szia !
Alaplapot procihoz és nem (elsősorban) VGA -hoz ajánlanak..
.. milyen procihoz ( Intel vs. AMD ) kellene a deszka és kb mennyit zsetonod lenne rá ?!?!
Üdv, F.
-
zsolti1990
csendes tag
MSI GeForce NX8600GTS T2D256E HD OC PCX kártyához milyen alaplapot ajánlotok??MSI,ASUS vagy ASROCK alaplapok közül???KÖszi
-
BPFeri
senior tag
válasz
kundocsoki #4237 üzenetére
Szia !
A vagy opciót nyugodtan választhatod és megoldódik a problémád a kétirányú képmegjelenítéssel !!
Üdv, F.
ui. ...és ha jólértelek egy PC >> monitor DVI kábélt még be kell szerezned !!
-
fagy53
nagyúr
válasz
magellan01 #4238 üzenetére
Igen, 1024x768-ban.
-
magellan01
csendes tag
szerintetek lehetséges,hogy egy athlon 3500+ os cpu és eg inno 8600 gt tuning nélkül 3dmark2006 ban 5000 pont felett teljesítsen?
-
kundocsoki
csendes tag
Heló!
Remélem jó helyre írom az alábbi kérdésemet.
Adott:
1db PC, 1db DVI kimenettel
1db DVI bemenetes vetítő
1db DVI bemenetes monitorA PC által kiadott képet szeretném vetíteni és a monitoron is látni felváltva (vagy egyszerre, ez már mindegy) dugdosás nélkül.
PC-vetítő távolság: 10 méter
PC-monitor távolság: 3 méter10 méteres DVI kábelem már megvan.
Kérdés: az alábbiak közül melyiket kell megvenni?
http://depo.hu/aten/vs162
vagy
http://www.csatlakozok.hu/product_info.php/cPath/40077/products_id/8621
( így néz ki:
http://eshop.euras.com/include/showpic.asp?source=kk&id=8738416&typ=jpg )Köci előre is!
-
gpatrik
tag
válasz
Ragadozó #4214 üzenetére
Szia! Igazából nincs semmilyen bővítő betéve. Még garis a kártya, visszavigyem a boltba? Passzív hűtés van a kártyán, meg a catalist se nagyon mutat sok hőfokot. Igazából már csinálja egy ideje, a 7.9es catalistel is csinálta, a mostani 7.10essel is csinálta, és nem játékfüggő.
-
Calibos
addikt
válasz
VaniliásRönk #4230 üzenetére
Jól vagyok, utána olvastam a postját hogy mind a 3 PCI-E...
-
Calibos
addikt
válasz
VaniliásRönk #4228 üzenetére
9200PRO nincs? Biztos...Google....! Néha az apróban bele botlottam egy-két 9200be, 8500 pedig nem nagyon látok már!
Amit belinkeltél az egy PCI-E kártyaMár látom hogy PCI-E kártyák akar venni...
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
luther86
csendes tag
http://www.ipon.hu/?product_id=18464
http://www.ipon.hu/?product_id=17022
http://www.ipon.hu/?product_id=18159
Bocs! Erről a 3om kártyáról van szó -
luther86
csendes tag
Sziasztok tuti h találkoztatok már ezzel a kérdéssel de ha nembaj akkor én megint föltenném.
Nagyon gondolkozok 3 kártya között de nem tudom melyik érné meg .
Igazából nekem csak az a lényeg hogy gyors legyen
Íme a 3om kártya
http://www.ipon.hu/?page=dodiff
iPON! -
Hat ;ha a HL1 es a diablo2 regi gameknak szamitanak akkor igen, azokkal is fagy
(a gep : 900 cerka 512 ram, alaplapot sajna nem tom)
Ezek a jatekok siman kellene ,h fussanak. az osidokben hl-eztem 400 as cerkan +savage4 vga-val -
válasz
zsolti1990 #4212 üzenetére
Állítólag nagyon hangos.
-
Sziasztok !
Lenne egy kis problemam, segitseget kerek > tehat :adott egy riva tnt2 32mb VGA.
driver letoltve nvidia honlapjarol, muxik a kartya rendesen, de ahogy elinditok egy 3d-s jatekot lefagy a gep. Kerdesem az lenne h ez vmi driver gond vagy egyszeruen nem birja a kartyam a 3D-t ? -
válasz
zsolti1990 #4212 üzenetére
Mostaniaké már jobb...de rakj rá AC s1-et
gpatrik: Nekem alaplapi bios csere oldotta meg...
Sok mindentől lehet, kari hibás, túlmelegedik, nem kap elég áramot..stb, szofveres gond is lehet...Vegyél ki minden felesleges dolgot a gépből, ne legyenek bővítő karik benne, hátha attól... -
gpatrik
tag
Sziasztok! A videokártya játék kezdete előtt újraindítgatja a GPU-t. Ha kikapcsolom a újraindítását lefagy a gép. Mit lehet ezzel csinálni?
Ja, Ati kártyáról van szó 7.10es driverrel, de 7.9essel is csinálta. -
fv82
tag
válasz
RoyalFlush #4195 üzenetére
én a helyedben úgy próbálnám, hogy kiveszem ramot és indítom ha ram hiányt jelez (hosszú sípok), akkor megvan a hunyó, aztán kiveszem vga-t és úgy próbálom, végül ezt megcsinálod procival is és ha egyiknél sincs bep kód akkor alaplap szerintem
-
zsolti1990
csendes tag
válasz
zsolti1990 #4192 üzenetére
SAPPHIRE Radeon X1950PRO 256MB DDR3 PCI TD HD jo hütés van?
-
fagy53
nagyúr
Az Inno3D7600GS DDR3 AGP, 7300GT DDR3 AGP kártyák közös jellemzője, hogy a DDR3 alsó határához közel vannak belőve a vmem. frekvenciák.
Idáig az Inno3D 76GS DDR3 AGP hírhedt volt a tápcsati hiányáról, most a 73GT DDR3 is követi a "jó" példát.
A 3DM03 eredmény a konfig ismeretében nem rossz, az akadozásokat a Vista driver okozhatja. -
válasz
magellan01 #4204 üzenetére
X1950GT-t.
-
magellan01
csendes tag
hello ati 2600xt -t vegyek vagy 1950GtT?
-
törölt tag
válasz
RoyalFlush #4200 üzenetére
jöhet az alaplapos topikba a kép.
Aktív témák
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest