Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz ironer23 #114321 üzenetére

    Terhelés nélkül milyen hőfokokat mutat az alaplap? Ha "normálisabb" értékeket akkor szinte biztos, hogy a terhelés alatti fix alacsony fordulaton pörgő ház ventik a ludasak. Ezt az is bizonyítja, hogy a CPU-d és a VGA-t értéke normális terhelés alatt is (a procid kicsit talán magasabb de az egy elég melegedésre hajlamos monstrum úgyhogy belefér de gondolom ezt a hőt ami róla lejön az megreked az alaplap környékén. A procid 125W TDP-s ami nem kevés viszonyításként az enyém egy i5 4690 csak 84W )

    Amit ajánlott daa-raa egy TOP-FLOW CPU hűtő az sokat segítene. A másik hogy venni a ház ventilátorok vezérlésére egy ilyen előlapi panelt és játék (vagy egyéb nagy terhelés) alatt odatekerni neki maxra de ha nagyon meleg van a lakásban - közel a 30 celsiushoz - akkor terhelés nélkül is lehet neki adni egy kicsit többet mint a minimum.
    Kezdésnek a proci hűtőt ne babráld hiszen az alapvetően jól működik hanem egy ilyen előlapi panellal old meg a ventik szabályozhatóságát HA ezután sem lesz kielégítőek a hőfokok akkor lehet el kell gondolkodni egy top flow hűtőn.

    MÉG egy valami: ha a HDD-k felül vannak akkor próbáld meg őket alulra beszerelni. A felső légkavaró jobban tudja nyomni a levegőt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák