- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS notebook topic
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
pukkancska
tag
Hali
Van egy laptopom aminek már kicsit karcos a fedele. Ezüstszürke a színe.
Hogyan lehetne házilag eltüntetni a karcokat? Vagy ha nem lehet eltüntetni, akkor halványítani rajtuk? -
pukkancska
tag
Hali
Van egy FSC Amilo-s laptopom. Úgy szoktam használni, hogy kiveszem az akkut, rádugom töltőre, és úgy kapcsolom be& használom.
Ez károsíthat vmit? Mennyivel rosszabb mint ha akkuval használnám? -
pukkancska
tag
Hali
Van egy HP-s laptopom amiben 2db 256MB-s DDR típusú HINEX ram van. Ki tudom őket cserélni DDR2-es ramra vagy az úgy nem működik? -
pukkancska
tag
válasz ChuckyOsb #15282 üzenetére
Kicsit sántít a történeted
Windows Xp-ből nincsen 30 napos próbaverzió csak a Windows Vistánál.
Ha sikerül valamelyik rendszert felinstallálnod, akkor pl. a recuva-val vissza tudod állítani az adataid, hacsak a telepítő nem írta rá a fájlait és hogy a formázástól nem törlődött-e a fájl. -
pukkancska
tag
válasz ChuckyOsb #15286 üzenetére
Sántító dolgok?
Ezt mire érted?
Ha neked is kell seed szerver keress meg, és már kapod is a hozzáférést.
Ebben nem tudom mi a sántító.
/Ha vitázni akarsz erről a kkor privátban folytassuk kérlek./A DDR 1 és DDR2 típusu ram között pontosan mi a különbség?
Mert látszatra a ddr1 és ddr2-es ram ugyan úgy néz ki. Ugyan ott vannak a lyukak is.
Mitől nem fog benne működni a ddr2-es?[ Szerkesztve ]
-
pukkancska
tag
válasz pukkancska #15306 üzenetére
Valaki?
#15306? -
pukkancska
tag
válasz !Overdose! #15710 üzenetére
Hali
Van egy Hp laptopom.
Nem valami erős az aksija, de a 2 órát elbírja.
34%-os az elhasználódása.
Amikor teljesen feltöltöm és lehúzom a töltőről, azt mutatja, hogy 100%-os a töltöttsége.
5-6 perc múlva kikapcsol, és ha megnyomom a bekapcsoló gombot, villog, hogy akku lemerült. Kivettem az akkut, és a tesztelőjén azt mutatta, hogy kb. 20% van még benne.
Rádugtam töltőre és kb. 5 mp múlva lehúztam. Akkor azt írja hogy ~70%-os a töltöttsége, de pár perc múlva ismét kikapcsol, és gyengének jelzi az akkut.
Mit leletne ezzel csinálni? -
pukkancska
tag
Hali
Van a laptopomban 1db DDR II. 667-es 1gb-s ram modul.
Szeretném lecserélni egy 2gb-sre, de az 800Mhz-s.
Fog így működni? -
pukkancska
tag
Hali
Van egy FS Amilo M1437G laptopom, Intel Mobile 740-es processzorral.
1,73Ghz-s. Most teleptettem win vista home prémiumot, és 2,1 lett a processzor élményindexe.
Beléptem a géptulajdonságokba és ott kiírta, hogy 1,73Ghz-s a procim, de csak 800Mhz-s.
Megnéztem az everestben és ott is 800Mhz-t írt. (6X133)
Pár sorral alább írja, hogy max.: 13X133 Mhz.
Milyen programmal vagy hogyan tudom elérni, hogy az egész 1,73Ghz-t használja? -
pukkancska
tag
válasz tserrof77 #16068 üzenetére
Köszönöm tserrof77 és kali a válaszaitokat!
Meg is találtam a beállítást.Másik kérdésem:
Ugyanezen a FS Amilo M1437 a laptopon amikor bekapcsolom a gépet ezt írja ki:
Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press any key.
Nos, ez mitől van?
Egy dvd író van a gépemben és egy 320gb-s western digital hdd.
Valami gond van a winchesterrel?
Megpróbáltam feltelepíteni a hard disk sentinelt, de amikor rámegyek hogy csináljon egy öntesztet, akkor azt írja ki, hogy nem támogatott merevlemez. -
pukkancska
tag
válasz ChrYsler #16085 üzenetére
A legújabbal próbálkoztam Sajnos.
Betölti?
Amikor bekapcsolom ezt ez üzenetet írja ki.
Itt nem tudok mit csinálni, csak ctrl-alt-del. Ekkor újraindul és másodszorra már minden megy rendesen.
Ez nem is lenne annyira zavaró, csak azért napi 10-20 indításnál ez fárasztó, pláne ha csak vmit meg akarok nézni út közben a laptopon.
A boot menüt már állítottam. Kipróbáltam mindent de Most jelenleg 1. a DVD, 2. a HDD.
A legújabb biost tettem rá, de ez sem segített.
Kicseréltem az alaplapi gombelemet, de az sem.[ Szerkesztve ]
-
pukkancska
tag
Hali
Van egy Fujitsu laptopom és amikor bedugom a töltőjét a konnektorba akkor szikrázik egyet.
Ez miért van? -
pukkancska
tag
válasz Thunderzolee #16745 üzenetére
A konnektorból.
De csak egy pillanatra, ameddig bedugom.
20V. -
pukkancska
tag
válasz Thunderzolee #16767 üzenetére
Csak egy pillanatra egy picikét.
De ez csak akkor történik, ha a töltő egyik vége már a laptopba van dugba és úgy dugom a konnektorba.De akkor semmi komoly. Szerencsére akkor nincs baja
-
pukkancska
tag
válasz marilllyo #19195 üzenetére
Szia
Azt próbáld meg, hogy az energiabeállításoknál a processzor teljesítményt átállítod.
Meg a BIOS-ba is benézhetsz hogy nincsenek beállítva valamilyen korlátok.
Elsőnek én sem tudtam hogy miért van az én gépemmel, mert winXP alatt folyamatosan ment, de amikor feltettem a win7-et akkor meg hol ment hol nem ment.
Ez olyasmi intelligencia, hogy csak akkor kapcsolja be a ventit, ha a processzor elérte azt a hőfokot amin már hűteni kell. -
pukkancska
tag
válasz nemzavarsz #19977 üzenetére
Szerintem igen.
Mivel ha felnyitja a házat, akkor a garancia címke megsérül ergo pápá garancia. Arról nem is beszélve, hogy egy rossz memória modul a rendszer károsodását okozta.
Úgy tudom, hogy ha garanciális idő alatt mamatsz a gépben, akkor megszűnik.MÁS:
Egy Acer TM laptopot csak úgy tudok elindítani, hogy erősen megnyomom az integrált vga területét. Néha még így sem megy, ilyenkor bekapcsol a gép, villog a hdd led és ennyi. Majd 10-15 perc múlva bevillan a kijelző, betölt a boot képernyő és indul az xp. Innen már megy tökéletesen viszont ha kikapcsolom és újra vissza, akkor megint nincs kép.
Ez milyen hibára utalhat? Csak akkor jó a videokártya, ha felmelegedett? -
pukkancska
tag
válasz pukkancska #19980 üzenetére
Valaki a 2. részre?
-
pukkancska
tag
Laptop fedelet mivel lehet a legesztétikusabban újrafesteni?
Van egy szürke és egy fekete színű (műanyag) fedelű lapom, és már eléggé karcosak szegények. :/ -
pukkancska
tag
Hello
Egy FSC AMilo L7320GW lapin nincs hang. Minden driver megfelelően van telepítve.
Amikor a hangcsúszkát húzogatom föl-le, akkor nagyon halkan, de sistereg a hangszóró.
Betettem egy fülest ott sincs hang, de amikor húzogatom a hangcsúszkát ott is nagyon halkan sistereg- pattog.
Maga a hangszóró halt meg? Vagy mivel lehet a gond? -
pukkancska
tag
válasz andraven #20565 üzenetére
Szerintem csak "pihenteti" a procit. Ha több erőforrásra lesz szüksége, akkor úgy is feljebb fogja tolni az órajelet.
De egyszerűen kipróbálhatod: letöltesz egy csp tester progit (pl az everestben is van) és azt elkezded futtatni. Ha feljebb megy az órajel akkor OK, ha nem akkor passz. -
pukkancska
tag
válasz runner 125 #20823 üzenetére
64 bites, de ha csak 2gb rammal használod akkor elég a 32 bites op.rendszer is.
Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Hobby elektronika
- Peugeot, Citroën topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
- Érintőkijelzős Lenovo Thinkpad L15 Gen 2. Core i5-1135G7/8GB/512GB/ Garancia, újszerű állapot.
- HP EliteBook x360 1030 G3 - i5-i5-8350U/16GB/256SSD//13.3 " FHD TOUCH Bang&Olufsen hang garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga i5-10210U/8GB/256 SSD/13.3"FHD 2in1 laptop garanciás
- Acer Nitro 5 AN515-57-59MV
- Apple MacBook Air M1 8GB/256GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest