Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Dugen

csendes tag

Sziasztok!

Örülök, hogy itt ez a topic, mer sürgős segítség kellene és nincs vagy csak én vagyok a béna 3 perc keresgélés után is megtalálni a topicot a következő kérdésemhez.
    Tehát: Van egy aranyos KINGSTON DataTraveler 8GB-os pendrive-om, amit egy éve vásároltam a tecskóban. Most hogy be kellene vinnem rajta egy beadandót úgy gondolta, hogy feladja a harcot, nem mintha kb. 10-nél többször lett volna használva az elmúlt egy évben.
    A probléma abban nyilvánul meg, hogy ha másolni szeretnék rá, kiírja, hogy a másolandó fájl már létezik 0 KB-os terjedelemben a cserélhető lemezen. Ekkor ha a másolás és cserére kattintok kb. 10 perc másolás után kiírja, hogy nem sikerült végrehajtani a dolgot. Próbálkoztam már gyors formázással alapértelmezettben, FAT32 és NTFS rendszerrel is, normál formázással, de semmi, mindegyik után ez a vége. Most már ott tartunk, hogy egyszerűen kiírta formázás után, hogy nincs fájlrendszer a meghajtón, formázásra szorul.
    Kérdésem, hogy holnapig hogyan bírom működésre ezt a remek számítástechnikai eszközt?
    Bocsi ha egy kicsit hosszúra sikerült, próbáltam minél pontosabban leírni problémámat.
    Előre is köszönöm a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák