- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autóhifi
- LG LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy nemrég egy parkolóban meghúzták az autóm bal első sárvédőjét, meghorpadt, és a festék is egészen az alapozóig lejött.
Voltam vele karosszéria lakatosnál, azt mondta, hogy az ő munkadíjával plusz a fényező munkadíjával együtt nagyon baráti áron 35 ezer ft körül van.
Visszamentem a helyre ahol voltam, se kamera, se semmi, ergo szemtanúk sem lesznek.
Cascom nincsen, csak sima "mezei' uniqa kötelező biztosításom.Természetesen amikor történt az eset semmi betétlap, vagy elérhetőség nem volt hagyva a szélvédőmön, gondolom akkor így saját zsebbe nyúlós lesz a történt, vagy esetleg van valami kiskapu az ilyen dolgokra?
Illetőleg van lakásbiztosításom is, egyik ismerősöm mondta, hogy neki pl. ott is lett kérve autókárra külön biztosítás... na én most nem emlékszem már, hogy ott mit kértem még jó pár évvel ezelőtt, amikor megkötöttem a lakásbiztit.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- PlayStation 5
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Robot fűnyírók
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- HP EliteBook 2540p 12.1" 1280 x 800 Dual Core i5 540M (2.53 GHz) 4GB RAM 60GB SSD +240GB HDD
- Komplett simrig eladó (igény esetén PC-vel is akár)
- EarFun Air Pro 4 TWS Kék bontott szinte új fülhallgató 2év garanciával eladó
- Obsbot Tail Air webkamera PTZ
- AUDEZE Maxwell Wireless Gaming Headset - PlayStation
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest