Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- PLC programozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky586
félisten
válasz
Runner_fxr #115396 üzenetére
"és a HT kikapcsolását ajánlották. Ezt megtettem"
Így kell lebutítani az i7 procit az i5 szintjére. Olcsóbban megúsztad volna ha már eleve ilyet veszel.. -
inf3rno
nagyúr
válasz
Tolj le rá valami benchmarkot, hátha kidob valamit.
-
Cs1csó
titán
válasz
Érdemes lenne alaposan átnézni ennek a konfignak nem szabadna laggolnia.
A Windows mikori telepítés? Gondolom Windows 10
Ilyen meghatározhatatlan hibánál a csatlakozók stb. megvizsgálásán kívül egy Windows újratelepítéssel kezdeném, hagynám hogy minden driver-t a Windows tegyen fel kivéve - Nvidia driver és az audio driver.
Utána egyből feltolnék egy olyan játékot amivel gond volt és kipróbálnám, Úgy hgoy még a gép nincs belakva mindenféle programmal ezzel sok minden kizárható aztán mehetnek fel a programok de azok közül is ha már pár telepítve van egy gép restart majd újabb játék teszt.
-
válasz
bitpork #115395 üzenetére
Kicsit utána olvastam, és a HT kikapcsolását ajánlották. Ezt megtettem, most javult a helyzet, de nem szűnt meg teljesen.
Köszi, amúgy tényleg nem rossz gép, néhány játékot leszámítva hibátlan. Elvileg lehetne még húzni is rajta, de FullHD mellett annyira erős, hogy jelenleg semmi értelme, hogy megpiszkáljam az órajeleket.Csak ez a zavaró, hogy ilyen érthetetlen megakadások vannak, bizonyos játékokban. Azért is írtam ide, mert gondoltam itt talán már más is szembesült ezzel a problémával.
-
válasz
Runner_fxr #115394 üzenetére
Ha csak játék laggol akkor ott nem a géped lesz a ludas szerintem. F@sza konfig amúgy
-
Sziasztok! Nekem egy olyan problémám lenne, hogy viszonylag sok játékban találkozom az úgynevezett mikro laggolással. Az fps-esm stabilan van, akár 60-ra fixálva, vagy felette, ennek ellenére random megakad a játék egy pillanatra, van amikor egymás után többször is. A gépem az adataimnál szerepel, egyébként hibátlanul üzemel, nem fagy, memória teszt nem jelez hibát, tuning mentes. Hol kéne keresnem a hiba forrását? Merre induljak el? Esetleg a monitorom lehet a ludas? Köszi!
-
bzoly
aktív tag
Sziasztok,
Adott egy Samsung CLP-325 színes lézernyomtató. Ha színeset nyomtatok vele, akkor kb a lap tetejére és a lap aljára mindegyik színből húz egy vékony vízszintes csíkot. Mi lehet az oka?
Köszi, Zoli
-
killergyuszi
tag
Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy a Windows-os pc-re feltelepített Icloud Drive alkalmazás a háttérben körülbelül 160MB/s lemezhasználatot produkál? Közben a mappákban látszólag semmi sem történik. Illetve a tálcán jobb alsó sarokban látható kis ikonja mellett egy felkiáltójel is ott van. A képeim nem vesztek el és semmilyen hibaüzenetet sem kaptam ezzel kapcsolatban.
A válaszokat előre is köszönöm. -
válasz
Aksomatic #115386 üzenetére
Telefonra kaspersky safe kids, otthoni hálózatra adguard free DNS szerver, aminek van family protection módja is.
Ez akkor véd, ha a gyerek véletlenül találna bizonyos témákra.
Ha a kíváncsiság hajtja, akkor nem tudod megakadályozni. Akkor már jobb leülni vele beszélgetni. -
-
Aksomatic
senior tag
Üdv!
Nem találok ilyen topikot, de szülői felügyeletre keresek olyan programot amellyel bizonyos oldalak illetve szavak tilthatóak lennének.
Előre is köszi!
-
Cirkaloo
tag
Sziasztok!
Korábban a lakótársam gépe nem indult, bios betöltőn fagyott. Mindent megnéztem, hogy jó-e, végül arra jutottam, hogy az alaplap a rossz. Cseréltem lapot, működött rendesen. Tegnap este VGA-t cseréltem benne, nem ad képet. Visszacseréltem az előző VGA-ra. Nem ad képet. CMOS reset, csupaszítás, minden megvolt, a végén már csak lap+proci+ram kombóval akartam eljutni bios-ig, alaplapi videoval, és... semmi. Minden felpörög, de képet nem ad. Ötlet? Táp ölheti sorban a lapokat? Nem értem, mi a fene van a géppel...
-
Joker_5x
tag
Hali.
Egy kis segitseget szeretnek kerni.
Szeretnek venni egy iphone x-et itt hardverapron. Es ebben az ugyben szeretnek tanacsot kerni. Mire figyeljek oda. Mit kell meg neznem. Milyen papirok legyenek meg.Koszonom elore is.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
elistvan #115376 üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy törölted a meghajtók partíciós tábláit. Elvileg a testdisk vissza tudja hozni őket valamennyire, de sosem használtam, úgyhogy nem tudom ez a gyakorlatban mennyire működik. Én úgy sejtem, hogyha nagyon töredezett, akkor sok fájl kuka lesz, de azért egy próbát megér. Ha van még egy lemezed, akkor érdemes lenne klónozni rá az összes adatot, de úgy sejtem, hogy nincsen. Talán még ezzel is meg lehet próbálni: [link]
-
válasz
jr1994 #115361 üzenetére
Én mindenképp rajtahagynám az eredeti jó minőségű kábelt a ferritgyűrűvel, levágnám az usb csatlakozót, és a hobbielektronika boltokban kapható forrasztható usb csatlakozót tennék a végére. A kontroller szétszedése szerintem indokolatlanul invazív, az alaplapot főleg nem piszkálnám, a linkelt kábel meg ki tudja milyen minőségű, lehet nem fogja kellő árammal ellátni a motorokat. Ráadásul a gyári kábel 2,7m, ez meg csak 1,8m.
-
elistvan
őstag
Sziasztok!
Nagyon kitoltam magammal. Vettem egy ssd-t a gépembe. Nem szűz telepítéssel, hanem klónozással akartam a rendszert áttelepíteni az új eszközre. Ezen leírás alapján dolgoztam.
Viszont nemhogy nem működik a rendszer, amikor a meghajtó betűjelekkel szórakoztam a hdd-men lévő három (rendszer+adat+adat2) partícióim eltűntek. Mikor azt hittem, a ssd-ről bootol a rendszer leformáztam a vinyó rendszerpartícióját, akkor kavarodott be minden.
Rámentem testdiskkel a partíciók megvannak, de nem bírom visszahozni őket.
A win7 lemezkezelőben ez a kép fogad. Most sajátgépben a e: meghajtó eltűnt üres területnek mutatkozik nem lehet rámenni (raw), a d-meghajtóm pedig totál eltűnt.
A másik lemez üres ami a lemezkezelőben látszik az most lett betéve adatmentés célzattal.
Mit tudnék tenni, hogy a 2 nagy kb 410-410Gb-os partícióm visszajöjjön?
-
inf3rno
nagyúr
A fácse nektek se megy? Külföldi oldalakon azt írják, hogy működik az oldal, de innen úgy tűnik, hogy nem találja a szervert.
szerk:
Na közben már bejött, csak 5-10 perc üzemszünet volt. -
cadgers
aktív tag
Sziasztok!
Egy nemrég szerzett Lenovo Y50-70-es laptoppal van egy olyan problémám, hogy mivel 4K-s a kijelző, a Windows 10-ben a méretezés 250%-ra van állítva, ezt is írja ajánlottnak. Viszont emiatt hol jobban, hol kevésbé lassú a megjelenítés, a start menü rolózva jön be, de például a Steam áruházban a görgetés szaggat nagyon, és szintén rolózik. Két GPU-s, egy Intel 4600, és egy Geforce 860M, az Nvidia vezérlőpultban a globális beállításnál az NVidia van beállítva minden alkalmazásra.
Azt kiderítettem, hogy a lassulás megszűnik, ha a Windows 10-ben a méretezést 100%-ra állítom, viszont akkor megy nagyonnagyon pici lesz minden. Ha kirakom a FullHD-s TV-re (ahol szintén 100% a méretezés), akkor szintén hibátlan!
Hogy lehet megoldani, hogy ettől a 250%-os méretezéstől ne legyen így belassulva? Még a YouTube is beakad néha. A játékok teljesítményére amúgy nem hat ki.
Driverek legfrissebbek, és újratelepítésük is megvolt!
Előre is köszönöm!
-
-
Csupingo
veterán
válasz
kutga #115369 üzenetére
Bekapcsolni be tudod, ha működik. Az alaplapra menő nagy csatlakozóban lévő zöld vezetéket kell összeérinteni a feketével. Ha minden igaz, nem kell összekötni, csak egy impulzus kell neki. Aztán műszerrel tudsz mérni a többi csatlakozón. Mondjuk hiteles mérés csak úgy lenne, ha megfelelő terhelés is lenne közben a tápon. Ezt akár 1-2 teljesítmény ellenállás rákötésével tudnád szimulálni, persze előtte ki kell számolni mindent, nehogy tönkremenjen a jó táp. Ha ilyenre készülsz, azért keress fel egy megfelelő topikot.
Egy szemrevételezés se árt, a régi tápokban felpuposodhatnak a kondenzátorok. Ez már intő jel lehet a rendellenes működésre.
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Irodában selejtezünk és találtam egy jónak tűnő tápot, otthonra pont kellene egy ilyen.
Valahogy ki tudom próbálni beszerelés nélkül?
-
-
Csupingo
veterán
válasz
Potyka03 #115365 üzenetére
Lehet, hogy azt a felbontást, frissítést nem támogatja a tv. A gépet olyan felbontásra kéne beállítani, amit biztos ismer a tv is. Elvileg fhd-ig egy mezei dp-hdmi kábel is jó lehet a tv-hez, amit már rá lehet kötni a vga-ra, a hdmi kimenetet meg a monitorra.
(Régebbi samsung tv-nél a bemenetet át kellett nevezni PC-re, ha minden igaz.)
""Samsung TV-re igaz, hogy a PC-t a HDMI/DVI 1 bemenetre kell kötni, majd a forrásválasztó menüben át kell nevezni ezt a bemenetet PC-re vagy DVI PC-re, ezáltal a TV elektronikája kikapcsolja a kép utófeldolgozást erre a bemenetre. Ez a mód 60Hz-es képfrissítésnél működőképes.
Amit hozzá tudnék fűzni: nem feltétlenül muszáj átnevezni a bemeneti forrást (lehet a régebbi konstrukcióknál mégis kell), viszont OS-ben a TV képfrissítési frekvenciáját 60Hz-re állítva automatikusan kikapcsolódik a TV-n az utóképfeldolgozás, tehát játékra is alkalmas lesz a TV. Filmnézéshez, ha 50Hz-re vagy adott filmek esetén 24/30Hz-re állítjuk a TV képfrissítését, akkor a postprocessing aktiválódik a TV-nél.
Amúgy megoldódott a kép hiba (HDMI - PC). Az volt a cucc, hogy a moncsi beállításoknál a PC/AV módott kellett átállítani PC-re. ""
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Van egy Nvidia 1050 Ti videókártya gépembe,de csak 1 HDMI van rajta.Ezért vettem egy HAM 2x1-es átkapcsolót. Magát az átkapcsolót bedugtam a kártyába,egyik HDMI-jébe a monitort,a másikba a TV-t kötöttem. De ha átkapcsolom a 2-esre(tv) akkor a tv-n nem ad jelet(át van állítva HDMI-s képre a tv). Mi lehet a probléma? Valamit be kéne állítanom?
-
freelanced
addikt
Üdv!
Használ valaki esetleg Cryptomatort? Azon már túltettem magam, hogy a C köteget veszi alapul és nincs elég hely a másoláshoz...
Viszont most, hogy sikerült felmásolni, mindössze 19 Gigát jelez, holott 106 gigányi adatot töltöttem fel elvileg. Mi lehet az oka? Valami bug, vagy valóban nem töltötte fel rendesen?
-
jr1994
addikt
Sziasztok! Sikeresen beletörtem egy vezetékes XBOX 360 controller USB-jét a számítógépbe. A számítógép portja szerencsére nem sérült. Lehetséges megjavítani valahogy házilag a controller csatlakozóját, vagy foglalkoznak ezzel valahol ahol értelmes áron megcsinálják?
-
indexolvaso
csendes tag
válasz
indexolvaso #115357 üzenetére
Közben találtam egy ilyet: Nochtua NM-i115x mounting kit. Ez megfelelő lehet?
-
indexolvaso
csendes tag
Sziasztok
Most váltanék AMD Phenom CPU-ról 1150-es platformra, meg is van a proci és lap. A szerelés közben szembesültem azzal a problémával, hogy a Nochtua NH-U12P bordát nem tudom felszerelni az alaplapi hátlap és az előlapon lévő 2db kis tartólemez (amire a bordát felcsavarozzuk) hiánya miatt.
Hol lehet ilyet venni külön?
Előre is köszönöm -
lacam
aktív tag
Sziasztok
Volna pár kérdésem, ha lenne köztetek fűnés szerelő, talán tud segíteni.
5 rétegű csővel (16os) szeretném megoldani egy kis helységemben a fűtést. Mivel szorítóm nincs, ezért a kulcsos idomokat választottam. Természetesen vettem a cucc mellé kalibrátort -ollót meg szerzek
Ezek az idomok bírni fogják a fűtést? Nem látok, csak 2 kicsi gumi tömítő gyűrűt a kulcsos idomban, ez hosszútávon is bírja a fűtéscső hőjét? (...mondjátok hogy igen, hisz erre van kitalálva...jókor kérdezem
)
Aztán majd még idetrollkodnék pár kérdéssel menet közben, ha elakadok....
Köszönöm szépen.
ps.: Tudom, maradjak a kaptafánál....de nehogymár ne tudjam én is megcsinálni ( sok sok 10.000ft-ost megtartva a zsebemben)
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
egy következő adapter kellene nekem:
hangfalamon lévő RCA-IN-nt szeretném két felé osztani, amit két eszköz 3.5" jack kimenetéhez csatlakoztatnék.van RCA switchem, viszont olyan kellene, amin mindkét kimenet "egyszerre" szólna, nem kellene választanom, hogy mi legyen az aktív.
hogy halkabb lesz a rendszer, annyira nem zavar
előre is köszi.
-
Mcsabi55
csendes tag
Sziasztok.A gépembe van két SSD és egy HDD és kb egy hete az a baja hogy nem ismeri fel csak az első csatlakoztatott merevlemezt ,vagy külön a HDD-t vagy a két SSD-t de van amikor működés közbe azt amelyiken nem a rendszer van is lekapcsol.Kicseréltem a Sata kábeleket aztán átdugtam az alaplapon más helyre is nem segített a tápcsatlakozót is cserélgettem ,de ha egyszerre vannak csatlakoztatva akkor nem Boot-ol a gép mert a Biosban csak a HDD-t mutatja.Most úgy megy a gép ,hogy lehúztam A HDD-t meg a DVD olvasót és elindult a két SSD-vel ,de kb 5 perc múlva már csak az egyiket láttam a Sajátgépbe.Az Egyik SSD egy PNY 480 gb-os két részre partícionálva ez működik most. A másik egy Samsung Evo 500 as,Meg egy 3 terás HDD.Minden ötletet és segítséget előre is köszönök.
-
tylerddd
veterán
válasz
Csupingo #115347 üzenetére
Ez lehet, de azt akkor sem értem, hogy akkor a saját hdmi kábellel, ugyanazzal a laptoppal, ugyanúgy a displyport>hdmi adaptert közbeiktatva miért működik?! Tehát annyit csináltam csak, hogy vittem egy új kábelt és úgy működik, ahogy elvileg a másikkal is mennie kellene.
-
Csupingo
veterán
válasz
tylerddd #115346 üzenetére
Talán azért, mert egy kijelző esetén a kivetítő felbontását használja, valamint kiterjesztés esetén be lehet állítani kijelzőként eltérő felbontást és talán frissítést is. Másolásnál viszont a laptop felbontását (gondolom elsődleges kijelző) erőltetné a másik megjelenítőre is, amitől rendellenes működés léphet fel.
-
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Keresztkábelt lehet használni hálókábelként router és pc között?
-
Vakegérke
félisten
Ha ráviszem a kurzort a háromszögre, akkor világosabb lesz, de hiába kattintok, nem játssza le a tartalmat. Az én gépemben, vagy az oldalon van a hiba?
-
tylerddd
veterán
válasz
Csupingo #115334 üzenetére
A felbontást megnézem még, a laptop fullHD, a projektor meg azt hiszem natív 1024x768-as. Amit még elfelejtettem írni, hogy amikor megkettőzést kérek, akkor villódzik a projektor fekete és a csatlakoztatott eszköz nélküli kék háttér között. A gépeken nem nagyon tudunk frissíteni, kapott e-mail címmel és saját kóddal lehet használni, a nagyobb Windows-os frissítéseket sem engedi felrakni a gép.
-
Csupingo
veterán
válasz
tylerddd #115333 üzenetére
Ha minden igaz, emlegettek ilyen több kijelzős gondot a win 10-zel is kapcsolatban. Egyforma verzió van minden gépen? Ha nagyon nem akar működni, akkor lehetne mondjuk hdmi elosztót is használni. Annál is az a lényeg, hogy a laptopon olyan felbontást kell beállítani, amit tud a kivetítő is.
-
tylerddd
veterán
válasz
Csupingo #115332 üzenetére
Ehhez hasonló a cucc, csak Axagon márkájú, 2,7k körül volt. Két totál egyforma interaktív tábláról+projektor van szó, ugyanolyan laptopok, ugyanolyan adapter és az egyiknél nem működik a megkettőzés. A projektor beállításaiban nem igazán találtam megfelelő menüpontot, a laptopon meg ugye az integrált Intel videót tudom csak piszkálni. Még azt akarom kipróbálni holnap, hogy egy másik HDMi kábelt viszek oda. Macerás szétszedni, mert ugye fel van applikálva a falra, beállítva stb.
Nem gondoltam a felbontásra, frissítésre, mert a másik ugyanolyannal megy állítgatás nélkül. Másik laptopról is megy a megkettőzés, ahol közvetlenül a lapos hdmi portjába tudom kötni a projektort.
-
tylerddd
veterán
Hello! Adott egy tucat HP ProBook laptop, amiken van VGA és display port. Mivel a projektoraink HDMi-vel vannak szerelve, vettünk displyből hdmi-be átalakítókat. Az egyik projektornál gond nélkül megy minden, az adaptereket is cserélgettük, úgy is. A másiknál viszont csak és kizárólag a képernyő megkettőzése nem megy. Kiterjesztve vagy csak projektor megy, de a megkettőzés nem.
Mi okozhatja a hibát?! Végignéztem a projektor beállításait és a laptopot is, de semmivel nem tudtam beállítani.
Köszi!
-
Cs1csó
titán
válasz
varmi2 #115326 üzenetére
Hogy mik vannak az ember mindig tanul valami újat. Nekem van egy hálózati áramforrásos külső HDD-m amit egy hosszabb USB kábellel csatlakoztatom az Asus Oplay mini asztali média lejátszóhoz és ha kihúzom belőle bedugom a gépembe - szépen elég odáig egymás mellett van - akkor átmásolom a filmket majd lehúzom és dugom be a média lejátszóba meg lehetne ezek szerint oldani dugdosás nélkül is?
Melyiket érdemes venni erre a célra?
-
kutga
félisten
Köszi!
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Ha két asztali gépet szeretnék egy billentyűzet+egét párossal vezérelni, ahhoz mit kell vennem, hogy ne kelljen foltyon a kábelekkel vacakolni?
A két gép nem egyszerre megy.
-
quailstorm
félisten
válasz
lecsosbukta #115318 üzenetére
Cseréld el legalább mATX gépre.
Vagy vegyél GTX1050 LP (low profile) kiadást.Persze 240-nek az is necces, de az én Dell 3010 SFF gépem bírja a 750Ti LP-t, igaz 100%-on nem szoktam pörgetni órákig.
-
válasz
lecsosbukta #115321 üzenetére
Azt gondolom h egy SFF gépbe nem fogsz kapni nagyobbat. Annak az a lényege lévén Small Form Factor hogy minél kisebb és csendesebb legyen.
-
Vakegérke
félisten
válasz
lecsosbukta #115321 üzenetére
-
kirusz1
őstag
Sziasztok.Nem találtam megfelelő topicot ezért itt teszem fel a kérdésem.Szeretnék mini pc-t venni.Általános használatra játék kivételével mindenre lenne használva net,filmnézés,torrent.Ami lényeges lenne tv vel használnám.tv-n usb,hdmi csatlakozók vannak (nem smart tv)viszont szeretnék vezetéknélküli egeret klaviatúrát használni.és winchestert háttér tárnak keret max 80-100k lenne tudnátok ajánlani jó ár értékben?köszönöm
-
válasz
lecsosbukta #115318 üzenetére
Szerintem a 240-s tápod csak jószerencsével fogja kiszolgálni. Egy 300+-s táp nem lenne rossz neki, ha jobb procid, több memóriád meg több adathordozód van akkor egy több éves táp kapacitásvesztésével már számolni kell.
-
lecsosbukta
kezdő
Üdv!
Hp 6200 pro
Szeretnék nagyobb tápot kis gépembe mert a VGA igényel 1x6pin-t
de sajnos brand gépem van így egy átlag tápegység nem jó hozzá..
Találtam megoldást rá de ez több hét mire ideér.
van valakinek esetleg ilyennel tapasztalata?
Az alany egy GTX 1060 3g lenne de a gyári tápon nincs vga 6pin.
Köszönöm!
Üdv! -
CartmanLand0
senior tag
Sziasztok.
GTA 5 közben kaptam egy kékhalált Windows 10 oprendszeren. A hibaüzenet : video scheduler internal error. GTX 660 a vga, pici tuningal, igy használom 2 vagy 3 hete eddig nem volt ilyen probléma. Pár napja feltettem a legfrisebb nVidia drivert ... lehetséges hogy itt történt valami bibi ?
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Szabad Hardveraprón bérletet árulni?
(KMKK-s, kitöltetlen.) -
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Most raktam össze egy gépet:
Asus Prime B450-Plus alaplap
Ryzen 5 2600
Gskill Aegis 2*8Gb DDR4 3000
Samsung 970 EVO
Seagate 4Tb HDD
1060 GTX
Seasonis Focus Plus 550WAz egészet egy Fractal Define S házba költöztettem bele.
Olyan problémám lenne, hogy bekapcsolás során a ventik felpörögnek, és pörögnek tovább, de a gép képet egyáltalán nem ad a TV-re (sajnos monitorom még nincsen). HDMI-n keresztül csatlakoztattam a TV-t a GTX-re, és a TV-nek is bemeneti jelnek a megfelelő HDMI csatlakozó van megadva. Jelneleg 1 RAM modullal próbálom.
Bekapcsoláskor a HDD, és látszólag minden normálisan elindul, de a BIOS-ig sem tudok eljutni. Nem indul újra a gép.
Mi lehet a probléma?
-
tomgabor
senior tag
Sziasztok. Tökéletesen működő DisplayPort kábelt keresek 1080p 75Hz-hez(3 méterest, esetleg 1.8m is szóba jöhet) megfizethető áron, lehetőleg az ipontól [link]. Melyiket vegyem?
-
HellGreg
őstag
Hát, sajnos formázás utáni windows újratelepítés se segített, mihelyt feltelepítem a VGA drivert, már telepítés közben elszáll, újraindul és a windows se jön fel. Amint letiltom a VGA drivert, feljön a windows.
Akkor gondolom ez kuka. Rákérdezek még a VGA topikban, de 99%, kezdhetem keresni Hardveraprón az utódot -
borsodika
őstag
válasz
freelanced #115302 üzenetére
Vagy veszel egy raspberry pi-t amin egy nas service-t futtatsz és usb-s hddre menti az adatokat.
-
Doky586
félisten
válasz
freelanced #115302 üzenetére
Veszel egy NAS-t (lehetőleg Synology-t) és egy pár HDD-t a sarki boltban..
-
freelanced
addikt
Üdv! Mi szükséges ahhoz, hogy nulláról készítsek egy Google Drive-hoz hasonló szervert saját részre? A Nextcloud-ot használnám, de nem tudom a hardveres része, hogy néz ki. Valaki esetleg csinált már ilyet innen? Köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest