Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BoboBlack

csendes tag

Sziasztok!

Következő a problémám: Játszom a World of Tanks nevű játékkal és ennek a játéknak is van weboldala, melyet már napok óta nem tudok elérni. Pontosítok... ezen az oldalon próbálok bejutni a játék weboldalára: [link], ahol elérhetem a Prémium Shopot, a Saját Profilomat tudom módosítani, stb. Eddig mindent szépen bead, majd beírom a belépési adataimat ( felh. név + jelszó párost ) majd egy pillanat alatt átrak erre az oldalra: [link] de itt nem történik ( legalább is látszólag ) semmi sem, csak tölt és tölt, míg hosszú várakozás után csak egy fehér oldalt ad be kék szövegszínnel írt menüpontokkal, de ha ezek bármelyikére rákattintok semmi sem történik azaz csak tölt és tölt, de ugyanolyan marad minden. Kb. 1 hete kínlódok már ezzel a problémával, de még nem tudtam megoldani és most már a végsőkig elvagyok keseredve, teljesen tanácstalan vagyok. Tudom, nem ezek a világ legnagyobb problémái, de számomra ez fontos és értetlenül állok a probléma előtt. :(

Windows 10-et használok Eset Nod 32 + Malwarebytes párossal, Telekom 50Mbit/s nettel. Elsősorban a Chrome böngészőt használom, de van Firefox, Internet Explorer és Microsoft Edge is a gépen. Mindegyik böngészővel ugyanez az eredmény cache törlés után is. Mindent töröltem már, böngészőket újratelepítettem, de folyton ugyanez az eredmény. Ki és bekapcsolt Tűzfal + Vírusirtókkal is próbáltam, sőt ezeket letörölve is próbáltam, de ezt a 2 weboldalt egyszerűen nem adja be. Eddig mindig, minden oldalt szinte azonnal beadott még a fentebb említett World of Tanksos ( Wargaming játék ) oldalt és minden Wikipédia oldalt is, de most egy ideje a fentebb említett probléma áll fenn ezekkel az oldalakkal és csakis ezekkel. Minden más oldalt gyorsan betölt, de ezt a kettőt nem.
    A Wikipédia oldalnál például semmit sem tölt be, csupán ennyit ír: " A webhely nem érhető el "

A(z) hu.wikipedia.org túl hosszú ideje nem válaszol.
    Próbálja ki a következőket:
    A kapcsolat ellenőrzése
    A proxy és a tűzfal ellenőrzése
    A Windows Hálózati diagnosztika futtatása
    ERR_TIMED_OUT

Tapasztalt már ilyet valaki, esetleg létezik erre megoldás?

Roland
    -------------

Új hozzászólás Aktív témák