Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pucni
csendes tag
válasz aizen92 #83388 üzenetére
A HDMI szabvány szerint nem ajánlott 15 feet azaz 4,5 méternél hosszabb kábel használata. Ettől még gyártanak hosszabbat is és akár még működhetnek is, de vannak konfigurációk amik érzékenyek a hosszra.
Én pl. banana pi és samsung TV közé tettem 5 méteres no name kábelt és néhány másodpercenként elment és visszajött a kép. Átdugtam egy másik HDMI bemenetre és ott jó volt. (A TV HDMI bemenetei között van egy DVI jelölésű is.)
Olvastam, hogy raspberry pi HDMI kimeneti feszültségét konfigurációs fájlban lehet növelni, így hosszabb kábel vesztesége esetén is jut elég feszültség a bemenetre.Ha nagyon hosszú a HDMI kábel akkor lehet jelerősítőt is közbeiktatni, de ezt táppal kell ellátni. Olyan is létezik, hogy HDMI jelet átalakítanak és hálózati kábelt használnak vezetőnek, majd visszafordítják HDMI-re a végén. Így nagy távolság is áthidalható.
Nem írtad, hogy a gagyi kábelek milyen hosszúak.
-
őstag
válasz aizen92 #73644 üzenetére
Ha ez tényleg megoldást jelent, akkor nem nagy cucc kiforrasztani. Valószínűleg jók a képek, de elég pocsék a minőségük. A nyák hátoldalán ki kell forrasztanod a lábakat. Nem kell tőle megijedni, ha van normális(abb) pákád, akkor egyszerű.
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
válasz aizen92 #68153 üzenetére
Én ilyenkor úgy kerülném meg a problémát, hogy a Win98-ra felraknék egy pdf-be "nyomtatót". Magát a rendes nyomtatót pedig egy olyan gépre kötném ami támogajta is.
"What is Linux? I only joined because of the the penguin..." - meanwhile in the linux community. http://9gag.com/gag/arpZGOy
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest