- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- OLED monitor topik
- ASUS ROG Ally
Aktív témák
-
-
NEMO1968
őstag
válasz
Lakers #20990 üzenetére
Pillanatragasztóval kár próbálkozni.Nem bírják a feszítő igénybevételeket.
Azok csak a reklámokban olyan jók.
Érdemesebb a LOCTITE valamelyik kétkomponensű kimondott fémragasztójával próbálkozni,de azt is úgy kellene +oldani,hogy minél nagyobb felületen fogjon.
A másik zsanért pedig valószinűleg hegesztették,méghozzá pont vagy tompahaegesztéssel.
Ha van valami ismerősőd,akinek van tompahegesztő gépe,még akár sikerülhet is. -
okucsa
csendes tag
válasz
pukkancska #20982 üzenetére
Semmit nem enged csak TAB-ot és DEL-t de mind a kettőre ugyanazt a képernyőt dobja ki, fekete háttér, fehér betűkkel alaplap típusa ram, primary, sec., stb. Semmi más gombra nem reagál, még bios-ba se tudok belépni. Ha asztali lenne, elem ki, vissza és ok de itt!? Tanácstalan vagyok nagyon. Ha továbbra se tud segíteni senki, akkor valószínű felveszem és adok egy linket videóról hogy mindeki láthassa mi ez.
-
-
psg5
veterán
Üdv! Toshiba topikba is írtam,de most látom itt is van azonnali kérdések topikja ezért inkább ide.
Toshiba SA60-662-es
notiba berakva helyreállító cd 1 és amikor elkezdi törölni a merevlemezt lekapcsol az egész gép.
Látszik, hogy áram alatt van, de ki van kapcsolva.
Nincs benne az aksija. Attól lehet? Csak 220-on van. -
-
Lakers
tag
Hi, nem teljesen számtech kérdés... de....
Fémet fémmel, hogyan lehet összekötni? Az egyik zsanér tönkre ment, letört a fém a fémről, pillanatragasztó nem jó... a másiknél ahogy nézem, ott is fémfolyadék van... Hegesztést kizárnám ahhoz túl profi munka xD, Forrasztás meg gyenge, mivel szoktak Notebook zsanérnál fémet fémmel összekötni?
-
cserry193
tag
Hali!
Vettem a gépemhez egy 2.1es hangcuccot. Csak egy baj van a gépemmel. Minden indítás után át kell állítani a beállításokat,mert fejhallgatóként érzékeli,úgy meg nagyon rossz a hangzás. IDT Audio Codec van a gépemen
[KÉP]Hogy lehetne megoldani? Előre is köszi!
-
Compaku
tag
Visszatérve még a C640esemre,inverter kilett cserélve, ugyan az maradt a probléma, vga-t is kicseréltem de még semmi javulás.
Mert szerintem a kijelző, szalagkábel nem lehet rossz mivel amíg bekapcsol felvillan és látni is a kurzort de nem tölt be csak ha rá van kötve egy monitor.Alaplap csere megoldaná a problémát?
-
válasz
ferrero3 #20986 üzenetére
Ha elég ez a választék, akkor csekkold le, hogy azon a címen vehető-e. DVB-T témában itt többen tudnak talán segíteni.
Sajnos az előfizetéses extra csomag vétele mobil eszközzel nem megoldható. (Persze ismerünk olyant, aki olvasta hogy vkinek már sikerült kártyaolvasót hozzáidomítani, de nem jellemző) -
válasz
ferrero3 #20984 üzenetére
Ha van a közelben kábeltv, akkor analóg USB-s tvtunerrel, ha nincs akkor DVB-t stick-el, de ehez közel kell lenni az adóhoz, vagy egy tetőantenna is szükséges (kis szerencse kell a vételhez).
A 3. verzió a műholdas vétel, de biztosan egy parabolával akarsz rohangálni a hónod alatt? -
ferrero3
csendes tag
Sziasztok!
TV-t szeretnék nézni laptopomon, de internet nélkül. Megoldható valahogy? Esetleg van olyan "dekóder" amit ha egyszer megveszek és pl 10 csatornát tudok fogni havidíj nélkül?
-
kircipeti
senior tag
Hali!
Kiprobaltam a "regi" akksival is, amivel ugyanezt a jelenseget produkalta. 2008-as a gep, 2 ev alatt nem hiszem, hogy az eredeti akksija is tonkrement volna.
Ezt mar neztem, koszi, de nem esik bele a visszahivasi akcioba.
Mi is vegul arra jutottunk, hogy a tolto elektronika halt meg benne. Megy majd szervizbe.Koszi a segitseget!
-
okucsa
csendes tag
Sziasztok!
Egy MSI notebookról van szó.
A lényeg hogy xp volt rajta és 7-est akartam rá tenni. Fel is ment de mikor újraindult csak a MSI és egy MEGABOOK logó jelenik meg és nem megy tovább. A logók alá a következő van írva: Press<Tab> to switch to post or <Del> to run BIOS setup.
Bármit nyomhatók semmi. Ha pl. újrainditom és nyomkodom TAB-ot vagy DEL-t, akkor megjelenik fekete háttérel fehér szöveg hogy milyen a BIOS verzió alalap típusa, mennyi ram van benne primary, secondary stb. Egy gombra se reagál!! Nem akar bebootolni xp,7,debian lemezzel se. Mit szóltok hozzá mi a megoldás? Nem értek notebookokhoz, talán itt is van bioselem? Mert leszedtem hátulját de nem láttam. Egyedül a keretet nem mertem mert az elég macerás szerintem és félek hogy nem tudom összerakni. Örülnék ha valaki tudna valami megoldást. Előre is köszönöm! -
Gercsa
senior tag
Üdv!
Valaki tud egy jó noti szervízt Debrecenben?
-
válasz
kircipeti #20978 üzenetére
Mivel a gép működik róla, nem valószínű, hogy az adapter rossz.
Vagy a gépbe épített töltő elektronika zuhant meg, vagy gyárilag hibás az aksi. Vidd vissza oda ahol vetted, adjanak másik aksit. (Vagy ha márkaszerviz, akkor nézzék meg magát a gépet.)
Mikori gép? Merthogy ennek a modellnek az aksijait is cserélte tavaly a HP: [link] -
kircipeti
senior tag
válasz
sziada5925 #20977 üzenetére
Sehol sem meleg a tolto. Rajta volt egesz ejjel, de nem toltott bele. Toltot hogyan lehetne meg ellenorizni?
-
kircipeti
senior tag
válasz
sziada5925 #20973 üzenetére
Tudtommal gyari. Konkretan ez.
-
-
kircipeti
senior tag
Udv!
Van nalam egy HP 6720s gep. Lett bele veve uj akksi, amivel 1 napig lett toltve, de csak 64%-ig sikerult eljutnia. Ilyenkor mit lehet tenni?
Most kiprobalom, hogy lemeritem 3%-ig, majd ugy megprobalom ujratolteni. -
-
Gercsa
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Eee Pc 900A
Atom proci 1.6GHz órajellel. (12 X 133MHZ)
Feltelepítettem az Asus Super Hybrid Engine programot.
(Lehet benne változtatni a proci sebességet: 1.2GHz-1.6GHz-1.68GHz)1.6-on feltünt, hogy akadozik a gép.
CPU-Z alatt azt látom, hogy állandóan ugrál a proci szorzó 6 és 12 közt
Akkor is csinálja, mikor terhelve van (még orthos közben is), és persze ettől belassul.
2-3 másodpercig csak 800-on megy utánna 2-3 másodpercre 1600-on és így tovább.Everest CPU Queen van hogy 3200 pontot ad, van hogy 1500-at.
Mi okozhatja ezt? Jól gondolom, hogy nem normális dolog?
Bios-ban megnéztem, és nincs semmi energiatakarékos funkció ki-be kapcsolási lehetőség.
Az asztali gépen van EIST meg C1E, de ott ugye csak akkor csinálja, ha nem dolgozik a proci. -
-
qestion
aktív tag
a bluetooth-t folyamatosan vilagit, hol lehet kikapcsolni? ahogy nézem rundll-ben van
-
a1rl1ne
tag
Sziasztok.
Ven egy Dell Latitude C640 laptopom,amit használtan vettem.
Az a problémája hogy saját kijelzővel nem hajlandó elindulni.pár másodpercre felpörgeti a ventit aztán lelövi magát. Állitólag az előző tulaj valahol beletolta a csavarhúzót a TFT összekötő kábelbe.Ezután levettem a szalagkábelt és próbáltam anélkül beindítani a gépet de ugyan úgy leáll.Külső monitort rákötve tökéletes szép képet adván működik.
Valyon egy új szalagkábel megoldaná a problémát? -
HatakeKakasi
tag
következő kérdés, hátha ez jobban megválaszolható:
Van a gépemben, egy Realtek HD Audio hangkártya, 5.1 meg minden...
Miért van az, hogyha fent is van a driver, fel is ismeri, frankón telepíti, az óra melletti "klasszikus" kicsit tégla színű vagy sötét barna Realtek-es kis ikon nem jelenik meg? Hogyha új eszközt dugok hozzá sem ugrik fel, hogy mi az, és miért csatlakoztattam
Ötlet?(automatikus indításban msconfignál listázza, hogy elindídtja..)
-
mrbego
aktív tag
válasz
HatakeKakasi #20957 üzenetére
Megnézted a: tálca-jobbklikk -> tulajdonságok -> Értesítési terület résznél a hálózatnál van e pipa ?
-
mrbego
aktív tag
válasz
domewalker #20951 üzenetére
Hello
Próbálj meg letölteni egy új(abb) drivert a Samsung honlapjáról a monitorodhoz, és azt feltenni, esetleg nem a setup-jával, hanem az eszközkezelőben a monitor driverét frissítsd (Illesztőprogram frissítés -> betallózod az inf-fájlt).
-
ps3_ss
csendes tag
válasz
HatakeKakasi #20925 üzenetére
Szia! Köszönöm szépen a válaszodat. Próbálok akkor másik driver-t letölteni, bár a gyártó oldaláról szedtem le a mostanit is megfelelő win hez. Van egy másik problémám is a multimédiakezelőjénél ([link] itt látható talán...) és hát az a kehe hogy a némításon kívül más nem működik, pedig erre is külön letöltöttem a driverjét innen: [link] Win 7em van fent amugy
-
Yahoo
tag
Sziasztok!
Feltenném ide is a kérdésem, hátha hamarabb kapok választ.
Tehát:"Van egy Acer Aspire 3003LC típusú laptopom. A napokban azt produkálta, hogy egyik pillanatról a másik elsötétedett a kijelző. Azóta bootoláskor fekete hátteren színes csíkok jelennek meg, illetve azt figyeltem meg, hogy kis idő elteltével egyre világosabb lesz a monitor és fakón, késve megjelenít mindent. Pl. látszik az asztal ha betölt az xp, de az egérmozgástól elkezdve a programok vakon való megnyitásáig minden halványan, fehéresen és áttűnészerűen késve jelenik meg. Mi lehet a probléma? Köszönöm!"
-
HatakeKakasi
tag
Valaki tudja, hogy miért lehet az, hogy a vezeték nélküli hálózat jel nem jelenik meg az óra mellet?
win7
hiába kapcsolom ki vagy be, akkor sem (letiltom)
nemrég lett újra telepítve a masina, addig kiírta -
HatakeKakasi
tag
válasz
slayerenkala #20955 üzenetére
a VISTA driverek tökéletesek..
A win7 meg a VISTA szinte ugyan az.. a legtöbb laposhoz a VISTA meg a win7 driver ugyan az
-
slayerenkala
tag
Sziasztok!
Lenovo n500-ra szeretnék win7-et rakni, csak az a bajom, hogy semmi win7 supportos drivert nem találok.
Néztem azt a system update-s dolgot ami mindent felpakol állítólag, de azis csak vistáig van supportolva.
Valakinek ötlet? 38g a modell szám 2gb rammal.
Köszönöm. -
gamer0101
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan lehetne Windows 7 alatt letiltani a laptop beépített billentyűzetét? Nem szeretném szétszedni emiatt a gépet. Egyszerűen ki kellene kapcsolni. Valószínű, hogy a múltkori mosás (fentebb) odáig fajult, hogy az Enter és a backspace is "beragadt". Így használhatatlan szinte a gép... USB-s bill. van rádugva egyelőre. Ezzel jó minden, de néha belezavar a két említett gomb...is. Gyors segítség kellene. Köszönöm! -
w3dzz
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Asus K51 AC Series laptopom. Win7 op. rendszer volt rajta mikor megvettem, de minap felraktam inkább az xp-t, de a driverek lemezét nem találom sehol. Esetleg tudna valaki segíteni, hogy milyen drivereket kell keresnem és, hogy ezek hol találhatók meg nagy valószínűséggel?
Üdv.
-
domewalker
csendes tag
sziasztok!
szeretném a segítségeteket kérni az alábbi probléma megoldásában:
nemrég vettem egy toshiba l505-139 notit. 64bites win7 van rajta gyárilag. szeretném rádugni a samsung syncmaster 793DF tipusú crt monitoromat amivel nincs semmi baj viszont a drivert nem engedi feltenni sehogy (csak xp-ig kompatibilis a driver a leírása szerint) hiába állítom a kompatibilitást. ha elinditom a setupot a következő üzit kapom:
"Can't open monitor driver please check the monitor driver cd or disk"
lehet hogy azért nem engedi a drivert felrakni mert noti?maga a driver megléte azért lenne fontos hogy 640*480ban meglegyen a 120hz de ezt csak driverrel tudja a moncsi .
ötlete valakinek?
-
qestion
aktív tag
ha szaggat youtube-tól a noti, hogy lehet optimalizálni?
windows xp-ben kell valamit állítani? -
Ez változó. Van ahol az 1ik model olcsóbb, van ahol a másik.
PL. Most az Auchan akciós újságban a Toshiba l650D-11f 149k (Auchan kártyával 139k!) az árgépen a legolcsóbb 159k.Első körben döntsd el melyiket szeretnéd, aztán meg lehet nézni hol olcsóbb. (Persze érdemes megnézni hogy miért. Nem feltétlen a legolcsóbb a legjobb)
-
-
gaboh
csendes tag
Üdv!Vki mondta hogy nem éri meg notit venni az auchanba!Na szal az érdekelne Pesten hol vannak olyan boltok ahol olcsón jót lehet találni akár használtan vagy esetleg hitel is lehetséges?
-
-
karantÉN
aktív tag
Hellosztok
Macbook pro mat be szeretném szennyezni win 7 el , amikor bekapcsolom hol találom meg a biost meg ilyeneket ?
nekem érthetetlen ez a rendszer
köszi előre is -
-
sali21
csendes tag
Üdv! Segítséget szeretnék kérni! Mitől lehet az hogy ha leütök egy billentyűt akkor az kb 5 másodperc mulva jelenik meg, ha pedig egy mondatot írok akkor az 2 perc mire látható, és addig az egér sem működik! Már mindent próbáltam, vírusirtó, cclener,programokat töröltem.... Segítsetek mert megőrülök! Ezt 15 percig írtam!
-
-
-
Compaku
tag
Hallo
Egy ismerősömtől kaptam egy Dell Latitude C640-es laptopot, fentvan töltőn, kapcsolnám be beindul 2szer felhurrog a venti 5-10másodperc és lekapcsol, miért csinálhatja ezt mi lehet a megoldás a problémára? -
fr3ntzen
aktív tag
válasz
HatakeKakasi #20930 üzenetére
hello.nem hinnem.vista 32 van a gepen gyari....otlet mit nezzek es hol?
-
fr3ntzen
aktív tag
Hy
Lenovo N500 laptop - bill lehalt.
( opera/msn h-betű lenyomására bezárással reagál )
Minden billentyű rossz betűt üt be.pls ha valaki tud vmit írjon privit. válaszolni nemtook, ezt is mással irattam.
köhi.
hyhy
-
-
gamer0101
aktív tag
Sziasztok! Körülbelül egy hónapja véletlenül sikerült leönteni a laptopomat (FujitsuSiemens Amilo XA3530) egy nagy pohár kólával. Figyelmetlenség miatt ráborult. Ment épp a gép, de azonnal áramtalanítottam és kikapcsoltam. Ki lett szárítva, utána tökéletesen működött. Ezidáig. Nem rég elvittem ismerőshöz, aki jártas a laptop szerelésben, szétszedésben kitisztíttatni. Ő átmosta a belsejét denaturált szeszes vattával, ott ahol muszáj volt. Ezután összerakta majd bekapcsolta. Semmi baja nem volt, leszámítva, hogy a billentyűzet még ragadt. Időm hiányában abban maradtunk,hogy azt majd máskor mossuk. Így is lett, a napokban visszavittem neki a gépet és ő tömény denaturált szeszt öntött egy tálba majd a komplett billentyűzetet kiszedve a gépből megáztatta benne. Nem tudom pontosan, hogy mennyi ideig lubickolt csóri klaviatúra, nem voltam ott, de a visszarakás óta elég furcsa jelenség tapasztalható. Akármilyen szövegszerkesztőben vagy bárhol leütve egy-egy billentyűt a körülvevő billentyűket is beírja. Szóval, ha nyomok egy "Q"-t akkor megjelenik a "2WSQ" szöveg. "K" esetében "KIMJ" látható. Backspace is Enterként funkcionál még. Tehát teljes a kavalkád. Egy sima mezei USB-s billentyűzetet rádugva a gépre nincs semmi baj. Minden a legnagyobb rendben működik. Szóval a szoftveres/vírusos részét kizárnám. Valami lett a billentyűzettel. De mi? Mi lehet erre a megoldás? Mennyi lehet ebbe egy új billentyűzet (Num Pad-os!)? Van valami olcsó megoldás? Bocsi, ha kicsit hosszú lett, de szükségem lenne nagyon a segítségre. Köszönöm!
-
-
szatocs
őstag
válasz
A_ScHuLcZ #20923 üzenetére
Ha garis, szerintem jobb minél előbb megcsináltatni, nekem alaplapcsere 2 hetes mutatvány volt pl, nem tudom, hogy a tieden mit művelnének, de ha garis, feltételezem nem állnának neki forrasztgatni. Ha más nem, amikor tudod, hogy nem kell annyit a noti, akkor vidd el.Nekem pl. most nyáron nem kell annyit, mivel még tanulok, de ősztől attól fogok függeni.
Nekem Toshibám van, alaplapcsere úgy volt 2 hét, hogy németből kellett alaplapot lerendelni (mondjuk lehet, hogy bármelyik notinál rendelni kell), beszerelés az kb 1 nap, ha nincsenek agyonterhelve a szervizben.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Nem esztétikailag zavar, mert azt kb le***om, hanem használatban! Időnként előfordul, hogy mikor bedugok/kihúzok valamit, akkor leáll a gép úgy, mint mikor 1 asztalitól elveszed az áramot. Szerintem a lábak olyankor hozzáérnek a fém házhoz és amiatt, de ez csöppet idegesítő, mikor fontos dolgaid vannak nyitva, tehát ezért lenne szükségem ilyesmire. Leszedem akár 1 rossz alaplapról is, csak nem tudom mi módon lehetnek rögzítve ezek.
Vagy ha beviszem szervízbe lehet ott is dobnak rá 1-et? (garis még) Nem akarom emiatt napokra náluk hagyni.. -
-
-
Weaver
senior tag
teljesen új notit még nem izzítottam, ez sem az enyém, viszont tennem kell rá ezt-azt.
hogy van ez az első 16 órás töltés ? vagy mi a teendő ?
-
szatocs
őstag
Másik jelölt, ez csak 8200Ft, és ha úgy van, hogy az Amper ha nagyobb, nem gond, mert csak annyit ad át, amennyit kér a noti, akkor ez is jó elvileg, a 6Amperes maxával. És ez több notihoz jó, ha a teljesítményfelvételt tekintem.
-
szatocs
őstag
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Sajna elveszett a laposom 2 USB portjából a műanyag, honnan tudnék ilyet szerezni hozzá, illetve hogyan vannak ezek berögzítve, ragasztással?
-
PierNight
aktív tag
a notebook-om egyszerűen sehol sem írja ki mennyit bír még az aksi, csak %-ban. Még everestben sem :S lekellene töltenem valamit hozzá?
-
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Úgy néz ki hogy lesz egy ilyenem:
HP 6720s
Intel centrino duo T7250 2Ghz proci, 1,5giga ram, és egy intel x3100.
A kérdésem az lenne hogy ezzel a konfiggal tudok majd nézni 720p-s filmeket? Tudom integrált videókártya nem elég ehhez de a proci segítségével elfutnak majd az ilyen filmek?
Köszi választ előre is.
-
Gigabyga
aktív tag
Köszönöm a választ,annyit tennék hozzá tudtam h merül meg minden csak ismerős körömben elég hamar tönkrement neki az akksi...szal nem bírt ki 10percet se táp nélkül.
memória az 1x2gb ddr3 van benne 1066mhz-s eladása nem gond,csak olvastam neten,hogy vettek ramot és nem ment a gépbe...
-
flash7
tag
Sziasztok!
Nekem egy Toshiba A305-S6845-ös laptopom van. A305-S6845
Most lett két éves, és a benne lévő PA3535U-1BRS típusú 9 cellás, 6000mAh-s aksi kezdi megadni magát. Everest szerint 62% az elhasználódottsága, és a Win7 is aksi cserét javasol. Egy (624x352 felbontású) sorozat nézése mellett kb 1 órát bír, energiatakarékos beállítással.
Néztem az eredetit, de amellett, hogy az ára is elég húzós, még a Toshiba oldalán eléggé le is húzzák. aksi (igaz ennek más a száma, és 7500 mAh-s).
Aztán ebay-en is megnéztem mik vannak, és ezt találtam: ebay-es
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek érdemes lenne ezt megrendelni, jó lehet???
Vagy mit javasoltok?
A segítségeket előre is köszönöm.
Üdv,
flash7 -
válasz
szatocs #20905 üzenetére
Annyira nem vészes a dolog, Nekem egy könig-el ment évekig(najó kb 2 évig )aztán kinyúlt az adapter, de a gépet nem bántotta.
Jópofa megoldás pl. ez. Jópár ezressel olcsóbb, és egy USB-s töltőcsati is van rajt telónak/mp3-nak stb...Esetleg szervízben kitudják cserélni a kábelt, és akkor kb fele áron megúszod a dolgot.
-
szatocs
őstag
Sziasztok!
Tesómnak megtört a hálózati adapter kábele. Már sehogy sem jön rajta áram, eddig is csak úgy ment, ha ide-oda lett csavarva, kitapasztalva, hogy hogyan lesz jó.
A kérdésem az lenne, hogy univerzális adaptereknél mire kell figyelni, egyáltalán "szabad"-e ilyet venni a notihoz? A gépéhez (Toshiba L40) való adapter kábele elég vékony azon a helyen, ahol megtört, és most azért, hogy fél év múlva megtörjön a másik is, 13 ezret nem szívesen adnánk ki. 19V és 3.42A, ezek a főbb paraméterek.
Amit eddig néztem, az ez, volt már dolga ezzel valakinek? Vagy másik, jobb megoldás?
-
válasz
Gigabyga #20901 üzenetére
Aksit felesleges kivenni, a polcon is ugyanúgy merül/veszít a kapacitásából. Egyedül akkor kell kivenni,ha tartósan 50fok fölé melegítené a gép (merthogy órákon át 100% közelében pörög)
Memóriábol meg olyant vegyél ami belemegy
Talán nincs is (most nem jut az eszembe) no-name/megbízhatatlan memóriagyártó. Pontosabban ott vedd meg, ahol a 2x1gb-ot beszámítják(márha 2x1gb van benne), így nem kell az eladásával "szórakozni".
-
NEMO1968
őstag
válasz
norange #20881 üzenetére
A hibától függően 5-10e között lenne a javítás.
Lehet hogy csak 1 bizti,lehet hogy inverter ment ki.
Próbáld+ a Notik.hu oldalon a fórumban +kérdezni.
Az üzlet a Rákóczi-centerben van,a 4.ik emeleten.
Korrektek,segítőkészek.
Ingyen bevizsgálják a masinát,és úgy adnak árajánlatot. -
NEMO1968
őstag
válasz
visszamennyé #20867 üzenetére
Szia!
Úgy tudom,a hálókari minden gépben integrált,nem tudod cserélni.
Vigasz lehet egy USB ethernet adapter.
Ezzel USB-n keresztül lesz neted,nem szükséges alaplapcsere.
Én 4-5000-ért láttam ilyet utoljára. -
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap egy Toshiba L500-24V lapos tulajdonosa lettem,első laptopom és lenne pár kérdésem..
-itthoni gép lenne elsősorban,és az akkumulátort kilehet venni,hogy megőrizzem az élettartamát??
-Jövő hónapban rambővítés lesz,2gb 1066DDr3-ról 4gb 1333-1600ddr3-ra..melyik fajtát érdemes venni ebbe a laposba amelyik működik is?
előre is köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-12700H 16GB/512 NVIDIA RTX 3050Ti /1 MILLIÓ/
- ASUS TUF Gaming Laptop GTX1660Ti
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest