- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
Üdv! Excelben készült dokumentumokat kellene megosztanom másokkal elektronikusan, muszájból. Milyen formátumban tudnám úgy átküldeni, hogy ne tudjanak beleszerkeszteni, ne tudják másolni pl. Word-be, szerkesztésre? Próbáltam, hogy pdf-be mentettem, majd ebből képet csináltam, ezt vissza pdf-be. Ezzel annyit értem el, hogy a pdf olvasókban nem lehet kijelölni és így másolni, de a Word lazán megnyitotta szerkesztésre, szinte hibátlanul. Persze, tudom, ha ez megoldódna, manuálisan még mindig lemásolhatja, de akkor legalább dolgozik vele kicsit. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Samsung galaxy watch ultra, makulátlan állapot,35 hó gyári garancia,Csere Huawei Ultimate
- GAINWARD NVIDIA GEFORCE 9500 GT 512MB
- Black & Decker BCRMW121-QW .............BONTATLAN robot fűnyírő
- Alaplap hibás iPhone X-et keresek!
- Kärcher LTR 18-30 Battery 18V (akku nélkül) (damilos fűkasza) .......BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest