- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Kompakt vízhűtés
- DUNE médialejátszók topicja
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Aktív témák
-
grex4
aktív tag
hello skacok.
régóta fennáll egy problémám miszerint a HPQ 6715b laptopomon a gyári hangszóró nem működik Windows 7 Ultimate 32bit alatt. szerintetek van rá megoldás?
régi windowsokon ment, vista-n is.
Driver ujratelepités se segitett. a Hp oldalán levő driver tavalyi, azzal se. az audio kimeneten minden rendben megy, de amint kihuzom mennie kéne a hangszoroknak és semmi.
valakinek van esetleg valami ötlete?
én már azt sem értem miköze a windows-nak a hardware-hez.
köszönöm előre is. most megnézem a gyártó oldalán hátha van valami.
maga a kártya:
Analog Devices AD1981HD @ ATI SB600 - High Definition Audio Controller -
válasz
longjoe #19592 üzenetére
láttam most hardveraprón házakat.
mekkora szaktudás kell az átépítéshez?
a laptopot egyszer szedtem csak szét, akkor is csak annyira, hogy RAMot tettem bele pluszban, ezen kívül soha nem bontottam még laptopot, viszont PC-t 10 éve szerelek rendszeresenbár ha jobban meggondolom, akkor nem is kell az egészet átépíteni, csak a TFT körüli keretet kell cserélni
-
rEme
csendes tag
Szervusztok!
Problémám egy túlmelegedő Acer Aspire 7738G-vel lenne.
Az egész úgy kezdődött, hogy kedvet kaptam a héten játszogatni, elsőként a GTA 4-et üzemeltem be. Nem is lenne ezzel semmi gond, de bizonyos időközönként minden előzetes jelzés nélkül elszállt az FPS és játszhatatlanná vált hol 1 percre, hol 30 másodpercre. Ilyenkor természetesen ESC-et nyomtam és vártam míg elmúlik. Valamilyen háttérszoftver hibájára gyankodtam de nem sikerült rájönnöm mi az.
Következő probléma a Split/Second alatt jelentkezett, ahol kicsit hasonló volt a jelenség, csak itt nem szaggatni kezdett hanem a blur efektek maxra szaladtak és így lett játszhatatlan az egész. Ugyanúgy ESC, vár, játszik tovább. Értetlenül álltam ez a probléma előtt is, mígnem az egyik ilyen után nemes egyszerűséggel leállt az egész gép. Hirtelen összeállít a kép, a noti mögé nyúltam, ahol jó hogy nem olvadt rá a kivezető nyílás műanyag rácsa a kezemre (persze ez túlzás, de nem lehetett volna megfogni az biztos). Így érthető, hogy a visszahülésre kellett várni a menüt bámulva fél percekig játék közben.
Újraboot után felraktam a Speedfan-t természetesen és elkezdtem az alapján játszani.
Maradt a Split/Second, egy futam letolása után alt+tab, hőfok ellenőrzés. Olyan 80 fokig kúszik fel a GPU hőmérséklet egyetlen(!) menet alatt, a proci magonként átlagosan 76-ra. Ilyenkor 5-10 másodpercen belül, amikor tálcán van a játék vissza is esik 66-68 környékére a GPU. Ha 1 percre így hagyom akkor ismét 50 fok alá kerül minden. Feltételezem ez csöppet sem tesz jót neki hogy 20-30 fok ingadozás van pár perc alatt a rendszerben, és egyébként is elég idegesítő, hogy midnen "mozzanat" után pihentetni kell.Kérdésem az lenne, hogy lehet-e valamilyen rásegítést szerkeszteni az adott típus (Aspire 7738G) hűtéséhez? 2.26-os Core2 meg GT240M videókártya van benne, bár ez igazából lényegtelen a probléma szempontjából.
Légyszives válaszoljatok, előre is köszi -
-
Retro11
senior tag
Hi,
Van egy FSC M1437G gépem 2x512MB DDR2-400 memóriával és Intel 915PM chipset-el.
Szeretném 2x1Gb-ra cserélni, viszont a 2x1Gb DDR2-533 ram elég ritka. (ez a legnagyobb, amit támogat)
Az lenne a kérdésem, hogy DDR2-667 vagy DDR2-800 memóriák közül valamelyik működésre fogható lenne? Természetesen nem az 667 vagy 800-on, hanem csökkentett órajelen, 533-on pl.
Mert sokkal olcsóbbak és könnyebben beszerezhetőek ezek.
Esetleg valakinek nincs ilyen téren tapasztalata?
-
-
hejhó!
a zsanér fölötti csík sajnos nem hajszál, hanem törés. ma vettem észre. sem leejtve soha nem volt a gép, de még mozgatva se sokat, valószínűleg egyszerűen a nyitás-csukástól tört el.
lehet ezzel valamit kezdeni?
félek, hogy mivel így a keret már nem annyira stabil, mint sértetlenül, egyszer csak megreccsen a TFT panel is -
Roderic
tag
Akk vége...:S nincs mit tenni sztem..
-
Roderic
tag
-
Roderic
tag
válasz
Gábor 123 #19575 üzenetére
Azis gond ha már két különbözö Notiba teszed ugyanazt a Win-t! De most már mind1!
Nézd meg a Biosban a kollégák által irt HDD-t és ha látja utána Boot-sorrend! de sztem ennek sok értelme nincs mivel ugy van a legtöbb Bios megcsinálva hogyha nem tud pl a DVD-olvasórol Boot-olni akkor keresi a Kövi Boot-ot szóval sztem az már nem fog be Boot-olni.. -
sch_a
addikt
válasz
Unsign #19581 üzenetére
Hát nem tudom, szerintem ne számíts sok jóra, de valaki tapasztaltabb biztos válaszol nem sokára.
Közben rájöttem, ezt a launch manager nevű programot kellett telepítenem, így már felajánlja mit szeretnék hozzárendelni. Tök jó, hogy így két hét után megtaláltam a driver cd-jét, most már játszani is lehet rajta normálisan.
-
Unsign
tag
Sziasztok,
Szerintetek az Intel® | Mobile Intel® GMA 4500M integrált videokártya win7 alatt dualcore-os procival, 2GB rammal meg fog bírkózni a full hd mkv és m2ts állományokkal?
Köszi!
-
Artika
aktív tag
Üdv.
Adva van egy Asus K501 gyári új.A webkamerája fordított (fejjel lefelé) képet ad le... Win7 oprendszer, a gyári driverrel is azt teszi
Mi lehet a hiba?Köszi
-
Gábor 123
csendes tag
-
Roderic
tag
válasz
Gábor 123 #19571 üzenetére
Szia! Hogy tetted át?? Ugyhogy rajta volt a windows is?? Mert igy nagy az esélye h többet nem is fog elindulni! Mert ha pl inteles géped van amin rajta vannak az alaplapi ill inteles driverek es utána átpakolod egy AMD-s notiba az nagy baj!! Igy valszeg win csere lesz!!
-
Gábor 123
csendes tag
Üdv!
1 kis segítség kellene:
van egy laptopom ami működött tökéletesen. Kivettem belőle a vinyót, hogy kipróbáljak vele 1 másik notit, de miután visszaraktam az eredeti notiba, már nem indult el a gép.
ezt írta ki: PXE-E61: Media test failure, check cable
PXE-M0f: Exiting Intel PXE ROM.Nem tudod mi lehet a gond?? Kérlek segíts.
S.O.S
Előre is köszönöm!
Gábor
-
Roderic
tag
válasz
Luigiana #19564 üzenetére
Egyszerübb lenne ha ujra pakolnád a win7-et..illetve ha ilyet használsz.! Nekem is 5740g-m van de még nem tapasztaltam ilyen hibát(igazábol más hibát sem!!) attol h nem mennek az usb-k az nem a portok hibáit mutatja..nagyon is sok függ a szoftvertöl is..!! 1 próbÁt megêr.....
-
sch_a
addikt
Üdv!
Van egy úgy nevezett programozható gomb a notebookomon. Ezt mire tudom használni és hogy? Manual-t átrágtam, nincs róla szó benne. -
Luigiana
csendes tag
Sziasztok !!
Msot vettem 5-napja egy Acer aspire 5740 -est és este nyomattam egy kicsit az ágyból a laptopot aksival és másnapra nem érzékelte az usb-portokat !!
Valaki valamit tud??
ÜDv Luigiana -
MaJki^
csendes tag
csáó all
van egy amilo laptop most raktam ujra és az a gondom h a laptopon van hang de ha bedugom az 5.1 et elmegy nem szól.....állítgattammindent de semmi :S mi lehet a gond ??
HELP HELP HELP ! ! !
-
-
válasz
iceman1988 #19552 üzenetére
A BIOS-ban kapcsold be, hogy induláskor mindíg kapcsolódjon be.
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Az imént kimentem a teraszra kicsit nézni a vihart és mire vissza tértem a notihoz, ÍGY várt a laptop... Valahogy berózsaszínesedett az egész. Elszállhatott valamilyen szín a vidi kártyából? :S Villám nem hiszem, hogy belecsaphatott, mert messze villámlott tőlünk.
Valami tipp?
Ja igen, drivert frissítettem egyből, de nem segített. Gép bekapcsolása után már a BIOS is rózsaszínes...
-
Cancer
senior tag
válasz
iceman1988 #19552 üzenetére
Nekem Fujitsu Pa1635-ösön szállt el a wifi ugyanígy. Egyik nap még ment rendesen, a köv bekapcsolásnál már nem. Aztán a videókari is megadta magát (másodszor)...
-
iceman1988
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Van egy fujitsu siemens amilo pro v3505 típusú notebookom. Feltettem rá a win7-et. Minden ment rendensen egy darabig. Kikapcsoltam a gépet másnap bekapcsoltam és nem ment a wifi.be sem tudom kapcsolni. mit lehetne tenni?
A válaszokat előre is köszönöm. -
rebugra
aktív tag
válasz
rebugra #19549 üzenetére
Na találtam egy aggasztó dolgot, aki jobban tud angolul , kérem írja már le a lényeget:
1. kérdező
VGA port on HP dv6700 not working
I have an HP dv6700 that I have had for almost a year, and about a month ago the VGA port stopped working.When I plug in a monitor to the port the computer will recognize the monitor, and will act like it is sending video to the monitor, but will not be sending anything. I've tried it with several different monitors, both CRT and LCD, and they will all go into power save mode while the laptop thinks it is sending video to them.
I have the discrete graphics option (GeForce 8400m, I think) and the S-video still works. I'm not sure about the HDMI, because I don't have anything that uses HDMI to test it with but I assume it still works.
I have tried reinstalling Windows, and I have tried updating drivers to different versions, including the one that is provided as the "most current". I have also tried using 32 bit and 64 bit vista, as well as a brief attempt to get it working under Linux. Since none of these worked, I am pretty sure that it is a hardware problem.
What should I do?
2. kérdező
I have a Pavilion DV6605us Laptop and it has the same exact issue, with the addition of the s-video port not work now, either (not to mention the dvd drive which randomly decides to work). I got this laptop as a christmas present just over two years ago and two major components now refuse to work. I have even gone as far as completely reformatting and reinstalling Vista, which is always a fun process. Not to mention the restore process that restores everything except the actual programs that you had before. I am beyond frustrated. This is actually a great laptop, except for the dvd drive that constantly goes in and out and now the apparent video port failures. I just don't understand why a laptop this young should have major components breaking down like this. I'm a freelance graphic designer and I am now unable to use a display larger than the built in screen and I can no longer watch design tutorials or burn cds/dvds on the now useless drive. And, of course it's out of warranty now. I could pay for the "extended" warranty or I could just buy a new laptop. I'm seriously considering saving up a little money and purchasing a mac, so I don't have to deal with any of this crap any longer and see what it's like to own a laptop that lasts more than a year. I would truly be in heaven.
VÁLASZ
For some reason it seems many people are not informed on the Nvidia troubles it seems .... you've got an Nvidia 8 series GPU, which is one of those series suffering from a manufacturing defect. HP has issued an extended warranty for this problem, but has not made a complete listing of series and types of laptops which are accepted under the extended warranty.
There is a lot of information on it outside of HP sites, it's getting a new peak in the news again since more and more unit series are being traced to the same manufacturing defects. Keep in mind that extended warranty is something different then extending your warranty, for example through the purchase of Care Packs. The extended warranty issued for this HP Nvidia issue can be found on the HP website (this machine doesn't have the link unfortunately).
You may face a tough ride, but in the end they will have to repair the machine for free should you have to make use of the extended warranty. You can find a lot of information on best practices with <text deleted>, but also on the HP business forums. Keep in mind there are a lot of disappointed people on that site, don't get scared :smileytongue: The information collected there is very useful for the proces should something go wrong on the support end.
Bocsánat a sok szövegér, de úgy vélem itt a megoldásom. Nekem is 8-as széria Nvidia van a notibma, ezzel van valami, ahogy kivettem
HELP! -
rebugra
aktív tag
válasz
negyedes #19538 üzenetére
Sima CRT monitoron se jó, próbálgattam sokféle drivert de semmi. Indítom a gépet, az indító képernyő bejön egy pillanatra "Üdvözöljük felirat", de az is elég furcsán, homályosan,elmosódva, aztán újra fekete a képernyő. Ikra raktam a Win7-et kép nincs. Windows XP-vel is próbálkoztam, de semmi. Létezhez hogy tönkre ment volna a VGA port
Pedig VGA jó, notebookon kép van, HDMI-n is ad képet, sőt még S-videon is. Valami megoldás még?
-
Cancer
senior tag
Újabb probléma...
Asus K50AD-SX073D laptopra ma tettem fel a Win 7-et. A munkahelyen még látott két wifi hálózatot, itthon viszont már nem..Előzőleg egy Fujitsum volt és az a sajnát routerem mellett még itthon is látott vagy 5-6 free és zárt wifi-t.
Nem tudjátok, hogy mi lehet a baj? Elvileg be van kapcsolva a laptop wifi-je.
-
csabeey
csendes tag
Sziasztok
HP Pavilion DV6545eg ilyen notim van és nem látja az IDEs DVDírómat, mit csináljak vele? Bios se látja és nem is lehet benne állítani semmi ilyesmit....valakinek ötlete van?
-
evko
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Van egy L3800D notiból való LCD-m, ezt szeretném kipróbálni, működik-e...
Olyan személyt keresek, akinél ezt meg lehetne tenni és Budapesten lakik....
15 SXGA lcd kijelző és azt hiszem, SHARP.
Data Cable Pins: 30 Pins
Lamp pins: 2pins
Várom a jelentkezőt, akinél ki lehetne próbálni.Köszönöm előre is!
Léci, ha lehet, priviben jelezz....
-
válasz
Krisinto #19541 üzenetére
Ezt nem értem.Miért kell a hardvert hozzáadni?Ha benne van a gépben akkor automatikusan felismeri a windows,ha nem akkor egy kérdöjeles eszközt fogsz látni,amihez csak egyszerüen fel kell telepíteni driverét.
Eltávolítani az eszközkezelöböl kell.Hardware eltávolítása opció -
Krisinto
őstag
Üdv
gyors kérdésem az lenne,hogy egy wifi-t betettem a gépre,és először a hardver-t adtam hozzá,és utána a drivert
És most nem akarja felismerni a wifit
hogy tudom eltávolítani a hardvert,XP rendszerről? -
_Berci_
aktív tag
-
dubin
csendes tag
DELL VOSTRO 1015, Ubuntu 10.04 LTS, 2.6.32-22-generic kernel. Ha headphone-ba bedugok egy hangszórót vagy fejhallgatót, nem némítja le a beszerelt speakert ... más is futott hasonló problémába? Megoldások?
-
rebugra
aktív tag
válasz
negyedes #19536 üzenetére
Próbáltam driver vissza állítást is, rendszer visszaállítást is. és ami aggasztó, hogy Ubuntu Live cd-t betettem elindult a linux, ő is érzékeli a Samsung TFT-t, de nem teszi rá a képet, még akkor se ha változtatok a felbontáson
Van rá valami mód, hogy azt a VGA portot teszteljem valahogy??Kétlem hogy tönkre ment volna, mert Win7 felismeri a TFT név szerint, de nincs kép. TFT biztos jó, másik notin simán megy....
-
Vikt0r
aktív tag
Üdv
Az érdekelne, hogy ez jó-e Tosiba satellite l20-ba? Ha igen, akkor az antenna kívan építve benne?
-
spyduck
nagyúr
válasz
Cancer #19526 üzenetére
Én először is a Win7 használatát javaslom. Másodszor pedig itt van egy megoldás: [link] Olvasd végig figyelmesen. Ha nem tudod kikapcsolni a sata módot akkor viszont az ASUS topikban kérj segítséget egy a gépedhez való ahci driver letöltéséhez mivel amit én linkeltem az biztosan nem jó a tiédhez!
-
rebugra
aktív tag
Sziasztok, a gondom a következő: HP Notebookot használok, Nvidia 8600M VGA, és hozzá egy külső Sasung SyncMaster 223BW TFT-t. Hozzá van kötve VGA kábelen, notebook TFT lecsukva, és ugy használom. Tegnap frissítettem az Nvidia drivert (és lehet ezér???), de ma bekapcsoltam, és nem működik a külső kijelző, nincs kép rata. Villog a kék led a TFT-n, ha kijelölöm hogy csatlakozás külső kijelzőhöz, akkor a gép felismeri, de vagy villog tovább, vagy felsimeri, világít a kék led, de csak feketeség van. Próbáltam másik Notihoz a TFT-t, ott azonnal rákötöttem, és megjelent a kép, tehát TFT jó. Win7 van rajta, látja is higy Samsung monitor, de nincs kép, notebook kijelzőn van, külső TFT nincs. Mi lehet a gond? Van valami diagnosztika?? Win7 hibaelhárító nem talál hibát.
-
Cancer
senior tag
...Odáig jut el, hogy FAT fájl rendszer / windows NT fájlrendszer ... ezután megáll és jön a KÉK halál!
-
Cancer
senior tag
Sziasztok!
Most vettem egy Asus K50AD-SX73D laptopot. Mivel nem volt hozzá OP rendszer, ezért az XP Professionalomat gondoltam feltelepíteni rá! Viszont ahogy a CD-ről tölti be a meghajtóprogramokat, egy bizonyos idő után mindig kékhalál lesz a vége.
Elképzelhető, hogy az XP már nem ismeri fel a Puma-t és a HD4570-et, és ezért hal be? Vs van valami más lehetőség is?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
_Berci_
aktív tag
válasz
Krisinto #19521 üzenetére
vmi műszer olajjal méghozzá úgy, hogy a ventit ha megfordítod van rajta egy matrica amit óvatosan félig lehúzva elérhetővé válik a csapágy és oda néhány csepp olaj urána megpörgeted, hogy elkenődjön az esetleges felesleget letörlöd, végül vissza a matrica ha kell akkor ragaszthatod is
Ha szétszeded akkor már ne csak a ventit hanem mindent amit elérsz takaríts meg!
A venti és a elötte lévő hütő borda közt szivacsosan be szokott állni a por! -
Krisinto
őstag
[ebben segítene valaki?]
És még abban,hogy az NX9010 ben miért csak 64 mb-oz lát a rendszer? -
David75
őstag
Hello!
Az lenne a kérdésem hogy a ~ karaktert hogy lehet bevinni laptopon. Az alt gr+1 az nem jó.
(illetve az a helyzet hogy fallout3 nevü játékban ez hozná be a cheat conzol-t de az alt gr+1 nem hozza be)
előre is köszi a segítséget.
-
válasz
Mr. Teddy #19504 üzenetére
Az Amilo 1650 egy ritkán szarul sikerült konstrukció.
A géped vga a hibás egyértelmüen,mint sok más 1650 tulajnak.
Vagy alaplapot cseréltetsz,esetleg a lapot lehet javítani,de ennél a típusnál ez egy kicsit nehézkes,mivel nagyon gyenge a lap felépítése,túlságosan vékony -
Persze, minden lehetseges, ezert van, hogyha nem a gephez tartozo toltovel toltod a gepet, akkor ugrik a garancia. Mondjuk a notebookokba fejlett vezerloelektronika van, de az ordog nem alszik (jo csipas lehet a szeme).
Ha tenyleg lehet 2000Ft-ert toltot rendelni, akkor megeri. Bar, ahogy olvastam ingyenes a kiszallitas, de a cseret pl. Te fizeted... -
Lajkó
őstag
válasz
spyduck #19508 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Olvastam valahol anno, hogy az összegányolt csati miatt is tönkre mehet az akksi... Lehetséges ez?plejik: Nekem anno a x-fire csinált ilyet Fear Combatnál. Valami hülye update miatt lehúzta az fps-t. Kikapcsoltam az in-game funkciót, és megoldódott!
-
spyduck
nagyúr
Egy új 2000ft: [link]
Ennyi pénzért inkább megrendelném és nem kókányolnék. Sokkal több idődbe kerül, ráadásul a munkadíj amennyiért megcsinálnák hasonló egy új árához.
Én mostanság mindent innen rendelek, röhejesek az árak. A cucc Kínából jön, az kb 1-1,5hét szokott lenni. -
Ha csak tenyleg megtort ott a kabel, akkor elektronikai boltban tudsz hozza vasarolni csatlakozot, csak vidd be a regit, es adnak egyet. Altalaban nem szoktak egyedi csatlakozot hasznalni.
Legrosszabb esetben vegyel univerzalis toltot, az mashoz is jo lehet majd (akar kesobb masik notebookhoz). -
plejik
addikt
Kérdésem lenne.Remélem tud valaki segíteni.
Hp pavilon dv7 3050ec laptopom van.i7 720qm / gt230m /4gb ram cod2 nél megvolt a stabil 250 en fps ,de 3 napja ha elkezdek codozni 250 majd kb fél percen belül lemegy 7-8 fps-re!!Na ez mitől lehet ???Gond lehet a vga val? Mert felraktam a legújabb nv drivert is ,de nem segített.És ötletem sincs.:S
Várom az ötleteket vagy valaki találkozott e már ilyennel.Win 7 ultimate van fent 64 bites.
-
Lajkó
őstag
Üdv!
A csajosnak van egy Toshiba L40-14F tipusú notija! Sajna eltört a töltő kábele valahol a notiba illeszkedő csatlakozó előtt!
Afelől szeretnék érdeklődni, hogy érdemes-e elvágni és megforrasztani, vagy inkább venni kellene egy másikat hozzá?
Ha venni kell, akkor tudtok esetleg ajánlani egyet valami olcsóbb kategóriában? Persze olyanra lenne szükség, ami megbízható, nem életveszélyes, nem nyírja ki az akksit, és stb...Köszi előre is!
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Van egy Fujitsu Siemens Amilo A1650g-s laptopom, ami elkezdett kifagyni. Az xp betöltése után megfagy az egér,
valamikor elkezdi telepakolni a kijelzőt szürke fekete csíkokkal és utána fagy le, valamikor már a betöltésnél. Ha megpróbálom visszakapcsolni
csak a power led világít. 2-3 perc kikapcsolt várakozás után bekapcs és akkor újra elkezdi betölteni az xp-t.
A ventillátort nem pörgeti max fordulatszámon, ahogy előtte tette. Viszont kipróbáltam úgy hogy adtam a ventinek 4,5V-ot akkor szépen prögött, de a hibát ezt sem oldotta. Tehát nem a hűtéssel lehet a gond feltételezem.
Ha kivittem a kertbe akkor a hűvösbe sokkal tovább bírta, de aztán ott is megfagyott. A hiba a hőmérséklettel lehet gondolom
csak nem tudom mi okozhatja. Tapasztalt már valaki ilyet? -
xXxPongi
aktív tag
válasz
_Berci_ #19502 üzenetére
intel amúgy, de nem is ez a téma, hanem azt írja, hogy ehhez az eszközhöz nincs hitelesítve.
Hát akkor mihez van?
Gondolom, hogy a dell védi le a rendszerét.Kaptam olyan info-t amit kipróbálok majdan, ha odaengednek a géphez, hogy az intel virtualizációs technológiát kell letiltani a biosban, mert ez sajnos jellemző, dell-intel 4 chipset hiba.
Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- További aktív témák...
- Makulátlan Állapotú Acer Predator Helios Neo 16 Gamer Laptop 34hó garanciával
- Eladó egy kifogástalan állapotú MacBook Pro (Retina, 13 hüvelykes, 2015 eleje)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest