- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Aktív témák
-
Skizz
addikt
válasz
DM-Fan #21395 üzenetére
A 2 winyó talán fogyaszthat összesen 18, de akár 20W-ot is! Az optikai meghajtó elenyésző fogyasztásáról, no meg a tápzabáló USB eszközökről nem is szólva. Mit gondolsz, majd egy HDD fog 100W-okat fogyasztani, hogy aztán a annak a 10-20-30%-át hő formájában leadja egy akkora chipen mint a kisujjamon a köröm? Meg az optikai meghajtó is, nyilván. A 2x2 centi méretű USB-s pendrive-on meg gondolom vízhűtés van, ez egyértemű. A venti is magát hűti gyakorlatilag, hisz 50-60W-os fogyasztásnál ez a minimum.
A VGA-k dobozán feltüntetett tápajánló, no meg az onlány wattkalkula annyit ér mint a fingon füstölt kolbász, már ha érted.Pontosan erre utaltam azzal, hogy a Corsair újonc a tápgyártásban, hogy nem csinál mást, csak átvesz alkatrészeket és ő pakolja össze, saját dobozba teszi, stb. Teljesen mindegy, hogy kitől veszi az alkatrészt, ez még nem határozza meg a végtermék minőségét. Ez önmagában semmit nem jelent. Add oda a Merci alkatrészeket egy kókány autószerelőnek, biztos ugyanolyan minőséget állít elő neked, mint a német gyár.
A gond itt csak annyi, hogy a Corsair megkapja a tápokat dobozostul, ventistül, mindenestül, rányomja a matricáját, berakja egy csicsás dobozba a kötegelők meg a leírás mellé aztán csókolom. Annyi közük van a táphoz, hogy az ő nevük van rajta, a táp belsejéhez semmi. Egyébként előttem mindent leírt lsc kollega. Ha nekem nem vagy hajlandó hinni, mert biztos csak hülyeségeket írok, akkor majd neki...
#21397 Én meg nem értem, hogy 0 háttérismerettel és szaktudással minek kell ilyen ordító hülyeségeket írni. Ciántablettát esetleg nem javasolsz valakinek?
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest