- Fujifilm X
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Nosztalgikus húrokat megpendítő házzal rukkolt elő a SilverStone
- ASUS notebook topic
- Pókemberes, fantáziálós az új AMD Software
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- Masszívan lekorlátozza az AI gyorsítók elérhetőségét az USA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gesta28
tag
válasz mttssz #21090 üzenetére
Szia!
Nem tudom elképzelni, hogy lenne ilyen, mivel azóta párszor újratelepítettem, akkor megszűnt volna a probléma szerintem. BIOS-ban nem találtam semmit, ami befolyásolná.
Az igazság az, hogy amikor beteszem az akkut, akkor egy darabig elkezd villogni a töltésjelző (mivel le van merülve teljesen), majd kialszik és egyáltalán nem tölti. Amikor bekapcsolom hálózatról és benne van az akku onnan tudom, hogy nem tölti, mivel ezt ki is írja. Egyébként hálózatról szépen megy, de én akkuról szeretném használni.
Lehet, hogy cellazárlatos az akku, de abban sem vagyok biztos, hogy nem-e a gép okozza a problémát. Feleslegesen nem akarok új akkut bele, ha közben kiderülne, hogy mégis jó, csak az alaplap nem engedné tölteni. Lehet ilyen probléma?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó új Lenovo LOQ 15IRX9 83DV0059HV premium gamer laptop, 3 év garancia, csak kibontva volt
- Dell Latitude E7270, I5-6300U, 8GB RAM, 256GB, HD, 2 év garancia, számla!
- Asus ROG Strix G15 G513 - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Alkalmi áron Hp Omen i7-13700HX 24 szál/32GBRAM/1TBSSD/Geforce RTX4070/2560x1440 QHD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest