Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rtcwfan
tag
Állítólag valami új szervert csinálnak, azért nem elérhető!
-
spiritex
veterán
válasz
Intel fan11 #61792 üzenetére
Nekem ilyen-em van 32 gigásban, iszonyat gyors és USB2-n is veri a legtöbb pendrive-ot.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01 #61778 üzenetére
Valaki?
-
Intel fan11
őstag
Üdv. Pendrive-ot szeretnék venni. Elsősorban azért kellene, hogy arrol szeretnék smart tv-n filmet nézni! Kb 16 gigásra gondoltam. Fontos lenne a magas írási sebesség gyorsan tudjak rá filmet másolni! USB3-am nincsen. Mit ajánlotok?
-
pelenka35
őstag
61760-ra valaki?
-
starpeter
senior tag
Sziasztok
A problémám az ,hogy nem tudom telepíteni a java-t ,mert hibát ír ki ,azt írja ki "C:/.......... is corrupt"
Mitől lehet ez?Intel Celeron 2,00 GHZ
512MB RAM
10GB HDD
Win XP -
rtcwfan
tag
Prohardver átmeneti hiba, nem tudom megnézni a privát üzeneteimet.
Csak nekem van ez vagy másnak is? -
Deck
titán
Tp-Link Routeren keresztül van osztva a net. 5db okostelefon csatlakozik hozzá wifin keresztül. Azt szeretném ha kitudnék zárni egyet, hogy ne tudjon csatlakozni. Hogyan tudnám ezt megcsinálni?
-
Sziasztok,
Egyre jobban kacsintgatok az online zenei szolgáltatások felé (Spotify, Rdio), viszont van egy rakat zeném, amelyeket jó lenne valamilyen módon megjelölni, vagy meglévő lejátszási listákba szervezni ezen rendszerekben. Egyesével körülményes, tömegesen kellene. Szerintetek van ilyenre lehetőség?
Köszi! -
Krakesz27
tag
Olyan kérdésem van, hogy felraktam a 3DMark Basic Edition-t és a pro kulcsát adták hozzá de ha beilesztem akkor nem fogadja el. Hogy tudom elfogadtatni újból?
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Windows 8.1-em van és a következõ problémám lenne: adott egy Genius dolby 5.1-es asztali hangfal, amit tökéletesen beállítottunk, mindig az a hangszóró szólalt meg, amelyikre ráklikkeltem. Viszont ha használnám rendesen, pl youtube, akkor sztereóban szól, az 5 egységbõl csak 2, a left és a right. A furcsa viszont az, hogy egy másik felhasználói fiókon mûködik, mind az 5 szól. 4db felhasználói fiók van, mindenhol ugyanazok a hangbeállítok, de csak egy fiókon mûködik rendesen. WTF
Lécci segítsetek -
BigBlackDog
veterán
válasz
Andris sros #61771 üzenetére
Én, személy szerint akkor nem kötném be, úgyis észreveszed majd, ha valami hiányzik (pl. egy led nem ég)
. Esetleg még azt tudnám elképzelni, hogy a ház előlapján esetleg van valami ventilátor fordulatszám vezérlő kütyü, aminek az a kábele, de nem említettél semmi ilyet. Ha gondolod, mutass egy képet az előlapjáról, kábelkötegről, hátha látni valami árulkodó jelet.
-
ggg666
őstag
válasz
Glaz-dozfhut #61770 üzenetére
Ez amúgy se venti kábel, hanem floppy.
Ilyen kellene nekem éppen csak 6 darab floppy csatlakozóval. -
spiritex
veterán
válasz
Andris sros #61772 üzenetére
Ha nem kötöd be világít minden led? Reset, bekapcs, hdd.
-
Andris sros
csendes tag
válasz
Glaz-dozfhut #61770 üzenetére
igen, pontosan.
-
Andris sros
csendes tag
válasz
BigBlackDog #61769 üzenetére
Se venti, se dokkoló, semmi nincs ott. ház típusát sajnos nem tudom, sehol semmi felirat nincs rajta :/
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
Andris sros #61768 üzenetére
Az végül is egy anya és egy apa végződésű Molex mint itt, a kis 4 pines venti kábelt ne nézd.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Andris sros #61768 üzenetére
Nincs véletlenül elől egy ventilátor is abban a házban? Milyen kuckóról lenne szó?
-
Andris sros
csendes tag
Üdv! Az lenne a problémám, hogy a bekapcsoló paneltől ugye jönnek a kábelek. Ezeket be is tudom kötni rendesen, gond nincs velük. azonban ezek a kábelek mellett jön a tápkábel (molex) kábel két szálon két véggel. Az első végben vannak lábak, a másik vége pedig a lyukas. A kérdés az, hogy ezt rá kell kötni a tápra, vagy hagyjam lógóban? elől a szokásos dolgok vannak, bekapcs.gomb, 2usb port, hang és mikrofon bemenet és 2 led. Esetleg annak kellhet?
-
föccer
nagyúr
válasz
Kezdő vagyok #61765 üzenetére
Egy teljesen jó gép is ki tudja nyírni a külső meghajtókat.
üdv, föccer
-
Kezdő vagyok
őstag
BUÉK!
[link]
a BIOS"őrülete"árthat egy külső HDD-nek vagy pendrive-nak valamilyen módon?
USB 2.0 vagy 3.0-n csatlakoztatom. -
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
freelanced #61702 üzenetére
Nekem van egy tippem a memóriák aktuális sebességének figyelésére. Az AIDA-ra gondolok, azon belül az OSD menü. Ott kiválasztod a 'memória sebessége' opciót. Az OSD megjelenítési frissítését alacsonyra 1-2 mp-re állítod, 'mindig látható' be. képen 3.sor
(az az igazság, játékok alatt nem próbáltam, hogy felül marad-e)
-
válasz
kmisi99 #61758 üzenetére
Elvileg a szériát forgalmazták HDD-vel is. Megnéztem a Dell pótalkatrész listáját, és 2,5"-es SSD-t is ajánl bele. Ezek szerint bele kell férnie, és mennie is kell benne a 2,5"-es HDD-knek is.
DE! Nagyon sok helyen azt látom, hogy nem fér bele. Valószínűbbnek tartom, hogy a Dell honlap téved, de a képeken én is úgy látom hogy van elég hely, de biztosra akarok menni.
Ezért ha tudsz, lőjj nekem légyszi valami olyan képet, amin látni a méreteket benne.Egyébként, ha belefér, akkor bármilyen 2,5" méretű SATA csatlakozófelületű merevlemezt beletehetsz.
-
pelenka35
őstag
Sziasztok
Adott egy frissen telepített win 7 rendszer ,indítás után bejelentkezik megjelenik az asztal majd fekete lesz a képernyő
és nem lehet csinálni semmit. Reset után viszont fut rendesen a win 7.
Mi lehet a gond? -
orion1025
őstag
válasz
MaxxDamage #61727 üzenetére
Igen, jó az a CF kártya is.
-
kmisi99
addikt
válasz
razorbenke92 #61757 üzenetére
Pontosan ilyen van most benne ez döglött meg. Tudnál ajánlani valamilyen hdd-t ami jó bele? Sajnos 10 000ft 32gb os ssd az meg már a laptop árának harmada. Nekem valami 30-40gb os hdd is jó lenne de nem igazán találok ilyet vagy ilyen méretbe csak ssd létezik?
-
válasz
gamer187 #61744 üzenetére
A hálózati eszközök szabványokra épülnek, ha XP-vel ment, menni fog mással is. Esetleg a konfiguráló CD fog rimánkodni, de az is elindul biztosan. Ha nem, a webes felületén akkor is be lehet állítani. Egyszóval, menni fog.
kmisi99: Ha az egy Inspiron mini, akkor "mini PCI-E PATA SSD" paraméterekkel találsz bele cserealkatrészt.
-
reflxx
aktív tag
Üdv! Mostanában észrevettem hogy ha megnyitok egy programot, vagy neten új lapot nyitok, vagy akármilyen honlapot megnyitok a gép 2 mp-ig elkezd akadni. Főleg akkor zavaró ha zenét hallgatok és akad a zene.
Vírusra gyanakodtam, futtattam 2x teljes rendszervizsgálatot avast 2014-el de semmi. Van valami megoldás? Mert elég irritáló számomra.
Előre is köszi! -
ggg666
őstag
válasz
hardtechno92 #61748 üzenetére
Rossz a driver hozzá, vannak olyan nem jól támogatott gépek, hogy a gyártó honlapján is rossz driver van fenn, keresni kell hozzá egy jót.
-
Apollo_21
addikt
válasz
kmisi99 #61749 üzenetére
KingSpec 16GB 16G PATA Mini PCIE MLC SSD Card For DELL Mini 9 Inspiron Mini 910
Ez lesz a Te szerkentyűd én ezt gondolomMértetet nenézd..ez változhat.
Remélem tudtam segíteni
Eredeti változata azt hiszem 8gigás?
Product Identifiers
Brand Dell
Model D154H
UPC 5704327943327Key Features
Enclosure Internal
Capacity 8 GB
Hard Drive Type SSD (Solid State Drive)
Interface SCSI-1 -
kmisi99
addikt
A dell 910 es laptopban tönkrement az ssd milyet kell keresnem ez milyen fajta milyen méret? Itt egy kép a rózsaszín buborékos fólián a felső zöld nyákosra gondolok
[link] -
Thrawn
félisten
válasz
hardtechno92 #61746 üzenetére
Driver nélkül én nem is csodálkozok ezen.
-
hardtechno92
tag
Sziasztok. a következő [hibaüzenetet] kapom, ha van telepítve driver a wi-fi/LAN kártyához, ha nincs. Tehát sehogyan sem csatlakozik a Windows a nethez, mi a lehet a gond ? (ismerős azt mondja vírus)
-
gamer187
tag
Belkin G F5D7230-4 típusú router működik Windows 7-en? Sehol sem találtam erről infót és elméletileg az XP volt az útólsó támogatott..
-
FRENK1988
veterán
Utánvétnél mikor kapom meg az utánvét összegét? (kpban)
-
sixpack89
tag
sziasztok! olyan problémám van,hogy a képernyőkímélő automatikusan bekapcsol,hol ott többször kikapcsoltam,meg átállítottam 50 percre,mégis 20 perc után bekapcsol,ez azért zavaró,mert gyakran nézek videót youtube-n filmeket sorozatok részeit. mi lehet a megoldás? vista fut a gépen.
-
Milgram1
aktív tag
Hello,
Van egy gep
Intel Celeron D430 2,2GHz
Asrock G31M.. nem tudom tovabb
1,5GB CSX DDr2 800MHz
Gigabyte GeForce 9600GT
WD Caviar Blue 500GB 7200RPM
M-Tech 420WTudom szar az egesz ugy ahogy van
de meg eleg rendesen hasznalava van es szeretnem kicsit felujitani mert most eleg lassu. Azt terveztem hogy hardveraprorol kesobb vennek bele egy C2D E6xxx/7xxx-et meg tobb ramot. Az lenne a kerdesem hogy melyiket kellene eloszor kicserelni? Ketto egyszerre nem megy most mert a gep nem a sajatom meg a sajat gepemre is kell kolteni eleg sokat
-
-
dltpwnz
aktív tag
Üdv, OCZ3x1600 lv1g ramhoz valaki tudna nekem segíteni egy időzítéssel ? 1600mhzen szeretném futtatni de amiket próbáltam azokkal mind újraindult. Kösszépen
-
toza
senior tag
hello! Dell Inspiron 15R 5521 mennyire jo jatekra?! bf3 ultra stb?! koszi
-
spiritex
veterán
Valaki tudna segíteni, hogy ezt az online rádiót: vocal chillout hogyan tudnám külön programban lejátszani? Mert hiába adom be nekik a http://www.di.fm/vocalchillout stream linket, nem indulnak el. Nincs winamp-om, hogy azzal kipróbáljam, esetleg akinek van megnézné, hogy milyen címen van a stream? Ilyesmi címre gondolok, mint pl. ez: http://sc-tcl.1.fm:8010 vagy ez: http://88.191.128.47:6334. Előre is köszi!
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Hardveraprón eladtam egy illetőnek egy hardveremet és bár nem volt rá garancia, én vállaltam pár hónap visszavásárlást ha valami baja lenne.
Tudnátok küldeni nekem egy vázlatot egy ilyen garanciapapír megírásához???
Nagyjából tudom mit kell beleírni, de hogy azért formailag is klappoljon, kéne valami alap, amelyre építhetek. -
orion1025
őstag
válasz
jonnyjoker01 #61723 üzenetére
A hangkártya beállításainál nézelődj, hátha valami sztereó féleség van alapértelmezetten gyárilag.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01 #61696 üzenetére
Valaki??
-
orion1025
őstag
válasz
MaxxDamage #61716 üzenetére
-
forras2
őstag
Sziasztok!
Van ez a Photoshop nevű képszerkesztő program.
Ebből van ingyenesen elérhető verzió is, vagy csak pénzért lehet megvenni? -
Kiss70
aktív tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Németben a barátomnak szeretnék magyar telefonnal felvett műsort küldeni.
De wav fájl lenne a leg jobb.
Mivel tudnám az mp3 at wav ba konvertálni.
Előre is köszönöm. -
föccer
nagyúr
-
orion1025
őstag
válasz
MaxxDamage #61713 üzenetére
Nekem 2500Ft-ba került a kártya (4GB) +átalakító, és akkor arról tudom, hogy nem lesz hibás, bad sectoros, stb.
-
orion1025
őstag
válasz
MaxxDamage #61711 üzenetére
Olyan régi és gyenge gépnél nagyon nem fog számítani a kártya sebessége.Nekem egy Transcend 133X-s kártyám van, ezt egy asztali gépben használom (Pentium III-s konfig).Neked átalakítóból egy noti IDE-s kellene.Ezt össze sem lehet keverni az asztali gépekbe valóéval, mert azokon van floppy tápkábel csatlakozó is, na meg nagyobb a panel.
-
orion1025
őstag
válasz
MaxxDamage #61706 üzenetére
Nem biztos, hogy tudna vele mit kezdeni, vagy nem ismerné fel a teljes méretét.Mindenhol 4,3GB-s HDD-t találtam legnagyobbként ami bele volt rakva.Nem gondolkoztál még el egy CF kártyás megoldáson?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
HollyBoni #61707 üzenetére
Kint van az oldalukon: Vásárlástól való elállás
-
HollyBoni
veterán
Nem tudja valaki hova kell írni ha Extreme Digitalos rendelésemet törölni szeretném?
-
MaxxDamage
félisten
Compaq Contura 410C -be menne egy 20GB -os HDD ?
(gyárilag 351MB van benn , de meghalt és 4.3GB-os lett belerakva amit gond nélkül visz , de az töltés közbe kattog /sectoros lehet/ )Előre köszi a válaszokat !
L
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Megtudja nekem mondani valaki hogy a Creative sound blaster audigy 2 zs video editor optikán tudja-e fogadni az 5.1-es kódolást ill. és tudja dekódolni analógra?
Nekem az istenek nem akar össze jönni. -
Impressa
őstag
válasz
freelanced #61702 üzenetére
Akkor, azt már tényleg ne szakítsad meg.
Van valami program amivel leállítás nélkül látom, hogy milyen sebességen fut a ramom?
Én még nem találkoztam olyan programmal, ami folyamatosan figyeli a RAM sebességét. Aida 64-el tesztelni, mérni tudod, de hogy monitorozzad is folyamatosan...
hátha a többiek többet tudnak mondani ezzel kapcsolatban.
-
Impressa
őstag
válasz
freelanced #61698 üzenetére
Szakítsd meg nyugodtan, nem okozhatna problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest