- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Dell notebook topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
törölt tag
Helo!
van egy MSI VR630X-051HUN laptopom és nem tudom rá felrakni a bluetooth drivert pedig többfajtát is próbáltam...! kr valami angolujl hogy win654 nemtom milyen fájl nem jó! és az érintőgombokon ha rámegyek hogy blujetooth semmi sem történik!: -
hegeanabol
aktív tag
Eleve hazudott a feladását is illetően
Hétvégén meg ígérte hogy feladja kedden de legkésőbb szerdán
adott azonosítót is . pénteken be mentem dél előtt mondták hogy nincsen ilyen csomag nem létezik és le vette ezért az információért 600 FT-VEL !
Felhívtam hogy mi van ?? Fel volt háborodva h mit képzelek róla már szerdán feladta meg fogom kapni .
Meg fenyegettem ha hétfőre nincsen itt feljelentem .... nem érdekel már az egész .
Erre tegnap meg jött minden oké .
Feladási dátum szerinted mi ??
2010 05 07 (péntek)
nem pedig 2010 05 05 (szerda)
innetöl kezdve nem tudom h el hiszem .-e neki érted ? -
hegeanabol
aktív tag
-
ro_bert17
őstag
válasz
superecneB #19393 üzenetére
Itt próbáltad már?
-
válasz
hegeanabol #19372 üzenetére
Hidd el nekem,hogy ez a kondi gyári,és a forrasztás is.
Nálam legalább 30 ilyen kondis Fu-Si gép járt javításon.Elöször én is csodálkoztam,de amikor lapot rendeltem a gyártól,ugyanígy jött ilyen baszott nagy kondival. -
válasz
superecneB #19393 üzenetére
Ezt a típust más nem árulják.Amikor még lehetett kapni akkor 160 ezer körül volt az utolsó ára.
Szerintem olyan 100 ezer magasságában gondolkodhatsz -
superecneB
őstag
Nem tudom hogy pontosan a megfelelő topicban járok -e de valaki tudna nekem segíteni abban, hogy egy HP Pavilion DV5-1120eh mennyiért lehetne eladni? Decemberben járt le az 1 év garija, egyébként hibátlan műszaki állapotban van.
-
hegeanabol
aktív tag
válasz
FRENK1988 #19386 üzenetére
Lényegében igen ez a nagy bajom .
Hogy Ő azt mondta nekem (aki javította ) hogy ez a lap nem volt javítva ezért is ennyi az ára (meg beszélt ára amennyi) mivel NEM VOLT MÉG JAVÍTVA.
Én meg meg kaptam hétfőn a notit postán...
Jött is egy helybeli srác hogy vinné .
különben elég kacifántos a story
Javításra küldtem .(VGA hibával) nem tudja meg csinálni kell másik lapot szerezni .
Oké nézzen körül és ha tudna szóljon mivel egy lány ismerősömé a noti meg kell kérdeznem h van .-e arra pénze . ok ok minden fasza 2-3 napig nem voltam neten mikor be jelentkeztem akkor meg azzal fogadott az úriember hogy ő meg vette a lapot . Működik most is ezt használja szóval 18 e jövök neki .jó mi ? mikor nem is mondtam neki semmit ...
finoman szólva kiakadtam ... erre nyitott egy topikot rólam . (név nélkül)
ilyen szöveggel hogy a jóhiszeműség áldozata lett ....mivel ő jót akart és benne áll a pénze mondják meg a fórumozok h mit csináljon .Mivel a csajnak pénze erre nem volt ... ki találtuk h eladja a notit a srác . amit kap abból ki veszi a lap + javítás árát és a csajnak adok pénzt .
Minden oké is volt semmi baj ... de eltelt kb 1 hónap és sehol semmi a csaj meg engem cseszegetett elég rendesen h kéne neki a pénz .
KI FIZETTEM NEKI SAJÁT ZSEBBŐL h hagyjon már békén.
És így benne állt a pénzem szám szerint több mind 30 e .
Kellet volna nekem is ki találtunk egy cserét mivel pénzt már nem akartam ki adni rá .
meg egyeztünk minden fasza.
Postázza nekem múlthét SZERDÁN a laptopot .
Péntek van és nem ért még ide ... telefon ,msn-en ,ph-n írtam neki minden hol hívtam nem jelenkezet vissza . Sehol pedig többször volt ph-n is . a Válasza (PHUPPER) jó miLényegtelen pénteken mikor amit kaptam azonosítót meg kérdeztem a postán h mi van vele és azt mondták nincsen ilyen csomag kicsit elszakadt a cérna de a srácot akkor se értem el .
Ph-n irtam neki ha Hétfőre nem kapom meg a csomagot feljelentem mivel elegem van .
Mikor msn-en elő került fel volt háborodva hogy mit képzelek én Ő róla . Korrekt ember állja a szavát stb stb .( jegyzem meg hogy a csomagon a feladási dátum 2010 .05 07 (péntek) hol ott ő már szerdán feladta nekem (2010 05 05 ) már itt el vesztette a szavát.
És akkor most meg ez hogy ő nem forrasztotta a lapot . Mikor a vak is látja
De ő szerinte én vagyok a Gyökér ... és a hozzá nem értő .
És ő van fel háborodva .És megjegyezte hogy neki protekciója van valami ph-csávónál .
Mind 1 tudom h ez nem a vita topik nem is vitázni szeretnék hanem azt h az egészet tudjátok elejétől a végéig . Itt van ez meg ott feljebb a kép .
És akkor mondjátok meg a véleményetek .
A slussz poén az h Hétfőn jött egy helybeli srác mind írtam kp meg vette volna 60 e
és mivel nekem úgy adták h nincsen javítva én is ezt mondtam a srácnak . Mikor meg kérte h vegyem le a hátulját kicsit szembe baszta és mondta h ezek az FSC notik am is veszélyesek és mivel már volt javítva mind látszik is ne haragudjak de nem veszi meg.
Nem elég hogy égett a pofám + el se vitte .
Mind 1 nem akarok semmit csak az igazat.
Én meg mondom azt se tartom kizártnak h ez az a lap amit küldtem neki csak meg javítottaés le akar húzni kicsit
(mivel kértem tőle a régi rossz lapot azt mondta h már nincsen meg arra cserélte a NEM JAVÍTOTTAT meg kp ) ez is furcsa...
nah bocsi az offért . kérlek ne töröljétek -
válasz
hegeanabol #19378 üzenetére
Üdv kollégák
Ezt az FSC notit elnézve sztem a gyári állapottól kicsit "távol" áll.
Ilyet még dzsunkán sem forrasztanak egy notiba (nem beszélve a minőségről)Sztem a szervizes "nagyot" alkotott....
-
thumf
csendes tag
Helló mindenki!
Tudna segíteni valaki a pc és tv összekapcsolásában. Nem tudom beállítani a tv-t elsődleges monitornak. -
sch_a
addikt
Sziasztok!
Nem rég vettem egy acer notebookot. Természetesen nem legfőképp játékra, de úgy választottam, hogy azért azt az egyet, amivel már évek óta multizok elvigye. Így egy 5536G lett, ati 4570-es VGA-val. A notebookban (athlon x2 2.1ghz) jobb a processzor mint az asztaliban (sempron 2800+ 1.6ghz), több memória van benne (1,5gb ddr vs. 3gb ddr2) és ahogy adatokat nézegettem, a vga-nak is jobbnak kéne lennie (4570 512mb vs. 8500GT 256mb). A játékom viszont kisebb felbontásban (1366x768 vs. 1280x1024), ugyanolyan beállításokkal kevesebb fps-el fut a notebookon (akad). Én toltam el valamit a beállításokkal, vagy valamit rosszul tudok? -
FRENK1988
veterán
válasz
hegeanabol #19385 üzenetére
Én azért elővenném, mert gondolom neked az volt a fontos dolog, hogy sértetlen (nem volt javítva) akkor meg nem ért annyit a noti amennyiért megvetted (vagy nemtudom) így téritsen vissza belőle. szvsz
-
hegeanabol
aktív tag
válasz
hegeanabol #19378 üzenetére
Senki más észre vételei
??
-
sanzi89
addikt
Üdv.
Volna egy kérdésem, mely kicsit összetett, ezért bátorkodtam ide írni.
Lenne egy lassan fél éve húzódó problémám. Adott egy 2010. augusztusáig garanciás ASUS M51VA. Karácsony környékén Win7 alatt előjött az a hiba, hogy a gép csontrafagyott. Se kékhalál, se értelmes hibabejegyzés az Eseménynaplóban semmi. Ekkor újraraktam a Win7-et, ugyan úgy fagyás. Régen Vista volt rajta, akkor nem volt gond, szintén fagyás. Volt mindkét oprendszerrel, hogy semmi drivert, volt, hogy a Win saját drivert, volt, hogy az ASUS legújabb drivereit, volt legújabb gyártói driver, szóval tényleg kipróbálgattam pár dolgot. BIOS-ból az összes kiadott verzió megjárta már a gépemet. Az eredmény pedig, hogy mindig fagyott a gép.
Ekkor arra jutottunk egy másik topikban, hogy hadver hiba. Memtest futott két napig, HDD ellenőrzés is volt, Everest stabilitásteszt is volt, hogy egy napig ment, de semmi. Ezzel szemben van, hogy bekapcsolom a gépet és 10 perc netezés után fagyott le. Arra jutottam, hogy akkor nem tesztelhető hardver probléma.
Mivel ez egy noti, sok dolgot nem tudtam rajta szétszedni gari vesztés nélkül, egyedül a memóriákat tudtam pakolgatni. És itt jönnek az érdekes dolgok. 2*2GB van a gépben, és bármely modul van egyedül bármelyik ram foglalatban, megy a gép tökéletesen, nincs fagyás. Ezek szerint a memóriák rendben vannak, és a foglalatok is. Azonban ha a 2 memória együtt van, teljesen mindegy, hogy melyik melyik foglalatban fagyás van. A memóriák amúgy 2db Hynix HYMP125S64CP8-S6 . Ekkor mi lehet a gond?
Illetve még garanciás a gép gondoltam, hogy visszaküldöm szenvedjenek velül ők egy kicsit. De van, hogy 1 napig megy folyamatosan a gép és nincs fagyás máskor meg 5 perc után fagy. Nem-e állhat fent az a helyzet, hogy bekapcsolják, fut fél órát, nincs vele gond és visszaküldik, hogy rendben van a noti? Hogyan tudnám alátámasztani az eddigi tapasztalataimat - ami kb 6 hónap termése amúgy - vagy miként lehetek biztos abban, hogy letesztelik rendesen a szerízben?
Akinek bármilyen ötlete lenne a témához nagyon megköszönném a javaslatát, véleményét, ötletét!
-
ro_bert17
őstag
válasz
FRENK1988 #19381 üzenetére
A linkelt leírások alapján is mennie kell. Sima eredeti xp-be is lehet integrálni az ominózus illesztőt. De ide modra állítva is illene összejönnie, viszont utólag nem tanácsos illeszteni az achit. A w7-el meg tuti nem lehet gond, mert az már tartalmazza az illesztőt.
Persze minden előfordulhat. Lehet nincs is vinyó a gépben. -
xcbiker
addikt
válasz
az fs gépeknél gyakori volt az ilyen nagyméretű kondi.
-
enemy107
senior tag
válasz
Üdv!
Ha jobban megnézzük jól látszik hogy a forrasztás túl van melegitve(10 évig ebből éltem)
és a formája sem megfelelő minket ilyenért kirúgtak(VILATI Eger) +a felületszerelt alkatrészek között jól mutat ez a darab.Utóljára TV KF vevőjében láttam ilyet vagy hasonlót de az sem ma volt. -
Sickboy25
addikt
válasz
hegeanabol #19371 üzenetére
ez biztos, hogy sufnituning... a gyári forrasztás, az a panel alján lenne szvsz, mert ilyen bumszlikat még nem láttam, pláne, hogy még csak nem is egyforma méretűek... pedig a robot nem hibázik ekkorát
-
hegeanabol
aktív tag
válasz
hegeanabol #19371 üzenetére
Ha ki nagyítod a képet akkor látszik a kondin h az nem gyári + h meg van égve az alaplap a forrasztástól .
Legalább is ezt mondták ismerősök nekem az info boltban .
A gyár nem tesz bele ekkora kondit egy notiba . + a gyárba nem ég meg a lap a forrasztótól .
Nem tudom szerintetek ? -
hegeanabol
aktív tag
válasz
hegeanabol #19370 üzenetére
-
hegeanabol
aktív tag
Hali nem tudom jó .-e a topik ahova írok .
De lenne egy kérdésem .
Szerintetek ez a forrasztás gyári ???? Vagy javított ?? -
kava318
csendes tag
Hello MIndenki!
Lenne egy olyan kérdésem h ez a laptop jo lenne e játszani és hasonlokra:Processzor: Intel Pentium Dual-Core T4400 2.2GHz (800MHz FSB, 1MB L2 )
Kijelző: 15.6 " WXGA (1366x768) HD LED megvilágítású;
Memóira: 4096MB DDR3 1066Mhz
Merevlemez: 500Gb SATA 7200RPM !!!
Grafikus kártya: nVidia® GeForce with CUDA GT320M 1G DDR3 VRAM !!!
Optikai Meghajtó: DVD/RW SuperMulti Double layer
Wifi: 802.11b/g/n
Egyéb: 3 x USB; 3in1; HDMI™; VGA; Webkamera: 1,3 Mpx;
Bluetooth v2.1; LAN: Gigabit; FeeDos,Integrált numerikus billentyűzet
szerintetek mennyit érhet?CSAK ASUS-ba gondolkozok!
légyszí segítsetek -
Gyuri16
senior tag
hello,
valaki tudna segiteni, hogy hol lehet notebookba ddr2 ramot venni, ami 2x4gb (valamilyen ertelmes aron)?
koszi -
Brianiac
aktív tag
Hali!
Valaki tudna nekem segíteni notebook hibával kapcsolatban? Itt kifejtettem bővebben.
-
válasz
iknight #19349 üzenetére
Hát elég meredek müködö gépbe wlan kártyát tenni,elöbb utóbb tönkre fog menni mindkettö
Az IBM gépek dedikált wifi kártyával mennek,ha a Biosz nem ismeri azt a fajta kártya ID-t akkor kiirja,hogy inkompatibilis a wifi.kártya
Eredeti IBM kártyát tegyél bele azzal nem lesz ilyen gond -
csiktor
tag
válasz
hegeanabol #19358 üzenetére
Driver jó hozzá? Bios-ban engedélyezve van?
-
hegeanabol
aktív tag
válasz
hegeanabol #19357 üzenetére
Hali ez lenne a problémám .
Fujitsu Siemens amino 1538 noti .
Win7 van rajta.
És egyszerűen nem látja a wifit.
Ez mit jelent ??? szerintetek ?
előre is köszönöm
üdv hege -
szoltn
csendes tag
Üdvözlet
A laptopmban i3-as proci van, ez felel a grafikáért is (GMA HD vagy másként GMA5700). Hol tudom beállítani, hogy mennyi ramot használhat?
Köszönöm a választ!
-
iknight
senior tag
Sziasztok
IBM Thinkpad R40e notiba szeretnék pci wlan kártyát beletenni. Konkrétan: Interl Pro/Wireless 2200BG tipusút, de bekapcsoláskor azt írja, hogy nem kompatibilis kártya, távolítsa el. Viszont ha bebútolt windowsnál dugom bele, akkor felismeri és használni is lehet. De utána ha kikapcsolom és újra be akkor megint nem jó vele. Mit kellene tenni?
-
jami08
csendes tag
hali
vkinek esetleg vmi tapasztalata az msi G-szériás laptopjainak zsanérjairól?
mindenki szidja az msiket, hogy befeszül, alatta felett meghullámosodik a műanyag, aztán megadja magát, eltörik..
gondolom a többség a C szériára gondol, a szar anyaghasználat miatt..
előny ilyen szempontból az alumínium "ház", vagy ettől függetlenül a zsanér ugyanolyan szar lesz és hasonló problémák elő fognak jönni?
tapasztalt valaki valami hasonlót?köszi előre is!
-
Mandarinn
senior tag
Nem tudom jó helyen járok-e de lenne egy kérdésem.
32nm-es mobil Intel procikkal lehet már laptopot kapni?
Vagy esetleg mi a neve?Köszi
-
Peti28
csendes tag
Üdv!
Tegnap óta szenvedek egy Acer Aspire 5538G-vel.A Win7 simán felment minden müxik is, de az UTP kábelt valami miatt nem érzékeli (másik gépen megy => kábel jó)! Az eszközkezelőben a hálókártya "megfelelően működik", a windows frissítve! Valakinek valami ötlete?
Köszi -
törölt tag
válasz
kisza25 #19328 üzenetére
beteszem rendesen rápattintom zúg és ha izomból nyomom miköözben bentvan akkor nincs hangja de maximum ha mindíg beteszek egy dvdt bekéne szikszalagozni a laptopo t hogy ott is maradjon!
az msi notebook topicvban egy kollega írta hogy neki egye623 asa van és neki is ugyan ezek a bajok! visszavigyem gariba?:S
-
danaboy
tag
Az azonnali alaplapos kérdésemre (laptopban) [a probléma ott már felvetésre került, nem ismételem] itt sem tud segíteni valaki?
-
Krisinto
őstag
Üdv sikerült beszerezne magamnak ,egy HP NX9010 notit a kérdéseim:
1:40e ft ért vettem, vajon megérte?!
2.4es cerka,1giga ram,60gb HDD,táska,töltő,egér
2:
Mivel tudnám még gyorsabbá tenni?
3:
Milyen WIFI vevőt vegyek bele,mert a koleszba kell -
törölt tag
Üdv!
van egy Msi ex laptopom és ha beteszek egy cd nagyon rászkódik a meghajtó és olyan hangot ad hogy mingyjárt felrobban :S
mi a teendő? -
JSaN
addikt
koszi mindenkinek, mukodik a laptop tokeletessen.
-
revi77
csendes tag
melyik jobb videokartya az ati hd 5470 vagy 5145-os
-
törölt tag
-
válasz
pigmeus #19303 üzenetére
Az eredeti akkuk nagyságrendekkel drágábbak mint az utángyártott társaik.
Semmivel se rosszabbak,söt általában ezekre 12 hó gar van még a gyári akkukra 6 hónap.
Amiket mi árulunk azokban ugyanolyan cellák vannak mint a gyári akksikban(vagy Sanyó,esetleg Sony GP is szokott lenni) és mék kinézetre sem másabbak.
Úgyhogy nyugodtan vehetsz utángyártott akksit persze csak ellenörzött helyen,nem piacon és nem a Kínaiaktól -
JSaN
addikt
Sziasztok lenne egy nagy problemam.
Ausztriabol kaptam egy regebbi sony vaio laptopot.
Pontossabban egy SONY VAIO PCG-8P1M tipusu laptopot.
P4 northwood 3,06ghz
DDR1 1280MB memoria
Geforce FX GO 5600 64mb
60GB vinyo
1400x1050 felbontas
Windows XPEs igazabol egy problemam van hogy nem kaptam meg hozza a telepito lemezeket, valoszinu mar nincsenek is meg. Es a netet is egesz nap turtam es nem talaltam semmi hasznalhatot. Az XP nagyreszet fel ismerte de egy csomo fontosab eszkoz még ismeretlen pl: audio, vga.
Probaltam kulon a vga drivert is de mindig IDE vezet vissza itt pedig nincs Geforce FX GO 5600.Probaltam keresni ehez a laptophoz a komplet telepito csomagjat, de azt sem talaltam meg.
Ha valaki tud segiteni hogy hol mit toltsek le azt meg koszonnem.
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Pesten, esetleg a nyugati környékén, tudok egy megbízható laptop szervizt, ahol helyben még aznap ki tudnak portalanítani és újra pasztázni egy HP gépet? nagyjából mennyit szoktak kérni egy ilyenért?
-
Agostino
addikt
Üdv.
Adott egy noti, amit ha lehúzunk hálózatról, átállítja magának a felbontást. Mi lehet az oka, driver, valami energiamenedzsment vagy kijelző hiba? Tippek?
-
Bonzo
tag
Sziasztok! Vettem egy használt laptopot, amibe eredetileg nem volt wifi. Gondoltam semmi gond, beleteszem az itthoni miniPCIos wireless kártyámat, de kiderült hogy nincs a gépbe antenna. Szerintetek lehet/érdemes belebuherálni egy ilyen kábelt? Vagy anélkül is mennie kell?
-
danaboy
tag
Sziasztok!
FuSi v3505- öt szeretnék optikai kábellel csatlakoztatni hifihez.
Megoldható a probléma?
USB-s eszköz létezik erre??? -
sysrq
őstag
Sziasztok. Toshiba notiban hol lehet választani hogy miről bootoljon? F12, ok. De nem tudom kiválasztani a pendrivot, csak a HDD+ van és enterre meg panaszkodik hogy nincs op. Persze.
-
pigmeus
tag
Sziasztok, nézegettem itt a fórum témákat, de rem gond ha ide írok!
Érdmes eredeti akkumlátort venni vagy inkább utángyártottat? Sajnos nincs tapasztalatom. Kinek milyen élményei vannak ezzel kapcsolatban ?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #19301 üzenetére
Bocs, nem mondtam igazat.
Például ilyet: [link]. Ha az expresscard bővítőhelyes cuccot te "belerakásnak" érted.
Nem 10 forint, kijön belőle még legalább egy Asus X51R.Szerk.: Bocs, mégsem. Nincs a notin ExpressCard slot. Az élet nehéz.
Aktív témák
- Makulátlan Állapotú Acer Predator Helios Neo 16 Gamer Laptop 34hó garanciával
- Eladó egy kifogástalan állapotú MacBook Pro (Retina, 13 hüvelykes, 2015 eleje)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest