- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- LG LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
LifeStyles
csendes tag
Everestből másolom
DIMM1: Samsung M471B5673EH1-CF8 2 GB DDR3-1066 DDR3 SDRAM (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-18 @ 457 MHz)DIMM3: Samsung M471B5673EH1-CF8 2 GB DDR3-1066 DDR3 SDRAM (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-18 @ 457 MHz)
Teszt
CPU CPU órajel Alaplap Lapkakészlet Memória CL-RCD-RP-RAS Olvasási sebesség
Core 2 Duo T6600 2200 MHz MSI MegaBook GT627/GX620/GX623/PX603 (MS-1651) PM45 Dual DDR3-800 5-5-5-15 5760 MB/mp -
Kikki90
tag
Nézd meg a hálozati kapcsolatoknál DHCP-re van-e állítva, és kap-e (jó) ip címet."
Ezt hol tudom pontosan megnézni?
Egyébként akkor még mesélek erről a masináról. Először úgy gondoltam csak simán újrahúzom az oprendszert és minden szép és jó lesz, aztán feltűnt, hogy még cd rom sincs benne, és természetesen így driver cd sem. Leszedtem egy rakás drivert a gyártó oldaláról és pendriveal nagy nehezen átjuttattam rá, természetesen egyik se volt megnevezve, hogy mire való, de amikor elindult a telepítő azért már csak csak rájöttem, ja és mondanom se kell,hogy a pendriveot és a rádugott laptophoz való egeret is csak az új hardvervarázsló segítségével volt képes felismerni. Közülük az egyik volt talán a hálózati kártyáé, mert azóta legalább kiírja, hogy javításra szorul a kapcsolat és ilyen felkiáltójeles figyelmeztetés hosszas keresés után. -
válasz
Kikki90 #19896 üzenetére
Bátor vagy.
Nézd meg a hálozati kapcsolatoknál DHCP-re van-e állítva, és kap-e (jó) ip címet.
Ha ez oké, akkor jöhet a kapcsolat és DNS ellenörzés ping ip-cemmel ping doamin névvel müxik-e.
Nincs vmi + "spéci" tűzfal/víruskergető ami lekorlátozza a kapcsolatot?
Ez így egy sokismeretlenes egyenlet, több konkrétum kellene, hogy merre índulj(unk) a hibakeresésben. -
válasz
LifeStyles #19895 üzenetére
Ez furi, merthogy a 1066-oshoz tartozó órajel 533MHz, és az 1600 busza fut 800MHz-en
Az nem lehet hogy 1600 modulok vannak benne? -
Kikki90
tag
Sziasztok! Javításra kaptam egy Benq Joybook lite U121 ECO notebookot... Windows XP SP3 van rajta, de amikor rádugom a netet nem ismeri fel. Ahonnan el lett hozva ott is ugyanúgy fiberpower net van mint itt, ott csak egy böngészőre volt beállítva az internet, itt viszont egyáltalán nem megy. Nem értem miért nem ismeri fel automatikus az internetet. Viszont azt sem tudom, hogy ha ezt nem sikerül megoldanom, akkor hogy tudom manuálisan beállítani úgy mint gondolom azt a upc szerelő tette az explorerre. Úgyanúgy kéne legalább a Skype-ra, mert az illetőnek az lenne a legfontosabb.
Várom a javaslatokat, és előre is köszi
!
-
-
_Berci_
aktív tag
válasz
LifeStyles #19887 üzenetére
Nem lehet, hogy egyes modellekben van csak 1066-os mem?
-
válasz
szabonagyur #19891 üzenetére
UBCD a barátod. Ez egy liveCD tele hasznos segédprogramokkal. Többek között a legismertebb gyártók merevlemez tesztelő programjaival.
-
válasz
szabonagyur #19888 üzenetére
winyó is rendben (hdsentinel, gyári tesztprogram). A hűtéssel minden oké, hallani hogy pörög a venti (proci hőmérséklet)?
-
szabonagyur
félisten
Hali
Nagyon sürgős lenne!
Adott egy kb 2 éves hp noti (celeron 1,6, intel vga, 1 giga ram, stb...)
A lényeg h eddig tökéletesen ment aztán most olyat csinál h semmilyen rendszert nem enged feltelpíteni
Windows 7 az újraindítás után meghal, az xp meg vagy a fájlok másolása közben vagy amikor már kiírja h 35 perc van hátra akkor hal meg
A lényeg h nem tudjuk sehogy sem életre kelteni, eddig tökéletes volt.
Valami ACPI-s baj volt egyszer kiírva, de azóta már volt eléggé sokminden kiírva.
Memória biztosan jó az tesztelve is volt.
Mi lehet a baj?
valaki pls help -
LifeStyles
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a gondom hogy van egy Msi Gt628x notim mindenhova az van írva hogy 1066Mhz es memória van benne - mikor lefuttatom az everesttet írás olvasás akármi aztírja hogy 800Mhz-en megy - ez normális vagy hogyan lehetne beállítani?
köszi
üdv: LS -
válasz
duffbeer #19861 üzenetére
Frissítetted a BIOS-t? Vagy visszatenni egy régebbit? Esetleg egy cmos reset? Lehet azért pörög, mert vmi széria túlmelegedési problémát így próbálnak "orvosolni".
Persze az sincs kizárva hogy a venti vezérlője kakkant be. Az új venti sem jelzi a fordulatszámot? 2 vagy több vezetékkel csatlakozik az alaplapra? -
ddavdi
csendes tag
A furcsa az hogy nem rögtön kezd el szaggatni, hanem egy olyan 10-15 másodperces késéssel a játék elindítása után :/
-
ddavdi
csendes tag
Sziasztok!
Egy Asus K50IN laptoppal jelentkezett problémám, konkrétabban annak videókártyájával, egy Geforce G102M-el. Észrevettem hogy egy teljes oprendszer újratelepítés óta lassabban futnak rajta a játékok, olyankor is szaggat amikor régebben soha. Megnéztem gpu-z,vel és azt találtam hogy valamiért a gpu nem maximális 450Mhz-es sebességen fut, hanem csak 200MHz-en, ezt a problémát mi okozhatja?
-
Brianiac
aktív tag
Sziasztok!
Nincs valakinek ötlete h FS Amilo Li 1705-ös notimhoz neten hol találok service manualt? Mert már kerestem mindenhol (google) de nem találok, ill. csak ilyen kamu, meg fizetős oldalakat ahonnan le sem lehet tölteni. Pedig nagyon kellene mert szét akarom szedni a gépet, mivel alaplaphibás, és így alkatrészenként akarom eladni, de ahhoz teljesen szét kell szednem, annyira meg még sosem szedtem szét
-
apcsa65
csendes tag
Hali !
Hp nx7400 gépemen tönkrement a zsanér , van valakinek ötlete, hogy hol érdemes megcsináltatni , esetleg olcsón az alkatrészt beszerezni ?
Előre is köszi a válaszokat !
-
duffbeer
őstag
Erre valaki?
-
válasz
joecontra #19879 üzenetére
hát egy ilyen idős gépnél, hogy mi szált el, elég nehéz így megmondani.
De az én tippem mivel élég öreg a kondik átvizsgálásával kezdődne. főlég a tápkör felé nézd, nincs e felpúposodva, nincs e kifolyva belőle az elektrolit, stb...
pl itt egy példa:
képáltalában az a kondi amin X van hajlamos a púposodásra azokat szinte mind érdemes kicserélni, még akkor is ha nem nagyon van felpúposodva.
-
joecontra
addikt
Üdv!
Van egy nagyon régi laptop-om (20 éves). A hiba az, hogy nem tudom beindítani, még csak nem is bootol. Bekapcsolni is csak úgy tudom, hogy be van dugva a falba a töltő. De akkor meg kikapcsolni nem tudom. Minden LED világít ami a Bekapcsolt állapotra utal, de se kép se hang. Bármilyen boot vagy rendszerlemezzel próbálkozom semmi eredmény.
Amikor utoljára működni láttam, akkor memóriahiányra panaszkodott. A gépben van egy 4 MB-os nem eltávolítható memória. Ha az halt be akkor lőhetem az egészet a francba.
Lehet, hogy végleg behalt?
Üdv,
J -
bbenec
tag
Szeretnék az új laptopomra szűz Windows7-et feltenni, de ugyebár amit adtak hozzá az a merevlemezen van és feltesz minden szart... Szűz windowst szeretnék feltenni és használni a kapott cd-kulcsot. Viszont sehol sem találok Windows 7 Home Premium 64 bitest
Mindenhol csak az ultimate van fent meg a 32bites home...
Segítsetek légyszi, hogyan tudom megoldani a dolgot
Üdv.
-
-
Pene
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy NEC Versa Note VX laptop, amin eddig Millenium és 98 volt (nem egyszerre!). XP telepiteskor a telepito megall ~20%-nal. Tobbfele XP-nel is ugyanezt a hibat produkalja (tobb eredeti es tobb nem eredeti verziot is kiprobalt az illeto).
Szerintetek szukseges lehet BIOS frissites? Vagy a CD-olvaso okozhat ilyen furcsasagot? Lehetseges-e az, hogy mondjuk Hiren's Boot CD (mar ha betolt) segitsegevel atmasoljuk a telepiteshez szukseges file-okat a vinyora es onnan inditjuk?
köszi a válaszokat előre is!
P -
válasz
Peethy #19863 üzenetére
Nem szerencsés ilyen kis tudással házibarkácsot rendezni. Már csak azért sem, mert a laptopwinyó 2.5"-os, a WD pedig valószínűleg 3.5"-os és más a csatolófelület kialakítása. Feledékenységének jutalmául elugrotok a helyi szupermarketbe, és vesztek egy a notihoz való univerzális tápegységet.
-
miskuge
csendes tag
Sziasztok!
Toshiba L30-M010-es laposom van. Mellé egy 23"-os FSC. Kérdés a következő:
FullHD(1080p)-s filmeket tudok ezen nézni proci csere után? Kiszemeltem egy T2370-es procit, ha megveszem örömmel fogok nézni rajta 1080-as filmeket? vagy kidobott pénz....
Milán -
Peethy
őstag
Üdv!
Egyik ismerősöm felhívott délután, hogy egy Toshiba Satellite U300-153 laptoppal olyasféle gondja van, hogy fenn felejtette a töltőt Pesten és neki a hétvégén dolgoznia kéne vele, node az összes anyag a notis vinyón van. Beszélt valami olyan külső notebookos rackről, amibe lehet vinyókat belepakolászni, azt szeretném kérdezni, hogy ez mi is pontosan? Mert nekem van itthon egy WD USB-s külső vinyóm, de nemtudom, hogy az megfelel-e a célnak, hogy ki lehet-e benne cserélni a vinyót, vagy sem?Az csati típusa: 3,95 A DC 19V
Az akksi: DC 10,8V
Hogyan lehet megoldani ennek a töltését, ha a vinyót nem lehet?Köszi!
-
törölt tag
Sziasztok!
Telepítettem egy l500-1xp-re w7 64bit-et. Az eszközkezelőben maradt egy számomra ismeretlen eszköz, ami sárga felkiáltójeles. a neve: PCI egyszerű kommunikációs vezérlő
Néztem everest-el, stb, de nem jöttem rá milyen driver kell neki. Amúgy úgy tűnik működik a gépen minden, de zavar az a felkiáltójel.
Mi lehet ez? -
duffbeer
őstag
Sziasztok!
Van egy kis gondom.
Nem nagyon találtam élő topicot ezügyben ezért ide írtok.Birtokomban van egy Toshiba Tecra laptop, aminek az a hibája, hogy a venti folyamatosan maxon forog. Először azt hittem, talán meghibásodott a vezérlő, ezért valamelyik előző gazdája (pár éves a gép) direkbe kötötte, aztán jobban odafigyelve hallatszik, hogy bekapcsolás után lépcsőzetesen egyre hangosabb lesz, tehát a vezérlő működik, de olyan mintha melegnek érezné a CPU-t, pedig az érzékelők alapján (pl Everest) nem az és a kifújt levegő is teljesen hűvös.
Több oprendszerrel próbáltam (több linux, több windows), de semmi változás. A Toshiba Power Saver-en belül teljesen mindegy hova állítom a venti fordulatát, nem változik semmi. Egyébként sem Speedfan, sem Everest nem lát venti fordulatszámot. Nem érték nincs, hanem olyan érzékelő nincs... Nem tudom ez normális-e...
A próbálkozások után eszembe jutott, mi van, ha maga a venti nem jó, illetve valamelyik vezeték és nem küld vissza jelet a vezérlőnek az aktuális fordulatszámról, ezért az maxon pörgeti, amolyan "failsafe" megoldásként.
Felbőszülve ezen gyorsan rendeltem egy ventit hozzá. Megérkezett, beszereltem, de természetesen semmi változás...Van valami ötletetek? Eszközkezelőben nem találok olyan eszközt, aminek hiányozna a drivere, vagy hasonlók...
Szerk.:
Természetesen a BIOS beálltások is át lettek nyálazva. -
lackatwo
csendes tag
Koszi, de nem ertem a linux alatt miert gyonyoru a kepe, amugy ma veletlen beindult 3 esetben is elsore, semmi csippantas - ja az akkui talajon vannak, csak halozatzrol megy
Majd megprobalom holnap XP alatt a vga kimeneten egy monitort meghajtani, hogy
azon is piros szellemkepes e meg foltos ...jajj de sajnalom
-
mrcrnl
tag
Keserves kínok között, több óra kínlódás után sikerült meggyőznöm a Windowst, hogy az ATI Catalyst 10.3-as verzió alkalmas az együtt működésre.
Valószínűleg nálam egy kis lemaradás van videokártya terén, mert ekkorával még nem találkoztam. 1GB a saját memóriája, és ehhez még a RAM-ból tud pluszban 3GB-ot elvenni (de csak ha van benne 8GB). A mostani 4GB RAM mellett 1+1.7=2.7GB a videokártya.
Köszönöm.Kornél
-
-
EnoMan
csendes tag
SZiasztok!
Van egy törött kijelzős HP notim.Bekapcsolom, megy a gép vagy 5-10 másodpercig és kikapcsol.Szerintetek ha kicserélem a kijelzőt, akkor menne a gép rendesen?
-
válasz
lazlo8 #19851 üzenetére
Lehet,hogy a tápegység csatlakozód az alaplapon hibás,a középsö lába szokott kiolvadni a foglalatból ezt akkor ki kell cserélni,vagy a belsö tápegysége ment tönkre,ez néhány db ic ezt kell kicserélni.
De mindenekelött az adapterét nézd meg,hogy egyáltalán jó e,lehet nem jön ki belöle semmi szufla. -
lazlo8
tag
Sűrgős segítségre lenne szükségem. Adva van egy hp nx6110-es notebook. Nem mai darab (5év) ez tény de netezni word-re tökéletes. Tegnap miközben hálózatról használtam kiírta hogy azonnal telepet kell cserélni mert lemerül. Azon nyomban kikapcsolta magát és azóta be se tudom kapcsolni. próbáltam hogy kiveszem az aksit és csak hálózatról de úgyse működött, betettem akksit és bedugtam hálózatra de egyik led se égett. egyszerűen meg makkant. Ötletek?(azon kívül hogy vegyek újat) mi lehet a baja?
-
Ludovicus
aktív tag
válasz
lajosnagy88 #19834 üzenetére
Itt gondolom, a MBps mbit/s-t jelent. Így sajnos tényleg reális a csigatempó :-(
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Volna egy kérdésem. Van nálam egy Acer Travelmate 2410 típusú notebook aminek kb. 15 perces az aksija. LION típusú. Tudom hogy léteznek olyan aksik amiket újra lehet formázni, és ezzel lehet növelni az élettartamot. Na most ennél a LION aksinál lehetségese? Ha igen, akkor hogy?
üdv: mraco
-
lackatwo
csendes tag
... jahhh
es gyujtogetnek valami ujra, de nemigazan ismerem a felhozatalt
tv (van kulso USB tunerem) video nezes,lehetoleg sajat akksijarol
(egy v ket focimeccsnyit kibirjon) szabadban is lathato legyenha lehet rogzitenek is rajta Mpeg-2 t valos idoben
(2 magos? 3 GMbit/sec ??)egyeb munkakat nem is emlitem, mert azok ezen is elmentek eleddig
jok ezek az E-Machine gepek 100-120 eFt korul? vagy mas iranyba tapogatozzak?
nagyon megkoszonnem, ha sikerulne utbaigazitast kapnom
-
lackatwo
csendes tag
Sziasztok, tanacs kellene
Van egy nx9105 64 bites HP notebookom,
bekapcsolaskor 1 hosszu 2 rovidet sippant,
s gyakorta nem akar elindulni (5-bol kb 3-4 esetben) - fekete homaly.Ha meg elindul, akkor olykor foltos szellemkepes WinXP alatt kb. minden negyedok alkalommal, viszont !!!!
Ubuntuban meg tu eles kepe van ugyanakkora felbontasnal !!!!Szervizben volt, hutoventit csereltek, de nem volt tul melegedve korabban sem,
s nem volt kulonosebben poros koszos a belseje.Szivemhez nott, nem szivesen dobnam kukaba
lehet ezzel barmit is kezdeni meg? -
mrcrnl
tag
Rajt van az ATI matrica a gépen. Csak az a poén, ha a Toshiba oldaláról letöltöm akár az Intel, akár az ATI drivert, mindegyik esetben ugyanazt az Inteles drivert kapom, tehát a Toshiba oldalán sincs fenn a driver.
Recovery DVD-t sem és más DVD-t sem adtak a géphez, ráadásul külföldi beszerzésű. -
mrcrnl
tag
Üdv!
Van egy nagy gondom. Kaptam Egy Toshiba Satellite L670-134 típusú laptopot. A videokártyához nem találok drivert. Win7 64 bit van rajt, az sem talál. A Google szerint ATI Mobility Radeon HD 5670 kártya van benn. Sem a Toshiba oldaláról, sem az ATI oldaláról letöltött drivert nem fogadja el.
Ha tudna valaki belinkelni egy oldalt, örülnék neki.
Köszi.Kornél
-
-
bezzeg
csendes tag
A mechanikus kapcsoló on ban van.A gyorsgombokkal ki -be kapcsolható a wifi(a kis lcd panelen látszik a ki/be kapcsolás) csak a hálózati ikon nem látszik
Az eszközkezelőben sem látszik az adapter.Az alap dolgokat kipróbáltam ,valami más megoldás kellene............
Nem találok vezeték nélküli szolgáltatás sem a szolgáltatások között.Ott ,hogy lehetne elindítani/megkeresni? -
-
bezzeg
csendes tag
válasz
subset #19839 üzenetére
Remélem ,nem!
pár hónapos a gép.Céges,ügyeleti.
1 hónapja hasonló problémám volt.Nem tudtam vele mit kezdeni.Bevittem a céghez ,hogy nézzék meg a műszakiak.Bent bekapcsoltam és rögtön volt hálózati ikon és wifi még mielőtt bármit állítottam volna.Csak nincs kedvem esőben biciklivel becipelni ismét "feleslegesen".Azóta minden rendben volt vele.Más ötelet?
köszi -
bezzeg
csendes tag
Sziasztok!
1 kis help kellene:
FS esprimo d9510-es notim van és a mai bekapcsoláskor eltünt a wifim
A jel az lcd kijelzőjén meg van ,látszólag be van kapcsolva még sem talál egyetlen hálózatott sem
Az eszközkezelőben sincs meg a hálókártya .Új Hardver keresésre nem hozz fel semmit.
Ötlet?köszi
-
válasz
lajosnagy88 #19828 üzenetére
Ne használj kisebb adaptert.De azért olcsóbban is lehet 120 wattos töltöt venni,igaz nem sokkal
-
lajosnagy88
csendes tag
válasz
Ludovicus #19833 üzenetére
"All of the PCMCIA implementations use Plug and Play and have Hot Swapping capabilities. The 16-bit PCMCIA 'PC Card' will operate up to a maximum of 20MBps, or 160Mbps. However the actual throughput will depend on the minimum cycle time and the transfer mode [Byte/Word] and will never reach the maximum throughput rates."
Tehát a max elerheto sebesseg kb 20mb/sec, fajtatol fuggoen. Lehet a te foglalatod csak 20 MBps, azzal elvileg realis az 1,4 mb/sec.
-
Ludovicus
aktív tag
Sziasztok! Kicsit gondban voltam, hol tegyem fel a kérdésemet, jobb híján ide írom. Betoltam egy Transcend PCMCIA->Compact Flash (Type I) átalakítót a noteszgépembe és csak nagyon lassan, max 1,4 mb/s sebességgel tudom átmásolni a memóriakártya adatait. A CF kártyáim gyorsak, mindegyik Sandisk Ultra II és nem a hamisítványok közül valók. Az átalakító vagy a gép (Asus A3N) pcmcia foglalata nem bír nagyobb sebességet?
-
_Berci_
aktív tag
válasz
lajosnagy88 #19828 üzenetére
nem kapcsol be
Extrém esetben elfüstől a tápegység(naon ritka, de volt már ilyen nálunk sajna)
próbáld ki, hogy mi van ha egy ceruza elemet rákötsz egy 230V-os villanykörtére -
_Berci_
aktív tag
válasz
norbesz74 #19818 üzenetére
Ezt nem igazán értem
mivel a garanciális ügyéntézéshez csak azért kell név cím telo, hogy hol veszik át és kitől a gépet aztán hova viszik
Mivel ez nem magyaroszágon történik!!!
Lehet Bill Gates meg Szomszéd Náncsi Néni is!
Ami kell:
Számla (ezen van rajta a viszont eladó)
Gar levél (Viszont eladó értékesítés napján kitöltötte és a gyáriszámot, dátumot ráírta végül cégbélyegzővel látta el)
meg Te -
lajosnagy88
csendes tag
Hello
Adott egy Toshiba A200 laptop, meghalt a töltője.
A gyari 20k huf hozza...
19 V , 6,3A 120W parameterekkel rendelkezik.
Mi tortenik, ha egy szintugy 19v-os, de csak 3,47A-s töltőt kapcsolok rá ?
Masszoval, csak a sajat, vagy a gyari ertekeknek teljesen megfelelo töltővel működhet?
Thx.
-
-
válasz
duduati #19822 üzenetére
Ebben az esteben amikor elmegy a háttérvilágítás 3 féle gond lehet
1.A kijelzö felé menö inverter ment tönkre ez a legolcsóbb megoldás
2.A kijelzöben ment tönkre a fénycsö ez kijelzöcsere esetleg fénycsöcsere de ez nagyon bonyolult,és nem sokkal olcsóbb
3.Az inverter számára szükséges vezérlöfeszültséget elöállító LVDS áramkör ment tönkre a lapon,ekkor az ic-t kell cserélni a biztosítékkal együtt.Ez sem olcsó dolog -
duduati
aktív tag
Hali mindenki!
Van egy Toshiba laptop. Teljesen jól működött, de egyszer kinyitottuk, bekapcs, és nem kapcsol be a kijelző háttérvilágítása. Ha nagyon nézem akkor ugye látni hogy a képet adja, csak a világítás nem megy. Úgy mint mikor win alatt kikapcsoljuk.
Valakinek van valami tapasztalata hogy ilyenkor mi szokta megadni magát? Volt szervízben, de mondták hogy 40.000-ért javítanák meg. Szerintem kijelző cserét csinálnának, de gondoltam megkérdem itt hátha valaki valamit tud rá mondani hogy mit próbáljak.
Előre is köszönöm!
Üdv
-
Poviclo
csendes tag
Szia parizerlover!
Köszi a választ!
Milyen digitális eszközön, nekem egy UPC-s modemem van.
Azt hittem csak bedugom a hálókábelt és már megy is a net.....Na elolvasgatom amit írtál, hátha megvilágosodok.
Mégegyszer köszi.
-
parizerlover
csendes tag
válasz
Poviclo #19819 üzenetére
Mi a teendő, ha a PPPoE behívás alkalmával Windows 7 operációs rendszeren 651-es hibát kapok?
A „PPPoE Pass Through” funkciót (PPPoE-PT vagy más néven PPPoE Relay) a digitális elosztón is engedélyezni szükséges (részletes leírást lásd a Használati útmutatókban). Ha a PPPoE-PT engedélyezve van és még mindig nem elérhető a szolgáltatás, akkor a probléma valószínűleg a Microsoft Windows operációs rendszerrel kapcsolatos, és az alábbi linkeken található további segítség:
http://www.windowsreference.com/windows-7/error-651-with-pppoe-connections-in-windows-7/
http://support.microsoft.com/
Figyelmeztetés!
A fenti oldalakon található információk nem a Magyar Telekomtól származnak, így azok tartalmáért és megbízhatóságáért, illetve az okozott következményekért és károkért semmilyen felelősséget nem vállal. -
Poviclo
csendes tag
Sziasztok
SOS segítség kellene!
Vettem egy acer-t, és beüzemelésnél nem tudom a netre felcsatlakozatatni!Valami 651-es hibát ír ki.
Valamit elszúrok?
-
norbesz74
aktív tag
Már felhívtam és nem kell jelenteni sehova, mert ha magyar nevre allitották ki akkor nem fogadjak el, de ha találok át utazó embert annak oda adnám akkor ide is magyarországon leadhatnám.
Én meg csak annyit tudtam mondani hogy többet acert nem.
Erre még Ő volt besértődve. Azéert köszönöm és amikor elinditok valamit a proceszor elégé megugrik és mindig 100% megy, azt mikor végzet akkor leeseik, mint a vérnyomásom. 1.8 vinyok ezt tudják? íSzörnyen lassú
-
-
parizerlover
csendes tag
Sziasztok, van egy HP510 -es notim és azt csinálja, hogy magától elindul! Viszont ha nyomom a kapcsológombját, akkor nem! Ha már elindult, akkor működik a kapcsológomb. Notit szétszedtem, elemfeszültség 3V, kontaktja jó, bekapcsológomb jó, multiméterrel kicsipogtam ezeket. Alaplapot kontakt tisztítóval átfújtam. Összeraktam és nem indul.
Szerintetek mit érdemes megnézni rajta? Memória új, hozzáteszem akksi is, bár ide nemsok köze van csak bosszantó. Ha rádugom a töltőt a töltést jelző lámpa világít. De innentől semmi.
Szervízbe nem szeretném vinni, úgyis aztmondják, hogy alaplapos. Lehet... de nem feltétlen szoktam hinni nekik.
-
greenw
csendes tag
Sziasztok! Van 1 acer aspire 5520-as laptopom, és tegnap lefagyott, ezért újraindítottam és azóta a következőket csinálja: amint bekapcsolom, egyből kikapcsol, a venti felpörög, a dvd olvas, képet 1általán nem ad. Mi lehet a gond? Válaszotokat előre is köszönöm!
-
encsi080
csendes tag
Sziasztok!Sajnos nem sikerült megcsinálni az Amilo laptopot ezért úgy gondoltam,cserélek vinyót benne.Az volna a kérdésem,hogy hol lehet venni hozzá?És mekkora a legkisebb,amit lehet kapni hozzá?Köszi előre is.
-
norbesz74
aktív tag
Sziasztok.
Cseréltem egy notebookot. acer aspire fehér ssd 20gb os most tettem ujra a rendszert, de iszonyat lassu. 1gb memoria van rajta es garancialis, de franciaorszagban vették. Azt itthon meglehetne javitatni? Vagy buktam.
Köszönömm reménykedek bennetek.
Üdv
ui ssd van a nagygépemben ott gyorsabb a vinyomnal.
-
Buub
csendes tag
Sziasztok!
A következő lenne a problémám:
Egy HP-Compaq Evo N600c notebokom Ati Mobility M6 videókarival(Asszem 16MB) A Gond az hogy ha felteszek bármilyen Ati drivert, lehet az a gyári a HP oldalárol, vagy Omega Ati Driver, vagy régebbi verzioju szintén gyári driver, telepités majd ujraindtás után az XP nem jön be csak elsötétül a kép...Hang van,ujraindtani is tudok vakon altF4-el...csak kép nincs !
Próbáltam hogy csak az eszközkezelőben hozzáadom az illesztőprogramot, akkor felismerte és aztán egyből elment a kép...
Ilyenkor ujrainditom és csökkentettmodban elindul, letörlöm az ati drivert amit felraktam és utána jo rendesen is az XP,de csak VGA szabvány kártyának ismeri fel...A gépet gyárilag azthiszem 256 rammal árulják ebbe van téve 512 nemtudom ez mennyire lehet baj,mivel saját memóriás a kártya...
Ötleteket szivesen fogadok, nekem 100 ujrainditgatás és 2XP reinstall után nincs több ötletem!
Köszönöm -
bbenec
tag
-
_Berci_
aktív tag
válasz
bbenec #19801 üzenetére
ha új wint akarsz... akkor tedd fel a saját win 7 home premiumod (tölts le egyet és a gép alján lévő kulccsal telepítsd) és telepítésnél törölj minden partíciót és majd amikor kész a telepítés akkor válaszd le a neked megfelelő méretben a D meghajtót
Én legalábbis így csinálnám
Aktív témák
- HP Zbook Studio G7 i7 10850H / 32GB / 512GB / 3840x2160 felbontás!!!
- 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD ezüst magyar bill.
- Makulátlan Állapotú Acer Predator Helios Neo 16 Gamer Laptop 34hó garanciával
- Eladó egy kifogástalan állapotú MacBook Pro (Retina, 13 hüvelykes, 2015 eleje)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest