- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Valami baja van a tápomnak
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoboBlack
csendes tag
Sziasztok!
Következő a problémám: Játszom a World of Tanks nevű játékkal és ennek a játéknak is van weboldala, melyet már napok óta nem tudok elérni. Pontosítok... ezen az oldalon próbálok bejutni a játék weboldalára: [link], ahol elérhetem a Prémium Shopot, a Saját Profilomat tudom módosítani, stb. Eddig mindent szépen bead, majd beírom a belépési adataimat ( felh. név + jelszó párost ) majd egy pillanat alatt átrak erre az oldalra: [link] de itt nem történik ( legalább is látszólag ) semmi sem, csak tölt és tölt, míg hosszú várakozás után csak egy fehér oldalt ad be kék szövegszínnel írt menüpontokkal, de ha ezek bármelyikére rákattintok semmi sem történik azaz csak tölt és tölt, de ugyanolyan marad minden. Kb. 1 hete kínlódok már ezzel a problémával, de még nem tudtam megoldani és most már a végsőkig elvagyok keseredve, teljesen tanácstalan vagyok. Tudom, nem ezek a világ legnagyobb problémái, de számomra ez fontos és értetlenül állok a probléma előtt.
Windows 10-et használok Eset Nod 32 + Malwarebytes párossal, Telekom 50Mbit/s nettel. Elsősorban a Chrome böngészőt használom, de van Firefox, Internet Explorer és Microsoft Edge is a gépen. Mindegyik böngészővel ugyanez az eredmény cache törlés után is. Mindent töröltem már, böngészőket újratelepítettem, de folyton ugyanez az eredmény. Ki és bekapcsolt Tűzfal + Vírusirtókkal is próbáltam, sőt ezeket letörölve is próbáltam, de ezt a 2 weboldalt egyszerűen nem adja be. Eddig mindig, minden oldalt szinte azonnal beadott még a fentebb említett World of Tanksos ( Wargaming játék ) oldalt és minden Wikipédia oldalt is, de most egy ideje a fentebb említett probléma áll fenn ezekkel az oldalakkal és csakis ezekkel. Minden más oldalt gyorsan betölt, de ezt a kettőt nem.
A Wikipédia oldalnál például semmit sem tölt be, csupán ennyit ír: " A webhely nem érhető el "A(z) hu.wikipedia.org túl hosszú ideje nem válaszol.
Próbálja ki a következőket:
A kapcsolat ellenőrzése
A proxy és a tűzfal ellenőrzése
A Windows Hálózati diagnosztika futtatása
ERR_TIMED_OUTTapasztalt már ilyet valaki, esetleg létezik erre megoldás?
Roland
-------------
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen program, ami...?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Nintendo Switch 2
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX G15 // 15,6" WQHD IPS 165Hz // Ryzen 9 5900HX // RX6800M 12GB // GARANCIA // AJÁNDÉK
- ASRock Z490 PG + I5 10600K DELID CPU + XPG 16 GB RGB DDR 4 memória
- Welock Touch 51
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged