Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu56
csendes tag
Sziasztok
Hól tudok itt kérdéseket feltenni? Nem akarok össze vissza irkálni mindenhova!
Egyébiránt az lenne a kérdésem,Hogy tudom a hadwer ütközést megállítani?
Bocsi de még kérdezni sem tudok rendesen.
ZebulonZebulon
-
-
spiritex
veterán
Segítsetek mi a menete egy 8 napon belüli visszaküldésnek?
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
törölt tag
Üdv. HP Pavilion DV6 van valakinek? Kérdésem a következő, hogyan lehet kikapcsolni az F11-en lévő "mute" gombot, a kis narancs led folyamatosan világit, közben pedig nincs kifelé hang.
Az "fn" funkció amúgy működik, az F12-n lévő wifi esetében például.
Hang is van, a volume level szépen ugrál a hangerőszabályzónál, a rendszerben sincs hiba, csak épp nem szól. Fejhallgatóról minden OK.
Help me pls, I am unadvised, thx
-
Tompo92
senior tag
Sziasztok..
Nem tudom hol van ennek a kérdésnek a helye de egyenlőre nem tudok eligazodni ezen az új hardveraprón.
Szóval kérdésem a következő: Az adataimnál ahol írja hogy Pozitív / Negatív értékelés ott mikor fognak megjelenni az értékeléseim? phmegbízhatóság alapján van egy pár pozitívom.
Választ köszi előre is -
Aaron14
őstag
Van egy otthoni hálózatunk, ami egy modemből és kettő darab wifi routerből áll. A modem kapja az ADSL jelet, amit tovább vezetek a wifi routerbe, majd abból a wifi routerből vezettem tovább a második wifi routerbe. Működik mindkettő routerrel az internet, viszont a 2. routerből csak WiFi jel jön, vezetékesen nem tudok rácsatlakozni.
Mi okozhatja ezt a problémát?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
csyo
senior tag
Sikerült!
Leírom ide, hogy hasonló problémákkal küzdők a jövőben lássák a megoldást
Nem kívánt Yahoo keresőoldal eltávolítása Google Chromeból:
1. Settings: Search - itt a yahoot tavolítsd el, és a kívánt keresőoldalt állíts alapértelmezettnek
2. Tools -> extensions
a gyanús beépülő modulokat távolítsd el. (amiket nem te raktál fel. Keress rá a neten mi lehet az a program, mit is csinál - kell-e neked.) az én esetemben a YONTO nevű felesleges beépulo modult szedtem le.3. Start-> Vezérlőpult-> programok és szolgáltatások
innen is távolítsd el a nem kívánt programot (nálam a Yontoo volt)4. SPIGOT leszedése
ez "biztonságos keresést" iger nekunk, de csak azt kapjuk, hogy a yahoot allitja vissza allandoan
Start-> Vezérlőpult-> programok és szolgáltatások
"searh engine", "search protection" és hasonló neveken futtatja magát.
A közzétevő SPIGOT INC.
Ezt mind távolítsuk el!és kész:.)
Legyen szép a napod!
-
csyo
senior tag
válasz Vakegérke #54481 üzenetére
nem tuom leszedni/blokkolni a yahoo keresőoldalt:-/
Google chrome-om van, es eddig google volt az alapértelmezett keresőm.
A settingsben hiába állitom vissza, a yahoo mindig visszatér:-SEz nem program, igy a telepites/torlesben nincs benne..
Tudook olyasmit, mint a firefoxnál "about:config" vagy hasonlo trukkot Google Chrome-hoz?
Legyen szép a napod!
-
Vakegérke
félisten
válasz KonzolKartel #54482 üzenetére
No pláne.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
őstag
-
csyo
senior tag
Sziasztok!
Yahoo saerch engine-t hogy tudnám kiírtani a gépemről?
Visszaálítottam már goole-ra, de minden egyes ujraindítás után a yahoo keresője pofátlankodik vissza alapértelmezett keresőnek. Nagyon idegesítő:-SGoogle Chrome böngészőm van
Legyen szép a napod!
-
Vakegérke
félisten
válasz gtamate2 #54475 üzenetére
Vagyok annyira "bátor", hogy hasonló helyzetben felraknám az Ubuntut, az megteremti szépen azt ext fájlrendszert, aztán ráereszteném az Elementary-t, felülíratnám vele.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
orion1025
őstag
Ha már linux a téma....Tudna valaki ajánlani egy magyarul is tudó puritán, low gépigényű példányt a Puppy-n kívül?
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
Vakegérke
félisten
válasz gtamate2 #54470 üzenetére
Ha Ubuntu a lelkem, akkor egyszerűen tedd be a lemezt, elméletileg el is indul, és a "Telepítés a Windows-on belül" opciót választod. Ha nem indul, a gyökérben ott kell lennie a wubi.exe -nek, indítsd el.
Egy kis segítség.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
gtamate2
veterán
-
-
Terek
tag
szal akkor fogja tudni normálisan kezelni a p5q3 lap az 1,5v-os vagy 1,65v-os ramokat,vagy tönkrevágja őket?
-
-
PH-User
addikt
válasz TaylorXIII #54451 üzenetére
Multimédiás gépbe lesz, ezért számít a hangminőség is.
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
Vakegérke
félisten
válasz Sub-ZeRo #54459 üzenetére
Idáig rendben van, már csak az a kérdés, hogy mi a fenét művel, ugyanis nem kértem ilyesféle szolgáltatást. Azt meg nehezményezném, ha rólam suttogna valakinek.
-
andikaaa
aktív tag
[link]
Nem tudja valaki, hogy ez hol van?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Vakegérke #54458 üzenetére
http://www.winpcap.org/docs/docs_412/html/main.html
Valami monitorozó program lehet.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Vakegérke
félisten
Lehet, hogy beszívtam valamit?
Találtam egy WinPcap nevű progit a gépemen. Rákeresve a gúgliban nem találtam számomra érthető magyarázatot mibenlétére.
Nem telepítettem, fogalmam sincs, hogy került ide.
Hálózatnak tagja nem vagyok, egyetlen gép ketyeg a szobámban, kizárólag én használom.
VirtualBox van, Linuxokkal barátkozom.Szóval mi ez? Örüljek neki, vagy kirobbantsam?
-
őstag
-
Terek
tag
csao szevasztok.
olyan kérdésem lenne,hogy adott egy asus p5q3 alaplap.
jelenleg ocz 1600-os ram van benne 1,9v-os.
mondjuk ha teszek bele 1,5v-osat vagy 1,65v-osat akkor tönkremennének a ramok?vagy a lap tudná kezelni normálisan? -
gtamate2
veterán
Sziasztok,
Lenne egy olyan problémám hogy nem tudok Linuxot telepíteni Win7 mellé, ugyanis nem látja a telepítő a partíciókat. Egy Asus eeepc 1005Ha-ról lenne szó. Esetleg lenne valami ötletetek?*Sn0w
-
toki87
tag
Sziasztok!
Véletlenül átméreteztem egy képet (azt hittem másolat, de az eredeti volt) és el is mentettem. Nem lehet valahogy visszacsinálni? :S
-
őstag
-
őstag
Áhá. Ezt vajon hogy állítsam vissza? TCM-ben sikerült megnyitnom az eszköz tulajdonságait, be van pipálva a rejtett, de viszont szürke, azaz nem módosítható. Illetve írásvédettség is be van kapcsolva, és hiába kapcsolom ki, visszaáll.
Erre amúgy gondoltam én is, és be is kapcsoltam a vezérlőpultban a rejtett mappák megjelenítését, de továbbra sem mutatta,
[ Szerkesztve ]
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
zka67
őstag
válasz KonzolKartel #54445 üzenetére
Szia, ott mutatja jobboldalon az attributumoknál, hogy rejtettre lettek átállítva a könyvtárak. (h = hidden)
-
orion1025
őstag
válasz KonzolKartel #54445 üzenetére
Egy Trojan Huntert lefuttathatsz még.Igaz nem ingyenes, és nem is lehet törölni vele, de legalább megtudod van e még valami a gépen.
-
PH-User
addikt
válasz TaylorXIII #54443 üzenetére
Köszi, jónak tűnik viszont azt írják, hogy az alaplapi hang az szánalmas kategória...
dragonfx - Linkelnéd melyikre gondoltál?
-
őstag
Bekaptam valami férget, vírust, passz. Csináltam egy teljes scan-t, talált is 4-5 falovat, köztük valamit a külső vincseszteremen, és azóta a windows intéző nem lát rajta semmit . A foglalt hely ugyan annyi.
Gondolom törölt valami ehhez szükséges fájlt. Elég zavaró a dolog, hogy csak TCM-ben tudok rá másolni.
Help, please.[ Szerkesztve ]
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
TaylorXIII
őstag
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
Tudtok ajánlani nekem H61/B75 alaplapot, ami aránylag olcsó (jó árban van, "bestbuy"), amin van HDMI kimenet és SATA3 port, esetleg mindez megfejelve USB3.0-s foglalatokkal?
|p0nról rendelnék.Előre is köszi!
-
Jarod1
veterán
nem tudja valaki miért tart 1 dvd írása 1.5 órát. winxp acer 2413 es laptop 8x os írás...
-
dragonfx
veterán
-
leslieke
Jómunkásember
válasz honyike #54432 üzenetére
Itt kérdezd meg: TP-Link WR1043ND router
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
honyike
aktív tag
Sziasztok!
Tp.Link WR1043ND routerünknek nem elég nagy a térerőssége a ház távolabbi sarkában. Milyen antennával tudom ezt orvosolni? Mekkorát érdemes választani( a jelenlegi elvileg 3dBi-s gyári), h a vasbeton födémen is át tudja küldeni a stabil jelet? Illetve elég csak az egyik antennát lecserélni, vagy akkor érdemes mind a 3-at?
Köszönettel: Gábor
-
dragonfx
veterán
a logout oldalon hol van az aprohirdetéseim?a forumtémák alol?
tudom uj az apro de az már nem is lesz ott többet?
ja és ha bejelentkezek logouton akkor apronmér nem vagyok bejelentkezve ha a bal oldalt a forum alatt rákattintok?
a 2 oldal teljesne elkülönült? a privátok átmennek egyikből a másikba?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
orion1025
őstag
Nem beszólásnak ment, csak ilyennel még sosem találkoztam, elnézést ha lecseszésnek vetted A Clear CMOS-t azért írtam, mert elem kivétel után nyűgösebb lapoknál szoktam használni, néha tud csodát véghezvinni.De mondok ellenpéldát is.Pár hete volt, hogy restartoltam a gépet winből, és újraindítás után visszaállt a BIOS gyári értékekre....Érdekes anomália volt, nem tudtam hova tenni a mai napig.
-
zka67
őstag
válasz Pityke78 #54404 üzenetére
Szia, lehet még a tápegység vagy az alaplap a problémád okozója. Ha ilyen kondenzátorokat látsz az alaplapodon, akkor biztosan az okozza a hibát, néhány száz forint + munkadíjból javítható. A tápegység szétszedését semmiképpen nem javaslom neked, ha nem vagy elektronikai műszerész, inkább próbáld ki egy másik, megbízhatóan működő tápegységgel.
-
nagyúr
válasz orion1025 #54423 üzenetére
Az adott alaplap leírása hallott róla. Bár tény, hogy nem ez az elterjedt megoldás. Egyébként mivel az alaplapi elem kivétele megvolt, a CMOS is defaultban van.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
capulet75
addikt
Két napja semelyik médialejátszó sem ad képet csak hangot. Se BS se Media player nem megy. Ötlet?
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
-
nagyúr
válasz PapB18 #54419 üzenetére
Valszeg BIOS-ban nem aktív az Onboard VGA, pláne, ha kivetted az elemet és visszaállt default értékre, ami a PCI. Ugyanakkor ahhoz, hogy be tudj lépni BIOS-ba, kép is kellene ugye, tehát azt tudod tenni, hogy kérsz kölcsön egy PCI-os VGA-t, és BIOS-ban átállítod a Primary Graphics Adaptert Onboard-ra.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
PapB18
tag
A konfigom
Asrock conroe1333-d667
1 giga ram
80 gigás vinyó (sata)
Intel d805
röviden ennyi nem valami nagy durranás..
próbáltam hogy kiveszem az elemet kihúzok mindent a ramot is kivettem próbáltam 2 monitorral az egyik egy átalakítós volt de egyik se volt jó talán meghalt az alaplapi vga ? vagy a ram ? vagy az alaplap? nem értem :/http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=PapB18&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
nagyúr
válasz PapB18 #54414 üzenetére
Milyen konfigról van szó? BIOS-ban aktív az integrált VGA? Másik monitorral, kábellel meg tudod nézni?
-
Vakegérke
félisten
válasz TheGovernor #54413 üzenetére
Valószínűleg ventilátor csapágy a zaj okozója.
-
PapB18
tag
A problémám továbbra is fennáll nem ad képet a gép ha bekapcsolom. (integrál vga)
ha vennék egy vga-t azzal valószínűleg működne ?http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=PapB18&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
TheGovernor
újonc
Üdv mindenkinek, a problémám az lenne hogy még áprilisban vettem egy gépet, intel core duo 2.6 ghz,2 giga ram, intel hd videokártya.Már az első hónap után feltűnt, ha a gépet áramtalanítottam, utánna bekapcsolásnál nagyon zúgott a gép, amolyan kávédarálósan, de ha kikapcsoltam és vissza, megint csendes lett.Most azonban akkor is szokott zúgni, amikor aznap először kapcsolom be a gépet, ha utánna 1-2 órával, akkor már nem.Mi lehet a probléma? Előre is köszönöm a segítséget.
-
nagyúr
-
nova001
senior tag
hol találom az exel kérdésekkel foglalkozó topicot ? nem dobja ki a kereső
-
Rivaul
addikt
válasz Pityke78 #54406 üzenetére
Szia. Ahogy néztem ez inkább szoftos bsod. Drivereket ellenőrizd, frissítsd amit tudsz. Ha nincs vírusirtó akkor benyelhettél valamit mert találtam rá példát az ms leírásában hogy egy vírus is ezt a kódot okozza. Persze mindenképp Vakegérke vonalát is ellenőrizni kell. Memók ki, pucolás, egyenként visszatenni s indítani stb.
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Van egy elég régi számítógépen és most lett rá óújratéve az XP, viszont elég gyakran, miután betölti a windows-t kifagy kékhalállal és az alábbi hibakódot írja.
***STOP: 0x00000050 (0xC1323F1C, 0X00000000, 0X804E7190, 0X00000000)
Tudnátok segtíeni hogy mivel lehet a gond? Első körben hardver, vagy szoftver hiba lehet, hogy induljak tovább?
Köszönöm
-
VoidXs
nagyúr
Két YouTube-bal kapcsolatos kérdésem lenne:
1: A reklámok megjelenítéséért is fizetnek, vagy csak a klikkekért?
2: Ha az AdSense fiókot később hozom létre, addig gyűlik a pénz, és majd akkor kifizetik, vagy csak onnantól kezdik számolni?W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
nagyúr
válasz #24650752 #54400 üzenetére
A 1765-ös eSATA-s lett végül a jó innen (hátha még vki keres ilyesmit), most már látja a PATA-s meghajtókat is, nagyon köszönöm!
PapB18: neked is köszi, igaz, azt én is láttam, hogy mit nem ismer fel, csak drivert nem találtam hozzá.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte H510M H V2, LGA1200, mATX alaplap + Kingston Fury 16GB DDR4-3200MHz CL16 RAM
- Chinon CE-5 + Chinon 50mm f1.7 analóg fényképezőgép szett
- Dokkoló Dell WD19S USB-C 180W
- Fanatec CSL DD 5Nm + QR1 base side (Type-C) Eredeti dobozzal, garanciával (~1 év), számlával!
- Eladó Poco X3 NFC 6/64GB + öngyógyító fóliával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest