Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- OLED TV topic
- Akciókamerák
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LG LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz
BandiHUN #13376 üzenetére
Nincs sok különbség a HD3850 és 70-es között, persze ez alkalmazásfüggő is. 22k-ért a HD3850-nél nem találsz jobbat, egy HD3870-es 30k-nál kezdődik, ár/teljesítmény szempontjából egyértelműen a kistestvér a jobb.
A 3850-es és az x1950pro között meg nem kis különbség van.Esetleg ha megmondod milyen igényeid vannak akkor könnyebben ajánlhatnánk a kártyák közül.
-
athomi
veterán
válasz
Daemon09 #8748 üzenetére
Elég sok Ati 9800-as hal/halt meg. Iszonyatosan forrófejűek, maximumon vannak járatva és nyúzták is őket. Nem akarom lehúzni azt a pár embert aki még árul, de nem szabad megvenni, bármikor megadhatja magát.
Egyébként a maga idejében a legjobb kártya volt.Egy-két FX5900 tulaj verte magát, hogy az övé 3DMark-ban odavágja.
-
-
athomi
veterán
válasz
Blackhole13 #6171 üzenetére
Igen van.
-
athomi
veterán
HD2600-as topik
3DMark05 topik
Használd a PH! keresőjét, így nem kell minden hsz-ást elolvasnod! -
athomi
veterán
válasz
Thomas1 #5939 üzenetére
Sajnos nem jövök rá hogyan kell Pal-B-ről váltani (jelenleg valóban ebben van). Vkinek vmi ötlete? Egyszerűen nem találtam a driverben ilyen állítási lehetőséget.
Felesleges energiájukat a gyártók inkább fordíthatnák rendes driverek írására, és nem a másik lejáratására. -
athomi
veterán
Hosszú idő után sikerült elérnem, hogy a TV képernyőn is megjelenjen a kép. Az egyetlen problémám az, hogy a kép a TV képernyőn nem színes, csak fekete-fehér. Hogyan lehet ezt megoldani?
-
athomi
veterán
válasz
cowboy_bebop #5807 üzenetére
Így biztos nem lesz jó, garinál pedig észreveszik. Rakasd vissza egy ügyes emberkével.
-
athomi
veterán
válasz
cowboy_bebop #5800 üzenetére
Sztem inkább bízd vki olyanra aki csinált már ilyet és ért is hozzá. Ne kontárkodd össze.
-
athomi
veterán
válasz
djtrial #5754 üzenetére
Ebből minden menni fog fullon, azok is amiket Thomas1 említett (gondolom 4xAA-t és 16xAF-et azért nem akarsz, bár van pár amelyik bírná azt is). A NFS: PS talán nem megy fullba jól, sőt azok is panaszkodtak rá akiknek 40FPS-el megy.
Thomas1: pfff...még fent van a gépemen, de minek...
(#5756) djtrial: Olvastam!
-
athomi
veterán
Az OK, hogy 6-7k a különbség, de melyik az olcsóbb és melyik a drágább?
A 2600Pro az újabb játékokban kicsivel erősebb a 7600GT-nél, még a DDR2-es ramok ellenére is, így ha az az olcsóbbik akkor egyértelmű melyiket kell venni.
Amennyiben a 7600GT az olcsóbb 7k-val, akkor ajánlatosabb azt választani.
Az 512Mb ram egyébként semmit nem jelent a kártyán... -
athomi
veterán
Mindkettő ugyanolyan teljesítményű, mindkettő passzív. Plusz költségért cserélsz egy majdnem ugyanolyan kártyára, megmarad a teljesítmény, megmarad a hő. Csak nekem tűnik logikátlannak?
Inkább javíts a házad szellőzésén és akkor kevésbé lesz forrófejű a kártya. Mennyire megy fel a kártya hőmérséklete?
Egyébként tégy belátásod szerint! -
athomi
veterán
válasz
Sk8erPeter #5528 üzenetére
8600GE nagyon jó az ajánlott árban, főleg mert tuningolható 8600GTS szintre. Csak ne használd DX10-ben.
-
athomi
veterán
válasz
Thomas1 #5497 üzenetére
Biztos, hogy átflasshelt x1950GT, de a gyár ezt megteheti, a kártya teljesen megfelel az x1950pro-nak. Max. meg lehet próbálnia visszavinni 3 napon belül és kicseréltetni. 3 nap után teljesen reménytelen a csere. Lényegében nincs is gond a kártyával, de vhol engem is zavarna...
-
athomi
veterán
válasz
dvdbackuper #5478 üzenetére
A dobozodon és a kártyádon x1950GT vagy X1950Pro szerepel?
-
athomi
veterán
Crossfire lapban nem működik az SLI.
emre: "Nekem is hasonló karim van, de nekem legalább a gpu 600-on jár, mint egy rendes pro esetében."
Nem én mondtam.
Különben látható, hogy a kártya egy GT-nek készült, a modellszám is megegyezik vele, na a kártya megfelel az x1950Pro-nak (ugyananoz órajelek, ugyanazon meg, ram...). Engem is zavarna, mert eladásnál a lehendő vevő rámfoghatná, hogy én flash-eltem fel egy Pro BIOS-t.
Egyébként a vásárlástól számított 3 munkanapon belül kérhetünk a boltban cserét. -
athomi
veterán
válasz
dvdbackuper #5482 üzenetére
Ahogy néztem a modellnév alapján tényleg egy x1950GT-nek készült, csak abba nem nagyon lehet belekötni, ha gyárilag egy x1950pro BIOS-t kap, hiszen megfelel az x1950pro kritériumainak, persze csak ha bírja hibátlanul az órajeleket. Tuningban +2Mhz-et sem köteles bírnia.
Amúgy nem lepődni meg ha adnának ki GT-nek készülő kártyákat Pro-nak. Inkább eladásnál lehet érdekes a dolog, mert majd magyarázhatod, hogy nem te flash-eltél fel rá egy Pro BIOS-t. -
athomi
veterán
válasz
dvdbackuper #5480 üzenetére
Teljes mindegy minek készült, a kártya teljesen megfelel az x1950pro-nak, így nem tudsz reklamálni sehol...
Amúgy boltból vetted és teljesen origin volt? -
athomi
veterán
válasz
Sk8erPeter #5476 üzenetére
-
athomi
veterán
válasz
VaniliásRönk #5414 üzenetére
Nagyjából 10 percel ezelőtt jöttem rá én is erre a hatalmas felfedezésre.
Amúgy az a vicc, hogy rákattintás után még figyelmeztetnek rá: Saját magadnak nem küldhetsz privát üzenetet!vetrika: Innen pl. válogathatsz magadnak drivereket: [link]
-
athomi
veterán
Kicsit fogalmazhatnál pontosabban! Most melyik két kártyáról is van szó?
Ha jól sejtem az előbb nyitott topikodból, akkor a 7600GT vs 2600Pro-ra gondolsz, de aki ide most benéz foggalma sem lesz mire gondolsz!
Azt sem ártana letisztázni, hogy milyen ramokkal szerelt 2600Pro-ra gondolsz.Újabb játékokban a 2600pro erősebb.
-
athomi
veterán
válasz
Sentinel016 #5238 üzenetére
A 7-es széria óta már jó kártyákat gyárt az inno3d, nem kell félni tőle.
-
athomi
veterán
Felesleges 512Mb-osban gondolkodnod ilyen teljesítményű kártyák között, bár ha csak egy hajszálnyival drágább meg lehet próbálni.
Az, hogy az x2600XT-t és a 8600GT közül melyiket vedd, arra azt tudom mondani, hogy nézz szét melyik kártya melyik játékban hogy teljesít és hogy te melyik játékkal szeretnél játszani. Illetve az sem mindegy melyiket mennyiért vennéd. -
athomi
veterán
-
athomi
veterán
-
athomi
veterán
Hogyan lehetne a PciE frekit fixálni 100Hz-re?
-
athomi
veterán
Vigyázz, mert az AGP-s 2600pro-ból DDR2-est fogsz találni (600/800Mhz), és az már érezhetően gyengébb a DDR3-as 2600XT-hez képest (800/1400Mhz).
A magórajelet mondjuk visszalehet húzni 800Mhz-re, de a ramok nem fognak 1000-1100Mhz-nél többet menni. 512Mb ram meg felesleges rá. Amúgy nem szerepel rosszul a DDR2-es sem, de ha van +4-5k-d, akkor vedd meg a 2600XT-t. A lite meg ne érdekeljen, nem kapsz hozzá letöltési kupont, engem nem érdekelne.
-
athomi
veterán
C4mp3r: 2.
mazda626: 3.
VR6-FAN: 4.
mod: én meg a 6.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.