-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
Sziasztok!
Van egy LCD tv-n aminél berakadt a jack 3.5-es csati, és a hangbeállításokban csak azt érzékeli.
Firmwaret és minden szart próbáltam, nem ez a lényeg, hanem neten olvastam, hogy olcsó csatlakozót használnak a gyártók és ez X év után tönkremegy, és az alaplap úgy érzékeli, mintha mindig be lenne dugva.
Olvastam egy végső megoldást, hogy a jack csatit, ki kell szerelni az alaplapból és akkor faszán működni fog a dolog.
Mivel nem vagyok NYÁK szakértő és fingom nincs hogyan kéne hozzáfogni anélkül, hogy szétbarmolnék bármit, kérdeznélek titeket, hogy egyáltalán hogyan fogjak neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest