- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Akciókamerák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
válasz
richpublic #18096 üzenetére
(ha találnál) expresscard-os IDE vezérlőt, az se lenne olcsóbb, de van más gyártótól is: [link]
Esetleg keress 1 ismit, akinek van a winyódnak megfelelő méretű (2-5-es vagy 3.5-es) IDE-s külső házikója. -
Lajkó
őstag
Ismét Üdv!
Intel memóri-, és processzorfrekvencia összefüggés terén egyálltalán nem vagyok képben. Úgyhogy arra lennék kíváncsi, hogy egy 800MHz-es DDR2-es foglalattal szerelt notiban (amiben alapból 800MHz-en pirickáló proci van, de a cpu foglalat támogatja az 1066MHz-et), működne-e egy 1066MHz en dolgozó proci, vagy leszabályozná/letiltaná a memórifoglalat maximuma (800MHz)? -
válasz
richpublic #18094 üzenetére
Aha. A leg1xübb, ha egy univerzális USB-s adaptert veszel pl [link]
Rá lehet dugni IDE vagy SATA eszközt, USB-n kapcsolódik a gépre. -
richpublic
tag
nos van egy ide-s merevlemezem amit mivel van notim le akarom menteni a notira, de a noteszgépen csak usb van meg esata meg van egy expresscard is! ezért kérdeztem hogy nincs e ide-s expresscard mert satás van! na most hogy lehet megoldani hogy az ide-s merevlemezről a notira teszem a cuccot! (az asztaliról kapná az áramot csak csatlakozást kéne kiokoskodni)
-
válasz
richpublic #18090 üzenetére
He? Tud valaki olyan A csatlakozóról ami B csatlakozós?
Az expresscard is egy interfész, meg az IDE is. A kettő teljesen más. Szóval mégyegyszer más szavakkal írd le a problematikádat. -
válasz
kogyuri #18091 üzenetére
hát a csatlakoója elég sokfajta lehet... típustól, évtől változik, nem tudom, hogy a tied milyen lehet, de a mostaniak ilyen kábellel vannak összekötve. a jobb alsó fekete megy a monitorra.
átalakítani biztos átlehet, mert mndent meglehet de szerintem nem ér annyit. ki kéne lottózni, hogy a csatidon melyik szál mi. aztán ha megvan, lehet kapni vga usb átalakítót, és arra rákötni.
szóval vegyél új LCD monitort
-
kogyuri
csendes tag
Sziasztok!
Laptopműtésben jártas szakemberek tanácsát szeretném kérni.
Van egy régi FUSI Amilo (Fujitsu-Siemens A1640, de ne szépítsük ennyire ...) notim,ami 2,5 éve megadta magát. A ház a rendkívül rossz hőelvezetés (folytonos melegedés- hűlés, AMD Sempron 2800+ proci, stb.), valamint csapnivaló anyagfelhasználás miatt megrepedt, az integrált alaplapi videókártya testet kapott >>> zárlat >>> kuka (vidám dolog volt, mivel épp a szakdogámat írtam ...).
Ami felhasználható belőle és szeretném is kivenni, az a HDD, DVD író, LCD,
esetleg memória.Kérdéseim a következők:
1. Milyen általában a noti LCD-k kimenete
(hogy csatlakoznak az alaplapra)?2. Átalakítható ez valami módon USB / monitorcsatoló (vagy mind2)
megoldással külső display-é? Tehát, hogy egy másik notiról USB-n keresztül
áramot és képet, vagy USB-n áramot + monitorcsatlakozón át képet kapjon.Tudom, hogy esetleg bontás nélkül is megoldható lenne a dolog, csakhogy:
a zárlatos alaplap-videokártya kedvelt szórakozása, hogy olykor (véletlenszerűen)
2 színűvé változtatja a képernyőt, onnantól lehet kivenni az aksit, áramtalanítani
a gépet, várni 5 perc-2 napot mire egyáltalán visszakapcsolható a noti ...Na, ezért nincs értelme egyszerűen monitorcsatolóval linkelni a mostani
Acer TM 5720G notimat a régi FUSI-val.Várom a javaslatokat! (azon kívül, hogy: Vegyél egy új LCD monitort!)
Előre is köszönöm! -
richpublic
tag
tud valaki olyan expresscard ról ami ide csatlakozós?
-
sunci_02
aktív tag
Sziasztok!
Elöttem van egy Dell Inspiron 2500 rettenet. Nem működik rajta az internet mivel nem látja a hálókártyát. Dell honlapjáról leszedtem az összes drivert de elhajt vele. Tudtok segíteni? Device Finder félék nem találják. Nem tudom mi van benne... milyen driver kell neki. (Ez egy ezer éves gép) Köszi
-
adyh
tag
Sziasztok!
Tud segíteni valaki ebben? -
sziada5925
aktív tag
válasz
DeFranco #18069 üzenetére
Az Ati honlapján a Mobility Radeon 4000 series-hez csak Win7 alá található catalyst, az is beta verzió. Ezt próbáltam xp alatt, de nem működött.
plaszy: Ha letöröltem a recovery partíciót, akkor annyi a win7-nek? Acer honlapján sincs terméktámogatás xp alá.
Noti típusa
-
plaszy
őstag
válasz
sziada5925 #18068 üzenetére
Acer.hu oldaláról lelehet szedni minden típushoz a drivereket. Ha megírod a pontos típust, akkor megpróbálok segíteni.
WIN7-et valószínű, hogy egy Recovery partícióra tették fel, amit bármikor vissza tudsz állítani. -
DeFranco
nagyúr
válasz
sziada5925 #18068 üzenetére
Catalystot próbáltad már?
-
sziada5925
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Acer laptopot, amiben egy Ati Mobility Radeon 4570-es kártya van. Windows 7-et kaptam hozzá, mint oprendszert, de nem szeretem, ezért megpróbáltam feltenni az xp-t. Össze is szedtem hozzá a drivereket (mivel nem kaptam hozzá driver cd-t), kivéve a videókártyához. Akárhogyan is próbáltam, nem sikerült felismertetni a vga-t xp alatt. Próbálkoztam a mobilty modder programmal is, de semmi.Valakinek esetleg valami ötlete lenne? És ha már megkaptam a telepített Windows 7-et, és a serialt hozzá, akkor magát a Windows 7 Home Premium telepítőt megkaphatom az Acer honlapjáról vagy valahonnan? Mert így azért elég gáz, hogy feltelepítik az oprendszert és használjam amíg tudom, aztán kakukk. Előre is köszönöm! -
-
Igazából nem is tudom melyik topikba kéne írni egy ilyen kérdéssel:
Melyik n-es, pcmcia-os wifi kártya tudja a fullos 300mbit-et (merthogy amelyik a felét ismeri az is n-es jelölést kap), + alapból ismeri a W7, vagy gond nélkül telepíthető.
Próbáltam rákeresni a hcl listán, de vagy nincs info, pl. Belkin n1, vagy nem találtam árlistákon az adott típust.
-
Goatman
aktív tag
Üdv!
2 napja vásároltam egy Fujitsu Amilo Pi3560-at és a következő problémák akadtak vele:
Alapvetően meg vagyok elégedve a hűtésével, az alapjárat nagyon kellemes hangerejű. De 10 percenként kicsit "feljebbvált" a venti pár mp-re, és jön egy halk, pulzáló fütyülő/sípoló hang, míg újra vissza nem veszi magát a hűtés..gőzöm sincs mi okozhatja, de néha nagyon idegesítő.
A vinyó (WD 320Gb) bekapcsolás után durván 20-30 perccel egyre érezhetőbben elkezd rezonálni, lemez beolvasása közben pedig az optikai meghajtó (Toshiba-Samsung) is eléggé tudja zúgatni és rázni a gépházat.
Mit gondoltok ezek tükrében kicserélik még nekem a gépet egy másikra, vagy törődjek bele, hogy így marad? Előre is köszi..
-
BluEyes
őstag
válasz
Doki16 #18056 üzenetére
Ez egy Banias magos PM. Jó bele, de ezzel nem vagy sokkal előrébb, kb annyival erősebb a cerkánál, amennyivel magasabb az órajele. Olyat keress, amiben 2Mb L2 cache van (Dothan mag), 400Mhz fsb, és minél magasabb órajel. Szerintem 735 vagy fölötte (745,755,765) amivel érdemes foglalkozni.
[link] -
Redy
tag
Sziasztok!
Lassan 1 éve váltottam laptop+netre a T-onlinenál, és kaptam egy Fujitsu Siemens V5555 notebookot. A laptop hangszórója egyik napról a másikra elkezdett "recsegni". Igazából a jobb oldali hangszórón szól a bal is, csak halkan, és ráadásul még recseg is. Driver problémára gondoltam, de egy jót sem találtam hozzá. Ma újratelepítettem, feltettem az eredeti drivert, de ugyanez a hiba. Ha dugok be fejhallgatót, azon is csak a jobboldali szól. Most ott tartok hogy szervizbe viszem. Az lenne a kérdésem hogy abba a T-Pontba vigyem ahol átvettem? Szerencsére garancia még 2 hétig van rá.
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok
Az egyik laptopomon ez az érdekes jelenség jelent meg kb. fél éve. eddig is volt, de most már elég nagy lett, tudja valaki mi lehet EZ.
Köszi
-
vansboy16
csendes tag
Hali !
Az lenen a kérdésem ,hogy lenne egy noti aminek ugyanazok a paraméteri kivéve a procit :
Az egyik : Intel Core i5-430M a másik Intel Core i3-350 .
A kérdés ,hogy érdemes e megvárnom az i5 procit , mert azt csak 3 hét múlva vehetném meg , az i3 meg azonnal meglenne . Szal tud annyival többet , hogy még várjak a vásárlással ? Köszi előre is -
amdkiller
aktív tag
Sziasztok!
Dell Inspirion 1501
win7 új telepítés
kérdés: amikor visszajön készenléti állapotból a képernyő azonnal elkezd "szaladni", villogni mitől lehet?
XP-vel állítólag nem csinálta!
Win7 lehet a ludas, vagy a vga driver, vagy mi?
Megoldás? -
Kbali
nagyúr
-
Kbali
nagyúr
válasz
tgumis #18045 üzenetére
Neked is ajánlom ezen hsz-ben lévő linket.
-
DeFranco
nagyúr
Nos, a lentebb leírt probléma továbbra is fennáll (röviden: XP indulása után a venti leáll, nem is indul el, inkább túlmelegszik a proci és lefagy a gép bővebben lent/fent), annyi a plusz infó, hogy nincs semmilyen proci hőmérséklet visszajelzés, Speedfan csak a HDD-t látja, meg valami ACPI-t ami 0,8 C fokos.
Egyre inkább az a gyanúm, hogy a hőmérséklet érzékelő szállt el. Az meg hardveres, gond, és akkor szervízbe kell vinnem sajnos.
Ennek milyen nagyságrendű tétel lehet a javítása, és tudtok-e ajánlani egy megbízható pesti szervízt a célra?
Ha esetleg valakinek beindult az isteni szikra, és van tanácsa, az se tartsa vissza.
-
BluEyes
őstag
válasz
Doki16 #18026 üzenetére
Persze. Az 5-ös végűek (755,745,735,725) 400Mhz buszsebességűek, azok tutira mennek a cerka helyén. A 0-ás végűek 533Mhz buszosok, azok nem biztos, bár a csippszet elvileg tudja, kérdés, hogy a noti biosa tudja-é, ill. az ilyen procikat (740,750,760 stb) kezeli-e normálisan. Túrd meg a netet, hátha valahol a fórumokon találsz információt erről.
-
tgumis
tag
Hi
Az lenne a kérdésem hogy sehogysem sikerül összekötnöm a laptopom(ASUS F5GL ) és egy SONY BRAVIA KDL-20G3000 tv-m.Vagyis nem sikerűl megoldani azt hogy a tv-n nézzem a videóimat.
Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném. -
The DJ
addikt
Gyors kérdés: Hallott már valaki valamit a Caleido típusú laptopokról? Egyik hölgy ismerősöm gépe volt ilyen és bontásból kerültek hozzám alkatrészek, de mivel ő nem tudja pontosan milyen típus volt, így én sem tudom meghirdetni rendesen az alkatrészeket, amíg nem találok valami linket vagy leírást róluk.
-
plaszy
őstag
válasz
richpublic #18041 üzenetére
Valóban jó ez a VGA és T6600-assal is megvan 150k-ból: [link]
-
richpublic
tag
válasz
BigG.(nnnnn) #18039 üzenetére
A fujitsu amilo pi 3560 a legjobb választás! olyan vga van benne ami a 230-300.000-s modellekben van!
T6600-s procival erősebb de drágább:
link-olcsobbT4400-as procival 15%al gyengébb de olcsóbb:
link-olcsobbmegéri 131.840Ft ért (áfa nélkül:105.473Ft) megvenni az olcsóbb tipust és venni bele egy core 2 duo P8600-t amit itt a ph-n 20.000ft ért veheted meg " prom " usertől! itt még mindig 150nél vagy és csak 10e+ mint a t6600-s =) vagy ha nem vagy szakértő ebben és nem akarsz keverni akkor a T6600-st vedd!
-
plaszy
őstag
válasz
BigG.(nnnnn) #18031 üzenetére
Szia!
105M-ről egy kis infó: [link]
Az írás végén ott van pár játék, hogy miben hogy teljesít. Crysis köztük van, de majdnem mindenhol piros, tehát elég gyengus.
-
BigG.(nnnnn)
tag
hú hát jó lenne ha vki ajánlana vmit mert ha nem akkor sztem maradok az ajánlatodnál
mert csüt-péntek venném:S -
Colera
tag
válasz
BigG.(nnnnn) #18037 üzenetére
sajna én se vagyok nagyon benne ebben a témában, viszont ~140-150 Fujitsu Amilo 3560 mobil gt240-ese szerintem már elszaladgálna vele, biztos lesz itt valaki aki tud ennél jobban kiépített notit ajánlani
-
Colera
tag
válasz
BigG.(nnnnn) #18035 üzenetére
akadna, bár ha szénné butitanád a grafikát szerintem elérhető lenne a gta4-ben egy akadásmentes játékmenet
-
Colera
tag
válasz
BigG.(nnnnn) #18031 üzenetére
a Geforce go 105m kb egy 8600-as nvidia teljesítményével pörög, szal ha nem is muzsikálna el rajta a gta4 de elfut
-
Colera
tag
Sziasztok, egy kérdésem lenne, írtam az asus topicba is de még nem nagyon pörögtek fel rá
-> ASUS f5-gl típusu laptopot, legújjabb nvidia driverrel /8200M-es vga driver+command panel/ sem lehet összekötni egy Bravia tv-vel, valakinek van valami ötlete hogy miket nézzek még meg? jelenleg d-sub/vga/ -> scart-al probalkozok, de meg se rezzen, braviahoz természetesen nem kell driver, semmi extra nincs hozzá, annyit ír a könyve hogy összedugni barmilyen kábellel és auto felismeri, nah mármost itt se kép se hang -
BigG.(nnnnn)
tag
Hali!
ACER Extensa 5635G-652G25MNL LX.EDY0C.024
* PROCESSZOR: Intel Core 2 Duo T6570 2.1Ghz
* MEMÓRIA MÉRET: 4Gb
* MEMÓRIA TÍPUS: DDR3
* KÉPERNYŐ ÁTMÉRŐ: 15,6"
* FELBONTÁS: 1366x768 (WXGA)
* MEREVLEMEZ: 250 Gb
* OPERÁCIÓS RENDSZER: Linux
* OPTIKAI MEGHAJTÓ: DVD-RW
* AUDIÓ: Igen
* INTEGRÁLT VGA TÍPUS: nVidia GeForce Go 105M
* WLAN: Igen
* HÁLÓZAT: 10/100/1000Mbps /Gigabit/
* BLUETOOTH: Igen
* USB PORT: 3 db
* SÚLY: 2,5 kg
* KAMERA: Igen
* KÁRTYAOLVASÓ: Igen
* HDMI: Nem
* DISPLAYPORT: Nem125 körüli az ára, ebben az árkategóriába van ennél jobb választás?
a vga-ja az milyen erős? GTA 4, Crysis hogy muzsikálna? -
válasz
krisi047 #18028 üzenetére
Fenyes kijelzo akkor jo, ha olyan helyen hasznalod a gepet, ahol nem tukrozodik semmi rola. Pl. egy vonat ablakaban tenyleg nagyon zavaro tud lenni, akkor szinte tukorkent mukodik... viszont otthon meg szebb kepe van. Ezt el kell donteni laptop vasarlasakor, hogy melyik a fontosabb
-
krisi047
senior tag
Sokat olvasni, hogy szidják a fényes notebook kijelzőket, mert túlságosan tükröződik és a matt a nyerő. Jelenthet megoldást egy ilyen fólia? [link] Valakinek van hasonlóval tapasztalata?
-
richpublic
tag
hello lenne egy kérdésem
hogy lehet az hogy egyik csákónak olyan laptopja van amiben nvidia Geforce GT240M van és az ugye 1GB-s de neki gta4be azt irja ki hogy 2004mb ez hogy lehet?
van hyper memory?
-
a notiban gyárilag vannak kihúzva az antennák, általában a kijelző köré, a burkolat alatt, vagy ilyesmi, és a modulhoz megy két vagy három vékony vezeték, megfelelő színezéssel. a modulon csak csatlakozási lehetőségek vannak az antennák számára.
amit linkeltél, azon három csatlakozó van az antennák számára - felül, kettő a jobb oldalon, és egy a bal oldalon -, azok az arany színű kis pöttyök azok a képen - így ha csak két antennás előkészítés van a notidban - feltételezem, hogy igen -, akkor az nem kimondottan lesz jó neked!
a 2 * 2 és a 3 * 3 mimo közötti különbségbe most inkább ne menjünk bele, de sebesség szempontjából egy g szabványos modulhoz képest, a két antennával rendelkező n szabványos modul is nagy ugrás, megfelelő feltételek megléte esetén akár háromszoros a sebesség!
végszükség esetén egy pcmcia csatis n szabványos wifi modul is jó neked, az nem lóg ki a notiból! -
Sultan187
csendes tag
Sziasztok!
Van egy LENOVO 10sE2-es gépem beépített modemmel, amin keresztül kapja a mobilnetet.
Kérdésem: meglehet e- oszatni a netet két gép között valahogyan? Hardver nélkül? Vagy hardveresen?Előre is köszönöm!
-
Doki16
addikt
Van nekem egy FUJITSU SIEMENS Amilo L7300-X gépem. Az lenne a kérdésem, hogy aki ilyet használ, vagy aki csak simán tudja, hogy belemegy-e ebbe a gépbe egy Mobil Celeron 370 SL8MM proci? Mondjuk nem ragaszkodom ehhez a típushoz bármelyik másik jobb lenne a mostani 340-nél. Az érdekelne, hogy meddig lehet a memóriát bővíteni, valahol azt találom, hogy 2GB valahol meg azt, hogy 1GB.
Köszönöm a majdani válaszokat
-
amdkiller
aktív tag
Sziasztok!
Dell Inspirion 1501
win7 új telepítéskérdés: amikor visszajön készenléti állapotból a képernyő azonnal elkezd "szaladni", villogni mitől lehet?
XP-vel állítólag nem csinálta!
Win7 lehet a ludas, vagy a vga driver, vagy mi?
Megoldás? -
Chrys_
addikt
Power over eSATA 2,5" HDD Rack megrendelve: [link]
-
Huba13
csendes tag
Jó Napot!
kis segítség kellene adott 1 Dell inspiron 8600 notebook de a kijelzője halott emiatt külső kijelzővel van használva. Újra kellene telepíteni de az a probléma hogy a külső kijelzőn nem jeleníti nem a bios-t csak akkor kapcsol be a külső monitor mikor már a rendszer grafikus felületen töltődik be.Az Fn+F8 (lcd/crt) gombra sem reagál.
esetleg van valakinek ötlete mi lehet a megoldás!
-
DeFranco
nagyúr
válasz
HatakeKakasi #17990 üzenetére
Nincs a BIOS-ban semmi a ventit vagy a hűtést befolyásoló beállítás. A hőmérséklet/rpm értékeket sem írja ki.
Everest/Speedfan sem érzékeli, sem a hőt, sem a fordulatszámot, ezt elnéztem tegnap.
Csökkentett módban is bootoltam, sőt, live CD-ről is, de továbbra is leáll a laptop hűtése a load screen után.
-
Kbali
nagyúr
válasz
richpublic #18014 üzenetére
Itt kérdezd - szaktopik.
-
Balli
őstag
Koszi szepen a segítsegedet! Ha meglehet oldani akkor mindenkeppen egy PCI-os adaptert szeretnek ami bevan epítve a gepbe, egy olyasmit amilyet lent a kollega mar linkelt: [link]
Hogyan tudom azt megnezni hogy harom/vagy ket antennas az alaplapom, azaz hogy kepes wifi n-es PCI csatlakozasara??
A ket antennas n-es PCI-nak mi biztos jo lenne a gepbe, vannak sebessegbeli hatranya a 3 antennashoz?
(Ezt az antennat nem is ertem teljesen, hisz nincs a belso PCI kartyan ilyen, csak ami oldalt kilóg viszont nem olyat szeretnék) -
richpublic
tag
üdv! az lenne a kérdésem hogy hogyan tudom rákötni a tv-re a notim? van a gépen HDMI és VGA kivezetés! de a tv-n csak RGB csatlakozó van! (remélem ez az
piros,sárga,és fehér csatoló)
-
a/b/g szabványos wifi modul előkészítés esetén 2 antenna van kiépítve a notiban, az n szabványosnál pedig három! ha nincs n szabványos wifi modul részére előkészítés, akkor csak két antennát tudsz rácsatlakoztatni az n szabványos wifi modulra, ami nem az igazi - nem sok értelme lesz a cserének, sőt...
egyszerűbb - és olcsóbb - például egy usb csatolású n szabványos stick beszerzése! -
Balli
őstag
A kovetkezo Sony VAIO gepem van: [link] 802.11a/b/g wireless-re kepes, ezt valahogy fel lehetne javitani 802.11.n-re vagy ilyenkor az alaplap vagy barmi mas szűk keresztmetszet lehet?
-
netmesterke
aktív tag
Üdv!
Nem rég irtam egy érdekes hibajelenségről:
(A gép egy FSC Pa 3553) változó időközönként a billentyűzet java része és a touchpad egyszerűen kikapcsol, tehát hiába nyomkodom semmi....nem mozog a kurzor meg nem ir a bill....néhány bill működik csupán (fn+f6 meg még egy két f-es bill fenn)....ha dugtam hozzá régcsálót az működött....ha letettem készenlétibe meg felébresztettem, akkor megjavult...
no comment mondom.
De! Rájöttem mi okozhatta a bajt. Mégpedig a coolpad! Nincs hozzá dugva és semmi baja....
Eddigi pár hónap alatt nem volt pedig baja. És nem egy gagyi darab (Cooler Master-Notepal).
Érti ezt valaki? -
buherka
addikt
Szasztok...
Nagy kérdés:Adott egy FuSi Amilo L7300-as noti. A veni totál csapágyas benne, mint egy mákdaráló kb olyan a hangja.
Tehát venti csere kell...
Néztem ebay-en ezt a jóságot: [link]. 4K körül lenne, cakk-pakk.
Most a kínai azt írja, hogy Fujitsu L7300-as gépbe jó....remélem egy és ugyanaz, mint az Amilo L7300-as.Itthon csak 12K-t mondanak a ventire + munkadíj...betegek ezek.
Mint gondoltok vegyem, ne vegyem.?
-
N@Body
csendes tag
válasz
Pulsar #17996 üzenetére
Szia!
Kíváncsi vagyok, hogy az általad említett új HP gépekhez adnak-e kábelt és arra is, hogy milyet! Azért firtatom kicsit ezt a kérdést, mert az általam másfél éve vásárolt ACER 6935 G laptopon már van ilyen csatlakozó és használni is szeretném, de kábel sehol. Sőt, a mellékelt doksikban sem volt semmi utalás, még az sem, hogy van rajta ilyen! Lehet ez is megelőzte kicsit a korát...
-
N@Body
csendes tag
válasz
poross #17997 üzenetére
Üdv!
Igen, mikor rákerestem nekem is kijött a VERBATIM külső HDD-je. A termék leírása kicsit félrevezető, mert mikor a részletes lírását néztem, ez egy külső táppal ellátott normál eSATA és USB csatlakozóval ellátott egység. A keresett "POWER eSATA" csatlakozást ill. összekötő spageszt azonban ezen sem találtam...
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest