Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Apple notebookok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
pityeszka
őstag
-
levill
tag
válasz Csabee. #24585 üzenetére
Igen, a procit szeretném húzni 3Ghz-re, de közben rájöttem hogy nem a vcore miatt nem tudtam tovább hanem a ram miatt. ram már vissza van véve 667-re de ígyis 1066on megy 300 körüli FSB-vel. 3Ghz-en csak 2.16 os ramfeszel indult el a gép.
Esetleg FSB: DRAM arányt lehet állitani valahol hogy ne menjen ilyen magas órajelen a ram? mert alapból 800-as és ha visszaveszem 667-re akkor is 1066on megy.[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
Kábeleket jól dugtad össze?? A Routered ha jól bedugtad, és felprogramoztad, akkor lépjél be a routerbe, és engedélyezd neki a DHCP enable-t és akkor automatikusan kiosztja majd a címeket a gépednek
Üdv: Csabee.
-
CrazyMax
tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy van egy ADSL (D-LINK modemmel) netem 7M. Wettem egy MSI Wireless 11n sériás routert. S nem igazán tudom rávenni a gépemet, hogy a routeren keresztül is legyen net. Végig zongoráztam, amit leír a router kiskönyve, de nem jutok vele elöbbre. PLS HELP!!!
Ó Nagy GURUK segítsetek!
PC / XBOX 360 Slim / PS3 XD
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz honyike #24582 üzenetére
Legtöbbször csak azért "nem felismerhető", mert nincs feltelepítve a hozzá szükséges szoftver/driver.
Töltsd le a honlapjáról, konkrétan innen: [link]Nem kell egyből besz@rni, és egyből Low level format-ot próbálgatni... (ahogy az egyik kolléga írta)
#24591: és a Device Managert felraktad? Így elsőre pont ez a lényeg.
(#24586) Csabee. : ne szarasd be feleslegesen, attól még, mert az Eszközkezelő nem látja, még nem biztos, hogy elszállt.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
GrandeP
addikt
Sziasztok!
Php fájlokat/sablonokat mivel tudnék a pc-n megnézni?
Köszönöm...
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Csabee.
nagyúr
hello! lehet úgy húztad ki hogy előtte nem válaszottad le! Próbáld meg azt hogy bedugod a gépbe! akkor elvileg pittyegő hang kijön hogy érzékelte...
Ezután a sajátgépen jobb klikk-> kezelés--> Lemezkezelés--> és ha ott alul látod a pendrivod, akkor jobb klikk rá és adjál neki egy meghajtó címet (D) sokszor előfordulhat ugyanis olyan hiba hogy nem tud kiosztani neki alapból a win meghajtót (nemtudom pontosan hogy miért) és így manuálisan kiosztod neki pl a betűt, és már látja is!
de ha az esszközkezelő sem látja, akkor a pendrivod nagy vaalószínüséggel elszállt, és nem hassználhatod többé!Üdv: Csabee.
-
Csabee.
nagyúr
válasz levill #24578 üzenetére
fix az szerintem nemlehet, vagy ha lehet, azt én sajnos nem tudom, ilyenekkel nemigazán foglalkozom
de miért szeretnéd emelni a Vcore-t? esetleg húzni szeretnéd a procit? akkor a szorzót vidd lejebb a cpu-nál és az fsb-t növeld illetve a memóriád órajelés is vedd visszább eggyel
[ Szerkesztve ]
-
Tv
senior tag
Szervusz. Ha nem hardveresen sérült a cucc, akkor egy Low level format lehet, hogy visszahozza. Nekem egy régebbi pendrive-al volt ilyen, hogy egyik napról a másikra nem ismerte fel, de ezzel sikerült rendbehozni. A gyártó által mellékelt formattáló programot kéne megkeresni hozzá neten.
-
total90
veterán
Hi!
Szerintetek egy CM 534 vagy egy CM 332 házba befér egy CM Z600-as proci hűtő ?
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
honyike
aktív tag
Hello!
Van egy Philips GoGear ( SA2125/02 ) penyóm! 2Gb-os, egyszerű MP3...
Olyan gondom van vele, hogy kb. 1 hónapja használtam utoljára, akkor is adatátvitelre 2 gép között. Utána eltettem a polcra. Tegnap, amikor próbálom rákötni a gépemre, a gép nem ismeri fel! Azt írja, hogy az USB eszköz nem felismerhető! Ma kipróbáltam másik 4 gépen (köztük Vista-son és XP-sen is) és egyikse ismeri fel! MItől lehet? Maga a penyó megmenthető? Ami rajta van, az nem érdekes, de maga a gép az az!
Köszi: Gábor
-
djrobaa
aktív tag
Valaki betudná nekem linkelni azt az irász amiben a régi idők processzorai voltak bemutatva? Gondolok itt a AMD K6 stb...
Megköszönném. Én nemtalálom pedig félórája keresem.
.:: iPhone 13 Pro 128GB ::. Fanatec CSR Elite Wheel - CSR Elite Pedals
-
levill
tag
Valaki nemtudja AsusP5KPL-AM lapon hol lehet CPU feszt állitani?
-
-
Jofi81
őstag
válasz Spidee #24572 üzenetére
Például az Undelete Plus tud ilyet. Bár nem formázza le, Windows alól kell futtatni.
-
Spidee
senior tag
Sziasztok!
Olyan progit keresek, ami úgy formázza a vinyót, hogy nem lehet róla vissza állítani az adatokat.
Mit tudtok ajánlani?
''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee
-
ChuckyOsb
aktív tag
Egy olyan kérdésem lenne - ilyet még nem csináltam - hogy eredeti filmet dévédén, hogy lehet felmásolni gépre?
Nero nem látja.[ Szerkesztve ]
-
total90
veterán
-
whited
addikt
siasztok
vettem egy fejhallgatót mikrofonost genius-t és az lenne a kérdésem hogyha a front panelbe bedugom a 2 jack dugót nem látom a realtek hd audio managerben mit tegyek?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
ChuckyOsb
aktív tag
válasz runner 125 #24560 üzenetére
Szia!
Ha beállítod mondjuk arra, hogy egy levelező kliens leszedje a gmail szerverről akkor eltudod akár menteni is.
Gmail beállítása: Windows Live Mail -
total90
veterán
Hi!
Adobe Photoshop CS4 XP SP3-on megy ? Vagy az már csak Vistán ?
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Lehet butát kérdezek; gmail-os fiókomból h tudok egy e-mail-es beszélgetést lementeni?
Köszi
Üdv.M"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
ChuckyOsb
aktív tag
-
Bendegúz_50
tag
válasz BambaHuba #24548 üzenetére
A prociról mivel töröljem le a hűtőpasztát? alkoholos ruhadarabbal, de előtte "süsd" ki magad úgy, hogy megfogod pl. a radiátorod szabályzója körül lévő tiszta fémet (tehát nem a festett radiátort valahol), mert nem szeretik a prockók és semmilyen CMOS áramkör a statikus töltéseket....elszállhat a kezedtől is ha éppen annyi statikus töltés van rajtad pl. egy műszálas pulcsi miatt stb.
A procit meg egy közönséges kartondobozba is teheted de én beletolnám előtte egy kisméretű hungarocell darabba, hogy a lábai ne sérüljenek, ha van esetleg grafitos szivacsod az még jobb
[ Szerkesztve ]
Autónavigációs szoftverek nálam, további info PM
-
BambaHuba
tag
válasz Csabee. #24554 üzenetére
A procit külön adom el... Azért kérdeztem h a pasztát h szedjem le?
Még ezt haverom rakta nekem össze és azóta én nem nyúltam hozzá meg sose szereltem szóval hálás vok a segítségedért
A cd zacsi doboz kábelek megvannak... Csak a procinak nincs semmije. Azt mibe rakjam?Köszi!
-
pityeszka
őstag
-
Csabee.
nagyúr
válasz BambaHuba #24548 üzenetére
érdekes kérdésed van a procid legyen benne az alaplapba, az alaplapnak jó ha megvannak a doboza és a tartozékai, driver cd, illetve a kábelek hozzá, ide, sata, amit szoktak adni hozzá a boltba, ha ezek hiányoznak, akkor is eltudod adni őket, csak akkor kevesebbet fogsz érte kapni értelemszerűen
-
addikt
Sziasztok!Tud valaki adni vagy linkelni a legjobb minőségű hangról?Valami zenére gondoltam,ha 7.1-es lenne a legjobb,de nem sok reményt fűzök hozzá,de 5.1-et is nehéz találni.
-
pityeszka
őstag
Egyre jobb,most már a drivert sem tudom felpakolni!
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
Rockford
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Lehet nem jó helyre írok...A kédés a kövezkező lenne : Adott egy asztali gép és adott egy Sata-s 2.5 winyó.
Ezen olyan csatlakozók vannak, mint egy rendes 3.5 sata winyón. De ha rádugom a 2.5-est a gépre, akkor a winyó csipog . Nem pörög fel.
Mi lehet a gond ? Több feszültséget kap mint kéne... ?Előre is Köszönöm.
-
BambaHuba
tag
sziasztok!
eladom a processzorom meg az alaplapom.
Milyen állapotban kell lenniük? Illetve a kábeleket is adjam hozzá? A prociról mivel töröljem le a hűtőpasztát?köszi előre is!
b
-
pityeszka
őstag
Igen integrált. Legfrissebb driver van fent.Mi van vele, haldoklik,nem kéne!
Milyen karit ajánlsz "olcsó kategóriában"?(be sem fér semmi a VGA miatt)Vagy küldjem garba a lapot?Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
Tom07
csendes tag
Sziasztok tegnap sikerült összerakni a gépem, és kérdésem az, hogy asus p5q pro alaplapom alap állapotban 40fok az sok? cpu 30
[ Szerkesztve ]
-
djbahool
senior tag
-
válasz Bajnokfoto #24531 üzenetére
Akkor még garanciális, vidd vissza.
kapcs-ford: szűrő, túlfeszvédő
sarkany007: még legalább 7 évig gyártják
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz pityeszka #24537 üzenetére
Gondolom integrált a hangkártya. Próbáld meg feltelepíteni a legújabb drivert hozzá, ha ez sem segít, vegyél egy olcsó hangkártyát.
Windsurfer: van bármiféle videokimenet a gépen (pl: HDMI)? Mert ha nincs, szerintem halott ügy.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Windsurfer
tag
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség.
Egy kedves ismerősöm eddig úgy nézett otthon DVD-t, hogy a laptop rá volt kötve a TV-re és DVD laptopba becsúsztat és mehet a film, mind ez persze azért mert a régi notin volt S-VIDEO. Nah de az új laptopján nincs.
Hogyan tudná össze hozni megint a dolgot? (az, hogy üzelmelje be erre a célra a régi laptopot felejtős, az totál halott...)Köszönöm az ő nevében is!
Motorola Defy Full Stock ^.^
-
pityeszka
őstag
Hali.
Kis problémám adódott.Netezés közben berecseg a hang ha zenét hallgatok.Pl ha frissítek egy lapot vagy huzgálom oldalt a csúszkát.Ez mitől lehet?
Rendszerem friss.Xp van fönt,de Vista alatt is ez volt!Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
djbahool
senior tag
Sziasztok!
A cégnél ahol dolgozom, proxy szerveren keresztül megy a mi gépünkön az internet.
Ha a TCP/IP konfignál át tudnám állítani, akkor mehetnék átjárón, de sajna ahhoz admin jog kell.
Van vmi lehetőség rá (pl. progi, vagy browser), hogy mondjuk ne a windowsba beállított TCP/IP konfig alapján működjön a dolog, vagyis hogy gatewayen keresztül lehessen netezni?(az a baj a proxyval, hogy hamar betelik a cache-e, és utána nagyon belassul, frissítgetni kell stb.)
-
maker4
csendes tag
Az miért lehet hogy amikor a vistát telepitem akkor nem jön ki az hogy letudjam törölni a winchestert?
FONTOS -
kapcs-ford
őstag
-
Bendegúz_50
tag
válasz kapcs-ford #24529 üzenetére
Az egy zavarszűrő folytó tekercs, monitorkábelen is szokott lenni
Autónavigációs szoftverek nálam, további info PM
-
Bajnokfoto
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon kellene egy kis segítség a hozzáértőktől!
Tegnap megjött az új gépem minden tökéletesen működött(játékok,benchmarkok,programok). Reggel azonban mikor bekapcsoltam fekete képernyő és semmi más, resetelés után 3 kis pittyenés aztán kidog megint egy fekete hátteret egy oldal szöveggel.
Valami ilyesmiket írt: valami probléma lépett fel valami hardver digitális aláírásával, vagy esetleg kártevő van a gépen stb... A végefelé meg azt javasolja, hogy tegyem be a telepítőlemezt és javítsam a rendszert.
Nem minden kikapcs meg bekapcs után jelentkezik de valami gond van és nagyon zavar!
Eredeti Vista Ultimate 64bitem van!
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!!!Studio Manager / Lead Photographer
-
ChuckyOsb
aktív tag
válasz kapcs-ford #24529 üzenetére
Igen. Jobb cuccokhoz ilyet adnak.
-
kapcs-ford
őstag
Aláírás
-
sarkany007
csendes tag
hali valaki tudja hogy ez mit jelent -------7+ yr Mfg Avail-------- az intel oldalán van a procik közt "e" széria van egy táblázat féle és ez alatt van ami ki van jelölve van ami nem
-
sarkany007
csendes tag
hali valaki tudja hogy ez mit jelent -------7+ yr Mfg Avail-------- az intel oldalán van a procik közt "e" széria van egy táblázat féle és ez alatt van ami ki van jelölve van ami nem
-
mokica
csendes tag
Hello mindenkinek!Segéjetek légyszi.
Az lenne a kérdésem hogy vetem A8n-sli lapot 4800-as x2 prokoval,a lap nforce 4-es.Rakhatok-e bele Ati-vgát,nem fog öszeakadni valamivel,a sli-t semikép sem használnám.Amugy 4670-est 128bitest vagy 3850-es 256bites vagy 9600-os nvidiát ? .Az árat max 25e pozicionálnám.Esetleg valaki egyéb alternatívát ha ajánlana,előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
M.Norbi
-
Tv
senior tag
válasz Raider 01 #24511 üzenetére
Köszönöm a választ neked is éskételkedem -nek is. Először futtattam egy HDD sentinel. Ez 100%-osnak írta a vinyót. Az elemet viszont kicseréltem, mert rámérve 2,7V körüli értéket mutatott a multiméter (mondjuk nem olyan pontos, elég olcsó fajta műszer), az új elemre pedig 3,2V körülit. Nemtudom mennyire lehetett ez a hibaforrás, majd pár nap múlva meglátjuk. Viszont egy lényeges dolog teljesen kiment a fejemből, mégpedig: mostanában párszor indításnál a megszokottól eltérően csipogott a speaker. A normál indulásnál 1et csippan, viszont néha volt olyan, hogy ezután kicsivel még 3 rövidet. Se időm se kedvem nem volt ezzel foglalkozni, mert a gép normálisan ment általában. Most rákerestem neten, és ezt leltem: [link] alul a submissions résznél ír valaki hasonló jelenségről, amit cold boot-nak nevez. Lehet hogy mégiscsak érdemes várni kicsit a bekapcsolással, miután áram alá lett helyezve a táp? Vagy a cold itt egész másra vonatkozik? Nem vagyok túl profi angolos
-
jimmy399
senior tag
Hellosztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan linux dszitró, amit kifejezetten internetezésre találtak ki? Értem azt, hogy kezeli és ismeri a legelterjedtebb Wifi adaptereket, gyorsan indul, és nem kell nagyon particionálni miatta a winyót? Lehessen rajta msnezni, meg mircezni meg ilyenek?
Válaszokat köszi.
--- N/A ---
-
válasz cirkus #24518 üzenetére
Természetesen rátehetsz annyi vinyót az alaplapra, amennyi csatlakozó van rajta. De a táp kérdése már más téma, hiszen a vinyók is fogyasztanak áramot (nem is keveset), és a felvett pluszteljesítményt a tápnak tudnia kell biztosítani.
-
darál0w
Jómunkásember
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
cirkus
aktív tag
válasz kételkedem #24515 üzenetére
Akkor azt mondod, hogy amit az alaplap elbír maximum csatlakozóban, azt maxig ki lehet használni, rendszer gyorsaság kárára nem mehet a dolog, és akkor meg a táp is bírja !
Fogyasztásban mit jelent a vinyók száma általánosságban ?
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
válasz animatrix11 #24516 üzenetére
meglehet oldani! ha felvan telepítve mind a két nyomtató akkor lpr port alapján tudsz rá hivatkozni ;) routeren is ezt bekell állítanod
-
cirkus
aktív tag
VAn 1X 200, 1x 250 gigás vinyóm üzemben (+ 80 giga tárolásra, nincs bekötve)
Gondolkoztam, hogy a 80-ast is bekötöm ! (Chieftec 400W -os tápom van)
Kérdésem, hogy általában és ebben az esetben hány winchestert érdemes üzemeltetni az aláírásomban látható rendszeren ! -
kételkedem
addikt
Ha kimerül a gombelem, akkor bekapcsoláskor nem a valós időt mutatja a rendszeridő. Az elemről egy multiméterrel a legegyszerűbb eldönteni, hogy kell cserélni vagy nem. A vinyódat nézd meg HDSentinellel lehet, hogy az haldoklik.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Tv
senior tag
Sziasztok! Olyan gondom, van, hogy néha fagy a gépem. Elég hideg van falénk most, de nem hiszem, hogy emiatt lenne . A lényeg, hogy úgy használom, hogy amikor nem megy a gép, akkor egy kapcsolós hoszabbítóval áramtalanítva van. Amikor reggel bekapcsolom először a gépet, akkor gyakran 1-2 perc alatt lefagy, vagy már úgy indul az xp, hogy nem reagál semmire. Újraindítás után minden rendben. Memtestet néztem, ott nincs gond, túlmelegedés sem esélyes. Esetleg valami tipp? Jah és az alaplapi elem a gyári (több, mint 4éves), ezt azért írom , mert mostnában egyre többet hallom, hogy már az is gondokat okozhat. A másik tippem az talán, hogy lusta vagyok megvárni, amíg a táp kicsit "bemelegszik", benne lévő kondik feltöltődnek.
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok!
Meg tudná mondani nekem valaki, hogy miért nem látszanak a képen a .class fájlok? Az explorer látja őket, viszont se parancssorból nem látszik, se Free Commanderből... -
swacsa
csendes tag
Sziasztok!
Asus notebook billentyűzet gombjait ugyanúgy le lehet feszíteni, mint a hagyományos billentyűzetét, vagy itt egyben van az egész?
FN és Crtl gombokat szeretném kicserélni...Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
honyike
aktív tag
Hello!
Van egy Philips GoGear penyóm! 2Gb-os, egyszerű MP3...
Olyan gondom van vele, hogy kb. 1 hónapja használtam utoljára, akkor is adatátvitelre 2 gép között. Utána eltettem a polcra. Tegnap, amikor próbálom rákötni a gépemre, a gép nem ismeri fel! Azt írja, hogy az USB eszköz nem felismerhető! Ma kipróbáltam másik 4 gépen (köztük Vista-son és XP-sen is) és egyikse ismeri fel! MItől lehet? Maga a penyó megmenthető? Ami rajta van, az nem érdekes, de maga a gép az az!
Köszi: Gábor
-
mezis
félisten
válasz Tutti-amigo #24472 üzenetére
Üdv.!
A DLink magyarországi szervize tud esetleg segíteni, de ha fizetni kell, lehet, hogy olcsóbb egy újat venni.
Nos egy olyan gonddal fordulok a tisztelt fórumtársakhoz, hogy van nekem egy Dlink DI-624 rev: D2 wifi routerem.
mezis
-
Csabee.
nagyúr
tudom hogy nem a reklám helye... de valaki tudna mondani nekem pár jóó Számtech Nagyker-t Budapesten?! Priviben várom a linkeket;)
[ Szerkesztve ]
-
nrbii
tag
Erre nincs valakinek ötlete?
Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
- Lenovo T14 G1 i5-10310u 16Gb ram, 256Gb NVme, 1 év garancia, számla
- Dell 5320 i5-1135G7 16 Gb Ram 256 Gb NVMe, érintő kijelző 12 hó garancia, MINT AZ ÚJ !!!
- HP X2 1013 G3 Core i5 8250U 16Gb Ram Win11 Tablet 120HZ kijelző Garanciával
- Toshiba i5-4200 8Gb ram, 256Gb tárhellyel, számlával, garanciával
- Belépő kategória (GARIS , KIVÁLÓ ÁR ! ) Ryzen 5 2600X / 16 gb drr4 / 5600 xt 6gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest