Hirdetés

HD webkamerák a Logitechtől

A Logitech még az Expert partnernapon leplezte le, hogy érkeznek a HD webkameráik, melyek specifikációit, akkor még nem lehetett közölni, de a mai napon ezt a hiányosságot is pótoljuk. A cég hivatalosan négy új versenyzőt indít, melyek közül a HD Pro Webcam C910 névre keresztelt verzió lesz az új csúcsmodell, míg a HD Webcam C510, C310 és C270 jelzésű megoldások visszafogott képességekkel és árcédulákkal rendelkeznek. A termékek mellé a korábban már megjelent Vid HD szoftver is jár, amivel ingyen és könnyedén lehet HD videohívásokat kezdeményezni.

Logitech HD Pro Webcam C910
Logitech HD Pro Webcam C910 [+]

A 720p-s felbontású videotelefonálásra és a 1080p-s videofelvételek készítésére alkalmas HD Pro Webcam C910 webkamera a Logitech Fluid Crystal megoldására épül, mely a vállalat állítása szerint tiszta kontrasztos képi megjelenítést biztosít. A webkamera a két oldalán elhelyezett mikrofonokkal sztereó hangot is közvetít, továbbá a 10 megapixeles képek készítését is lehetővé tevő, 25 mm-es mélységű, különösen vékony termék bármilyen laptop vagy asztali számítógépnek modern megjelenést kölcsönöz.

Logitech HD Webcam C510
Logitech HD Webcam C510 [+]

A HD Webcam C510, C310 és C270 néven piacra kerülő kisebb versenyzők közül a legmodernebb C510-es verzió a hordozhatóságot helyezi előtérbe, így az összecsukható terméket könnyen lehet szállítani. A 360°-ban elforgatható HD kamera 8 megapixeles képeket tud készíteni. A másik két modell az alacsony árat tartja szem előtt, ám ezek is képesek 720p-s felbontású videotelefonálásra. Az utóbbi webkamerák között a fényképek esetében lesz különbség. A C310-es változat 5, míg a C270-es 3 megapixeles fotókat készít.

Logitech HD Webcam C310
Logitech HD Webcam C310 [+]

Az összes új Logitech HD webkamera megkapta a Skype kompatibilitási tanúsítványát, ezenkívül együttműködnek a legismertebb videotelefon alkalmazásokkal is. További tartozék Magix fotó- és videoszerkesztő program, aminek hála könnyen módosíthatók a készített képek, vagy kisfilmek. Ezek természetesen egyetlen kattintással feltölthetők Facebookra vagy a YouTube-ra.

Logitech HD Webcam C270
Logitech HD Webcam C270 [+]

A HD webkamerák nyáron kerülnek az üzletekbe. A csúcsmodell 100 euróba kerül majd, míg a gyengébb változatok – a tudásuktól függően – 50, 40 és 30 eurós árcédulát kapnak.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés