Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Toninho13
aktív tag
Az lenne a kérdésem, hogy miért nem emeli meg az órajelet a HD 4870x2-m semilyen terhelés alatt?Folyamatosan 507/500-on megy mind2.Vista64bit-et és 9.1-es catalystot használok...
-
Fuel
tag
Hi
Bocs a procit nem írtam.
Intel Celeron 2.66ghz -
Fuel
tag
Hi
Segítséget szeretnék kérni!
Vettem egy Ati Radeon X1650 pro 512mb ddr2 agp-s videókarit...beleraktam és mikor bekapcsolom normálisan pörög a cooler de mikor már a bios betölt és pittyan a cooler nagyon lelassul és a kari el kezd forrni...nem tudom a probléma okát kérlek segítsetek
Alaplap : asus p4 s800 mx se , Táp : 400w codegen , 1.5 ddr1 ram
ui: a választ előre is köszönöm -
Nos...
Amikor nekem ATI kártyám volt, akkor a gyári driverrel is lehetett húzni. Az annyiból volt jó, hogy - mivel gyári - elég pontosan tudta, hol a határ, és nem engedte annyira túlhajtani a karit. De ez nem laptop volt.
Nézz körül a Catalyst-ben, hátha van neked is valamilyen "Overclock" rész, vagy valami hasonló.Vagy a másik lehetőség a RivaTuner, de lehet, hogy ezzel csak nVidia-t tudsz húzni, szal' bocsi, ha hülyeséget mondtam volna.
De én nem ajánlom, hogy belepiszkálj...főleg, hogy laptop...de a te dolgod!
Sok sikert, és csak óvaosan.
Nehogy egyszerre rátold a maximumot, csak szép lassan, és játék közben figyeld, hogy teljesít a vga. Gondolok itt a többek között a hőfokra, illetve ha előjönnek a pixelhibák, akkor ott vége van, annál jobban nincs értelme húzni.
-
karakpecze21
senior tag
válasz
juláno #22992 üzenetére
Heló.
Nincs semmi baja a kártyádnak, hiába vinnéd vissza nem tudnak vele mit kezdeni.
Nekem is volt ilyen karim, az is ilyen forró volt.
2 lehetőséged van hogy hűvösebbé varázsold a kártyád:1. veszel rá egy másik hűtést (drágább megoldás ugyan,de a leghatásosabb)
2. az ati tools nevü progival feljebb állítod a ventilátorod fordulatát.Az előbbi megoldást választottam én anno és az is hatásos volt, igaz kicsivel hangosabb lett a kártya.
Gyárilag azt hiszem 10% os fordulaton pörög ennek a kártya ventije, azt javaslom húzd föl 60% ra. Itt még nem lesz hangos de jelentősen "hűvösebb" lesz a kari. -
mc-4
aktív tag
Sziasztok!
Geforce 9600M GT 512Mb-os kártyát Mobil Core 2 Duo T9300-as procival hajt valaki?
Milyen hömérsékleti értékekkel müködik? (2D, 3D)Köszi a válaszokat!
-
tucsike86
tag
Sziasztok!
Kíváncsi vagyok kinek van tapasztalata ilyen téren...
Anno árultam (és még mindig árulok) régebbi PCI-os alap videokarikat. Egyszer valakitől megkérdeztem miért veszi, és azt mondta, hogy azért, mert több monitort hajt. Utánanéztem a dolognak, és meglepődtem: jééé, az AGP-s kari mellé valóban lehet a PCI slot(ok)ba másik videokarit tenni, utána több monitoron lehet nyomulni.
Mivel a kérdés most éppen adott volt, beruháztam egy második monitorra, és mivel az adott gépben egy Gef3 Ti200 volt (ami csak clone üzemmódban visz 2 képernyőt - tehát valójában nem dual head-es), így hirtelen indulattól vezérelve bedobtam a gépbe egy PCI-os S3 Trio64V+ karit (gondoltam a célnak pont megfelel).Sok fórumot végigolvasva sikerült rájönnöm, hogy a BIOS-ban beállítva elsődleges karinak a PCI-os cuccot, valóban ad képet.. DOS módban (boot-nál) ilyenkor az S3-as kártya által vezérelt monitoron van kép.. Hát mondom ez csodás, tényleg működik.. Hanem akkor...
A windows xp boot screen-t követően a kép eltűnt róla, helyette a másik, AGP-s kártya által vezérelt monitoron jött be a kép. A windows szépen felismerte az S3-as karit, fel is települt, ám a képernyőbeállításoknál nem jelent meg.
Eszközkezelő -> S3-as karinál felkiáltójel -> Kód: 12, Az eszköz nem talál elegendő erőforrást a működéshez, az eszköz működéséhez le kell tiltania a rendszer egy másik eszközét (nem szó szerint, de ez a lényege az üzenetnek). Tehát ütközik.. Hiába a hibaelhárító, nem tudtam IRQ-t átírni, de nem is azonos IRQ-n megy a két videokari. Viszont ha letiltom az AGP-s karit akkor lesz kép (jóllehet azt hiszi a win, hogy a másik kari hajtja a monitort, legalábbis a beállításokból ez derül ki).Mit csináljak, hogy ne ütközzön? Valaki talált erre megoldást?
(egyébként holnap megyek egy dual head-es videokariért, de mostmár bosszant a kérdés, főleg, hogy én alapból is gondoltam, hogy össze fognak ütközni, de ezek szerint mégis meg lehet csinálni, ha sokaknak sikerült).
-
juláno
csendes tag
szevasztok volna egy kérdésem sapphire hd 3850 512 gddr3 vgám túl melekszik és nincs húzva. játék nélkűl 50 C játékal 90C ha tud valaki mi a baja az segitcsen garis a vgám de nem akkarom bevini hátha megtudom oldani. Elöreis köszönöm
-
8800gt
csendes tag
-
8800gt
csendes tag
Nem tud valaki olyan programot ami játék közben méri a hőfokot és látom?
Előre is köszi -
gooool
őstag
Helló!
Melyik jobb játékra?
Sapphire HD4650 512Mb DDR3
MSI OC HD3850 256Mb DDR3
Kösz a választ! -
8800gt
csendes tag
Helló!
Egy videókarinak mennyi a max hőfok?
Mert túlmelegszik és mindig kékhalált dob
A válaszokat előre is köszönöm! -
tyavi
csendes tag
válasz
csabyka666 #22968 üzenetére
Ok köszi értem, ezt a választ szerettem volna elkerülni.
De már megvettem a laptopot nem kevés pénzért, azért ha vmit lehet rajta
javítani driveresen akkor azt megtenném.Lehet rajta javítani?
-
Jotunblood
csendes tag
Üdvözletem!
Van egy HIS Excalibur Ati Radeon 9600XT 256 MByte RAM-os kártyám, használtan vettem, és múltkor VPU Recovery üzenet jött folyamatosan. Kártya kivesz, nézem, az egyik FET leolvadt (!!) róla, mármint maga a forrasztás engedett. Ebből következett, megmutattam egy olyannak, aki mélyebben ért a dologhoz, és kiderült, nem is ez a FET van benne gyárilag, sőt, amit utólag gányoltak bele (szó szerint gány munka), még nem is ebbe való! Talán mázli, hogy egyáltalán működik még a kártya. Sajnos amikor megvettem, nem néztem át ennyire tüzetesen, eszembe se jutott, hogy utólag van megbuherálva. Amúgy ha nem futtatok vele valami komolyabb dolgot, hiba nélkül megy, szóval talán megmenthető. Kérésem, akinek az alább található linken látható kártyája van, a kérdéses alkatrészt nézze már meg, mi van ráírva! Nagyon megköszönném! Kerestem nagy felbontású képet róla, de nem vehető ki az alkatrész... Egyébként annyi a különbség a kártyám és a kép között, hogy az enyémben az egyik DVI helyett VGA van, amúgy 100% ugyanez.
A kártya:
http://ftp.torespont.hu/solarian/e.pngEgy próbát megér, kicserélni az eredetire, hátha... Nem szeretnék emiatt egy új kártyát venni.
-
ATi89
csendes tag
volt olyan probléma hogy csak ugy gondolt egyet és lekapcsolt a monitorol de ha ujra inditottam akkor helyre ált de ez 1 héten egyszer fordult elő ,, de viszont a tegnapi nap folyamán ez végleges is marat:S , nem tudok mire gondolni ezért is fordultam ide
-
ATi89
csendes tag
Sziasztok.remélem még nincs meghalva a topic, fontoss kérdésem ,lenne van egy en8800GT 512mb vga ám glacidor hütésel és 420w thermaletake tápom van tr-2 ,, és azza problémám hogy egyszerüen a monitoron nem jelezkisemmit olyan mintha nem lenen be dugva, készenléti álapotban van már elvitem haverhoz a vga át neki is ugyan ilyet tápja van ,és ugyan ez a probléma van a vga val nála is. a tápal lehet gond kevés neki,vagy a kártyával lehet gond??? pls HELP!
KÖSZÖNÖM A VÁLASZT ELŐRE IS -
-
zyzzyadi
tag
hy allz
olyan problémám lenne hogy Asus X51RL laptoba integrált ATI Radeon Xpress 1100 videokártya 3d-s alkalmazásoknál hibázik
ERGO:simsbe elmosódnak a karakterek illetve egyszer a fejük egyszer a testük megy tobább külön külön(nem programhiba) illetve régebbi játékoknál pöttyözi a textúrákat illetve néha negítív színű textúrák villognak
Kérdés mi lehet a megoldás? legfrissebb catalist van fenn hozzá(friss vista) a laptop alig egy hónapos....
Megoldásokat és válaszokat előre is köszönöm
#zyzzyadi -
Úgyis ezt fogja mondani mindenki, amit én:
Laptopot nem igazán ajánlatos húzni. Véleményem szerint közel sem tudod úgy hűteni, mint egy asztali pc-t. Például nekem egy 7900GT-m van, ami nem egy csúcs videókari, de már arra is hatalmas hűtés kell.
Vannak kifejezett gamer laptopok, de aki játszani akar, az vegyen asztali gépet.
De persze ez csak egy vélemény.
-
tyavi
csendes tag
Sziasztok
Most vettem egy Dell Studio 1535-s laptopot (Vistával), 3450 Hd 256Mb- Atival
kérdezem, hogy valahogy lehet javítani softveresen, hogy gyorsabb legyen a videókártya?
Mert a Call oF Duty5 akad rajta, low felbontásnál is.Előre is köszi
-
-
honyike
aktív tag
Nem háborodtam fel! Csak mondtam, hogy ennyire nem kell leszólni!
Kül most nézni fogsz: Sima, egykártyás módban ÉLVEZHETŐ MINŐSÉGBAN FUT A GTA4!! Nem akadozik, nem csíkozódik, semmi! Annyi, hogy a térkép nem teljesen látható, de kivehetőm, hogy mit akar mutatni!
Úgyhogy lehet, hogy kívülről trabant, de bellülről azért kicsit jobb!
-
lsc
nagyúr
válasz
honyike #22963 üzenetére
Amennyiben dicsérem akkor gyorsabb lesz ? A maga idejében nem volt rossz kártya /és a trabant sem a 60-as években/, de az idő halad . Egyébként nem tudom miért kell felháborodni, csak annyira voltam vicces mint az a mondatod hogy 7600 sli-vel akarod nyomni a gta-4-et . Mondjuk alapon lehet hogy elvinné, de javaslom a topicjának az átnézését, akkor talán nem fogsz ilyen vicceseket kérdezni . Egyébként a második kártyától ahol támogatott az sli ott biztosan lenne gyorsulás, de az autós hasonlatomat még mindig fenntartom .
-
honyike
aktív tag
-
honyike
aktív tag
Sziasztok!
Ha egy Asus M2N-E SLI alaplapon összekötnék két GeForce 7600GS-t, akkor elérnék valamiféle javulást a játékokban? Tehát a számolóegység mennyivel nőne, és a memória mennyivel lenne nagyobb?
Köszi!
-
Amur
addikt
válasz
diablo1984 #22955 üzenetére
mást nem raktam bele,bár tv out-os lehet hogy azt külön hardverként kezeli?
-
dulifiO
aktív tag
Sziasztok!
Van egy shappire hd4850-es videókártyám és egy asus P5KPL-AM SE alaplapom, amin van integrált videókártya. Arra lennék kiváncsi, hogy a 4850-es ki-be dugdosásán kívűl van-e mondszer arra, hogy az integrált menjen annélkül, hogy a HD ne fogyasszon.
Persze a moniturkábel dugdosását belekalkuláltam.A választ előre is köszi!
üdv.: Dulifi -
Amur
addikt
benn van az új kari,felraktam neki a friss catalyst drivert,mégis ahányszor bekapcsolom a windows új hardvert talál(pedig szerepel az eszközkezelőben,mégis talál egy új PCI device-t!
-
mcclode
tag
válasz
diablo1984 #22952 üzenetére
Holnap fogom vissza cserélni a vga karit és akkor meglátjuk
-
mcclode
tag
Hy all!
van egy kis gondom és én már feladtam h mit lehetne vele csinálni.
a gond pedig az h van egy asus lapos(Socket A) konfigom amibe volt egy TNT2 vga edig tökéletesen ment csak a vga kicsi volt(64mb)kicseréltem egy 5500GF és azota memoria ill audio problémák miat nem lehet még az explorert se használni.memokat már cseréltem ill probáltam ujabb drivét felrakni a laphoz de akkor is ezt csinálja még a win telepítésénél is ki ir problémákat mikor a kiegészítő progikat teszem fell.(winows xp extended edition simplicity a neve).lehetséges h a vga mit csinálja ezt?????
vagy mi a tipetek v esetleg hol érdeklödjek?
-
Ginew
aktív tag
hali!
lehet nem itt kellene kérdezni, de végülis a látványban jelentkezik az eset:
miért van az hogy egyes játékokban ha felveszem a felbontást v részletességet, akkor folyamatos marad, viszont pl az irányitásra kb 1 mpvel reagál.. szal ha huzom az egeret, kb 1 mp mulva mozdul ugy a kép, viszont azt folyamatosan..mi a lassu?
-
Geode
csendes tag
Üdv
Lehet, hogy nagyon OFF, de szükségem lenne a segítségetekre.
Az a helyzet, hogy van egy geforce 7300le pcie vgam (sajna nem tudom használni megjelenítőként , mert spéci csatija van[DMS-59, vagy LFH-59]).
Szóval, ha lehetne, meg tudnám azt csinálni vele, hogy ez legyen az elsődleges megjelenítő, és valahogy "átlinkeljem" a képét egy pci-os vgára?
Persze úgy, hogy 3d-t, meg asztalt, meg mindent a pci-os kártya mutasson, de a 7300le dolgozzon hardveresen?nView-val meg lehetne oldani? -
-
lsc
nagyúr
-
8800gt
csendes tag
Hello
Lenne egy kérdésem. Az Amd athlon 6000+ 3.0ghz-hez a asus gtx295 vagy valami ilyesmi kari megy?
a választ előre is köszönom -
csucsu_17
aktív tag
#22929 -re tudna valami tanácsot adni?
-
8800gt
csendes tag
Helló!
Az mitől lehet hogy játszok a bioshockon és néhány helyen ilyen fekete képhiba található
a játékban?
A kari Asus 8800gt
A válaszokat előre is köszönöm! -
Amur
addikt
üdv!
megvan az új kártyám,a régi is ati(x1650pro)az új meg egy 4670-es,mit kell leszednem mielőtt kikapcsolom a gépet és berakom az új karit? (catalyst uninstall elég vagy szedjem ki az eszközkezelőböl is a régi karit?) -
littlelion21
addikt
válasz
szokeherceg #22933 üzenetére
Melyek a gép egyéb részei? Proci, ram, táp, stb...?
Így csak ár alapján: Radeon4830 (28k körül) vagy 9800GT (30k körül).
-
atesss
addikt
válasz
Levi123 #22932 üzenetére
Nekem egy P4 2@2,4-em van, 1GB Rammal.
Vettem hozzá egy Sapphire HD2600XT AGP-t, de eléggé felesleges volt, ugyanis nagyon visszafogja a proci.
Mondjuk elsősorban HD film nézéséhez (a VGA dekódolja) vettem.
Ezalatt van a HD2600Pro, de az a jóval lassabb memóriája miatt neked már lehethogy lassabb lenne, főleg nagyobb felbontásban.
Milyen monitorod van, milyen max. felbontással (ha TFT), vagy tervezel újat venni ?
HD 3xxx sorozatból is van AGP-s, pl. 3650 az ami ez a kategória lehet, de ehhez már annyira nem értek. Azt tudom 3850 a legerősebb AGP-s kártya, de az neked teljesen felesleges.
Viszont az 512 ram az kevés lesz, 1GB kell már min. ezekhez a kártyákhoz.De tényleg jó kérdés van-e értelme fejleszteni még ezt a gépet, sokkal jobban járnál egy Core 2 alapú géppel.
Attól függ milyen áron találsz használtan HD2600-t, lehethogy elég olcsón vannak már mondjuk. -
atesss
addikt
#22912 -re valaki ?
-
szokeherceg
tag
Sziasztok, eljött az idö hogy lecseréljem a 8600 gts-emet.. Milyen karit ajánlanátok használtan 30k körüli áron? Nézegetek egy ilyet: sapphire HD3870 X2 2 1GB RAM. Van vele vkinek tapasztalata? Esetleg Geeforceból vmit tudtok hasonlót ajánlani?
-
Levi123
senior tag
sziasztok!
Lehet nem ide kellene írnom, de azért megteszem.Tanácsot szeretnék kérni Tőletek!
Van egy régi gépem nem nagy durranás az egész
2,9 GHz celeron processzor, 512 mega ddr ram, meg egy régi geforce fx 5500 256 MB-os videókártya.Ebbe a gépbe szerintetek milyen videókártyát lehetne tenni amit még elbírna a processzor és jobban használható lenne játékokra?
A gond az, hogy pénzem nincs komplett gépre, de lehet egy használt, jobb videókártyára igen..
Kösz a segítséget előre is!
üdv
-
mc-4
aktív tag
Sziasztok!
Geforce 9600M GT 512Mb-os kártyát Mobil Core 2 Duo T9300-as procival hajt valaki?
Milyen hömérsékleti értékekkel müködik? (2D, 3D)Köszi a válaszokat!
-
csucsu_17
aktív tag
sziazstok!
Volna egy kis gondom.
ASUS notimban hd3470 figyel amihez a telepítő cd-n kaptam egy elég öregecske drivert talán 8.4est nos feltettem a 8.12, majd a 9.1est a mobilitymodder nevezetű program segítségével mivel a hivatalos ATI driver közölte h nem talál grafikus gyorsítót a rendszerben.
Miután felraktam a 3470-ből lett szépen 3450 ami a játékok alatti teljesítményben nem mutatott hátrányt, viszont azóta véletlenszerűen kifagy a gép amin csak az akku eltávolítása vagy a tápkábel kihuzása segít. Most is amióta megy a gép 2x fagyott le a bekpacs után 5percel majd, azt követően kb 15 percel és most 1.5 órája semmi nem történt eddig.
Ami fontos szerintem hogy a fagyás csak netezés vagy film nézés, zene hallgatás közben jelentkezett.
Tipp? A driver csinálhatja vagy valami Vista nyűg, vagy vírus?
-
syC
addikt
válasz
changbácsi #22907 üzenetére
Azonos a 2 monitor frekije?
-
changbácsi
tag
22907-re valakinek ötlete?
köszi...
-
BPFeri
senior tag
válasz
cellpeti #22920 üzenetére
ATI + nVidia PhysX .. jó olvasát
( bízom benne hogy kérdésedre választ találsz )
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Hallottam,hogy lehet,olyat csinálni,hogy az egyik VGA a physix-et számolja, a másik meg szolgáltatja a képet. Lehet most nagy baromságot írtam le,mert nem teljesen olvastam végig a dolgot,de most meg nem találom a cikket
Tudna valaki segíteni ebben a dologban,hogy mi és hogyan működik és mekkora karit érdemes venni Physix számolásra? -
xrvman
őstag
válasz
L3on!d4$ #22915 üzenetére
http://prohardver.hu/teszt/megateszt_a_geforce_9500_gt-tol_a_radeon_hd_4870_x2-ig/ertekeles.html
Ebből kiemelném ezt:
"Nem szégyen az, ha megváltozik az ember véleménye: korábban a a HD 4870-et a GTX 260 elé soroltuk, de azóta változott az állás, a GTX ára lejjebb ment, az NVIDIA drivere is javult, ráadásul a pluszos jelölésű GTX 260 gyorsabb is, mint az előzőleg tesztelt változat."Ennek fényében? Egyáltalán létezik + os nvidia kártya?
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
Most melyik VGA-t éri meg megvenni: GTX260 /1gb vagy 4870/1gb.? -
littlelion21
addikt
válasz
Rabbyt6 #22909 üzenetére
Lap: Gigabyte P31DS3L
Proci: Core2Duo E5200de akkor már vmi DDR2-t is, mert mibe hogy sima DDR-d van:
2*1GB Kingmax 800Mhz - a legolcsóbb, de tökéletes leszmeg egy új tápot is, mert mibe hogy Codegen-ed van...
és gondolom nem akarod rövid úton elfüstöltetni a géped: Gigabyte Superb 460W
-
-
Gyufaaa
veterán
válasz
deathcrow42 #22910 üzenetére
Tehát a 9.1? 8.12-vel próbáltad? Elég sok rosszat hallani a 9.1 driverről. Bár én használom jelenleg is. 3870-nél még nem észleltem egyenlőre semmit. Csak egy kis plusz fps-t
-
Adott egy Sapphire 4850, és két monitor, 1680*1050 felbontásban.
Ha csak az egyik monitort használom tökéletes, azonban ahogy bedugom a 2. monitort és extended desktopra teszem fagy az egész és resetel a rendszer.
Mi lehet a baj? Legfrissebb Ati driver van fen
-
Rabbyt6
csendes tag
válasz
littlelion21 #22908 üzenetére
Köszi a gyors választ.. És az új videokarihoz milyen procit és lalplapot vegyek hogy kihajtsa??
-
changbácsi
tag
Sziasztok...
Az egyik barátomnak nvidia 7800 gt 256 mb os vidkarija van....
3 éves a konfigja és kb egy héttel ezelőttig az nvidia display drivere is kb 3 éves volt, amikor mondtam neki tegye már fel a legújabb drivert... ne szórakozzon
Eddig símán kitette egy képernyős módban a samsung 100 cm körüli lcd tévéjére a képet..A legújabb driverrel viszont csak dual mode ban vagy clone ként megy neki... ha csak a tvt akarja használni hibát ír ki. Visszatette a régi drivert, az sem javított már ezen helyzeten. Win reinstallt csinált... régi driverrel... semmi eredmény...
Mi lehet a baj?Help!
Köszi.
-
Rabbyt6
csendes tag
Üdv!
Lenne egy egyszerű kérdésem..
Van egy AMD 3200+ os procim, 1 GB Ram-om, MSI 7300GT 256 MB videokarim.
Ha lecserélem a videokártyát egy HD4830 -as ati kártyára milyen teljesítmny növekedést érek el vele???Előre is kösz a választ..
Aktív témák
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest