- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A Sony még nem döntötte el, hogy miképpen reagálnak az USA vámpolitikájára
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos1988
addikt
Egy adott ország tv- és rádió adóit/csatornáit hogy tudom megnézni? Nincs valami gyűjtőoldal erre?
-
-
törölt tag
Sziasztok érdekes dologban szeretném kérni a segítségeteket.A billentyűzetemen ha benyomom a CAPS LOCK gombot akkor kisbetűvel ír a billenytűzetem ha kikapcsolom a CAPS LOCKOT akkor nagybetűvel ír....de pár perc után már kisbetűvel kezd írni...ekkor ha megint bekapcsolom a CAPS LOCKOT akkor nagybetűvel kezd írni...Olyan mintha meg lenne bolondulva a BILL-em ez mitől van?Most be van kapcsolva a CAPS LOCK és mégis kisbetűvel írok.Most kikapcsoltam a CAPS LOCKOT most nagy betűvel ír...pedig fordítva kéne lennie...De ha most várnék egy pár percet akkor kikapcsolt caps lock mellett normálisan kisbetűt írna,bekapcsolt CAPS LOCK után meg normálisan nagybetűt írna...Na ez mitől van?
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #52540 üzenetére
ez oldotta meg végül: http://trojan-killer.net/
-
Eternitys
aktív tag
Sziasztok!
Olyan gondom van a win8 intézővel hogy sokszor nem jelenti meg a képeket:
Ez random, néha jó, néha nem. Van erre valami orvosság?
Köszi előre is.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Sweet Lou 6 #52540 üzenetére
Ha már regedit, keress rá a runonce szóra. Felette rögtön ott a run, azt is nézd meg.
-
Elvagyok
senior tag
Sziasztok.Lenne egy kérdésem.Teljesen mindegy-e hogy az alaplapon SATA 3 vinchestert dugok a SATA 2-es csatlakozóra?Laci.
-
fixer92
aktív tag
saját felelősségedre belenyulhatsz a registrybe és kitörölheted ezt a bejegyzést.
Utána nézd meg hogy megint kíírja e.[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Schedule\TaskCache\Tree\ASUS\i-Setup103355]
"Id"="{4960FFCF-AAED-4C16-AE65-B0BE6C318F7E}"
"Index"=dword:00000002" -
Vakegérke
félisten
válasz
Sweet Lou 6 #52523 üzenetére
Start, Futtatás, msconfig ENTER. Ha az automatikus indítások közt ott van, akkor jó, kiszedheted, ha nincs, akkor nem tudom.
-
PapB18
tag
Sziasztok !
Hogy lehet a vibert telepíteni gépre ? Egyszerűen nem akar tovább menni a letöltésnél.
Azt írja hogy downloading installation files és ha végig ér akkor újra elkezdi és újra vártam 1 órát és ugyan ez.
Valaki valami ötlet ? -
Ipadipad
tag
sziasztok
valaki esetleg megtudja nekem mondani ez micsoda ? -
Vakegérke
félisten
válasz
Sweet Lou 6 #52520 üzenetére
Csak egy ötlet: tedd be az indítópultba.
-
Sweet Lou 6
addikt
Üdv.!
A következő a gondom: miután leirtottam Win7-en egy ransomware-t (meg ki tudja mennyi trójait), bejelentkezés után semmi más nem jelenik meg, mint egy parancssor. Ha itt elindítom az explorer.exe-t, gyönyörűen előtűnik az egész asztali környezet. Kérdésem, hogy hogyan lehetne visszaállítani, hogy a cmd.exe helyett az explorer.exe induljon el?
-
törölt tag
Sziasztok!Windows 7 alatt ha megnyitok egy programot és bezárom akkor körülötte szürke szaggatott keret van ami nem tűnik el kattintgatás után sem.Ha rámegyek egy másik program ikonjára akkor a körül lesz keret az előbbiről meg eltűnik és így tovább..Ez mitől van?Köszi előre is...
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok. van egy mkv kiterjesztésű filmem, amibe nem tudok tekerni, ami azért gond, mert tegnap a felénél abbahagytam, és most onnan folytatnám. VLC-vel próbálom lejátszani, de ha beletekerek, akkor mindig visszaugrik az elejére. Mit lehet tenni ilyenkor? üdv
-
spiritex
veterán
Mi az oka annak, hogy a Router-em PortForwarding részében hozzárendeltem egy TCP/UDP portot a gépem belső IP címéhez, és EZ az eszköz szerint, de a netstat -a szerint sincs nyitva a port? W7 tűzfalát kikapcsolva is ugyanaz a helyzet. Ingyenes Avast vírusirtóm van, nincs neki tűzfal része. Köszi!
De most nézem, hogy még a 80-as portra is azt írja, hogy Closed... -
draff
aktív tag
válasz
Phvhun #52459 üzenetére
A zárolás többnyire azt jelenti, hogy Tőled már levonták, de az üzlet követelése még nem érkezett be hozzájuk.
Vagyis - az a pénz már nem a Tiéd, de még nem utalták tovább a jogos tulajdonosának, mert az nem küldött be hozzá valami "lehívós" papirt..
Addig pedig "zároltan", de "ott lebeg" a banknál ... -
Toxicano
tag
Üdv!
Windows 8-on hogyan tudom kikapcsolni a hibernálást? cmd-ben powercfg-h off paranccsal nem megy.
-
törölt tag
Sziasztok!
Win8-at használok. Észrevettem, hogy valami nagyon használja a gép erőforrásait.
.NET Runtime Optimization Service
állandóan 20-50% között pörgeti a procit. Mi akarna ez lenni és miért csinálja ezt? Lehet/érdemes ellene tenni valamit? -
trialboj
őstag
Üdv, hiába keresem annak ellenére hogy sok helyen írják nem találok drivert win 7 re a következő hangkártyához: Sound Blaster live SB0200
Nem is kompatibilis vele, vagy csak nagyon titkolják?
Ez a kártya telepíthető win 7 re? Genius LIVE 5.1 CMI8738
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest