Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GoTReX #144016 üzenetére
Hát ha használtan nem lehet kapni valamit, az általában jó jel.
Nekem a 20k gyanúsan alacsony ár, de az a lényeg, hogy számodra megfelelő legyen a minősége.
Én azért csak azt mondom, hogy ha nem félévente egyszer használod, hanem rendszeresen, professzionális szinten (mondjuk youtube csatornát üzemeltetsz, vagy hasonló), és meg tudod fizetni, ne sajnáld rá azt a 60e Ft-ot. Később meg fogod köszönni magadnak.
Ha kompromisszumot kötsz az ár miatt, később minden alkalommal bosszant majd és előbb-utóbb úgyis megveszed a drágábbat. Saját tapasztalatból hallottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest