Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
varmi2
nagyúr
Hogyan tudom azt elérni, hogy a windows indulásával elinduljon egy bat file is?
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
CartmanLand0
senior tag
Üdv!
Előre bocsájtom sosem volt még GPS készülékem igy nem értek hozzá. Egyik ismerősöm hozott egy Wayteq X880 tipusu gps-t hogy telepitsem ujra ... Windows CE rendszer volt rajta ... az ujratelepitésben kérnék segitséget.
A jó hírnévhez egy élet munkája kell ... a lerombolásához elég egy perc ...
-
kjani18
őstag
válasz Kékes525 #106697 üzenetére
Vezetékkötegelővel szépen rendezni lehet, nekem is így van megcsinálva.
Olvasd el, benne van a megbízhatóságom is! https://logout.hu/bejegyzes/kjani18/uzletszabalyzatom.html
-
Kékes525
félisten
Tudtok valami tippet, ötletet adni, hogy hogyan tehetek rendet a számítógépemnél a kábeldzsungelben? Az még hagyján, hogy csúnya, de nagyon poros is és nagyon nehéz takarítani. Már nemcsak a feleségemnek nem tetszik, de már nekem se.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
dragonfx
veterán
Hi.
Hol lehetne gyorsan eladni hasznalt mosogepet felultoltos?
Itt logouton van ertelme hirdetesnek?
Amugy a temajat nem talalom.valakinek megvan a topik?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
varmi2
nagyúr
Tudtok olyan appot telóra, ami távoli asztalal tud kapcsolódni, egy win10es asztali géphez? Nem baj, ha fizetős.
-
Arlekim
aktív tag
"nem sikerült áthelyezni a mappát, mert ugyanezen a helyen egy át nem irányítható mappa van"
Windows 10 alatt, a képek alapértelmezett mappája eddig az one drive volt, de sajnos nincs erre ott elég hely, így áttenném a google drive mappába, ekkor kapom ezt az üzenetet. Ha az alapértelmezések visszaállítása gombot nyomom, akkor is ez a helyzet. Megkérdezi hogy szeretném e áthelyezni az összes fájlt az új helyre, akár igent, akár nemet mondok, mindig ugyanez a hibaüzenet fogad.[ Szerkesztve ]
Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
HoaryFox
Topikgazda
válasz SüdiLaller #106682 üzenetére
Röhögve el kell vinnie szerintem, rákötöd egy molex csatira (piros-fekete közé) és jónapot
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Hello!
Valaki tudna választ adni arra a jelenségre hogy miért fagy le (lassan akadozva tudok haladni) Youtube nézés vagy internet böngészés közben a gépem? Full randomba történik, CPU és memória használat nagyon minimális 10-en pár % van használatban. Gép újraindítás segít csak.
5let?[ Szerkesztve ]
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
bobalazs
nagyúr
válasz SüdiLaller #106682 üzenetére
Függ a tápodtól, enyém Max. áramfelvétel +5V 15 A
tud. NÉzd meg a cimkéjét a sajátodnak aztán döntsd el bírja e. -
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok! A tegnapi nap folyamán a windows xp kapott egy frissítést amit feltéve a képernyő felbontása 640*480-ra ugrott. Mikor feljebb tekerem és leokézom, mindig visszaugrik 640*480-ra. Mi lehet az oka?
-
SüdiLaller
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek meredek és/vagy értelmetlen ötlet a pc-m tápjára (5V) rákötni a készülő ambilight-omnak a 98 ledből álló szalagját?
táp coolermaster 750W (G750M)
arduinos projekt, és egyenlőre úgy néz ki sehol nincs ilyen táp a közelben.
Mennyire lenne veszélyes?
A ledcsíknak 6Amper kéne 5V-al.
köszi a válaszokat.
LAmivel a napjainkat töltjük, azzal telik az életünk is.
-
CartmanLand0
senior tag
válasz quailstorm #106680 üzenetére
Valahogy én is igy gondoltam, köszi
-
quailstorm
nagyúr
válasz CartmanLand0 #106679 üzenetére
Önmagában az marhaság, neked az a fontos, hogy Bluetooth 2.0-t tudjon, más nem. Nekem a régi SE BT headsetem az megy mindennel, összes butateló, iPhone, droid Symbian.
Hogy ezt a Samsungot mivel bolondították meg nem tudom. -
CartmanLand0
senior tag
Üdv!
Édesanyámnak szeretnék vásárolni egy bluetooth headsetet. Nokia c2-01 tipusu telefonja van. Ezt néztem ki neki ---> [link]
Na most az van odairva hogy Kompatibilis operációs rendszer Android ... akkor ezt felejtsem is el ?
-
Weareus
addikt
-
Vakegérke
félisten
válasz Aryes #106675 üzenetére
"Műanyagos elektronikai hulladék -50-0 Ft / kg"
Ez az egyetlen, ami mínuszos, így egyértelművé teszi, hogy ilyen értéktelen vacakot csak pénzért fogadnak be, minden másért fizetnek. Legalábbis én így értelmezem a listát.[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
nagyúr
válasz chungee #106672 üzenetére
A kérdés egyáltalán nem hülye, ellenben a honlapjuk az, mert tényleg nem derül ki. A logika azt diktálja, hogy mivel van ingyenes lakossági leadó hely (legalábbis pl Debrecenben a hulladékudvarban ingyen lehet letenni elektronikai hulladékot), ezt az összeget ők fizetik. De az árakat nézve nem lesz nagy különbség aközött, hogy azt a pénzt adod vagy kapod.
Más kérdés, ha cégeknek, nagy mennyiségben, rendszeresen kell ezektől megszabadulni... -
chungee
addikt
Napot!
Elég amatőr kérdésem van. Van otthon 1-2 régi használhatatlan kisebb háztartási kütyű (crt moncsi, hajdú porszívó, vasaló). Ezeket ugye ilyen feldolgozó telepen kell leadni. A közelemben van is 1. Az a kérdésem hogy árlistájuk szerint nekem kell fizetnem ha le akarom adni Vagy fordítva
-
Rimuru
veterán
-
enginev3.0
félisten
Asus WRT routereken kívül van még olyan router ami tud Openvpn servert futtatni?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
enginev3.0
félisten
Van itt olyan aki használja gépen és telefonon a Google musicot, úgy hogy saját zenéit felrakta?
Miért van az, hogy felrakok egy számot, és teljesen más verzióját játssza le? Hiába a saját könyvtáramba indítom el, nem fizettem elő fizetős verzióra
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Tim82
félisten
válasz SP4C3 #106667 üzenetére
Ha jól értem, a számokkal van gondja, nem interferenciával.
Amúgy persze azzal is lehetne, én is átálltam 5 GHz-re, ahol egyedül az én hálózatom van, 2,4 GHz-en meg - csatornaállítgatás ide vagy oda - 20-30 másik routerével osztozom.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
bigrob
őstag
válasz quailstorm #106652 üzenetére
Új táppal működik rendesen, ahogyan kell.
Köszi mindenkinek!Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
Tim82
félisten
válasz matyi012345 #106663 üzenetére
Whitelist-mentes BIOS-szal akár AC-s mini PCI-e kártyát is, mint Intel 7260HMW.
Egészen jó angol nyelvű összefoglaló a linksebesség vs valós átvitel témájában.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
matyi012345
őstag
Köszi mindenkinek!
Wifi kártya csere szimpatikus megoldás lenne, van konkrét típus amit bele tudnék rakni a régi helyett? Ha 250-300 körül tudna az már jó lenne. USB-s megoldás nem jön be, egyet már foglal az egér állandóan, így kevés maradna.
Papíron amúgy a mostanim is 300-at tud, de gyakorlatilag a felét sem közelíti meg.. nem értem miért.
[ Szerkesztve ]
-
inf3rno
nagyúr
válasz matyi012345 #106659 üzenetére
Ilyesmikkel esetleg lehet próbálkozni, de nem hiszem, hogy 250Mbit fölé tudod majd vinni vele. [link] A wifi kártya csere is megoldhatja, amit fentebb írtak. Ilyen sebességeket tud amúgy a connect box: [link]
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
Tim82
félisten
Milyen wifi kártya van az X201-edben? Nem volna egyszerűbb/költséghatékonyabb wifi kártyát cserélni gép helyett?
Vezetékesen amúgy bizony gigabites Ethernet-et ki tud használni a jelenlegi notid is.
-
Melack
veterán
b/g/n-es 2,4 és vagy 5Ghz képes kártya. De wifin felejtsd el az 500-as netet, fizikálisan nem képes ezt rendesen kezelni a kártya. LAN legyen benne 100/1000-es, akkor az elvi maximumot ki tudod belőle hozni.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
matyi012345
őstag
Sziasztok!
Mai napon hosszabbítottam szerződést a UPC-vel, és 500 mbps internetem lett, ehhez kaptam is egy új modemet ami elvileg tudja WIFI-n keresztül ezt a tempót, viszont a laptopom már a korábbi 120-ast sem tudta kihasználni. Kérdés, hogy ha vennék egy új laptopot akkor mire kéne odafigyelnem, ha szeretném ezt a sebességet legalább nagyrészt kihasználni? A jelenlegi egy régi Thinkpad X201, viszont nagyon szeretem ezt a gépet, így valami újabb Thinkpad-et szeretnék helyette. Mire figyeljek, milyen Wifi adapterrel rendelkezzen?
[ Szerkesztve ]
-
CartmanLand0
senior tag
Üdv!
Tud valaki olyan futárszolgálatot amelyik vállal csomagcserét ? Mobiltelefon cseréről lenne szó, elég messze lakunk egymástól az illetővel, ezért csak igy tudnánk megoldani. Egyszerü megoldást keresek, ahol csak meg kell rendelni a szolgáltatást, nem kell nyomtatnom meg ilyesmi. Köszi előre is
-
-
pappmarci
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van.hogy ha bedugom a pendriveot nem látja a gép. Nem a géppel van gond, mert más pendriveot lát csak ezt nem. Úgy indult az egész,hogy raktam rá egy adag képet, majd mikor a következő adagot másoltam volna fel rá már nem látta pedig végig bele volt dugva, azóta semmi. Bár mikor csatlakoztatom akkor egy villanásnyira felvillan de csak annyi.
Meghalt volna? Van rá esély, hogy még működjön?
Köszönöm a válaszokat!
-
.Farkas.
tag
Jo napot!
Van nalam egy HP 8200 Elite desktop alaplap. Mivel nincs itthon sajnos monitorom ezert DP>DVI>HDMI atalakitassal TV-re kotottem, viszont nem kapok kepet.
Proci meleg, alaplap borda meleg, ram viszont nem melegszik. CapsLocra NumPadra szepen reagal. Viszont pl egy Ubuntu Live-al semmi nem tortenik, nincs kep.
Amin gondolkoztam, csak most munkaba vagyok, lehet hogy mivel a memoriak csereberelve voltak meg kene nyomni az F1et, hogy tovabb ugordjon?
-
quailstorm
nagyúr
válasz bigrob #106651 üzenetére
Éreztem. Az olyan 180-200W-os, de inkább robbantós. 2000-3000Ft-os gépbe még oké.
Vegyen egy FSP beleset, de legalább CWT-t, 12-20k közt lehet belépőszinten válogatni.430-as eco HKC még HKC-n belül is szar, pedig az már kemény. Nekem 5580 volt, az ennyire nem gáz, csak simán hazudik a terhelhetőségről (~300-350W) és nem érdemes megvárni, mikor pukkan.
430-as volt haveromnak is, egy már elpukkant, de csak olyat használ még mindig (garanciában cserélték).[ Szerkesztve ]
-
bigrob
őstag
válasz quailstorm #106649 üzenetére
430W-os HKC gyártmányú csodatáp adja a delejt.
Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
MasterMark
titán
-
quailstorm
nagyúr
válasz bigrob #106647 üzenetére
Miért pont a HDD állna le, ami alig fogyaszt valamit?
Talán ezzel meg lehet nézni, bár nem USB: https://superuser.com/questions/849950/logging-when-someone-connects-or-removes-a-usb-device-to-from-a-windows-machine
Eseménynapló
Microsoft-Windows-DriverFrameworks-UserMode/OperationalKülön engedélyezni kell mielőtt kerül bele valami.
Amúgy szerintem a VGA-t dobhatja el, és gyanítom az a 420W-os táp valószínűleg egy 200-as lesz vagy annyi se. Mert 200-at ír a címkén kb. 12V-on kell számolni...
750Ti meg annyira nem eszik semmit, hogy nekem a 200-as táp röhögve viszi az SFF gépben. Szóval áramzabáló kártya be, fostáp kampó. Ez a realitás.[ Szerkesztve ]
-
bigrob
őstag
Hali!
Haverom lecserélte ma a gtx 750ti-t és Gigabyte 970-re és olyan probléma merült fel, hogy például ha elindít egy Playerunknown's Battlegrounds-t és kicsit játszik vele, hogy hall egy eszköz leválasztó hangot és megfagy a kép. (de a TS megy) Szerintünk nem kap elég kakaót a vinyó amin vannak az adatok és leáll.
Bármi tipp hogy tudnánk ezt ellenőrizni?
(valami 420W-os tápja van)[ Szerkesztve ]
Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
SunyaMacs
aktív tag
válasz krokostamas #106643 üzenetére
SSD
-
krokostamas
tag
Sziasztok!
A gépem a következő:
ASUS B150-PRO -- Intel Core I5-6500 -- HyperX Fury Black 8GB DDR4 2133MHz -- Gigabyte GTX950 2GB EXTREME -- be quiet! Straight Power 10 400W +jelenleg 2 HDD üzemel benne, SSD nincs.Az a kérdés, hogy mit érdemesebb most vennem. Még +8giga ramot, vagy inkább egy 250-es SSD-t? Néha zavaróan be tud lassulni a firefox, általában ilyen 10-20 lap van max megnyitva egyszerre, de inkább 10. Ezért vacilálok most, bár inkább az SSD felé húz a szívem, aztán majd a későbbiekben jöhet a +ram. Ti mit gondoltok?
Előre is köszi!
-
Weareus
addikt
Sziasztok.
Ph-n p.m.-be szúrok be képeket (asztali gép, win10), amit a galaxy s5-tel lőttem és fejtetőre állítja átküldéskor. Hát ez?
Amikor az asztali gépen elforgatom ezeket a fotókat 180 fokkal, elmentem és úgy töltöm fel, akkor is tótágast állnak.
Ilyen nincs és mégis van.
Valaki help, pls.Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Játék szempontjából lenne annak valami értelme hogy a gépemben jelenleg szolgálatot teljesítő 1 TB-os WD Blue merevlemezt egy nagyobbacska SSD-re cseréljem?
Oprendszernek már van egy külön, ezen a vinyón dolgozom, adatokat tárolok, és a játékokat ide telepítem. Irodára bőven elég a sebesség, most kifejezetten a játék része érdekel.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Vakegérke
félisten
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
swixx
tag
Sziasztok!
Néha random befagy a rendszer (freezel), viszont a kurzort tudom mozgatni de nem tudom rákattintani semmire. Nagyon idegesítő, már minden videót megnéztem, hogy mit lehet tenni ellene. Frissítettem mindent drivert, frissítettem az alaplapot (biost), új SSD-t vásároltam (ezen van a rendszer).
Mit tudok tenni ezek a lefagyások ellen? Segítsetek
-
Zin
őstag
.jpg-ből hogy tudok pdf-et csinálni?
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
nagyúr
válasz hitvanyalak #106628 üzenetére
Én clonezillával csináltam.
-
Met
nagyúr
-
Met
nagyúr
válasz hitvanyalak #106628 üzenetére
Van.
Logout-on is van cikk hdd-ről költözés ssd-re."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
Ha veszek egy új HDD-t, vagy SSD-t, van rá módom, hogy a régiről MINDENT átmásoljak rá, majd szépen újraindítsam a gépet és menjen minden immáron az új háttértárról?Nem szeretném most újratelepíteni rendszert.
[ Szerkesztve ]
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok,
USB 3.0-ás külső hangkártyára lenne szükségem. Melyik topikban értenek hozzá?
-
kodaek
tag
Sziasztok!
Adott ez a konfiguráció: Asrock b85m pro4, 8 Gb Ram, i5 4440 + Zalman CNPS5X Performa, 128 gb kingston ssd + 1tb winchester, lg dvd író, RX 560 4gb Sapphire vga,
Ha lecserélném az rx 560t egy gigabyte R9 380 OC 4gb verzióra azt bírna a jelenlegi FSP Hexa 500? -
chatran
őstag
Sziasztok,
Sajnos néha találkozom olyan filmekkel, ahol rossz a képarány. Egy 16:9-es film 4:3-ba van mentve és torz az egész kép. Számítógépen ez nem probléma, mert a legtöbb lejátszó támogatja a képarány változtatását. De sajnos a TV-m nem.
Van valami ingyenes egyszerűbb program, amivel át tudom alakítani ezeket a filmeket 16:9-re? -
Satyricon
addikt
Sziasztok
Kicsit más téma: Használt autót szeretnék vásárolni a közeljövőben, és festékréteg vastagságmérőre lenne szükségem, nem horribilis áron. Valaki tud közületek jó minőségűt ajánlani, ami nem túl drága? Pl: 8-10.000 ft-ért lehet megbízhatót venni?
[ Szerkesztve ]
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
Bull Boss
őstag
válasz philoxenia #106603 üzenetére
Igen, anyáméknál van ilyen üveg az bejárati ajtóba. Azt gondoltam, hogy létezik esetleg fólia, ami ugyanezt tudja
-
Vakegérke
félisten
válasz Winnie The P #106613 üzenetére
Nincs mit.
Ha a HDD SATA, akkor fölösleges volt a kérdés, hogy van-e SATA csatlakozód.
-
Winnie The P
őstag
-
varmi2
nagyúr
válasz Winnie The P #106610 üzenetére
Igen, van. Az a 6db piros csati az. Ugye a hdd nem az ide portra van dugva? Mert ha igen, akkor ideje hdd-t váltani, egy sata-s hddre.
-
Vakegérke
félisten
válasz Winnie The P #106610 üzenetére
Az adatlapodon néztem. Ha ASRock M3A785GM az alaplapod, akkor igen.
Alul baloldalon az a piros, 6 darab van belőle.[ Szerkesztve ]
-
Winnie The P
őstag
válasz sgergi #106609 üzenetére
Köszönöm, hogy ilyen gyorsan válaszoltál. Sajnos nincs ilyen kábelem itthon, majd veszek, Viszont annyit kérdeznék még, hogy az alaplapomon van ilyen csatlakozási lehetőség?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
sgergi
veterán
válasz Winnie The P #106608 üzenetére
Az újon SATA csatlakozó van, ha nincs otthon elfekvőben SATA kábeled (alaplapokhoz szoktak adni), akkor kell venned egyet.
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Remélem jó helyen teszem fel a kérdésemet, ha esetleg nem akkor sorry!
Adott egy számítógépben (asztali) 2 db. Pioneer 112D Dvd meghajtó (igen, nem mai kiadás) úgy néz ki, hogy mind a kettő megadta magát. Az egyik helyett rendeltem egy LG GH24NSD1-et. A kérdésem az lenne, hogy a régi írón lévő csatlakozó nyilván nem olyan mint az újon, hogy tudom összehozni hogy működjön az új író?
KöszönömGigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
kjani18
őstag
válasz philoxenia #106603 üzenetére
Az csak egyik irányba engedi át a fényt?
Olvasd el, benne van a megbízhatóságom is! https://logout.hu/bejegyzes/kjani18/uzletszabalyzatom.html
-
mezis
félisten
-
mezis
félisten
válasz Bull Boss #106596 üzenetére
Üdv.!
Már írtam egyszer, csoda fólia nincs. Amelyik oldalról sokkal több a fény, onnan jóformán semmit sem látsz a túloldalról, mert a szemed (pupillád) a nagy fényre áll be. Vagyis nappal kívülről nem látni be, aztán ha beáll a sötétség, bent bekapcsold a világítást, akkor bentről semmit sem látsz a kinti sötétségből, viszont kintről tökéletesen láthatóak a benti dolgok események. (Próbáld ki egy fóliázott autóval...)
mezis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás: TerraTech
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Autós topik
- Milyen routert?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Jövedelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok