Aktív témák
-
ps3_ss
csendes tag
válasz
HatakeKakasi #20925 üzenetére
Szia! Köszönöm szépen a válaszodat. Próbálok akkor másik driver-t letölteni, bár a gyártó oldaláról szedtem le a mostanit is megfelelő win hez. Van egy másik problémám is a multimédiakezelőjénél ([link] itt látható talán...) és hát az a kehe hogy a némításon kívül más nem működik, pedig erre is külön letöltöttem a driverjét innen: [link] Win 7em van fent amugy
-
ps3_ss
csendes tag
Sziasztok!
olyan kérdés merült fel bennem, hogy van egy acer 8530g laptopom és videokarit + procit milyet vehetnék bele?
+egy másik kérdés: azt irták/meg a "matrica" rajta is azt írja a videokarinál hogy ati HD4570 512 mega, de ennek ellenére a gépbe (az everest is azt mutatja + jatekok is) hogy ati hd3200 szériás 256 megás videokártya van. viszon a videoadapter 4570 tehát nem értem valaki el tudná magyarázni hogy akkor mi is van? - szomszéd szerint 2 videokari/mag vagy mi a fene lehet de ő sem tul okos ilyenekben...
Végülis a 2.kérdésből következik az első
bocsi ha egy kicsit hülyeségnek éreznétek amit kérdek. Azért a válaszokat előre is köszönöm.
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motoros topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politika
- További aktív témák...
- Üzleti Laptopok, PC-k, 27% áfás számlával !!! Legjobb árak !!! Ingyen szállítás !!! Mi kell még???
- Lenovo Legion 5 Pro makulátlan állapotban, dobozában, 14 hó garanciával.
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS érintő i5-8350U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Remek áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! i7-1185G7 /32 GB /1TB SSD/TOUCH/15."/
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest