-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
panzer2 #55202 üzenetére
Mondjuk nálam a matt kijelző az kapásból kizáró ok, úgyhogy én mindig először a kijelző alapján szűrök. Mindjárt jönnek azok, akik meg a fényes kijelzőt gyűlölik, de hát ez a világ már csak ilyen, ízlések és pofonok. Laptop-ban és tv-ben is fényesem van, sajnos a Dell moncsim matt (azóta se tudom megszokni a zizis, hangyás bevonatát), de amikor vettem, sajnos még nem gyártottak fényes IPS-t Dell-ben... azóta már igen, le is fogom cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest