- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gesta28
tag
válasz
mttssz #21090 üzenetére
Szia!
Nem tudom elképzelni, hogy lenne ilyen, mivel azóta párszor újratelepítettem, akkor megszűnt volna a probléma szerintem. BIOS-ban nem találtam semmit, ami befolyásolná.
Az igazság az, hogy amikor beteszem az akkut, akkor egy darabig elkezd villogni a töltésjelző (mivel le van merülve teljesen), majd kialszik és egyáltalán nem tölti. Amikor bekapcsolom hálózatról és benne van az akku onnan tudom, hogy nem tölti, mivel ezt ki is írja. Egyébként hálózatról szépen megy, de én akkuról szeretném használni.
Lehet, hogy cellazárlatos az akku, de abban sem vagyok biztos, hogy nem-e a gép okozza a problémát. Feleslegesen nem akarok új akkut bele, ha közben kiderülne, hogy mégis jó, csak az alaplap nem engedné tölteni. Lehet ilyen probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- EA Sports WRC '23
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Stabil pályára állt az Android 16
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen routert?
- Jófogás tapasztalatok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- EAFC 25
- További aktív témák...
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
- Dell Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Thinkpad T14 Gen4 27% 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Dell 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS Zenbook Flip S UX371 (i7 2.8Ghz, 16Gb Ram, 1TB SSD, 4k OLED Érintőkijelző, 2in1 Tablet-Laptop)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest