Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Milyen programot ajánlanátok, amivel meg tudom nézni egy noti akksijának a tulajdonságait?
Illetve milyen programokat ajánlanátok amit pendrive-ra tehetek, és ellenőrizhetem vele laptop adatait?
Gondolok ilyenekre hogy: Aida, HD Sentinel...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Srácok, ez most micsoda? Mind elírás, vagy elárazás?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Lenne egy talán furcsa kérdésem.(előre is elnézést ha valakinél kiveri a biztosítékot.
)
Van egy ilyen notim:
hp compaq 6720s
Mobile DualCore Intel Core 2 Duo T7250 2ghz (centrino)
1,5 giga ram
x3100
320 gigás WD vinyó
halott akksiCsak netezésre, és HD filmnézésre használom gépet.(csak hd filmeket)
Arra gondoltam hogy elcserélném a gépem,(vagy max 10k-t ráfizetnék, de ez legvégső eset) egy olyanra amiben kisebb proci, vinyó van, viszont van benne egy olyan videókártya ami tud hardveresen HD lejátszást gyorsítani.(tényleg notiknál melyikek az első kártyák amik tudják a DXVA-t, vagy CUDA-t? A lényeg hogy azt akarom hogy a gépemen ne legyen terhelve a proci HD lejátszások miatt. (Tudom gép bírja nagyon is, de nyugodtabb lennék ha tudnám hogy inkább vga dolgozik cpu helyett.
Vélemény esetleg?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Úgy néz ki hogy lesz egy ilyenem:
HP 6720s
Intel centrino duo T7250 2Ghz proci, 1,5giga ram, és egy intel x3100.
A kérdésem az lenne hogy ezzel a konfiggal tudok majd nézni 720p-s filmeket? Tudom integrált videókártya nem elég ehhez de a proci segítségével elfutnak majd az ilyen filmek?
Köszi választ előre is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Battery Bar
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motoros topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politika
- További aktív témák...
- Üzleti Laptopok, PC-k, 27% áfás számlával !!! Legjobb árak !!! Ingyen szállítás !!! Mi kell még???
- Lenovo Legion 5 Pro makulátlan állapotban, dobozában, 14 hó garanciával.
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS érintő i5-8350U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Remek áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! i7-1185G7 /32 GB /1TB SSD/TOUCH/15."/
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch 9 45mm LTE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest