Aktív témák
-
Yahoo
tag
Sziasztok, most készülök a notimban kijelző cserére, de sajnos nem tudom megállapítani, hogy hány pin-es a passzoló. Semmi felirat nem jelzi, miként lehetne megtudni? Acer Aspire 3003 a típus, 15" XGA kell bele. Köszönöm
-
Yahoo
tag
Sziasztok!
Feltenném ide is a kérdésem, hátha hamarabb kapok választ.
Tehát:"Van egy Acer Aspire 3003LC típusú laptopom. A napokban azt produkálta, hogy egyik pillanatról a másik elsötétedett a kijelző. Azóta bootoláskor fekete hátteren színes csíkok jelennek meg, illetve azt figyeltem meg, hogy kis idő elteltével egyre világosabb lesz a monitor és fakón, késve megjelenít mindent. Pl. látszik az asztal ha betölt az xp, de az egérmozgástól elkezdve a programok vakon való megnyitásáig minden halványan, fehéresen és áttűnészerűen késve jelenik meg. Mi lehet a probléma? Köszönöm!"
-
Yahoo
tag
Köszönöm a segítséget mindenkinek, sikerült az alaplap jackaljzat cseréje! Még egy kérdés, Fuji V3405-ös notebookról van szó és egy ideje a töltésjelző LED villog ha a töltés befejeződött!Eddig (2éve használom) ha feltöltött, kialudt a LED! Jelent ez vmit?Mi történhetett vele?Üdv.
-
Yahoo
tag
válasz
atesss #14386 üzenetére
Üdv atesss és a többiek!Na, nagynehezen sikerült szerencsére szétszednem a laptopot. nemvolt könnyű menet!Az alaplap a kezemben, készítettem néhány fotót mielőtt hozzákezdek, kérlek, h láss/atok el némi tanáccsal!Első ránézésre nem szokványos forrasztásos dologról van szó!
Íme a képek: 1: [link] 2: [link] 3: [link]
Köszi! -
Yahoo
tag
Közben találtam egy oldalat, ahol le lehet tölteni, de sajnos ez fizetős! Illetve kínál vmi ingyenes dolgot, de az nemtiszta számomra!
-
Yahoo
tag
válasz
atesss #14363 üzenetére
Köszi a segítséget, készítenék fotót, csak sajnos féluton megakadok a laptop szétszedésével! Minden látható csavart kicsavarok, már a tartópöckök is kipattantak, de két szélén vmi fogja még a burkot, feszíteni nemmertem!Vmit tippet tudnál adni, h mi a gép szétszedésének menete?Létezik erről leírás?Youtube-ot ajánlották, h nézzek szét, de ott nemtaláltam még!A típus: Fujitsu Amilo Pro V3405
Köszi! Yahoo -
Yahoo
tag
Sziasztok!Nemrégiben nagyügyesen kitörtem a fejhallgató jackdugójának megrántásával a laptop alaplapjáról a jack aljzatot!Szólni éppen szól, ha jól érintkezik, de leakarom cserélni az aljzatot!Hol találok ilyen jackaljzatot?Lehet kiskereskedelmi forgalomban kapni?Esetleg arra gondoltam, h egy kiszuperált ócska hangkártyáról leforrasztom a dugót és átteszem a laptop alaplapra!Járható út ez?Kérem adjon tanácsot vki, akinek van tapasztalata ezen a téren!Előre is köszi!Üdv.: Yahoo
-
Yahoo
tag
#11901-re esetleg vki?
-
Yahoo
tag
Köszi az előzőekben adott válaszokat!Még két dologgal fordulnék hozzátok, az egyik, hogy a lapi-akksihoz létezik e vmi karbantartási művelet, szoftver, vmi?Az utóbbi időben eléggé csökkent az üzemidő, tudom, hogy ez normális jelenség használat során, de a további romlás megelőzése érdekében érdekelne a dolog?!
A másik, hogy a monitor sarkáról lepattant műanyag pótolható, javítható e vmien módon?!
Köszi!Üdv.: Yahoo -
Yahoo
tag
Sziasztok!Egy olyan kérdéssel fordultok hozzátok, hogy adott egy Fujitsu Amilo Pro V3405 lapi, és most vettem észre, hogy egyfajta ujjlenyomat méretű folt van a monitoron, vmivel sötétebb a folt mint az adott háttérszín árnyalata, a fehér hátteren vehető észre igazán, természetesen nem koszról van szó, mi lehet ez?Lehet orvosolni ez a zavaró pöttyöt valahogy?Előre is köszi!Üdv.: Yahoo
Aktív témák
Hirdetés
- Üzleti Laptopok, PC-k, 27% áfás számlával !!! Legjobb árak !!! Ingyen szállítás !!! Mi kell még???
- Lenovo Legion 5 Pro makulátlan állapotban, dobozában, 14 hó garanciával.
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS érintő i5-8350U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Remek áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! i7-1185G7 /32 GB /1TB SSD/TOUCH/15."/
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest