Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dugen
csendes tag
Sziasztok!
Örülök, hogy itt ez a topic, mer sürgős segítség kellene és nincs vagy csak én vagyok a béna 3 perc keresgélés után is megtalálni a topicot a következő kérdésemhez.
Tehát: Van egy aranyos KINGSTON DataTraveler 8GB-os pendrive-om, amit egy éve vásároltam a tecskóban. Most hogy be kellene vinnem rajta egy beadandót úgy gondolta, hogy feladja a harcot, nem mintha kb. 10-nél többször lett volna használva az elmúlt egy évben.
A probléma abban nyilvánul meg, hogy ha másolni szeretnék rá, kiírja, hogy a másolandó fájl már létezik 0 KB-os terjedelemben a cserélhető lemezen. Ekkor ha a másolás és cserére kattintok kb. 10 perc másolás után kiírja, hogy nem sikerült végrehajtani a dolgot. Próbálkoztam már gyors formázással alapértelmezettben, FAT32 és NTFS rendszerrel is, normál formázással, de semmi, mindegyik után ez a vége. Most már ott tartunk, hogy egyszerűen kiírta formázás után, hogy nincs fájlrendszer a meghajtón, formázásra szorul.
Kérdésem, hogy holnapig hogyan bírom működésre ezt a remek számítástechnikai eszközt?
Bocsi ha egy kicsit hosszúra sikerült, próbáltam minél pontosabban leírni problémámat.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest